25/3/11

Η αποθέωση του Πούτιν στο Βελιγράδι (23 Μαρτίου)


Το πανό των "Φιλάθλων" έγραφε: Να πεις (στη Ρωσία) ότι την αγαπάμε και ότι μαχόμαστε και θα συνεχίσουμε να μαχόμαστε

Η Ρωσική εφημερίδα Κομερσάντ έγραψε ότι «αν ο κ. Πούτιν έθετε υποψηφιότητα για πρόεδρος στη Σερβία, θα είχε σίγουρη τη νίκη», και η Κομσομόλσκαγια Πράβντα οτι,«Στη Σερβία επικρατεί πραγματική μανία για τον Πούτιν, τον λατρεύουν».

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Oι πρακτορες της παγκοσμιας διακυβερνησης βαζουν τωρα στο στοχαστρο τη Συρια, ως την επομενη χωρα υποψηφια για "ανθρωπιστικη βοηθεια" και "αποκατασταση της δημοκρατιας".

http://landdestroyer.blogspot.com/2011/03/globalist-hit-in-syria.html

Ανώνυμος είπε...

DES AYTA

http://beforeitsnews.com/story/510/618/Al-Qaeda_snatched_missiles_in_Libya:_Chad_President.html

http://beforeitsnews.com/story/510/470/US_to_Arm_Libyan_Rebels;_Rebel_Commander_Admits_Fighters_are_al-Qaeda_Members_Wha.html

KAI TA PAIDAKIA THS HPATIAS ALKAINTA HTAN?

Ανώνυμος είπε...

μηπως κυβερνα ο νιγηριανος νταβας της κυψελης την ελλαδα?ουτε τιμωρουνται πλεον οι εποικοι!

Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ ΑΝΟΙΞΕ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΣΤΟΥΣ ΜΑΣΤΡΟΠΟΥΣ!


Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ ΑΝΟΙΞΕ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΣΤΟΥΣ ΜΑΣΤΡΟΠΟΥΣ!


http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11424&subid=2&pubid=59096987#

Ανώνυμος είπε...

Το διάταγμα κατά των Μασόνων που οδήγησε στη δολοφονία του.

http://kapodistrias.info/2009-12-22-17-04-47/136--2953

Ανώνυμος είπε...

Με επιμονή* στο συμφιλιωτικό ΕΝΙΑΙΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ (που πρότεινε ο Ρήγας -άρθρο 37 στο Σύνταγμα- EΦΑΡΜΟΣΤΗΚΕ στις 3 πρώτες εκλογές και ΥΙΟΘΕΤΗΘΗΚΕ στα 3 πρώτα ελληνικά Συντάγματα, την Ελβετία και από ΑΜΕΤΡΗΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ), μπορούμε να βελτιώσουμε την κοινωνία, με κυβερνήσεις αλληλεγγύης, χωρίς λαμόγια, μίζες και διχόνοια.

Μπορεί να αρχίσει πριν νομοθετηθεί, από πρωτοβουλίες ανά δήμο, βάζοντας ανεπίσημη κάλπη πριν τις εκλογές για να ψηφίζουν όσοι θέλουν, όσους από τους υποψήφιους θέλουν να αποτελούν το ΕΝΙΑΙΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ, ώσπου να καταλάβουν όλοι πόσο καλύτερα είναι!

Το εφάρμοσαν σε 28 δήμους το 2006!**

* http://enieopsifodeltio.wordpress.com

http://energoipolitesnaxou.blogspot.com/2010/05/blog-post_13.html

http://parospress.blogspot.com/2010/05/blog-post_9084.html

http://antipariafwni.blogspot.com/2009/01/niki.html

http://www.eleftheria.gr/viewarticle.asp?aid=6954&pid=5&CategoryID=5&txt=%CE%B3%CE%B5%CF%89%CF%81%CE%B3%CE%B1%CE%BA%CE%B7%CF%82

http://fonirodopis.gr/press/?p=12718

http://apps.facebook.com/causes/61685

http://www.kpad.gr/text/thesis/enieo1.htm

http://edrana.blogspot.com/2007/06/blog-post_05.html

http://troktiko.blogspot.com/2009/05/blog-post_5788.html

* Κυκλάδες – Ανάφης, Άνω Σύρου, Δονούσης, Ηράκλειας, Κορθίου, Ποσειδωνίας

Αν. Αττική – Συκαμίνου

Γρεβενά – Αβδέλλας

Δωδεκανησου – Αστυπάλαιας, Λειψών

Ηρακλείου - Θραψανού, Ρούβα, Παλιανής

Ιωαννίνων - Βαθυπέδου

Λακωνίας – Ασωπού, Γερόνθρων, Καρυών

Λάρισας - Καρυάς

Λασιθίου - Νεάπολης, Οροπεδίου Λασιθίου, Βραχασίου

Λευκάδας - Καστού

Ρεθύμνης - Αρκαδίου, Κουρητών, Νικηφόρου Φωκά

Σερρών - Άνω Βροντούς

Χανίων - Γαύδου, Κρυονερίδας

ΑΝΑΚΛΗΤΟΙ βουλευτές, δήμαρχοι κλπ.

Άρθρο 72 του Συντάγματος της Βενεζουέλας:

Όλες οι υπηρεσίες οι οποίες ανατίθενται με λαϊκή ψήφο υπόκεινται σε ανάκληση.
Μόλις παρέλθει το ήμισυ της θητείας για την οποία έχει εκλεγεί ο αξιωματούχος, ένας αριθμός των ψηφοφόρων που αντιπροσωπεύουν τουλάχιστον το 20% των εγγεγραμμένων στην εκλογική του περιφέρεια, μπορεί να υποβάλει αίτηση για δημοψήφισμα προς ανάκλησή του.
Όταν ένας αριθμός ψηφοφόρων ίσος ή μεγαλύτερος από τον αριθμό εκείνων που εξέλεξαν τον αξιωματούχο ψηφίσει υπέρ της ανάκλησης, (με τον όρο ότι ψήφισε τουλάχιστον το 25% του συνολικού αριθμού των εγγεγραμμένων ψηφοφόρων), η εντολή του αξιωματούχου θεωρείται ότι έχει ανακληθεί και πρέπει να αναληφθεί άμεση δράση για την πλήρωση της κενής θέσης, όπως προβλέπεται από το παρόν Σύνταγμα και τους νόμους.

http://www.analitica.com/bitblioteca/venezuela/constitucion_ingles.pdf

Ανώνυμος είπε...

Eχουν να γευτουν διωξεις για εχθροπαθεια οι ανθελληνες γραικυλοι που μισουν την ελληνικη ρατσα...

βεβαια σεις λευκες ελιτ νεοφιλελευθερων παραφρονων(που εχετε μισος κακουργηματικης εχθροπαθειας για γενη ταξεις ρατσες εθνη και πολιτισμους και ερωτα μονο με το χρημα) το νομο της πλακας τον φτιαξατε για να οπλισετε νομικα τον εποικισμο της ελλαδας και τους βαρβαρους χυδαιους εποικους σας.

ομως εμεις θα γυρισομε μπουμερανγκ τον νεοφιλελευθερο αγοραιο νομο σας και θα σας μηνυσουμε για εχθροπαθεια -χονδροπαθεια εναντιον της ορθοδοξου θρησκειας και της ελληνικης ρατσας.αφορμες πολλες ποτε δηθεν με την τεχνη ποτε δηθεν ως αποψη και εξυπναδα δινετε πολλες.

θα πεσει πολυ γελιο μαζι σας.ΘΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΑΣ ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ Ο ΓΕΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

και θα ξεβρακωθειτε στα δικαστηρια γιατι θα αναγκαστειτε ειτε να καταδικαζετε και τους ανθελληνες και χριστιανομαχους ειτε να αθωωνετε τους αγωνιστες ρατσιστες εναντια στους αλλοφυλους εισβολεις -κατακτητες...

αν δε εφαρμοσετε δυο μετρα και 2 σταθμα τοτε ο νομος της πλακας,που δεν εκφραζει τους ελληνες και ειναι αναγκαστικη νομοθεσια δωσιλογων κατοχικου καθεστωτος ντε φακτο, πιονια των συνωμοτων της επιβολης μια πλανητικης εξουσιας σκοτους και ισοπεδωσης,θα καταπεσει αμεσως ως αντισυνταγματικος καθοτι θα ειναι επαναληψη του νομου του 32 για την εξοντωση των κομμουνιστων,αυτη τη φορα στη θεση τους εμεις οι ελληνες στο γενος και την ψυχη (κατι που ασφαλως δεν αφορα εσας ελληνοφωνοι με τυπικα νομικα χαρτια υπηκοοτητος)

να θυμαστε ομως,οσοι επιχαιρουν με την καταργηση της ελευθερης διακινησης ιδεων ακομη και ναζιστικων η κομμουνιστικων,απλα τις κανουν ελκυστικες ως απαγορευμενες και φερνουν πιο κοντα τρην μεταβαση της λαικης εθνικης οργης σε βιαιη καταληψη της εξουσιας ειτε απο πραγματικους εθνικοσοσιαλιστες ειτε απο κομμουνιστας.

για να στεριωσουν τον αδιεξοδο νεοφιλελευθερισμο που σπερνει αντεθνισμο,εποικισμο απολιτισμο και ανεργια γεννουν αλλα πραγματα...

η αγοραια δημοκρατια ειναι προ της καταρρευσεως διεθνως.γυριστε στην πολιτικη δημοκρατια προτου ειναι αργα.και παψτε τα εποικιστικα -εργασιακα πειραματα να εξοντωνετε εθνη κατα το αγοραιο δοκουν...

παψτε τις αγοραιες ψυχολογικες επιχειρησεις κατα των ελληνων με τα ιστορικα τις εχθροπαθειες,τους πολυβαρβαρικους εποικισμους και τις νεοφιλελευθερες μανιες να αλλαξετε την δημογραφικη συνθεση της ελλαδας και να εξαφανισετε το ελληνικο γενος και τους πολιτισμους.
ο λαος μας θα σας πολτοποιησει οσο κατανοει τα χυδαια παιγνια που κανετε στο μυαλο του.

η ρωμηοσυνη δεν θε να πεθανει,οσους αγοραιους εποικιστες και αν φερετε,οσο αφρικη ασια και καυκαυσιανα βαλκανια και αν την δηλητηριαζετε.
η ρωμηοσυνη παλιν ανθει και θε φερει κι αλλα.

ο νεοφιλελευθερισμος ειναι μια καταδικασμενη υποθεση εξαρχης.

παραβιαζει την ανθρωπινη φυση και για αυτο θα πεσει
απο τους λαους,απο τα αδιεξοδα που θα γεννησει.


φρονω οτι η ποινικοποιηση του ελληνικου γενους και η ενθαρρυνση και νομικα απο τας χυδαιας δυναμεις της αγορας του εποικισμου της αιματοβαμμενης γης των ελληνων,ειναι βουτυρο στο ψωμι μας.

ο λαος μας θα καταλαβει οτι ευρισκεται προ κατοχης διττης,εδαφικης και αγοραιας οικονομικης.

ειναι πολυτιμο εργαλειο φιλογενεστατοι μου για τον ξεσηκωμο του γενους η εχθροπαθεια τους.

θα ξυπνησει συνειδησεις εθνικης αντιστασης.

φιλογενεστατοι.

το καθεστως των δωσιλογων που μας κατεχουν,μαζι και οι φυσικοι κατοχικοι τους εποικοι,εντεινουν τον αγωνα εξοντωσεως μας.

τωρα ομως ανοιγει ο δρομος της ανατροπης.

ο λαος μας ξυπνα απο το ληθαργο του οπιου των αγορων,ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΗΜΑ ΟΙ ΑΝΑΤΟΛΙΤΕΣ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΤΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΟΥΝ ΜΕ ΔΑΝΕΙΚΑ, και των
νεοφιλελευθερων προταγματων περι αναιρεσεως της ιδοκτησιας της χωρας μας και συνακολουθα περι ισοτητος της φυλης μας και της θρησκειας μας με αυτες των βαρβαρων εποικων που καθιστανται απο τους συνωμοτας ισοτιμοι ιδιοκτητες της γης μας!

Ανώνυμος είπε...

Η ΔΥΣΗ ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ,Ο ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΩΝ ΤΗΣ ΓΥΡΙΣΕ ΜΠΟΥΜΕΡΑΝΓΚ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ,ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΞΑΘΛΙΩΜΕΝΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ ,ΤΟΥΣ ΟΜΗΡΟΥΣ ΤΟΥ ΔΑΝΕΙΚΟΥ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΠΡΟΙΩΝΤΩΝ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΑΤΟΛΙΤΩΝ.

απορριπτουμε τα ψευδονεοφιλελευθερα ιδεολογηματα που εκλογικευουν την απωλεια της ελλαδας μας με προσχημα δηθεν την ισοτητα ρατσων και θρησκειων στην ελλαδα μας.η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΣΜΑΝΙΚΟ ΒΙΛΑΕΤΙ ΜΕ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟ ΔΟΓΜΑΤΙΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΝΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΤΗ ΓΗ ΜΑΣ ΜΕ ΑΛΛΟΦΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΥΣ ΕΠΟΙΚΟΥΣ.ΣΕΒΑΣΤΗ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΒΟΥΛΗΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΧΙ ΕΠΟΙΚΩΝ ΠΟΥ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ.

οι εποικοι δεν ειναι αποδεκτοι ουτε και η θρησκεια και οι τροποι ζωης που δια της βιας απαιτουν σεβασμο εκ των υστερων και εκβιαστικα.

ειναι σεβαστα ολα αυτα στις δικες τους χωρες,οχι στη δικη μας.στο σπιτι τους.

λαοι της ευρωπης διεκδικηστε τις χωρες σας απο τους εισβολεις των αγορων.

μια καστα λευκων ελιτ,σας προδωσαν συγκεντρωσαν με τα προταγματα της αναρχης κυκλοφοριας εργατων διασυνοριακα ολο τον πλουτο των εθνων στα χερια τους και αφησαν σε εσας να παλευετε μεσα στην ανεργια για επιβιωση με ανταγωνιστες βαρβαρους εποικους των αγορων,να παλευετε για πολιτισμικη ελευθερια στην ιδια τη γης σας που κατεληφθη προς οφελος μιας καστας λευκων ελτι που ζουν σε προστατευμενα προαστεια-πριγκηπατα για τις ελιτ,οπου ουδολως βιωνουν την κτηνωδια των νεων ημισεληνοφορων δερβισηδων στην ευρωπαικη γη.

προδωσαν οι ελιτ αυτες τον ελληνικο ρωμαικο χριστιανικο πολιτισμο της δυσης εδω και 25 αιωνες και σας οδηγουν σε πολιτισμικο ολοκαυτωμα.

Φιλογενεστατοι μου.

αντιδραστε,απορριψτε τα δογματα περι πολυπολιτισμου στη γη σας,που οδηγουν στην απωλεια της,στην απωλεια του δυτικου τροπου ζωης και την επιστροφη μιας αφομοιωτικης τουρκοκρατιας με το σπαθι και δημογραφικη επικυριαρχια .

οι λευκες ελιτ σας γεμισαν τις γειτονιες,τις πολεις με βαρβαρους,με ανθρωπους που τιποτα κοινο δεν εχετε μαζι τους παρα μονο την κλεψια την εξαθλιωση και την ανεργια που σας προσφερουν απλοχερα.οι λέυκες ελιτ μαζεψαν τα μεσα παραγωγης στα χερια τους,διαλυουν τα εθνη του θεου και αρπαζουν το πλουτο τους.

σε εσας δε αφηνουν μονο φτωχεια και λουμπενοποιηση αφαιρεση του τροπου ζωης σας και προταγματα υποταγης σε κατασκευασμενες με δικο τους νεοφιλελευθερο οφελος κοινωνιες πολυπολυτισμικης ισοπεδωσης και ανελευθεριας.

τα κηρυγματα τους περι μισους ,περι μη ανοχης και περι πολυπολιτισμου ειναι τα κουρτινακια που χρυσωνουν το χαπι της δικης σας καταστροφης και σκλαβιας.

αυτοι κονομανε με τον πολυπολιτισμο και εσεις χανετε τον τροπο ζωης σας,το ψωμι σας και την ελευθερη εκφραση του πολιτισμικου σας γιγνεσθαι στη γη σας.

σπαστε τον προστυχο καθρεφτη της πολιτικης ορθοτητας του αγοραιου νεοφιλελευθερισμου.εσεις μονο χανεστε αυτοι κερδιζουν ειρηνη εξαθλιωσεως

δεν αγαπουν την ελευθερια και την τεχνητη ειρηνη του μη μισους,την καθιστουν μοχλο δουλειας και καταπιεσης σε ανυποφορες συμβιωσεις με αλλες θρησκειες και ρατσες.

Ανώνυμος είπε...

καθε ρατσα και θρησκεια καθε εθνος να εχει το δικο του σπιτι.

αυτο ειναι αληθης φιλελευθερισμος.

το να ποινικοποιεις την διψα για ελευθερια και να επιβαλλεις πολυπολιτισμους για να κονομανε οι αγοραιες ελιτ και οι πολυπολιτισμικες αυτοκρατοριες,ειναι σκλαβια και ανελευθερια.ειναι σαν να στελνεις τους αρχαιους ελληνες φυλακη γιατι αντιδρουν στην επιβολη εποικισμου και αφομοιωσης βαρβαρικης απο τους περσες και τους μηδους!

καθε λαος και εθνος στη γη του να μπορει ελευθερα να ζει με βαση το δικο του τροπο.

οχι στην νεοφιλελευθερη καταπιεση της συλλογικης ανθρωπινης εκφρασης των ανεκτικων ταχα κοινοβιων-κοινωνιων της αγορας.

οχι στην ποινικοπιοηση του ρατσισμου και του μισους για ελευθερια απο την κατοχη και την καταπιεση των κοινωνιων με τα κουρδισμενα ανθρωπακια των αγορων,χωρις ψυχη χωρις ταξη κοινωνικη,χωρις ρατσα χωρις θεο..

αυτα ειναι η ελευθερια των ανθρωπων να ζουν με συνολα που τους εκφραζουν,για αυτο υπαρχουν εθνη και θρησκειες για να επιλεγουμε ομαδα...

πλησιαζει η ωρα της επιλογης θα στηριχθουμε σε εθνη,στη πατριδα μας και την μικτη καπιταλιστικη οικονομια η σε ταξη λουμπεν μιας πλανητικης αυτοκρατοριας του κακου ,μιας καστας μορφωμενων ηλιθιων παμπλουτων οφελουμενων απο τα εκλογικευματα μιας πλανητικης νεοφιλελευθερης κοινωνιας σκλαβων του ψευδο φιλελευθερισμου τους?

προσωπικως προκρινω δια την μεγαλη ανατροπη το πρωτον.

Ανώνυμος είπε...

Κωστας Γαβράς: Oι Έλληνες είναι Τουρκαλβανοί...

http://eglimatikotita.blogspot.com/2011/03/blog-post_1411.html

Δειτε ποιος ειναι ο κ. Γαβρας

Gavra

The name Gavra is a baby girl name. The name Gavra comes from the Hebrew origin. In Hebrew The meaning of the name Gavra is: God gives strength.


http://www.babyhold.com/list/Hebrew_Baby_Names/Gavra/details/

Ο Γαβρας εγινε διασημος με το Ζ του εβραιου (απο γιαγια) Βασιλικου με την πιπα και το καπελο μονιμως στο κεφαλι, αντι για κιπα.

Καντο θεμα να μαθει ο κοσμος ποιοι ειναι οι "πνευματικοι μας ηγετες".

Ανώνυμος είπε...

Oι ανθελληνες δεχθηκαν πισω απο την ιταλια πολιτες τριτων χωρων,λες και ειναι δικοι μας πολιτες!

προστατευουν την ιταλια και αποθηκευουν στην ελλαδα καραβιες περιφερομενων ανα χωρα...

τα συμφεροντα της ιταλιας τα σεβονται,τα ελληνικα τα γραφουν κανονικα και τους φορτωνουν στην ελλαδα!

γιατι δεν αρνουνται επιτελους την επιστροφη τους σε εμας?τι μας αφορα εμας η καταληξη υπηκοων τριτων χωρων?

τι παριστανουμε επιτελους,τα κοροιδα της ηπειρου?

ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ: Οι Ιταλοί μας επέστρεψαν 22 λαθρομετανάστες!

Συνελήφθησαν, μεσημβρινές ώρες χθες, στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας, από προσωπικό της τοπικής Λιμενικής Αρχής, μετά τον κατάπλου Επιβατηγού-Οχηματαγωγού πλοίου προερχόμενου από Ιταλία, είκοσι δύο (22) αλλοδαποί, στερούμενοι νομιμοποιητικών εγγράφων, οι οποίοι εντοπίστηκαν από τις Ιταλικές Αρχές στην Ανκόνα της Ιταλίας κατά τον κατάπλου του ιδίου πλοίου, προερχόμενου από Πάτρα - Ηγουμενίτσα και επεστράφησαν στη χώρα μας με το ίδιο πλοίο
.Προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας.
Αναρτήθηκε από epirusgate

trikalagr

Ανώνυμος είπε...

Γιατι εποικιστηκε η ελλας;

Γιατι εχουμε το διεθνες παραδοξο εμφανως επι 15 χρονια ,αφανως αλλα τοσα ,ιθαγενεις μιας χωρας να εχουν ενορχηστρωσει μια μαζικη επιθεση σε παιδεια,πολιτικη,μμε ,κοινη γνωμη για την υπονομευση και διαλυση του ελληνικου ανεξαρτητου κρατους,της εθνικης του υποστασης και ιστοριας ,εναντιον της ιδιας της πατριδας τους;εναν ολοκληρωτικο ψυχολογικο πολεμο υπονομευσης και διαστροφης συνειδησεως και ηθικου;

γιατι λυσσουν εναντια στον ελληνισμο,προωθουν μικτους γαμους στη χωρα και κανουν τα παντα να αλλαξουν την εθνικη-θρησκευτικη συνθεση του πληθυσμου με λυσσωδη εποικισμο;γιατι ξαφνικα νοσταλγησαν σε συγχορδια το οσμανικο παρελθον της χωρας και το εβραικο της σαλονικης;

ποιος ανοιγει το δρομο για την εξαφανιση των ελληνων ως κληρονομων του πολιτισμου τους και την κληροδοτηση του στους οσμανους ντονμε συνεχιστες ενος "παναρχαιου πολιτισμου";

τι σχεση εχουν τα ανωτερω με το σχεδιο ενοποιησης;

η απαντησις.

1.«Είμαστε στα πρόθυρα μιας ιστορικής ενοποίησης» δήλωσε ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας και βασικός εκφραστής του νεο – οθωμανικού πολιτικού προγράμματος Αχμέτ Νταβούτογλου από το βήμα συμποσίου στο οποίο συμμετείχε και πραγματοποιήθηκε στην Κωνσταντινούπολη.
Ο «Κίσινγκερ» της τουρκικής διπλωματίας τόνισε ότι

«Το 2023 είναι το 100ο έτος της Δημοκρατίας μας.
Όπως, κατακερματίστηκε σε κομμάτια ένα κράτος που ήταν το πολιτικό κέντρο ενός πανάρχαιου πολιτισμού, διαχωρίστηκαν τα ιδρυτικά στοιχεία αυτού του κράτους, απομακρύνθηκαν ψυχολογικά και ιστορικά το ένα από το άλλο, μέσα στα 12 χρόνια που πέρασαν από το 1911, ξεκινώντας από την Τρίπολη, και μέχρι το 1923, και όπως στο ιστορικό αποτέλεσμα αυτής της απομάκρυνσης, το 1923 γεννήθηκε μια νέα δημοκρατία, ως ένα νέο εθνικό κράτος και με αυτούς που απομείνανε επωμίστηκε τον αγώνα να μεταφέρει στο κόσμο κάποια συγκεκριμένα μηνύματα, έτσι και εμείς τώρα από το 2011 μέχρι το 2023 είμαστε αντιμέτωποι με την ανάγκη να ενοποιήσουμε ξανά αυτά τα διασπασμένα, αποχωρισμένα εθνικά στοιχεία».


(http://www.newscode.gr/diplwmatia/story/24443/enopoihsh-twn-edafwn-ths-othwmanikhs-aytokratorias-mechri-to-2023-blepei-o)

2.«Το μέλλον της Τουρκίας είναι λαμπρό.Την Τουρκία δεν μπορεί κανένας να τη διασπάσει και να την εντάξει σε θέση χώρας δεύτερης κατηγορίας. Ο αγώνας μας τώρα δεν είναι πόλεμος της ανεξαρτησίας.

Είναι ένας αγώνας να μετατρέψουμε την Τουρκία σε μία από τις μεγαλύτερες δυνάμεις του κόσμου. Αυτή τη στιγμή, στις γύρω περιοχές δεν σημειώνεται καμμία εξέλιξη χωρίς τη βούληση της Τουρκίας, χωρίς να το έχει υπόψη της η Τουρκία και χωρίς να υπάρχει η έγκρισή της. Είθε, όταν εορτάζουμε την 100η επέτειο της Ίδρυσης της Δημοκρατίας, να μην συμβαίνει τίποτε στον κόσμο χωρίς την έγκριση της Τουρκίας και χωρίς να είναι εκείνη ενήμερη»...
(21/5/2009,ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας Αχμέτ Νταβούτογλου σε ομιλία, στην οικία του πρέσβη της Τουρκίας στις Βρυξέλλες)

Σημερινα Νέα από τη ζώνη της Ειδικής Στρατιωτικής Επιχείρησης στην Νεα Ρωσσία (Νοβορωσσία). (Μέχρι τις 11 πμ)

  Τα ξημερώματα, στο μετωπο της Αβντέεβκα,   οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας εγκατέλειψαν τις θέσεις τους κοντά στους οικισμούς Ορλόβκα κ...