25/3/11

ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΚΑΙ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΔΕΛΦΟΥ

«ΩΡΑ ΤΗΣ ΓΗΣ 2011»‎, Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΚΑΙ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΔΕΛΦΟΥ
Ανάβουμε ΟΛΑ τα φώτα στα σπίτια μας! ΔΕΝ συμμετέχουμε στην ανοησία! ΔΕΝ σβήνουμε τα φώτα! ΔΕΝ είμαστε πρόβατα!

Tο Σάββατο 26 Μαρτίου, στις 20:30, ανάβουμε ΟΛΑ τα φώτα στα σπίτια μας. Διαδηλώνουμε μ’ αυτό τον τρόπο εναντίον της βλακείας, και εναντίον της μαζικής ψυχολογικής τρομοκρατίας .ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ στις πολιτικές που μας θέλουν υπηκόους των ΜΜΕ της ΑΘΕΑΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΧΟΥΝΤΑΣ.

Σπύρος Χατζάρας

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

https://lh6.googleusercontent.com/-kW0MZZz6CG4/TYoX1dR-1tI/AAAAAAAAbQ0/-iEY6VCnm98/s1600/5.jpg


Όταν - κάποτε - το ΓΕΣ , υπενθύμιζε στο Ελληνικό Έθνος, ότι: «Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή» - Τώρα KAI οι στρατιωτικοί - δυστυχώς - ΣΙΓΗΣΑΝ ! Απέμειναν οι απλοί Έλληνες - ΟΛΟΜΟΝΑΧΟΙ - να διατηρήσουν την Φλόγα τής Φυλής άσβεστη και να την μεταλαμπαδεύσουν στους επομένους


Η ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΩΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΤΟΥ 1821

https://lh4.googleusercontent.com/-sTYQ41_2vgU/TYxN70zsQXI/AAAAAAAAbUQ/EZzcCftJA8s/s1600/8.jpg

Ανώνυμος είπε...

Εκτοξευμένα ραδιενεργά υλικά από τη Φουκουσίμα όσα και από το Τσερνομπίλ...:
The situation in Fukushima is suddenly worsening, with radiation levels now approaching that of Chernobyl. There's yellow rain falling in Tokyo, the water is too radioactive to drink, and now a former nuke plant engineer who helped create Fukushima has gone public with astounding allegations of a huge industrial cover-up...
The radioactive fallout is now as much as 73 percent of the daily radiation emitted from Chernobyl following its meltdown disaster. That's the story on Iodine-131, the radioactive iodine isotope that's now spreading across the globe.
Similarly, the amount of caesium-137 being released by Fukushima has now reached 60 percent of that released by Chernobyl ...
http://www.newscientist.com/article/dn20285-fukushima-radioactive-fallout-nears-chernobyl-levels.html
http://www.youtube.com/watch?v=mbQTPiUwtoc
ΔΕΚΑΔΕΣ κράτη ΗΞΕΡΑΝ ότι ΚΑΜΙΑ ραδιενεργή εγκατάσταση δεν αντέχει σε σεισμό 9 ρίχτερ, που ΕΙΧΕ ΑΝΑΓΓΕΛΘΕΙ ΕΓΚΑΙΡΑ, και ΑΔΙΑΦΟΡΗΣΑΝ!...
Σύμφωνα με διπλωματικό έγγραφο που δημοσιεύει η Ντέιλι Τέλεγκραφ, η Διεθνής Υπηρεσία Ατομικής Ενέργειας (ΙΑΕΑ) είχε προειδοποιήσει την Ιαπωνία το Δεκέμβριο του 2008 ότι οι πυρηνικές της εγκαταστάσεις δεν ήταν σε θέση να αντιμετωπίσουν σεισμικές δονήσεις άνω των 7 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ. 
http://www.skai.gr/news/world/article/165185/puriniki-kai-anthropistiki-krisi-stin-iaponia

Forecasting of Japanese Earthquake was given on 9 March Global Network for the Forecasting of Earthquakes placed the forecast of strong earthquake in the territory of Japan on 9 March.
The forecast was placed in forecast map of the internet-site of the network and all countries which are included into GNFE as full members received it. The forecast was given accurate within 90% with central point of the region of the expected earthquake on Honshu island.
http://seismonet.org/page.html?id_node=130&id_file=129

Ανώνυμος είπε...

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ !!!!!!
ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΤΡΕΨΩ ΚΑΙ ΦΙΛΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΣΠΥΡΟ!!!! καταπληκτική ιδέα, ολα τα φώτα αναμμένα και οι σημαίες να μην κατέβουν απο τα μπαλκόνια!!!

Ανώνυμος είπε...

Αναρχικοί, αριστεριστές, πρεζόνια, κλεφτρόνια, λαθρομετανάστες, λαθρέμποροι, βαποράκια, έγχρωμες πουτάνες , εθισμένοι, άστεγοι, όλος ο ανθός της "πολυπολιτισμικής" "ανοιχτής" πρεζοκοινωνίας του τσίρυζα, του ανταρcia και του παΣΟΚ, όλο το περιθώριο είναι εκεί στο κέντρο της Αθήνας και όχι μόνο....σαν την χολέρα εξαπλώνεται σε όλη την επικράτεια.

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΑΚΛΗΤΟΙ βουλευτές, δήμαρχοι κλπ.
Άρθρο 72 του Συντάγματος της Βενεζουέλας:
Όλες οι υπηρεσίες οι οποίες ανατίθενται με λαϊκή ψήφο υπόκεινται σε ανάκληση.
Μόλις παρέλθει το ήμισυ της θητείας για την οποία έχει εκλεγεί ο αξιωματούχος, ένας αριθμός των ψηφοφόρων που αντιπροσωπεύουν τουλάχιστον το 20% των εγγεγραμμένων στην εκλογική του περιφέρεια, μπορεί να υποβάλει αίτηση για δημοψήφισμα προς ανάκλησή του.
Όταν ένας αριθμός ψηφοφόρων ίσος ή μεγαλύτερος από τον αριθμό εκείνων που εξέλεξαν τον αξιωματούχο ψηφίσει υπέρ της ανάκλησης, (με τον όρο ότι ψήφισε τουλάχιστον το 25% του συνολικού αριθμού των εγγεγραμμένων ψηφοφόρων), η εντολή του αξιωματούχου θεωρείται ότι έχει ανακληθεί και πρέπει να αναληφθεί άμεση δράση για την πλήρωση της κενής θέσης, όπως προβλέπεται από το παρόν Σύνταγμα και τους νόμους.
http://www.analitica.com/bitblioteca/venezuela/constitucion_ingles.pdf

Ανώνυμος είπε...

Το τελευταίο γεύμα των γενιτσάρων
Βρισκόμαστε στο έτος 1944. Ήδη το καλοκαίρι έχει έρθει και οι Γερμανοί έχουν αρχίσει να αντιλαμβάνονται ότι η παρουσία τους στην χώρα δεν κρατήσει πολύ.

Παράλληλα μεγάλη ανυπομονησία έχει απλωθεί στους συνεργάτες των Γερμανών στην Αθήνα και όλη την χώρα. Τι θα απογίνουν εκείνοι; Οι Γερμανοί φαίνονται καθησυχαστικοί. Υπόσχονται για όσους το επιθυμούν να τους πάρουν μαζί τους στην Γερμανία όταν επιστρέψουν. Οι Γερμανοί τελικά θα εγκαταλείψουν την Αθήνα στις 12 Οκτωβρίου του ίδιου έτους, πριν όμως από αυτό διοργάνωσαν μια αποχαιρετιστήρια φιέστα...

Με κάθε επισημότητα, οι Γερμανοί αποστέλλουν προσκλήσεις σε όλον τον "καλό" κόσμο της Αθήνας και των προαστίων. Καλούν κάθε είδους συνεργάτες τους, ταγματασφαλίτες, χωροφύλακες, δοσιλόγους και μαυραγορίτες. Η γιορτή λαμβάνει χώρα στο μέγαρο του Μετοχικού Ταμείου. Σε αυτήν θα λάβουν μέρος πάνω από 100 καλεσμένοι και υψηλά ιστάμενοι της γερμανικής διοίκησης. Οι δοσίλογοι Γκόβερης, Κωστούλας, Φαρδούλης, Κούκας, Λιάσκας Χαμουρτζόγλου, Γιαννόπουλος, οι μαυραγορίτες Σταματόπουλος, Δενδρινός, Λιναρδάκης, Άρνης και Έξαρχος, ο Πέππας, προμηθευτής των Γερμανών, ο Μιχαηλίδης, γνωστός μαυραγορίτης λαδιού, ο Κωσταντόπουλος, ταγματάρχης των ταγμάτων ασφαλείας, ο Γεώργιος και η Αλεξάνδρα Λακιώτη καταδότες των Γερμανών, οι δοσίλογοι Χατζηδημητρίου και Σιάκος, ο Παπαβασιλείου και άλλοι πολλοί.
Η φιέστα θα ξεκινήσει με χορό, αργότερα ένα πλούσιο τραπέζι θα στρωθεί για να αποχαιρετισθούν οι συνδαιτυμόνες. Κρέας και φαγητά που σπάνιζαν ακόμα και από τα πιό εύπορα σπίτια και μπύρα άφθονη γερμανική μπύρα. Το γεύμα θα συνεχιστεί μέχρι τα ξημερώματα και τέλος θα έλθει το γκραν φινάλε. Με τις πρώτες αχτίδες του ηλίου οι Γερμανοί αποχωρούν χαιρετώντας ευγενικά τους καλεσμένους τους. Αμέσως μετά μια ομάδα Γερμανών στρατιωτών θα μπουν οπλισμένοι στο κτίριο και θα εκτελέσουν εν ψυχρώ τους καλεσμένους. Δεν θα επιβιώσει ούτε ένας.

Αυτό ήταν το μεφιστοφελικό τέλος πολλών από τους δοσίλογος της κατοχής που μας φέρνει στο νου το αρχαίο ρητό περί προδοσίας και προδοτών: "την προδοσία αγάπησαν πολλοί, τον προδότη κανένας"...

Ανώνυμος είπε...

Αν οι Γερμανοί τους είχαν για σκότωμα, γιατί να τους ταϊσουν με ότι πιο εκλεκτό υπήρχε πριν τους σκοτώσουν;

Παραμύθι πρέπει να είναι αυτή η ιστορία με τους δοσίλογους. Δεν βγάζει νόημα.

Σαν μία ταινία του εβραϊκού Holywood που θέλει να μας περάσει το μήνυμα "καμία συνεργασία ή διαπραγμάτευση με τρομοκράτες". Στην ταινία αυτή με τον Bruce Willis ένας όμηρος δίνει μία χρήσιμη πληροφορία στους τρομοκράτες και αυτοί αμέσως μετά τον σκοτώνουν εν ψυχρώ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΩΝΥΜΕ Κυρ Μαρ 27, 08:38:00 πμ
ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ?