22/4/10

Τι τους κοιτάτε ρε !Δείρτε τους

Άρχισε η κλωτσοπατινάδα.

«Μέχρι τον Ιούνιο θα έχουν απολυθεί 80.000 και σε δεύτερη φάση άλλες 300.000»

Ο “διαμαρτυρόμενος” χαρτογιακάς , ερωτηθείς χθες σχετικά με τις συγχωνεύσεις και τις καταργήσεις οργανισμών του Δημοσίου και για το ενδεχόμενο απολύσεων, είπε ότι το Σύνταγμα , δίνει τη δυνατότητα απολύσεων μονίμων υπαλλήλων, στην περίπτωση κατάργησης της θέσης.

Ταυτόχρονα με την “ απελευθέρωση των μεταφορών” ρίχνουν στον δρόμο 33.000 φορτηγατζήδες , και δίνουν ετήσιο τζίρο περίπου 17,5 δις ευρώ, (ποσό που αντιστοιχεί στο 7% του ΑΕΠ) , στα Καρτέλ και τους λαθρομετεφορείς από Σκόπια,Αλαβανία,Βουλγαρία,Τουρκία. Πάνω από 300,000 Έλληνες θα πεινάσουν.

Σε συγκέντρωση στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ , των εκπροσώπων της ΠΑΣΚΕ ( ΟΠΑΠ -ΟΑΚΑ, ΣΕΦ, τον Άγιο Κοσμά και τον ΟΔΙΕ ) μίλησε ο Σωκράτης Ξυνίδης.
Και τους είπε:
«Το κράτος έχει ήδη βυθισθεί. Μέχρι τον Ιούνιο θα έχουν απολυθεί 80.000 και σε δεύτερη φάση άλλες 300.000».

Ο Ξυνίδης ζήτησε από τους συνδικαλιστές να στηρίξουν την Κυβέρνηση , και μπροστά στις διαμαρτυρίες ειπε με “τσαμπουκά”.
«Όποιος δεν θέλει να στηρίξει την Κυβέρνηση να αποχωρήσει τώρα από την αίθουσα».
Και έγινε ο Χαμός. Οι περισσότεροι από το ακροατήριο εγκατέλειπαν την αίθουσα φωνάζοντας «να πιάσετε τους κλέφτες».Διαμαρτυρόμενοι οι συνδικαλιστές που αποχωρούσαν , άρχισαν να… πετάνε καρέκλες εναντίον του Ξυνίδη, ενώ ορισμένοι τον πλησίασαν και άρχισαν να τον…φτύνουν!!! Ο Ξυνίδης φώναζε, "Κατάλαβα, εσείς είχατε ράψει κοστούμια και περιμένατε να πάρετε θέσεις..."
και μέσα στον χαμό συνέχισε να φωνάζει , αναφέροντας ακόμη και περικοπές του μισθού τους κατά 30%, καθώς και το γεγονός ότι όλοι οι αθλητικοί οργανισμοί θα περάσουν στους ΟΤΑ ή σε ιδιώτες και τότε οι απολύσεις θα είναι περισσότερες, για να καταλήξει:
«Φωνάζετε εσείς, πού να δείτε πόσοι θα φύγουν από το Υπουργείο Υγείας.»

Στην αρχή , ο Ξυνίδης είπε ότι : “ο πρωθυπουργός δεν κοιμάται κάθε βράδυ και κλαίει”!!!
Προφανώς ο Πινόκιο δεν μπορεί να κοιμηθεί από την αγωνία για το άν θα πάει Ταμείο.
-Ντομάτες, αυγά και μπογιά, πέταξαν κάτοικοι της Αρναίας Χαλκιδικής, στο γραφείο του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Γιάννη Δριβελέγκα, στον Πολύγυρο.
Το κλίμα ειναι επαναστατικό.

Χρειάζεται να τους πάρουμε με τις πέτρες,

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οι απολύσεις στον Δημόσιο και Ιδιωτικό τομέα θα φέρουν την ελληνική κοινωνία στα όρια της. Είμαι υποψήφιος προς απόλυση (αν δεν προλάβει να χρεοκοπήσει η εταιρεία που εργάζομαι) και υπόσχομαι πως θα δώσω πολύ ξύλο σε όλα αυτά τα λαμόγια που έχουν κατασπαράξει την πατρίδα μας! Οργανωθείτε, φτιάξτε ομάδες πολιτοφυλακής γιατί τα πράγματα θα είναι δύσκολα σε λίγο.

Ανώνυμος είπε...

ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ 158 ΤΗΣ ΤΡ. ΕΛΛΑΔΑΣ ΨΑΧΝΕΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΑΦΟΥ ΜΕΤΑΤΑΞΑΝ? ΤΟΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟ.
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΖΟΥΝ Η ΝΑ ΤΟΝ ΘΕΣΟΥΝ ΣΕ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΟΠΩΣ ΓΙΑ ΨΙΛΟΥ ΠΗΔΗΜΑ ΘΕΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΕΠΕΙΔΗ ΣΤΡΑΒΟΚΑΤΟΥΡΙΣΕ ΕΝΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΛΛΗΝΑΣ?
ΞΕΡΕΙ ΠΟΛΛΑ ΕΙΠΑΤΕ?Ε! ΝΑ; ΤΑ ΞΕΡΑΣΕΙ!!!ΑΚΟΥΜΠΑΕΙ ΥΨΗΛΑ ΠΡΟΣΩΠΑ??
ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ ΤΟΤΕ ΟΛΟΥΣ!!!!
ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΘΑ ΦΤΥΣΕΤΕ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΣΑΣ ΤΟ ΓΑΛΑ!!!
ΚΑΠΕΤΑΝ ΚΕΦΑΛΟΣ

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ ΑΓΑΠΗΤΕ ΣΠΥΡΟ!!!

Τι είν’ αυτο που το λένε: “προφανης δυσαρμονία με το λαϊκο αίσθημα”;

Πού το γράφει αυτο;
Πότε ισχύει;
Έπαψε να ισχύει;
Τί κάνει; Δεν ρίχνει την παρούσα κυβέρνηση;

Είναι η παρούσα κυβέρνηση σύμφωνη με το λαϊκο αίσθημα; Η κυβέρνηση που ξέσκισε την Οικονομία, που βάζει παντου φόρους, που μειώνει μισθους και συντάξεις, που μας κουβάλησε εδω με το “έτσι θέλω” όλα τ’ αποβράσματα Αφρικης και Ασίας;

Τη γουστάρεις αυτη την κυβέρνηση ειδικα εσυ, ψηφοφόρε του Πασόκ; Αλλα τί ρωτάω και ποιον ρωτάω… εσυ θεωρεις τον αρχηγο σου έξυπνο άτομο. Είναι δυνατον να δώσεις σωστη απάντηση;

Λοιπον; Πότε ισχύει το ότι πέφτει η κυβέρνηση, όταν βρίσκεται σε προφανη δυσαρμονία με το λαϊκο αίσθημα;

Όποτε θυμόμαστε, κύριε Παπούλια; Ή -ακόμη χειρότερα- όποτε μας πουν οι αμερικάνοι;

ΓΙΩΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗΣ

Ανώνυμος είπε...

Προσοχή να μην μας ξεφύγουν γιατί ο Αλαβάνος είπε ότι ο Πινόκιο θα το σκάσει με ελικόπτερο από το Μαξίμου.

Ανώνυμος είπε...

Γιατί οι Έλληνες δεν ξεσηκώνονται; Γιατί τους κοιτούν και δεν τους δέρνουν; Με τι θράσος μιλάει ο Ξυνίδης (ο γραμματέας του προέδρου) και ο κάθε Ξυνίδης στο ακροατήριο και αντί να τον λυντσάρουν τον κοιτάνε; Τί περιμένουν; Περιμένουν από εμάς τους μαλάκες πατριώτες-φασίστες να μπούμε μπροστά για να ξεσηκωθούν; Περιμένουν από εμένα που αντιστέκομαι χρόνια τώρα στο σύστημα να βγω μποστάρης,να παίξω τη ζωή μου κορώνα γράμματα για να καθαρίσω τον βόθρο που όλοι αυτοί (κυβερνώντες και κυβερνώμενοι) δημιούργησαν; Πού ήταν (και που είναι) όλοι αυτοί όταν καίνε τις σημαίες; Όταν ξεπουλάνε τη χώρα; Όταν διορίζανε στο δημόσιο; Όταν,όταν,όταν...; Ε λοιπόν να ξέρετε ρε αρχίδια ότι εγώ αυτή τη φορά δεν θα βγω μπροστά, θα σας κοιτώ από πίσω, δεν θα θυσιαστώ εγώ να μείνουν τα παιδιά μου ορφανά για να έρθετε μετά εσείς να το παίζετε κυβερνήτες και να συνεχίσετε να γαμάτε τον τόπο. Δεν θα θυσιαστώ σαν τον Διάκο και τόσους αγωνιστές για να μαζεύονται ο Κωλέττης με τον Μαυροκορδάτο και τα άλλα κατακάθια να το παίζουν ηγήτες, να πάτε να γαμηθείτε, να καείτε ρε μουνιά για να πληρώσετε σε αυτή τη ζωή το τίμημα της συνενοχής σας. Εγώ και οι συναγωνιστές μου ξέρουμε τί έρχεται και έχουμε λάβει τα μέτρα μας, είμαστε γεννημένοι αγωνιστές και δεν θα χαθούμε, θα αγωνιζόμαστε εσαεί, είμαστε μάχιμοι αλλά αυτή τη φορά προσωπικά θα καθίσω να απολαύσω το ξεβράκωμά σας,πρέπει να βάλετε μυαλό και αφού δεν θέλετε με το καλό θα βάλετε με το στανιό. Αφού σας κλέβουν,σας σκοτώνουν, σας βιάζουν τις γυναίκες και τις κόρες,σας κλείνουν τα μαγαζιά,σας φορολογούν και τον αέρα που αναπνέετε και δεν μιλάτε ε άει στο διάολο ρετάλια.
Χρήστος Παναγιωτόπουλος

Ανώνυμος είπε...

ο ελληνικος λαος ειναι σε διωγμο

λειτουργει σχέδιο αντικαταστασεις πληθυσμού

ετσι απλά

ιθαγένειά δεν δίνεται για ανθρωπιστικούς λόγους

μας κυβερνάνε ναζιστές........
το οτι δεν φορανε στολη δεν λεει τιποτα

θα απολησουν ελληνες, οσους δεν ειναι υποτακτικη τους

και μετα απο ενα χρονο θα προσλαμβανουν μουσουλμανους

πρεζεμπορους, δουλεμπορους και πρακτορες

θα τους στηλουν σε όλοι την ελλαδα και θα ξεκινήσουν καταγράφει και διωγμός του ελληνικού πληθυσμού

που θα μιλαει κατα της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ ΚΑΙ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ

ΠΟΙΟΙ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΜΙΛΑΓΑΝ ΓΙΑ ΝΕΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΚΑΙ ΝΕΕΣ ΤΑΞΗΣ

Ο ΧΙΤΛΕΡ
ΤΑ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ

Ο ΜΑΟ

ΠΟΣΣΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΕΘΑΝΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΤΟΥΣ

ΓΑΜΗΣΕΤΑ

ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΆΝΕ ΝΑΖΙΣΤΕΣ
ΟΙ ΣΤΑΛΙΝΙΚΉ
ΟΠΟΣ ΘΕΛΕΙΣ ΤΟ ΛΕΣ

Ανώνυμος είπε...

Και εγώ είμαι ήδη άνεργος εδώ και μήνες.
Όλα γίνονται με σκοπό τους λαθρομετανάστες. Υπολογίζουν αυτά που θα χάσουν σε ψήφους απο τους Έλληνες να τα πάρουν πίσω απο το ένα εκατομμύριο λαθρομετανάστες που νομιμοποιούν.
Όλοι να βγούμε στους δρόμους και να τους πάρουμε το κεφάλι.
Έξω οι λαθροέλληνες-κάτω η παράνομη κυβέρνηση των τραπεζιτών.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΓΑΠ ΣΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ ΜΟΥ ΕΔΕΙΧΝΕ ΟΤΙ ΕΔΙΝΕ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ, ΟΤΙ ΑΠΟΛΟΓΟΥΝΤΑΝ ΣΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΚΤΑΙΝΟΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΝΑΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΤΑΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΞΕΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΣ.
Η ΕΛΛΑΔΑ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΗ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ. ΤΑ ΠΕΡΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΚΑΙ ΕΚ ΤΟΥ ΠΟΝΗΡΟΥ. ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΓΕΜΙΣΑΝ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΜΕ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ ΣΟΒΑΡΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ΚΑΙ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ! ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΝΑ ΑΝΟΡΘΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΜΑΣ. ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΛΑΜΟΓΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΥΘΥΝΕΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΘΗΚΑΜΕ ΓΙΑ ΟΣΟ ΧΡΟΝΟ ΜΑΣ ΕΡΙΧΝΑΝ ΑΠΟΦΑΓΙΑ. ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΜΑΣ!

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΤΟ ΠΑΣΟΚ.
ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΝ ΨΗΦΟ.
ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕ 250.000 ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ!
ΕΠΙ 4 ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΧΟΝΔΡΙΚΑ; 1.000.000! ΔΗΛΑΔΗ ΟΣΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΘΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ!
ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΙ;
ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΑΝΩΝ-ΣΛΑΒΟΜΑΚΕΔΟΝΩΝ!
Η ΤΖΑΚΡΗ ΗΔΗ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ...

Ανώνυμος είπε...

Μετά το "2010 - ΝΕΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠ-ΑΝΑΣΤΑΣΗ" ( http://www.youtube.com/watch?v=6H0tQeXCtAA )που έφτιαξα
ίσως σας ενδιαφέρει κι αυτό μιας και το αναφέραται...

"ΣΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ Ο ΛΑΟΣ - (ΠΡΑΣΙΝΟΜΠΛΕ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ)"

http://www.youtube.com/watch?v=kXfSq4CibUw

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΕΞΙΛΑΣΤΗΡΙΑ ΘΥΜΑΤΑ. ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ. ΟΙ ΘΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΟΙ, ΟΙ ΙΜΠΕΡΙΑΛΗΣΤΕΣ, ΟΙ ΚΑΠΙΤΑΛΗΣΤΕΣ, ΟΙ "ΨΕΥΤΟΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΣΤΕΣ", ΚΑΙ ΟΙ "ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΕΣ". ΣΥΜΦΩΝΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΟΓΚΡΟΜ. ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΥΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ! Η ΒΑΣΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΕΔΡΑΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΕΣΤΙΑΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ. ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΘΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ Ε Π Ι Σ Τ Ρ Ε Ψ Ο Υ Ν ΣΤΙΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ ΤΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

Συνείδηση είναι η εσωτερική ηθική δύναμη που κρίνει τις ηθικές μας πράξεις σύμφωνα με τον ηθικό νόμο που είναι γραμμένος στις καρδιές μας.

Αγίου Νεκταρίου Αιγίνης.

Η προδοσία του 1941 και το εθνοσωτήριο πραξικόπημα που δεν έγινε.19 Απριλίου 1941. Ο Εστεμμένος τενεκές και ο Πάλερετ επέβαλαν τον Στρατιωτικό Νόμο στην Αθήνα. Στις υποχωρούσες μονάδες στο μετωπο μοιραζόταν προκήρυξη του ΚΚΕ

  Η 19η Απριλίου 1941, ήταν Μεγάλο Σάββατο. Οι Γερμανοί απείχαν 350 χιλιόμετρα από την Αθήνα και πλησίαζαν την Λαμία. Το πρωί της 19ης κ ατα...