25/4/10

Ληστείες..... Ληστείες... Ληστείες...... Ληστείες......

Και η αστυνομία του Προ-Πο έχει εντολή να κάνει τα στραβά μάτια

Δύο ληστές εισέβαλαν το μεσημέρι του Σαββάτου σε κατάστημα ηλεκτρικών ειδών, που βρίσκεται στην οδό Χαριλάου Τρικούπη, στο κέντρο της Αθήνας , και με την απειλή όπλων, αφού ακινητοποίησαν τον ιδιοκτήτη, αφαίρεσαν από το ταμείο άγνωστο χρηματικό ποσό.
Θύμα ληστείας έπεσε μια γυναίκα το πρωί του Σαββάτου, στην οδό Αγ. Σπυρίδωνος, στο Αιγάλεω.Δύο άγνωστοι δράστες με την απειλή όπλου, αφαίρεσαν από το θύμα μία αλυσίδα λαιμού, και την τσάντα της, η οποία περιείχε προσωπικά της έγγραφα και αντικείμενα και στην συνέχεια εξαφανίστηκαν.
Ληστεία σε πρακτορείο ΠΡΟ-ΠΟ. Λίγο πριν τις 21:30 του Σαββάτου, τρεις άνδρες εισήλθαν στο πρακτορείο που βρίσκεται στην οδό Ασ. Φωτήλα 25, στην Αθήνα, και με την απειλή όπλου ανάγκασαν τον ιδιοκτήτη να τους δώσει τις εισπράξεις.
Λήστεψαν κοσμηματοπωλείο στην Βουκουρεστίου το Σαββάτο το πρωί. Δύο άνδρες, οι οποίοι κρατούσαν όπλα, ακινητοποίησαν τον ιδιοκτήτη και την κόρη του, και άρπαξαν από την βιτρίνα ρολόγια και κοσμήματα.
Σωρεία επιθέσεων τις πρώτες ώρες της Κυριακής στην Αθήνα, με δύο πανομοιότυπες ληστείες σε βάρος οδηγών ταξί.
Τρεις άγνωστοι με την χρήση σπρέι ακινητοποίησαν δύο άτομα και τους πηραν μία τσάντα με προσωπικά τους έγγραφα και μικρό χρηματικό ποσό, στη συμβολή των οδών Λαμπελέτ ...και Ιωαννίνων. Στις 4 το πρωί άγνωστος με την απειλή όπλου μπήκε σε ταξί και αφαίρεσε από τον οδηγό το κινητό και τα λεφτά του, στη συμβολή της πλατείας Βενιζέλου και της οδού Βουρνάζου. Την ίδια ώρα περίπου, ένας ένοπλος μπήκε σε ταξί στο Ν. Ψυχικό - στη συμβολή των οδών Ανδριανείου και Κατεχάκη και απειλώντας τον οδηγό, του πήρε 170 ευρώ.
Με τραύμα στην κοιλιακή χώρα μεταφέρθηκε στο Ασκληπιείο της Βούλας ένας 25χρονος, τα ξημερώματα.Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο νεαρός, ο οποίος είναι Ιταλός, έπεσε θύμα επίθεσης με αιχμηρό αντικείμενο λίγο μετά τις 04:00 τα ξημερώματα, στην περιοχή της Ν. Σμύρνης.
Λίγο πριν τις 06:00 το πρωί, άγνωστος, λήστεψε με την απειλή όπλου το περίπτερο στην οδό Πλαπούτα 69, στο Νέο Ηράκλειο

Επεισόδια μεταξύ Παπανδρελλήνων στην Ομόνοια

"Στις 4 το απόγευμα τηλεφώνησα στο 100 γιατί μαλώνανε κάτι συμμορίες μπροστά στον Αγιο Κωνσταντίνο, στην Ομόνοια. Ξέρετε, εκεί όπου δεκάδες ντίλερ κάθε μέρα πουλάνε ναρκωτικά. Πέρασε ένα περιπολικό, ούτε καν...
σταμάτησε, και έφυγε. ΟΙ καυγάδες φυσικά συνεχίστηκαν. Λίγο πριν, οι αλλοδαποί ήρθαν στα χέρια και άρχισαν να τα σπάνε όλα. Τηλεφωνήσαμε ξανά στο 100 (με τη δεύτερη μάλιστα μας είπαν να μη φωνάζουμε, αν και έσπαγαν τις τζαμαρίες όλης της γύρω περιοχής!!!!) και επιτέλους ήρθαν περιπολικά και ομάδα ΔΙΑΣ. Αν από νωρίς είχαν αυξηθεί οι πεζές περιπολίες, θα είχε σταματήσει εκεί το κακό. Το πρόβλημα είναι ότι διαμορφώνεται άλλη μια πιάτσα παρανομίας και η αστυνομία δεν δίνει δεκάρα."!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Δολοφονία στο Μενίδι
Με μαχαίρι αποφάσισαν να λύσουν τις διαφορές τους ένας 52χρονος και ένας 32χρονος, σήμερα το πρωί, στο Μενίδι. Οι δύο άνδρες βρίσκονταν στην οδό Ερασμίας 1, στο Mενίδι, όταν λογομάχησαν από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία.
Τότε ο 32χρονος τράβηξε μαχαίρι και με αυτό επιτέθηκε στον 52χρονο.Το θύμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Θεσσαλονίκη: Χτυπήματα τσαντάκηδων! Εύοσμο και Κορδελιό .

4 οι δράστες που χτύπησαν σε Εύοσμο και Κορδελιό. Τραυματίστηκε μία γυναίκα...
Η αρχή έγινε στις 12.30 στον Εύοσμο. Δύο άγνωστοι δράστες που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα, πλησίασαν πεζό και με την απειλή όπλου, τον ανάγκασαν να τους δώσει τα χρήματα που είχε πάνω του.Τρεις ώρες αργότερα στην οδό 23ης Ιουλίου στο Κορδελιό, 2 άγνωστοι δράστες που επέβαιναν σε κλεμμένο αυτοκίνητο έβαλαν στόχο μια κοπέλα που περπατούσε. Όταν προσπάθησαν να της τραβήξουν την τσάντα εκείνη αντιστάθηκε. Πάλεψε με τους ληστές και κατάφερε να τους κερδίσει!
Οι δράστες έφυγαν χωρίς την τσάντα της, αλλά η γυναίκα πάνω στην πάλη τραυματίστηκε ελαφρά στο αριστερό πόδι. Μεταφέρθηκε για τις πρώτες βοήθειες σε νοσοκομείο, ενώ οι δράστες και στις 2 περιπτώσεις κατάφεραν να εξαφανιστούν...

Ένοπλη ληστεία στο νεκροταφείο του Ευόσμου
Έναν ανυποψίαστο πολίτη, ο οποίος βρισκόταν στο νεκροταφείο του Ευόσμου Θεσσαλονίκης, λήστεψαν δυο άτομα στις 12:35 το μεσημέρι του Σαββάτου .
Οι δράστες με καλυμμένα τα πρόσωπα τους και με την απειλή όπλου απέσπασαν από τον άτυχο πολίτη, 300 ευρώ, και στη συνεχεία τράπηκαν σε φυγή.
Πρόκειται για τη δεύτερη φόρα που σημειώνεται ληστεία στο συγκεκριμένο νεκροταφείο.

Ληστεία σε περίπτερο στην Κρήτη

Ένοπλη ληστεία σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου σε περίπτερο που βρίσκεται στο Ηράκλειο της Κρήτης. Οι δράστες φορώντας κράνη και με την απειλή όπλων ακινητοποίησαν τον ιδιοκτήτη του περιπτέρου και του αφαίρεσαν μικρό χρηματικό ποσό.


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Εάν ο κόσμος δεν προετοιμαστεί για συντονισμένα λιντζαρίσματα, τότε καλά παθαίνει για όσα ψήφισε.

Ή αλλάζει τώρα - και έχει το νού του να βοηθήσει τον διπλανό ή σε κάθε μέτρο του ΔΝΤ, θα τον βαράνε κι από πάνω οι ληστές για να επιβιώσουν.

Υπάρχει άραγε εγρήγορση στα νεύρα όσων περπατάνε ή είναι το ίδιο αμέριμνοι, όπως όταν ψήφιζαν ;

Έρρωσο !

Η 19η Απριλίου στην Ιστορία

Η 19η Απριλίου είναι η 110η ημέρα του δίσεκτου 2024 κατα το Γρηγοριανό ημερολόγιο . Απομένουν 256 ημέρες πριν από το τέλος του έτους.   531....