13/3/11

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΙΝΟ ΕΧΘΡΟ ΠΟΥ ΚΑΓΧΑΖΕΙ

Τούτες τις ώρες της θλίψης για την κατάντια του ελληνισμού μου έρχεται στο μυαλό η κουβέντα ενός γέρου γεωργού κάποιου χωριού της Ηλείας, τότε που κατακάψανε την Ελλάδα οι κάθε λογής ΟΥΤΙΔΑΝΟΙ για να εξυπηρετήσουν τους άνομους σκοπούς τους. Είπε ο γέρων: «Μόλις έφτασε η φωτιά στο χωριό, τρέξαμε όλοι μαζί με ξινάρια, τις τσάπες και ό,τι βρήκαμε μπροστά μας και αρχίζαμε να σώζουμε
ένα- ένα τα σπίτια μας. Άλλοι προτίμησαν να μην μας ακολουθήσουν και προσπάθησαν να σώσουν μόνοι τους τα σπίτια τους. Αυτουνών τα σπίτια ΚΑΗΚΑΝΕ τελείως γιατί δεν ακολούθησαν το χωριό στη προσπάθεια που κάναμε.»

Αυτό ακριβώς συμβαίνει και σήμερα. Δεν ενωθήκαμε να σβήσουμε τη φωτιά που κατακαίει την Ελλάδα σήμερα με τις κυβερνητικές δωσίλογες ΟΔΑΛΙΣΚΕΣ των εχθρών του ΕΘΝΟΥΣ. Τα κοράκια κράζουν πάνω από τα κεφάλια των Ελλήνων και εμείς ο καθ’ ένας χωριστά κοιτάει να σώσει το τομάρι του. Καιρό τώρα φωνάζω και η φωνή μου του χθες έχει γίνει ΟΥΡΛΙΑΧΤΟ. ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΙΝΟ ΕΧΘΡΟ ΠΟΥ ΚΑΓΧΑΖΕΙ. ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΕΦΙΑΛΤΕΣ. ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΝΑ ΜΕΤΑΒΑΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΑΓΧΑΣΜΟ ΤΟΥΣ ΣΕ ΟΙΜΩΓΗ. ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟΥ ΧΑΛΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΣΑΤΑΝΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ.

ΕΝΩΘΕΙΤΕ!!! ΕΝΩΘΕΙΤΕ!!! ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΡΓΑ…..

Οδυσσέας Τηλιγάδας

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ωραία τα λες αδερφέ, αλλά εάν τελικά δεν ενωθούμε -κάτι που πιστεύω πως δεν θα γίνει με προτροπές και ευχολόγια- υπάρχει εναλλακτικό σχέδιο; Μέχρι στιγμής όλοι μας διαπιστώνουμε ότι οι Έλληνες ΔΕΝ ενώνονται, η εμπειρία δείχνει το ίδιο, η ιστορία δείχνει (αν την διαβάσεις σωστά) ότι δεν ενώνονται ή ότι ενώνονται υπό προϋποθέσεις, μπορούμε να δημιουργήσουμε αυτές τις προϋποθέσεις; Ή θα μείνουμε με την ελπίδα και την προσδοκία ότι ίσως κάποια μέρα μπορεί και να γίνει αλλά όχι σίγουρα και μην ακούσω πάλι ατάκες του στυλ "τέτοιοι που είμαστε καλά να πάθουμε".
Χρήστος Παναγιωτόπουλος

Ανώνυμος είπε...

"Ποιος ονειρεύεται πως κάποιοι άλλοι βγαίνουν και κάνουν πρώτοι την αρχή;" λέει ο ποιητής Δημήτρης Βάρος.
Εμείς! Δυστυχώς...

Σημερινα Νέα από τη ζώνη της Ειδικής Στρατιωτικής Επιχείρησης στην Νεα Ρωσσία (Νοβορωσσία). (Μέχρι τις 11 πμ)

  Τα ξημερώματα, στο μετωπο της Αβντέεβκα,   οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας εγκατέλειψαν τις θέσεις τους κοντά στους οικισμούς Ορλόβκα κ...