15/3/11

Οι προδότες φωνάζουν ότι κέρδισαν. Αλλά δεν λένε πόσα

Ο βασικός κανόνας για την διαχείριση της «κοινής γνώμης», είναι: ΠΡΩΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΤΗ ΛΥΣΗ.

Τα βασικά ζητήματα που αφορούν το χρέος είναι. 1) Πόσα χρωστάμε πραγματικά;
2) Πώς δημιουργήθηκε το χρέος; 3) Γιατί πληρώνουμε τόσα πολλά για τόκους;
4) Γιατί δεν φορολογούνται οι τόκοι του χρέους; 5) Ποιοι φταίνε;

Οι πράσινοι λωποδύτες, για να καλύψουν αυτά τα ζητήματα δημιούργησαν το πρόβλημα της «χρεοκοπίας», τρομοκρατώντας τον κόσμο ότι δεν υπήρχαν λεφτά για να πληρωθούν μισθοί και συντάξεις. Για λύσουν αυτό το πρόβλημα προσέφεραν ως «εθνική λύση», το μνημόνιο, και τα δανεικά από τον μηχανισμό στήριξης.

Πήραν 110 δίς, με 5,5% και συμφώνησαν να τα επιστρέψουν σε 3 χρόνια.Ετσι δημιούργησαν ένα ακόμα πρόβλημα, και μετα προσέφεραν ως λύση την «επιμήκυνση», και τώρα οι προδότες και τα φερέφωνα τους πανηγυρίζουν παριστάνοντας τους «αγωνιστές», που έκαναν «ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ».

Έτσι είναι σίγουροι, ότι κανένας αυστραλοπίθηκος, δεν θα αναρωτηθεί γιατί δεν δανειστήκαμε εξ αρχής από τους «Καραμουντζούνηδες» της ΕΕ, για 25 χρόνια, και γιατί οι τράπεζες που μας δανείζουν, παίρνουν χρήματα από την Κεντρική Τράπεζα των ΗΠΑ, με 0,25%, και από την Κεντρική Τράπεζα της Φραγκφούρτης με 1%, και εμάς μας δανείζουν με κέρδος από 400-1400%.

Το γραφείο προπαγάνδας του ΠΑΣΟΚ κραυγάζει ότι «κέρδισαν μια μάχη».

Σιγά τη μάχη. Τί κέρδισαν από τα CDS , δεν το λένε. Έκαναν λέει «δύσκολες διαπραγματεύσεις». Και γιατί δεν τις έκαναν πέρσι τον Μάιο; Και οι αποφάσεις
ήταν «η επιβράβευση των προσπαθειών και των θυσιών του Ελληνικού λαού», που σαν μαλάκας κάθεται και τους κοιτάει να του πίνουν το αίμα και να κατασπαράζουν τον τόπο.

Σπύρος Χατζάρας

Δεν υπάρχουν σχόλια: