10/3/11

Καραμανλής ή τάνξ και πάλι .Ο Μ. Θεοδωράκης αποκαλύπτει τον ρόλο του και στηρίζει το σύστημα.

Λευκό στις εκλογές αποφάσισε ο «Σπίθας» για να γίνει το 22%, του πράσινου papaEvraiou, 34%.

Φραστική επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο Μίκης Θεοδωράκης σε εκδήλωση της «Σπίθας» στη Θεσσαλονίκη, στις 28 Φερβρουαρίου, αλλά στις εκλογές ψηφίζει ΛΕΥΚΟ. Αυτός είναι ο ρόλος που του ανέθεσαν. Να κάνει το αμορτισέρ.Να απορροφά τους κραδασμούς.

Ο Θεοδωράκης κάλεσε τους πολίτες να δώσουν στις αντιδράσεις τους απέναντι στην τρόικα, (και όχι στη διεθνή τραπεζική Χούντα) χαρακτηριστικά «παλαϊκού - απελευθερωτικού αγώνα»,ζήτησε να επιδείξουν «ανυπακοή», (αλλά να πληρώνουν τους φόρους τους), και πρόσθεσε πως «αν γίνουν σύντομα εκλογές, «εμείς θα ρίξουμε λευκό».

Σε ότι αφορά την «ταμπακέρα», ο Μίκης στηρίζει Τζέφρυ, και ψηφίζει «λευκό», για να γίνει το 22%, του πράσινου papaEvraiou, 34%. Καραμανλής ή τάνξ και πάλι.

Ο Θεοδωράκης ο αντιπολιτευόμενος, για να αποπροσανατολίσει, μασκαρεύτηκε , σε αντίπαλο του συστήματος και είπε ότι, «υπεύθυνοι για την παγκόσμια οικονομική, πολιτική, κοινωνική και πολιτιστική κρίση είναι οι ΗΠΑ, το Ισραήλ και οι παράγοντες του αμερικανοεβραϊκού λόμπι».Κεντρικές Τράπεζες πουθενά. Ρότσιλντ πουθενά, σιωνιστές πουθενά, μόνο κάτι ανώνυμοι παράγοντες του «αμερικανοεβραϊκού λόμπι».

Μαζί του στο "Λευκό", οι σεσημασμένοι «λευκοί αριστεροί», Γιώργος Καραμπελιάς και Δημήτρης Καζάκης, και ο συνταγματολόγος Γιώργος Κασιμάτης, από τα ρετάλια του βρώμικου ΄89.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αφηστε τις τριχες με τα τανκς γιατι ουτε ατομο με παντελονια να τα οδηγησει δεν υπαρχει.Φροντισε γι αυτο η μαρξιστικη δημοκρατια.

Ανώνυμος είπε...

Αυτή είναι η αλήθεια και σε όποιον αρέσει. Όποιος πιστεύει πως το 30-40% των ψηφοφόρων που δηλώνουν πως δεν ξέρουν τί θα ψηφίσουν ότι θα πάνε να ψηφίσουν αυτόν είναι ονειροπόλος. Έχει ποτιστεί με την προπαγάνδα περί δημοκρατίας και λαού από το σύστημα δεκαετίες τώρα και πιστεύει πως αγωνίζεται για δημοκρατία. Κατά βάθος όμως αγωνίζεται για κάτι το οποίο δεν υπάρχει. Προσπαθεί να περάσει με το κεφάλι μέσα από τοίχο. Ο "λαός" ΔΕΝ επαναστατεί, ούτε καν διά της ψήφου του πόσο μάλλον με άλλον τρόπο. Ο λαός ΦΟΒΑΤΑΙ. Σταματείστε να είστε αιθεροβάμονες και ανοίξτε τα μάτια να δείτε την πραγματική αλήθεια, αυτό θα σας βοηθήσει να βγάλετε σωστά συμπεράσματα και να πάρετε σωστές αποφάσεις. Πόσες φορές πρέπει να σπάσετε τα μούτρα σας για να αντιληφθείτε ότι βαδίζετε σε λάθος δρόμο; Ήμαρτον, τόση ξεροκεφαλιά πια; Μας βλέπουν και γελάνε γιατί είμαστε ΠΡΟΒΛΕΨΙΜΟΙ, λίγο ανησύχησαν στην αρχή αλλά μόλις κούνησαν το δακτυλάκι τους μας αφάνισαν ποιοί οι μαριονέτες, ήμαρτον Θεέ μου. Θα πάρω τα βουνά από τα νεύρα μου, δεν πάει άλλο, παίζουν μπάλα μόνοι τους γιατί δεν έχουν σοβαρό ή μάλλον δεν έχουν καθόλου αντίπαλο !!! Το πολιτικό κενό για το οποίο μιλούσα εδώ και χρόνια χτυπάει πια την πόρτα (ante portas) και δεν υπάρχει ΚΑΝΕΙΣ και ΤΙΠΟΤΑ έτοιμο να εκμεταλλευτεί αυτή την ευκαιρία που παρουσιάζεται κάθε εκατό χρόνια. Αν νομίζετε πως μαζευτήκαμε για να λέει ο ένας στον άλλο πόσο καταπληκτικός και πόσο χαρισματικός είναι ο καθένας μας και να βαυκαλιζόμαστε μεταξύ μας είστε γελασμένοι, από τον αληθινό άνθρωπο που δεν έχει να κερδίσει τίποτα ακούς μόνο αλήθειες έστω αυτές που αυτός πιστεύει πως είναι σωστές. Ο σωστός σύντροφος πρέπει να ακούει με προσοχή και να διυλίζει τις σκέψεις του άλλου. Η εποχή που ξέραμε έχει τελειώσει ανεπιστρεπτεί, ο κόσμος που ξέρουμε και μεγαλώσαμε δεν θα είναι ποτέ ξανά ο ίδιος, άλλη μέρα ξημερώνει για την Ελλάδα και την ανθρωπότητα γενικότερα και πρέπει (οφείλουμε) να βρούμε την σωστή περπατησιά, να γεννήσουμε νέες ιδέες για να αντιμετωπίσουμε την λαίλαπα. Όποιος νομίζει ότι με τις εκλογές θα αλλάξει την μοίρα αυτού του έθνους είναι ή βαθιά νυχτωμένος (μαλάκας) ή πράκτορας ή ονειροπόλος. Σε καμία περίπτωση πάντως δεν βαδίζει στο σωστό δρόμο. Δυστυχώς μετά λύπης μου διαπιστώνω πως το πάθημα δεν γίνεται μάθημα, αντ' αυτού διακρίνω μία μανιώδη εμμονή ανεξήγητη. Όσο κυλάει ο καιρός και χάνεται χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα, τόσο αρχίζω να πιστεύω πως πραγματικά είμαστε τελειωμένη υπόθεση και τόσο έρχομαι πιο κοντά στην φράση " ο Θεός να βάλει το χέρι Του, ο Θεός να μας λυπηθεί".
Χ.Π.

Ανώνυμος είπε...

Αιδώς γάρ εν κακοίσιν ουδέν ωφελεί, η γάρ σιωπή τω λαλούντι σύμμαχος
μαλλον εστιν. (ΣΟΦΟΚΛΗΣ)

Μαρτιος 2011
Τα διατηρητέα -αποθήκες

Πάνω από 120 διατηρητέα κτίρια υπάρχουν στο Κέντρο της Αθήνας
αφημένα από τους ιδιοκτήτες τους στην τύχη τους.

Χωρίς νερό ....ρεύμα....μπαίνει όποιος θέλει κοιμάται...χτυπάει
ένεση....ανάβει φωτιά να ζεσταθεί.
Έχουν βρεί καταφύγιο πολλοί λαθρομετανάστες.
Το πρωϊ κατά τις οκτώ κοντά στο Μοναστηράκι αρκεί μια βόλτα
για να τους δείς να βγαίνουν προσεκτικά.
Βγαίνει ο πρώτος και μετά δείνει το σύνθημα.

Το χειρότερο της υπόθεσης είναι ότι σε μερικά από αυτά τα κτίρια
χρησιμοποιούν και κλειδιά που σημαίνει ότι έχουν αλλάξει κλειδαριές.

Δεν αποκλείεται όμως και κάποια από αυτά να έχουν μισθωθεί
σε διακινητές λαθρομεταναστών.

http://pisostapalia.blogspot.com/2011/03/blog-post_1787.html

Ανώνυμος είπε...

ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ,ΤΑ ΕΙΣΑΓΟΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΨΩΡΟΚΩΣΤΑΙΝΑ TEXNHTA ΔΟΓΜΑΤΑ ΤΟΛΕΡΑΝΣ ΤΩΝ ΥΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΛΥΣΙΝ ΗΠΑ.

ΠΡΟΣΕΧΤΕ ΤΟ ΠΛΑΚΑΤ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΣΥΡΙΖΟΠΑΣΟΚΟ ΤΩΝ ΗΠΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΔΡΑ ΩΣ ΚΑΛΟΣ ΤΟΛΕΡΑΝΣ ΠΙΘΗΚΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ...

http://www.politicsdaily.com/2011/03/10/rep-peter-kings-hearing-on-american-muslims-how-radical-how/?icid=maing%7Cmaing5%7Cdl1%7Csec1_lnk2%7C49409

Ανώνυμος είπε...

Και που το αποφασισε τι εγινε; Ποιος τον γαμει; Ασε που μπορει να μει ζει οταν γινουν εκλογες.

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΑΡΑΤΑΕΙ ΚΑΙ Ο ΜΙΚΗΣ
ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΕΦΕΡΝΕ ΤΟΝ «ΕΘΝΑΡΧΗ» ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΗΤΑΝ ΚΑΛΑ ΤΟΤΕ !
ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΩ ΕΓΩ Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΤΟ ΠΑΡΩΝ» ΕΙΧΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΠΡΙΝ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ .
ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΙΣ ΕΥΘΗΝΕΣ ΤΟΥ .