13/3/11

ΕΘΝΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΣΤΗ ΒΑΣΗ

Για να ανατρέψουμε τα σχέδια των εχθρών της Ελλάδας και των Ελλήνων, πρέπει να ενωθούμε σαν Έλληνες, απέναντι στην Παγκόσμια Σιωνιστική Διακυβέρνηση.
Για να γίνει αυτό, πρέπει εμείς, οι απόγονοι των θυμάτων του εμφυλίου, να αντιληφθούμε 67 χρόνια μετα, ότι οι συνεργάτες των εγγλέζων και των γερμανών, μας έβαλαν να σφαχτούμε, και ότι η εργασία και η ατομική επιχειρηματικότητα έχουν κοινό εχθρό, το τεράστιο παράσιτο, που λέγεται Τραπεζικό Σύστημα.

Η Εθνική Λαϊκή Ενότητα, θα είναι μέτωπο ενάντια στο πολιτικό ΚΑΡΤΕΛ της Αποικιοκρατίας και της Εξάρτησης , θα είναι μέτωπο ενάντια την ντόπια Φαυλοκρατία, Κλεπτοκρατία, και Κομματοκρατία .

Ελληνική Ενότητα , σημαίνει και ασίγαστη πάλη κατά των αριστερών και δεξιών εφεδρειών της Ψωρο-ελίτ. Οι αντι-τροικανοί Θεοδωρακοκαραμπελιάδες που ψηφίζουν λευκό, για να στηρίξουν τον παπαΕβραίου, είναι εφεδρεία του συστήματος, όπως και ο Πασοκοκαρατζαφέρης, όπως και η Κόκκινη Αλέκα, που ανέχεται και συγκαλύπτει να τις κλεψιές της Παγκόσμιας Τραπεζιτικής χούντας σε βάρος μας.
Εφεδρεία του συστήματος και οι πατσαβούρες του Χίτλερ, οι Χρυσές Ομελέτες, και οι Στόκοι, που εργάζονται συστηματικά για να καλλιεργούν το μίσος μεταξύ των Ελλήνων, και να διασπούν την Εθνική Ενότητα.

Επομένως,

ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΑΝΑΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ.

ΣΠΥΡΟΣ ΧΑΤΖΑΡΑΣ

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εδώ δεν μπορούμε να ενωθούμε οι συνειδητοποιημένοι μεταξύ μας και ζητάμε ή προσδοκούμε να ενωθεί η "λαϊκή βάση";
Άσε που είναι πολύ ΚΚΕ αυτή η ορολογία δηλαδή ψεύτικη, ανυπόστατη, Αθέατη Νεοϋορκέζικη.
Με έναν τρόπο μόνο μπορεί να ενωθεί η μάζα, το γένος των αυστραλοπίθηκων. Όταν το βρούμε θα είμαστε στο σωστό δρόμο και τότε θα δείτε πόσο άγρια θα αντιδράσει το Σύστημα, τώρα γελάει γιατί παίζουμε με τους κανόνες (χωρίς να το καταλαβαίνουμε) που μας έχει επιβάλλει ασυναίσθητα, μας "διαβάζει" σαν να είμαστε παιδάκια πεντάχρονα.
Χρήστος Παναγιωτόπουλος

Ανώνυμος είπε...

Για τους Δημοκρατικούς τι λες Σπύρο; Γιατί δεν σου κάνουν;

Ανώνυμος είπε...

Σωστή η ανάλυση.
Η συναντίληψη και η πειθώ είναι το ζητούμενο.

Ανώνυμος είπε...

Turkish singer Tatlises shot - TV
Mon Mar 14, 2011 8:27am GMT


ISTANBUL, March 14 (Reuters) - Unidentified assailants shot popular Turkish singer Ibrahim Tatlises in the head as he left a TV studio overnight, leaving him in a critical condition, media reports said on Monday.

The well-known performer, also a businessman with interests in tourism and restaurants, had been performing in his music show before the attack on him and his assistant around midnight in central Istanbul.

Media reports said doctors had operated three times on the singer, a Kurd from the southeastern city of Sanliurfa, and he remained in intensive care.

Police were hunting for the attackers, who fled in a car, toting Kalashnikov rifles. (Writing by Daren Butler; Editing by Louise Ireland)

http://af.reuters.com/article/cameroonNews/idAFLDE72D06V20110314

Ανώνυμος είπε...

ΑΙΣΧΟΣ!Η ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ DR.ΡΑΓΚΟΥΣΗ ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΕΛΛΕΙ ΤΙΣ ΝΕΓΡΙΚΕΣ ΛΑΘΡΟΡΜΕΣ!ΑΥΞΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΧΘΡΟΠΑΘΕΙΑ!

Απόπειρα βιασμού συζύγου αστυνομικού από ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΟΥΣ μπροστά στα παιδιά της

Θύμα απόπειρας βιασμού από ΛΑΘΡΟμετανάστες, έστω και αν είχε μαζί της τα δύο της παιδιά, έπεσε πριν από λίγες ημέρες μία νεαρή γυναίκα ενώ επέστρεφε στο σπίτι της από το σούπερ μάρκετ!


Πρόκειται για ένα ακόμη απίστευτο περιστατικό επίθεσης με δράστες ΛΑΘΡΟμετανάστες.

Συνέβη στην οδό Αμερικής και ενώ η γυναίκα περπατούσε κατευθυνόμενη προς την πολυκατοικίας της και κρατώντας από το ένα χέρι τις τσάντες με τα ψώνια και από το άλλο τα παιδιά της! Στο δρόμο τους στάθηκαν δύο έγχρωμοι ΛΑΘΡΟμετανάστες οι οποίοι την έσπρωξαν αδιαφορώντας για το κλάμα των παιδιών και τις κραυγές.

Την οδήγησαν πάνω σε έναν φράχτη και φάνηκαν αμέσως οι προθέσεις τους! Το ευτύχημα ήταν ότι από τις φωνές των παιδιών βγήκαν οι γείτονες στα μπαλκόνια κι άρχισαν να βρίζουν και να απειλούν τους αλλοδαπούς οι οποίοι τελικά εγκατέλειψαν την προσπάθειά τους! Και μάλιστα η συγκεκριμένη γυναίκα είναι σύζυγος αστυνομικού ο οποίος κατάγεται από την Πάτρα αλλά υπηρετεί στην Αθήνα και μόλις πληροφορήθηκε το συμβάν κόντεψε να τρελαθεί.

Αλλά, ως συνήθως, και αυτό το περιστατικό δεν πρόκειται να συγκινήσει κανέναν από τους αρμοδίους που ναι μεν υπόσχονται εδώ και χρόνια λύση στο LATHROμεταναστευτικό, αλλά ποτέ δεν δίνουν!

http://24wro.blogspot.com/2011/03/blog-post_9549.html

Ανώνυμος είπε...

Και ποιος είναι αυτός ο τρόπος Χρήστο Παναγιωτακόπουλε; Εισβολή και κατοχή από τους Τούρκους;

Εν πάσει περιπτώσει θαύματα γίνονται και χωρίς να ενωθεί 100% του πληθυσμού. Αρκεί μια ομάδα της τάξης του 10% με ισχυρούς δεσμούς αλληλεγγύης, για να επιβάλλει τη θέλησή της.

Σταματήστε επιτέλους να επιδιώκετε την ενότητα με τους αυστραλοπιθήκους. Δεν ανήκουν στον Ελληνισμό. Αυτοί το μόνο καλό που έχουν να κάνουν είναι να ξεκουμπιστούν από την Ελλάδα ή να πεθάνουν από εμβόλια.

Ανώνυμος είπε...

Η δημοκρατία για όλους είναι απάτη. Έπρεπε να δίνουμε εξετάσεις κάθε 5 χρόνια για να αποκτούμε το δικαίωμα να ψηφίζουμε μόνο οι ικανοί. Και όποιος δεν περνάει τα "σήματα" να βγάζει το σκασμό γιατί είναι ανάξιος να αποφασίσει για την τύχη του Γένους. Αρκετά με τα πιθηκοειδή.

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ κ. Χατζάρα,

Ήμουν καί παραμένω υποστιρικτής σου. Δυστυχώς όμως, τόν τελευταίο διάστημα, έχεις "ξεφύγει". Δηλαδή όλοι οι υπόλοιποι, πλήν εσού καί κάποιων ολίγων (οι οποίοι όμως συμφωνούν απολύτως μέ τίς απόψεις σου), είναι προδότες;;; Δηλαδή εσύ είσαι πιό πατριώτης καί πιό Έλλην από τόν Πολατίδη, τόν Γεωργιάδη ή τόν Βελόπουλο;; Όλοι οι υπόλοιποι είναι ηλίθιοι ή πουλημένοι επειδή ψήφισαν τό μνημόνιο ή δέν ξέρω τί άλλο;; Είσαι σοβαρός;; Επιτελείς ένα σπουδαίο έργο, τό οποίο θά ήταν κατά πολύ σπουδαιότερο εάν δέν ενέσπυρες διχόνοια. Τό έχω ξαναπεί αυτό σέ παντελώς ανύποπτο χρόνο στό παρελθόν. Τό νά μήν σού "αρέση" ο Καρατζαφέρης, το αντιλαμβάνομαι. Τό νά λές όμως ότι είναι ένα μέ τόν Τζέφρυ καί τό προδοτικό ΚΚΕ, αυτό είναι γελείο (δηλαδή δέν βλέπεις ότι καί μόνον η ύπαρξις τού ΛΑΟΣ στήν βουλή κάνει μία τεράστια διαφορά σέ σχέσι μέ τό παρελθόν - ποίος είχε τολμίσει νά πή από τό βήμα τής βουλής αυτά πού έχουν ακουστεί από τούς περισσότερους βουλευτές τού ΛΑΟΣ γιά τόσα θέματα;;). Έχω πολύ καιρό νά γράψω σχόλιο, ελπίζω νά τό δημοσιεύσης καί νά μήν μέ "βαπτίσης" αυστραλοπίθηκο ή κάτι ανάλογο!!!

Ανώνυμος είπε...

http://tolimeri.blogspot.com/2011/03/blog-post_2533.html

Χ.Π.

Ανώνυμος είπε...

Να γράφετε τα ονόματά σας να ξέρουμε σε ποιους απευθυνόμαστε, μην φοβάστε, δεν φακελώνουμε εδώ, ανταλλαγή ιδεών κάνουμε.
Κατ'αρχήν με λένε Παναγιωτόπουλο και όχι Παναγιωτακόπουλο.

Η ομάδα της τάξης του 10% που αναφέρεις φίλε μου είναι 1.100.000 άνθρωποι !!!!!!!!! Μέχρι να τους ενώσεις με ισχυρούς δεσμούς αλληλεγγύης μάλλον θα έχει προηγηθεί η εισβολή και κατοχή από τους Τούρκους την εποχή του Σταρ Τρεκ.
Κανείς δεν είπε ούτε επιδιώκει ενότητα με τους αυστραλοπίθηκους και κανείς δεν διαγράφει έτσι και τόσο εύκολα δέκα εκατομμύρια ανθρώπους μόνο και μόνο επειδή τους έχουν υποβιβάσει σε αυστραλοπίθηκους και ποιος είσαι εσύ που θα κατατάξεις τους εαυτούς μας στην ελίτ.
Καλοί μαλάκες είμαστε και μεις.
Κανείς δεν περισσεύει σε αυτόν τον αγώνα φίλε, όλοι χρειάζονται, όταν λοιπόν θα είσαι έτοιμος να ενωθείς με τον γείτονά σου και να ξεχάσετε τις διαφορές σας για την Ελλάδα έλα να τα πούμε.
Χρήστος Παναγιωτόπουλος

Ανώνυμος είπε...

Το γείτονά μου τον θεωρώ αλητάκο. Δεν θα ξεκινήσουμε τον αγώνα από όποιον τυχαίνει να βρίσκεται γεωγραφικά κοντά μας, γιατί μπορεί να βρίσκεται ηθικά πολύ μακρυά μας.

Το Γένος πρέπει να αυτο-καθαριστεί από τα καρκινικά του κύτταρα. Και αυτό σε πολλές περιπτώσεις δεν μπορεί να γίνει με διάλογο αλλά μόνο με τη βία.

Ανώνυμος είπε...

Είσαι προβλέψιμος, κλασικός ελληνάρας.
Χ.Π.