27/4/10

Με προδοσία μάς οδήγησαν στο ΔΝΤ.

"Ακέφαλο" οδηγείται το ελληνικό κράτος στην παγίδα του Τρισέ και των συνενόχων του.

Του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΤΡΑΪΑΝΟΥ


Η ανθρωπότητα καθημερινά παρακολουθεί ένα απίστευτο έγκλημα. Ένα μαζικό έγκλημα, που όμοιό του δεν έχει ξαναγίνει στη σύγχρονη εποχή. Παρακολουθεί την κατακρεούργηση του "σώματος" της ελληνικής οικονομίας και του ελληνικού λαού από τα εβραϊκά "σκυλιά". Κερδοσκόποι Εβραίοι —ως μια καλά οργανωμένη συμμορία κτηνών— καθημερινά επιτίθενται σε μια οικονομία, της οποίας έχουν δέσει τα "χέρια" και την κατασπαράζουν, ενώ είναι ακόμα "ζωντανή". Τέτοιο αληταριό δεν έχει ξαναδεί η ανθρώπινη ιστορία. Δολοφόνοι κανονικοί. Άπληστοι και άθλιοι. Τόσο άθλιοι, που οι ίδιοι είναι που "πυροβολούν" το θύμα τους και ταυτόχρονα βάζουν και στοίχημα ότι θα πεθάνει.
. Είναι σαν να έβαζε ο Μαρκ Τσάπμαν στοίχημα ότι το βράδυ της 8ης Δεκεμβρίου του 1980 ο Τζών Λένον θα πέθαινε και μάλιστα από βίαιο θάνατο. Αυτό ακριβώς συμβαίνει με την Ελλάδα σήμερα.
Η Ελλάδα κυριολεκτικά "σέρνεται" στο σφαγείο του ΔΝΤ, γιατί κάποιοι Εβραίοι κερδοσκόποι έχουν στοιχηματίσει ότι θα "σφαγεί" σε συγκεκριμένη περίοδο. Αυτά είναι τα περίφημα "επενδυτικά" CDS. Οι τύχες ολόκληρων λαών παίζονται σε τέτοιου είδους στοιχήματα των κερδοσκόπων. Θύμα τέτοιου στοιχήματος είναι σήμερα η Ελλάδα. Ένα στοίχημα, το οποίο θα τους αποφέρει πολλά κέρδη, γιατί απλούστατα, όταν μπήκε αυτό το στοίχημα, η Ελλάδα δεν ήταν για "σφαγή".
Μπορεί να μην ήταν απόλυτα "υγιής", αλλά δεν ήταν και του "θανατά", ώστε να μην έχει καλή απόδοση το στοίχημα.
Εκατό δισεκατομμύρια ευρώ περίπου υπολογίζεται ότι θα βγάλουν οι εγκληματίες από αυτήν την αναίτια «δολοφονία». Ποσό του οποίου το μέγεθος από μόνο του αποκαλύπτει και το μέγεθος της αδικίας.
Η Ελλάδα στην κυριολεξία σέρνεται στη "σφαγή", χωρίς να βρίσκεται σε χειρότερη κατάσταση από πολλούς άλλους και άρα χωρίς να το δικαιούται. Δεν δικαιούται να έχει πρόβλημα δανεισμού μια μικρή χώρα των δέκα εκατομμυρίων με ένα τεράστιο δημόσιο κεφάλαιο. Ένας μικρός λαός του οποίου μόνον η αξία της ακίνητης περιουσίας ξεπερνά κατά πολύ τα 300 δις ευρώ. Ένας μικρός λαός με μεγάλο μερίδιο ιδιοκτησίας σε αμύθητης αξίας ΔΕΚΟ όπως είναι ο ΟΤΕ, η ΔΕΗ, η ΕΥΔΑΠ, η ΕΛΠΕ κλπ..
Περιουσία, την οποία δεν διαθέτουν κράτη και λαοί, οι οποίοι σήμερα δανείζονται με καλύτερους όρους, όπως η Ιρλανδία ή η Πορτογαλία. Δεν είναι δυνατόν τα ελληνικά spread να πλησιάζουν και να ξεπερνούν τις 500 μονάδες και τα πορτογαλικά ή τα ιρλανδικά να είναι 147 και 153 αντίστοιχα. Τι ακριβώς υποθηκεύουν αυτοί, για να δανείζονται πιο φτηνά; Την υγρασία τους; (Συγκριτικά στοιχεία υπάρχουν παντού διαθέσιμα, για να τα δει ο αναγνώστης).
Ήδη ο "δήμιος" με το όνομα ΔΝΤ κατέφτασε στην Αθήνα. Ποιος του άνοιξε την "πόρτα"; Αυτό, για να το καταλάβει κάποιος, θα πρέπει να γνωρίζει πώς φτάσαμε στο σημείο αυτό. Όλα ξεκίνησαν από την αδυναμία της Ελλάδας να "δανειστεί".
Γιατί; Γιατί αυτοί, οι οποίοι δανείζουν στα κράτη —και άρα και στην Ελλάδα— μόνο για τη δική της περίπτωση έχουν "στοιχηματίσει" ότι δεν θα μπορεί να δανειστεί και άρα θα καταλήξει στα χέρια του "δημίου". Απλά πράγματα.
Αυτοί που "πυροβολούν" έβαλαν στοίχημα ότι η Ελλάδα θα "πληγωθεί" θανάσιμα. Γι' αυτόν τον λόγο τα spreads κατέγραψαν στις 20 Απριλίου και νέο ιστορικό ρεκόρ. Η ψαλίδα των 10ετών ομολόγων έναντι των αντίστοιχων γερμανικών άνοιξε έως τις 483 μονάδες, ενώ και τα ασφάλιστρα κινδύνου των 5ετών ομολόγων εκτινάχθηκαν έως τις 471 μονάδες.
Όμως, όλα αυτά είναι ένα καλά προσχεδιασμένο έγκλημα. Ένα έγκλημα, στο οποίο όλοι οι πρωταγωνιστές δολοφόνοι είναι Εβραίοι. Από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο που πρωταγωνίστησε.
Η "κρίση" δανεισμού για την Ελλάδα ξεκίνησε από τον άθλιο Εβραίο Τρισέ. Από αυτό το σκουπίδι της ασιατικής ερήμου, που παριστάνει τον Ευρωπαίο τραπεζίτη.
Τι έκανε αυτός και γιατί τον θεωρούμε υπεύθυνο για τα πάντα; Αυτός τράβηξε την προστατευτική "κουβέρτα" από την Ελλάδα. Αυτός την απομόνωσε από το ευρωπαϊκό "κοπάδι", για να την αρπάξουν οι κερδοσκόποι. Βγήκε και δήλωσε ότι η ΚΕΤ δεν θ' αγοράζει τα ομόλογα της Ελλάδας. Αυτό ήταν που περίμεναν οι "λύκοι" της κερδοσκοπίας.
Μέχρι τότε η Ελλάδα, όπως και όλα τα κράτη της Ε.Ε. είχαν εξασφαλισμένη την "ακριβή" αγορά της Κεντρικής Ευρωπαϊκής Τράπεζας και στην ελεύθερη αγορά έβγαιναν μόνον, για να βρουν "φτηνότερο" χρήμα. Στην κυριολεξία παρακαλούσε η ελεύθερη αγορά τα κράτη, για να την προτιμήσουν. Γι' αυτόν τον λόγο, όταν ζητούσες δέκα, σου προσέφεραν είκοσι. Η Κεντρική Ευρωπαϊκή Τράπεζα με αυτόν τον τρόπο ρύθμιζε —με βάση τη δυναμική της ευρωπαϊκής οικονομίας— τα spread δανεισμού. Προστάτευε τις εθνικές οικονομίες της ζώνης του ευρώ και άρα και το ίδιο το νόμισμα. Με τη δήλωσή του ο Τρισέ άφησε "γυμνή" την Ελλάδα. Άλλαξε τα δεδομένα που αφορούν τον δανεισμό της. Στην πραγματικότητα αντέστρεψε τους όρους του δανεισμού. Ξαφνικά και ανεξήγητα η ελεύθερη αγορά έγινε "ακριβή" για την Ελλάδα και η αγωνία της ήταν να σωθεί από τη "φτηνή" Κεντρική Ευρωπαϊκή Τράπεζα.
Αυτήν την παράνομη, άδικη, ανήθικη και εγκληματική δήλωση του Τρισέ την έκαναν "σημαία" τους όλα τα ΜΜΕ του Εβραίου Μέρντοχ και βγήκαν και εξευτέλισαν το ελληνικό κράτος και τον ελληνικό λαό. Η συνέχεια είναι λίγο-πολύ γνωστή σε όλους. Ο ένας Εβραίος έκανε "πάσα" στον άλλο, προκειμένου να σπρώξουν την κατάσταση εκεί όπου τους βόλευε. Προκειμένου να σπρώξουν την Ελλάδα στη "σφαγή". Τα δημοσιεύματα προκάλεσαν την "υποβάθμιση" της πιστοληπτικής ικανότητας της Ελλάδας και η υποβάθμιση προκάλεσε νέα αρνητικά δημοσιεύματα, τα οποία "νομιμοποίησαν" τους κερδοσκόπους, οι οποίοι δήθεν "ανησυχούσαν" για τα χρήματά τους. Οι εβραϊκές εταιρείες των διεθνών κερδοσκόπων ξεκίνησαν να ξεσκίζουν τη "σάρκα" της Ελλάδας, για να "προστατεύσουν" τα συμφέροντά τους. Αυτό ήταν το όλο κόλπο.
Οι δηλώσεις τους Τρισέ ήταν αυτές, οι οποίες ξεκίνησαν τον κύκλο των δυσφημιστικών δημοσιευμάτων. Εξαιτίας αυτών των δήθεν "αποκαλυπτικών" δημοσιευμάτων, προκαλούταν η δήθεν "ανησυχία" στο επενδυτικό κοινό. Αυτήν την ανησυχία ενστερνίζονταν οι εταιρείες, που αξιολογούν τα κράτη και τις οικονομίες τους, όπως η Moody’s και Fitch του Εβραίου Μπάφετ, που "υποβάθμισαν" την Ελλάδα.
Με αυτόν τον τρόπο την παρέδωσαν λεία στις "ύαινες" της κερδοσκοπίας. Οι εβραϊκές κερδοσκοπικές εταιρείες, όπως η Goldman Sachs και οι κερδοσκόποι ιδιώτες, όπως ο Εβραίος Σόρος, άρχισαν να σέρνουν τον χορό του θανάτου. Σ' αυτόν τον χορό μπήκε και η FED του Εβραίου Μπενράνκε, προκειμένου να "επισημοποιήσει" την απειλή της παγκόσμιας οικονομίας από τα ελληνικά "ψίχουλα". Κατάλαβε ο αναγνώστης τι έκαναν; Μόνοι τους προκαλούσαν την "ανησυχία" τους και κατόπιν "πυροβολούσαν" ως "ανήσυχοι".
Μέσα σε λίγες ημέρες οι πάντες ασχολούνταν με την Ελλάδα. Η παγκόσμια οικονομία εξαρτιόταν από το 3% της ευρωπαϊκής οικονομίας. Η παγκόσμια οικονομία απειλούνταν από τα τριάντα δις, τα οποία θα χρειαζόταν η Ελλάδα για να βγάλει τη χρονιά και όχι από το 1,5 τρις, το οποίο θα δανείζονταν τα κράτη της ευρωζώνης για το ίδιο χρονικό διάστημα. Η παγκόσμια οικονομία απειλούνταν από τον δεκατοτρίτο μισθό του φτωχού Έλληνα εργαζομένου και όχι από τα δεκατρία τρις του εξωτερικού χρέους των ΗΠΑ. Ήταν πλέον θέμα χρόνου να επέμβει ο "σωτήρας" της παγκόσμιας οικονομίας. Ο γνωστός "νεκροθάφτης" των κρατών …το ΔΝΤ του Εβραίου Στρος Καν. Έτσι απλά. Μερικοί ιδιώτες συνεννοήθηκαν μεταξύ τους και οδηγούν στην απόλυτη καταστροφή έναν ολόκληρο λαό.
Για να το καταφέρουν αυτό, τοποθέτησαν εκ του ασφαλούς, σαν ηγέτη της "μελλοθάνατης" Ελλάδας, έναν δικό τους χαφιέ, όπως είναι ο Γιωργάκης. Ένα δειλό ανθρωπάκι, το οποίο το ελέγχουν απόλυτα και τους εξασφαλίζει την ασφάλεια στα παιχνίδια τους. Έναν γνήσιο Εβραίο, ο οποίος εξασφάλιζε στους Εβραίους κακοποιούς το "ακαταδίωκτο" και άρα την ασφάλεια από την πλευρά των Ελλήνων. Ο Γιωργάκης είναι όλο το "μυστικό" της υπόθεσης. Χωρίς αυτόν δεν θα τολμούσαν ιδιώτες να κάνουν πραγματικό πόλεμο σε ένα ολόκληρο κράτος. Γι' αυτόν τον λόγο τον περιφέρουν ανά τον Πλανήτη σαν "ξόανο". Αυτός εξασφαλίζει σε κάποιους ιδιώτες την ανοχή ενός κράτους και ενός λαού, ο οποίος υποφέρει από τις πράξεις τους.
Αυτήν την ασφάλεια τους παρέχει ο Γιωργάκης. Γιατί έχουν ανάγκη την ασφάλεια; Γιατί, όταν με τις πράξεις σου απειλείς ακόμα και ανθρώπινες ζωές, υπάρχει κίνδυνος από την πλευρά αυτών που θίγονται. Όταν αυτές σου οι πράξεις στρέφονται εναντίον ενός ολόκληρου λαού, τότε παίζεις παιχνίδια πολέμου. Παιχνίδια πολέμου όμως με ένα κράτος και έναν λαό δεν είναι ασφαλής ενασχόληση. Πόσο μάλιστα όταν αυτοί, οι οποίοι το παίζουν, είναι κοινοί ιδιώτες με ονοματεπώνυμο και γνωστή διεύθυνση κατοικίας. Μπορεί ο λαός και το κράτος ν' αντιδράσει και να σε σκοτώσει. Να σε σκοτώσει στην κυριολεξία και όχι μεταφορικά. Όταν εξαιτίας ενεργειών σου πεθαίνουν Έλληνες πολίτες, έχει ή δεν έχει το ελληνικό κράτος το δικαίωμα της αυτοπροστασίας; Έχει το δικαίωμα να ενεργοποιήσει μηχανισμούς του και να σε στείλει μια ώρα αρχύτερα στον Δημιουργό σου;
Ρωτάμε εμείς το αυτονόητο. Υπάρχει πιθανότητα, εξαιτίας της έλλειψης ρευστότητας, να πέθανε ένας Έλληνας ασθενής, εξαιτίας φαρμάκων, τα οποία δεν έφτασαν εγκαίρως σε ένα δημόσιο νοσοκομείο; Υπάρχει πιθανότητα, εξαιτίας της έλλειψης ρευστότητας, να πέθανε ένα βρέφος, εξαιτίας μηχανημάτων, τα οποία δεν έφτασαν εγκαίρως σε ένα δημόσιο νοσοκομείο; Υπάρχει πιθανότητα, εξαιτίας της έλλειψης ρευστότητας, να μην αντικαταστάθηκε εγκαίρως ένα ανταλλακτικό σε ένα μηχάνημα κάποιας ΔΕΚΟ, και να σκοτώθηκε ο χειριστής του;
Αυτά όλα είναι πολεμικές απώλειες, όταν οφείλονται σε επιλογές ξένων ανθρώπων. Ποιος χρεώνεται αυτό το κόστος σε ανθρώπινες ζωές; Με ποιο δικαίωμα το έκαναν αυτό οι κερδοσκόποι; Με το δικαίωμα της κερδοσκοπίας; Έχει το ελληνικό κράτος τη δυνατότητα να κινηθεί εναντίον τους με τις κατηγορίες περί εγκλημάτων κατά του ελληνικού λαού; Αν η Ελλάδα μπορεί ν' αποδείξει ότι δεν βρίσκεται σε χειρότερη κατάσταση από την Πορτογαλία ή την Ιρλανδία και παρ' όλ' αυτά δεν μπορεί να δανειστεί με τους ίδιους όρους με αυτούς, υπάρχει για τους κερδοσκόπους νομικό πρόβλημα ή όχι;
Τι χρειάζεται, δηλαδή, για ν' αποδειχθεί ένα έγκλημα; Οι συνέπειές του απέναντι στον ελληνικό λαό και οι ευθύνες αυτών που το προκάλεσαν. Όταν μπορείς ν' αποδείξεις ότι δεν θα έπρεπε να υπάρχει πρόβλημα δανεισμού με βάση τα δεδομένα που αφορούν "όμοια" κράτη και ταυτόχρονα υπάρχουν τα στοιχεία, τα οποία δείχνουν ότι οι διεθνείς δανειστές έχουν "ποντάρει" εναντίον σου στο θέμα του δανεισμού, υπάρχει έγκλημα.

Η συνέχεια στο … http://www.eamb.gr/new_text/new_text.htm

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Συγκλονιστικά!
Πρέπει να διαδωθεί παντού αυτο το κειμενο για τα
'γεννήματα των εχιδνών'
kαι να προστεθεί οτι περα απ΄τα οικονομικα οφέλη ολο αυτό αποσκοπει σε αποδυναμωση της χώρας και σε προδοσίες και παραχωρήσεις στα εθνικα ζητηματα.

Ο πρωθυπουργός των ΛΟΑΤΚΙ θα συναντηθεί με τον Ερντογάν στις 13 Μαΐου

Το Ραντεβού του πρωθυπουργού των ΛΟΑΤΚΙ με τον Ταγίπ θα πραγματοποιηθεί  μετά την αναμενόμενη επίσκεψη του Ερντογάν στην Ουάσινγκτον στις 9 ...