24/4/10

Μόνο ο σ. Παναγιωτακόπουλος στάθηκε όρθιος


«Η λαϊκή εντολή των εκλογών της 4ης Οκτωβρίου 2009 δε δόθηκε για να την καταχραστούν οι ακραία νεοφιλελεύθεροι συνεργάτες σου», κ.Παπανδρέου


Την προκήρυξη εκτάκτου συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ ζήτησε από τον Παπανδρέου , ο Γιώργος Παναγιωτακόπουλος, μέλους του Εθνικού Συμβουλίου του Κινήματος και επικεφαλής της «Αριστερής Πρωτοβουλίας.

Στην επιστολή του, ο Γιώργος Παναγιωτακόπουλος, τάσσεται κατά της προσφυγής στο ΔΝΤ και αντιπροτείνει την επαναδιαπραγμάτευση του χρέους της Ελλάδας.

Ο σ. Παναγιωτακόπουλος κατηγορεί τους συνεργάτες του κ. Παπανδρέου, ως «γεννηθέντες στη θερμοκοιτίδα του κεφαλαίου, το οποίο υπηρετούν, και παγιδεύουν την πατρίδα σε μηχανισμούς που κερδοσκοπούν ασύστολα από τα αδιέξοδα της χώρας και είτε είναι ανίκανοι είτε είναι έμμισθοι υπάλληλοί τους».

Επίσης ο κ. Παναγιωτακόπουλος απευθυνόμενος στον πρωθυπουργό, αναφέρει ότι η λαϊκή εντολή των εκλογών της 4ης Οκτωβρίου 2009 δε δόθηκε για να την καταχραστούν «οι ακραία νεοφιλελεύθεροι συνεργάτες σου».

Στόχος του συνεδρίου, του οποίου τη σύγκλιση ζήτησε ο κ. Παναγιωτόπουλος, είναι η αποσαφήνιση της φυσιογνωμίας του ΠΑΣΟΚ, θεωρώντας ότι αυτή επλήγη από την απόφαση προσφυγής της στο ΔΝΤ.

Ο σ. Παναγιωτακόπουλος , υπήρξε γραμματέας της επιτροπής κινητοποιήσεων, διετέλεσε μέλος της Κεντρικής Επιτροπής, μέλος του Εκτελεστικού Γραφείου, αναπληρωτής γραμματέας του τομέα οργανωτικού, μέλος του Εθνικού Συμβουλίου και μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΕ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΟΥ.
ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΠΟΥ ΑΓΑΠΗΣΑΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΦΕΡΑΝ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΦΥΓΑΝ ΝΩΡΙΣ(ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ-ΤΣΟΒΟΛΑΣ ΚΛΠ)
ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΟΣΟΥΝ?ΕΙΧΕΣ ΜΑΣΑ?ΣΕ ΚΑΛΥΠΤΕ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ Ο ΑΒΟΥΡΗΣ ???ΝΑΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ!!!(ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΤΟΤΕ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΝΤΙΜΟΙ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ)Ο ΒΡΩΜΙΑΡΗΣ ΕΙΠΕ ΕΝΤΙΜΟΥΣ ΤΟΝ ΑΒΟΥΡΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΗΝ ΜΟΥΡΗ ΤΟΥ.
ΣΕ ΚΑΛΥΠΤΕ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ Ο ΓΑΠ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΕ????
ΔΕΝ ΣΕ ΑΚΟΥΣΑ ΝΑ ΠΕΡΝΕΙΣ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΘΡΟΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΟΠΩΣ ΤΑ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΤΙΣ Α΄ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ!!!1
ΓΕΩΡΓΙΕ ΑΝΤΕ ΚΟΨΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ !!!!

ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΑΝΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ 96 ΜΕ ΙΜΙΑ ΚΑΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΗΓΕΤΗ ΚΑΙ ΙΔΡΥΤΗ,ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ????
ΓΕΩΡΓΙΕ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΠΑΛΙΑΤΣΟΣ ΠΟΥ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΟΦΙΤΣΙΩΝ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΕΚΑΝΕΣ ΤΟ ΠΑΠΙ.
ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ ΛΟΙΠΟΝ!!!!

ΚΑΠΕΤΑΝ ΚΕΦΑΛΟΣ

Ανώνυμος είπε...

EINAI ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΔΑΚΡΥΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΕ.
ΟΤΑΝ ΑΦΗΣΑΤΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΣΗΜΙΤΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΥ ΓΑΠ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ, ΟΠΩΣ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΙΣΤΟΛΙ,ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΩΞΑΤΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ, ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ;

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΚΛΑΨΕΣ ΠΑΣΟΚΟΜΟΥΡΗΔΕΣ. ΤΩΡΑ ΠΙΑ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΕΧΕΙ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΙ. ΚΑΙ ΜΗ ΒΑΥΚΑΛΙΖΟΣΑΣΤΕ ΟΤΙ Ο ΣΗΜΙΤΗΣ ΦΤΑΙΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΝΕΟΦΙΛΕΥΘΕΡΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΙΠΕΣ. ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΛΟ Ή ΚΑΚΟ ΑΝΑΛΟΓΑ ΠΩΣ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ. (ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΔΕΚΟ ΣΗΜΑΙΝΕ ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΜΗ 1 ΜΕΤΟΧΗΣ ΑΝΑ ΑΦΜ ΦΥΣΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΔΩΡΕΑΝ ΜΙΑ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΜΑΣ. ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕ ΘΑ ΕΠΕΤΡΕΠΕ ΤΗΝ "ΕΘΕΛΟΥΣΙΑ ΞΟΔΟ" ΤΩΝ ΠΡΑΣΙΝΟΡΟΥΦΙΑΝΩΝ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΜΕΤΟΧΟΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΑΛΛΟΥΝ ΩΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΗ ΣΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥΣ, ΧΩΡΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΕ ΜΑΣΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ). ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ Η ΦΑΡΑ ΣΑΣ. ΝΑ ΣΑΣ ΘΥΜΙΣΩ ΟΤΙ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟ 74 ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΧΡΕΟΣ 11 ΔΙΣ ΔΡΧ (33.000.000 €), Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΣΑΣ ΠΑΡΕΔΩΣΕ 600 ΔΙΣ ΔΡΧ (1.980.000.000€)ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΠΗΓΑΤΕ ΤΟ 89 ΣΤΑ 9,2 ΤΡΙΣ ΔΡΧ (27.600.000.000€). ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΧΑΜΕ ΔΩΣΕΙ ΣΕ ΧΡΕΩΛΥΣΙΑ ΤΩΡΑ ΘΑ ΧΡΩΣΤΑΓΑΜΕ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 50 ΔΙΣ €.ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ 5.000€ ΕΚΑΣΤΟΣ ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΑΜΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ. ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ ΤΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΙΣΟΤΙΜΙΕΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΣΚΙΣΑΤΕ. ΜΗ ΚΛΑΨΟΥΡΙΖΕΤΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΔΕΧΤΗΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ Η ΤΡΥΓΙΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΙΣΤΕΨΑΝ ΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΛΙΓΑΡΚΕΙΣ, ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ, ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΙΚΟΙ, ΤΙΜΙΟΙ (ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΟΥΤΕ ΠΩΣ ΓΡΑΦΕΤΑΙ)ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΤΕ ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΣΑΣ. ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ. ΑΛΛΙΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΣΟΚΟΣΚΟΥΛΗΚΑ ΠΟΥ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΥΤΕ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΝΑ ΔΙΑΝΕΜΟΥΝ.

Ανακοίνωση Παναθηναϊκού AKTOR για τη χθεσινή διαιτησία: «Γίναμε μάρτυρες μιας καταδρομικής επιχείρησης»

Ο Παναθηναϊκός έχει 116 χρόνια ιστορίας, μεγαλύτερη ίσως και από κάποια κράτη. Δείξτε επιτέλους τον απαιτούμενο σεβασμό     Ανακοίνωση κ...