29/4/10

Και τώρα οι ΣΥΡΙΖΟΠΑΣΟΚ πάλι κοντά στον «πολίτη»

Μη μασάτε με τις «πρωτοβουλίες» των ΣΥΡΙΖΟΠΑΣΟΚ!!

"Πορεία διαμαρτυρίας κατά της εγκληματικότητα ΣΤΑ ΚΑΤΩ ΠΑΤΗΣΙΑ "

Μετά την οδό Σολομού, σειρά ειχε η οδός Λιοσίων.

Οι ΣΥΡΙΖΟΠΑΣΟΚ αφού ψήφισαν τον λαθρονόμο, και αφού έβγαλαν από τις φυλακές τους πελάτες των δικηγόρων τους, τώρα βρίσκονται ξανά «κοντά στον πολίτη», και αναλαμβάνουν «πρωτοβουλίες», «για την εγκληματικότητα που υπάρχει στην περιοχή, για την πορνεία , για τα ναρκωτικά που διακινούνται, για της διαφημιστικές πινακίδες που κρύβουν το πράσινο», κλπ, κλπ, κλπ.
Αυτοί πού δημιούργησαν το πρόβλημα, προσπαθούν να εκφράσουν και την διαμαρτυρία για το πρόβλημα.
Σατανικό.
Για αυτό μην μασάτε.
Υπερκομματικές πρωτοβουλίες κατοίκων, σημαίνει χωρίς ΚΑΠΕΛΟ ΣΥΡΙΖΟΠΑΣΟΚ.
Μόλις βλέπετε δίπλά σας στελέχη ΣΥΡΙΖΟΠΑΣΟΚ, να έρχονται κοντά στον πολίτη και να «διαμαρτύρονται» για το δικό σας πρόβλημα, πάρετε τους με τις πέτρες.

Σπύρος Χατζάρας

Και ιδού πόσο κοντά στον πολίτη και τη σπατάλη των χρημάτων σας εινα;ι οι Συριζοπασόκ.

Τζάμπα ρεύμα για τζάμπα ..."μάγκες" της ... "αντικρατικής" πάλης!

Όλο και περισσότερα είναι τα στοιχεία που προκύπτουν για το δίκτυο αριστεράς, ..."δημοσιογραφίας" και κράτους, που συνθέτουν ένα ασύδοτο παρακράτος, το οποίο ταλανίζει την κοινωνία μας.
Έτσι, από την απάντηση της ΔΕΗ σε ερώτηση των βουλευτών του ΛΑ.Ο.Σ. Αδώνιδος Γεωργιάδη και Θάνου Πλεύρη, διαπιστώνουμε ότι τα υπό κατάληψη κτίρια στην οδό Ζαΐμη 11 και 11α, ιδιοκτησίας Ενώσεως Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών, ηλεκτροδοτούνται, με τους λογαριασμούς να εξοφλούνται κανονικά από την ΕΣΗΕΑ, αλλά με την ΔΕΗ να μην μπορεί από 14.2.2003 να εισέλθει στους χώρους όπου βρίσκονται οι μετρητές για να κάνει καταμετρήσεις.
Όπερ και σημαίνει ότι οι χρεώσεις γίνονται πιθανότατα με βάση την πρότερη χρήση και το εμβαδόν, χωρίς να εκδίδονται εκκαθαριστικοί λογαριασμοί, πράγμα που πιθανότατα σημαίνει ότι η οφειλή της ΕΣΗΕΑ είναι τεράστια.
Το ερώτημα που τίθεται εδώ είναι, γιατί η ΔΕΗ δεν προέβη σε αποξήλωση της υπόγειας παροχής, όπως κατά τα γραφόμενά της το έκανε για την "Βίλλα Αμαλία" από το 1992;
Για την ιστορία, η "Βίλλα Αμαλία" τα βράδια δείχνει να ηλεκτροδοτείται κανονικά. Πώς άλλωστε θα μπορούσαν να διοργανώνουν συχνά μέσα στην βίλλα διαλέξεις και συναυλίες; Με μπαλαντέζα από τον αναρχικό γείτονα ή με ηλεκτροπαραγωγά ζεύγη του στρατού;
Το δεύτερο δεν ακούγεται και τόσο παράλογο εκεί που έχουμε φτάσει...
Αυτά από το εγχώριο μέτωπο της ..."αντικρατικής" πάλης.!

gianniotis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...