15/3/11

ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΑΝΑΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ

Έγραψα για την ΕΘΝΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΣΤΗ ΒΑΣΗ, όσων έχουν πατριωτικά αισθήματα, και αγαπούν την Ελλάδα. Για την κοινή δράση όσων πιστεύουν στο Εθνικό Κράτος , σαν οχυρό που μας προστατεύει από την Παγκόσμια Σιωνιστική Διακυβέρνηση, των «ΑΘΕΑΤΩΝ» και της Τραπεζιτικής Χούντας τους.

Αλλά για να ενωθούμε πρέπει να συνεννοηθούμε. Και αυτό είναι το δύσκολο.Αλλά γράφω εγώ, άλλα καταλαβαίνουν ορισμένοι.

Είπα ότι η «Εθνική Λαϊκή Ενότητα, θα είναι μέτωπο ενάντια στο πολιτικό ΚΑΡΤΕΛ της Αποικιοκρατίας και της Εξάρτησης , θα είναι μέτωπο ενάντια την ντόπια Φαυλοκρατία, Κλεπτοκρατία, και Κομματοκρατία, και ότι Ελληνική Ενότητα , σημαίνει ασίγαστη πάλη κατά των αριστερών και δεξιών εφεδρειών της Ψωρο-ελίτ.».

Και μου απάντησε ένας φίλος ότι έχω «ξεφύγει», και ότι πιστεύω ότι όλοι οι υπόλοιποι, πλην εμού και κάποιων που συμφωνούν απολύτως με τις απόψεις μου είναι προδότες, Και με ρωτάει για τον Πολατίδη, τον Γεωργιάδη και τον Βελόπουλο.

Το ερώτημα είναι που είδε τον Πολατίδη στο κείμενο μου; Ο φίλος διαβάζει, «βουλωμένα γράμματα».

Ευτυχώς, δεν έχω ξεφύγει.Τα έχω 400.Και επειδή έχω σώας τας φρένας, μπορώ να αντιλαμβάνομαι ότι οι ομόκεντρες «μάντρες», δημιουργούνται για να χωρίζουν αυτούς που συμφωνούν μεταξύ τους. Για να διευκολύνω, τους στενοκέφαλους, θα κάνω και ονοματολογία. Παραδείγματος χάριν, ο καθηγητής Ζουράρης που τον παρέσυραν οι αντι-τροικανοί Θεοδωρακοκαραμπελιάδες, είναι πρόσωπο με το οποίο πρέπει μα ενωθούμε, ο Στέφανος Λιναίος, ο Δημήτρης Κωνσταντακόπουλος, ο μητροπολίτης Σεραφείμ, ο Αλέκος Χρυσανθακόπουλος, ο Ηλίας Πολατίδης, ο Κυριάκος Βελόπουλος, κλπ, κλπ, κλπ. Χιλιάδες, δεκάδες χιλιάδες, εκατοντάδες χιλιάδες, εκατομμύρια ονόματα.

ΣΠΥΡΟΣ ΧΑΤΖΑΡΑΣ

ΥΓ. Ποτέ δεν είπα, δεν έγραψα, και δεν πρότεινα να ενωθεί οιοσδήποτε υπό την αρχηγεία μου. Διότι τα έχω 400. «Τω κρατίστω».

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η εθνική ενότητα στη βάση υπάρχει, όλοι αυτοί που αναφέρεις είναι πατριώτες και νοιάζονται για την Ελλάδα, όπως και η πλειοψηφία των Ελλήνων, ΑΛΛΑ όλοι αυτοί κάπου ανήκουν και δεν νομίζω πως είναι διατεθειμένοι να το αλλάξουν γιατί πιστεύουν πως από εκεί που ανήκουν θα έρθει η σωτηρία. Ένωση τύπου "Συνασπισμού" όλων των πατριωτικών σχηματισμών είναι θέμα για συζήτηση. Προσωπικά δεν πιστεύω πως είναι δυνατόν να υλοποιηθεί διότι όλοι θα θέλουν να ηγηθούν του σχηματισμού. Επομένως αλλού είναι η λύση στο πρόβλημα. Αυτό πρέπει να ψάξουμε να βρούμε συζητώντας μεταξύ μας.

Χρήστος Παναγιωτόπουλος

Ανώνυμος είπε...

http://www.tsantiri.gr/apokalypseis/apokalipsi-i-lista-me-onomata-misthous-tou-athinaikou-praktoriou.html/


http://www.tsantiri.gr/apokalypseis/apokalipsi-i-misthodosia-tis-ntropis-ston-9-84-onomata-lefta.html

Ανώνυμος είπε...

Εντάξει συμφωνώ κυριε Χατζάρα ,αλλά εμείς οι προερχόμενοι από την αριστερά πως να σας πλησιάσουμε με τέτοια εχθρότητα που δείχνετε;

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΑΠΟ...

http://www.youtube.com/watch?v=OHFA8qw1cJ4

""""Από: MrGYLIPPOS | Δημιουργήθηκε: 14 Μάρ 2011

Το εκπληκτικό αυτό βίντεο είναι από την αντιρατσιστική εκπομπή της ΕΤ-1 που μεταδόθηκε 11 με 12 τα μεσάνυχτα της Πέμπτης 10 Μάρτη 2011. Βλέπουμε την υφυπουργό Μετανάστευσης Άννα Νταλάρα να συνομιλεί επί 15λεπτον με τον Κογκολέζο αντιρατσιστή Μισέλ, που βρίσκεται 30 χρόνια στην Ελλάδα και είχε παντρευτεί Ελληνίδα από την Μυτιλήνη για να πάρει την ελληνική υπηκοότητα, την οποία κατόπιν χώρισε!.
Κάντε τον κόπο να ακούσετε τα όσα δουλικά και φριχτά λέει η Αννούλα Νταλάρα στον Κογκολέζο αντιρατσιστή και θα καταλάβετε γιατί πολύ σύντομα οι Έλληνες θα γίνουν μία μικρή μειονότητα μέσα στην ίδια τους την πατρίδα
Στο τέλος της συνομιλίας τους, η κυρία Νταλάρα φιλάει σταυρωτά τον νέγρο αντιρατσιστή και τον ευχαριστεί θερμά που επέλεξε την Ελλάδα και μιλάει την Ελληνική Γλώσσα!
Σημειωτέον ότι η Αννούλα Νταλάρα είναι κόρη του μακαρίτη Στρατηγού Γεωργίου Ραγκούση που υπηρέτησε σαν πιστό σκυλί την 21η Απριλίου και επί Δικτάτορα Δ. Ιωαννίδη (1974) που οι Τούρκοι μπουκάρανε στην Κύπρο, ήταν Αρχηγός της ΑΣΔΕΝ! Γι' αυτό και ο Γιώργος Νταλάρας επί Χούντας τραγουδούσε σε όλα τα στρατόπεδα "Το 21 χρόνια δοξασμένα" : Γιατί είχε πεθερό (ακόμα τότε την είχε γκόμενα την Αννούλα) στρατηγό της 21ης Απριλίου! Ιδού πού μάς οδήγησαν οι αρλούμπες των Εβραίων Ραββίνων Σαούλ και Τζέσους μπέν Γιοζέφ """"

Ανώνυμος είπε...

EΠΙΚΑΙΡΑ ΟΣΟ ΤΟΤΕ...

Λαέ της Ελλάδος,

Πολιτικός δεσμώτης από εννέα και πλέον χρόνια, απέφυγα έως τώρα να ομιλήσω. Σήμερα όμως διακόπτω πλέον την σιωπήν μου διά τρεις λόγους: Πρώτα, διότι τα πράγματα της πατρίδος μας ποτέ δεν είχαν φθάσει εις τόσον κρίσιμον σημείον. .....
Και τρίτον, δια να σου εκθέσω πως πιστεύω ότι ημπορεί να διασφαλισθή το μέλλον της Ελλάδος.

Εχειρίσθηκα την εξουσίαν επί εξήμισυ χρόνια και αποδέχομαι πλήρως την ευθύνην της Επαναστάσεως της 21ης Απριλίου, διότι υπήρξα αρχηγός της. Αναφέρομαι όμως εις αυτήν τώρα, όχι δια να αντικρούσω τας συκοφαντίας, που της εφόρτωσαν. Αυτό θα γίνη όταν ανακτήσω την ελευθερίαν, που μας την εστέρησαν αυθαιρέτως. Τώρα επαναλαμβάνω απλώς, με απόλυτον πεποίθησιν ότι, ασχέτως του τι "εψηφίσθη" κατόπιν, η Επανάστασις αποτελούσε ιστορικήν αναγκαιότητα. Η δημοκρατία είχεν αποπνιγεί τότε από τας αναθυμιάσεις ενός διεφθαρμένου κοινοβουλευτισμού, όπως ομολόγησαν οι ίδιοι οι εκπρόσωποί του. Όλοι οι πολιτικοί θεσμοί είχαν χρεωκοπήσει.

Απεβλέπαμεν εις μιαν νέαν δημοκρατίαν με αναμορφωμένην την πολιτική ζωήν και με αποδοτικόν κρατικόν μηχανισμόν. Σκοπός μας ήτο να παραδώσωμεν την εξουσίαν εις τον λαόν το ταχύτερον, με αδιαβλήτους εκλογάς, αφού κτίσωμεν ένα κράτος δίκαιον, ισχυρόν και ελεύθερον, που να εξασφαλίζη εις όλους τους πολίτας την ευημερίαν και να τους οπλίζη με αισιοδοξίαν δια το προσωπικόν τους μέλλον και δια το μέλλον του Έθνους. Εκάμαμεν ότι ήτο δυνατόν προς την κατεύθυνσιν αυτήν και όσα έγιναν, αποτελούν σταθμόν εις την ελληνικήν ιστορίαν.

Τότε επραγματοποιήθηκε η ανεπανάληπτη οικονομική ανάπτυξις, εξεπονήθη ένα Σύνταγμα δημοκρατικής πολιτείας, που εδιδάσκετο με συνέπειαν εις τα σχολεία και εδραστηριοποιήθη ο κρατικός μηχανισμός. Δεν εκυβερνήσαμεν ως κόμμα και δεν επιδιώξαμεν να οργανώσωμεν κομματικώς την νεολαία, διότι αυτό είναι γνήσιον χαρακτηριστικόν του ολοκληρωτισμού. Δεν έλειψαν βέβαια και τα σφάλματα. Πολύ περισσότερα, όμως, είναι τα επιτεύγματα μας και τα εχάρηκεν ο ελληνικός λαός, που όχι μόνον αποδέχθηκε με ανακούφισιν, εις την μεγάλην πλειοψηφίαν του την Επανάστασιν, αλλά και της συμπαραστάθηκε. Αντίστασις κατά του καθεστώτος δεν υπήρξεν αξία λόγου. Υπήρξεν απλώς αντιπολίτευσις, που δεν λείπει ποτέ.

Μόνιμη πρόθεσις μας ήτο το πέρασμα εις την ομαλότητα και θα επραγματοποιείτο και αυτό, αν δεν μας ανέκοπταν αι εσωτερικαί αντινομίαι του καθεστώτος, ο αρνητισμός του πολιτικού κόσμου και τα αφανή αλλά εκρηκτικά συμφέροντα. Όταν τελικώς εσχηματίσθηκε πολιτική κυβέρνησις, συνασπίσθηκαν όλοι δια να ματαιώσουν την ομαλή μετάβασιν της εξουσίας εις τον λαόν με τιμίας εκλογάς.

Από τον Οκτώβριον του 1974 είμεθα δεσμώται, οι συνεργάται μου και εγώ. Και παραμένομεν δεσμώται. Δεν μας έκλεισαν εις τας φυλακάς το Δίκαιον και ο Νόμος. Την ελευθερίαν μας την εστραγγάλισεν η ωμή σκοπιμότης, διά να ημπορούν να μας συκοφαντούν χωρίς αντίλογον και να παραπλανούν την κοινήν γνώμην χωρίς έλεγχον. Οι δεσμοφύλακες μας τρέμουν την ελευθέραν κρίσιν του λαού, που είναι ο υπέρτατος δικαστής.

Ανώνυμος είπε...

Κατά το διάστημα αυτό, τα πράγματα της πατρίδος μας παρουσίασαν σταθερά χειροτέρευσιν, που τώρα πλέον έχει κορυφωθεί. Είμεθα διεθνώς απομονωμένοι και αγκαλιάζουμε υστερικά και με ιδιαιτέραν προτίμησιν, τάσεις και έθνη που τίποτε δεν ημπορούν να μας προσφέρουν. Η εδαφική μας ακεραιότητα δεν έχει καμμίαν ενθαρρυντικήν διασφάλισιν. Το αντιαμερικανικόν και αντιδυτικόν πνεύμα καλλιεργείται επίσημα, με μοιραίον αποτέλεσμα την αποθράσυνσιν των Τούρκων, διότι αυξάνει το ειδικόν βάρος των από την ιδικήν μας μωρίαν.

Ακόμη χειρότερα είναι η εσωτερική κατάστασις. Εις τον οικονομικόν τομέα η ύφεσις, ο πληθωρισμός, η ανεργία, η ακρίβεια, ο φορομπηχτισμός, έχουν γονατίσει τας μεγάλας λαϊκάς μάζας. Το κράτος ενώ διογκώνεται συνεχώς, παρέλυσε. Διότι οργιάζουν με τας αυθαιρεσίας των, με την χυδαιότητά των, με τα ρουσφέτια των, με την τεμπελιά των και με την ανικανότητα των οι κομματικοί τραμπούκοι, που παριστάνουν την "λαϊκή συμμετοχή στην εξουσία".

Η παιδεία και των τριών βαθμίδων έχει υποστεί χαώδη υποβάθμιση. Η εκκλησία δέχεται λυσσώδεις επιθέσεις από παντού. Θεμελιώδεις θεσμοί όπως η οικογένεια, έχουν αποσαθρωθεί. Η αξιοπρέπεια και ο αυτοσεβασμός εις την κοινωνική συμβίωσιν εξαφανίσθηκαν. Οι νέοι θύματα εγκληματικού αποπροσανατολισμού, χάνουν την πίστη των προς ζωτικά ιδανικά.

Από ιδεολογικήν άποψιν, η Ελλάς έχει παραδοθεί ανυπεράσπιστη εις το έλεος μιας μαρξιστικής εισβολής. Τα κρατικά μέσα ενημερώσεως, τα σχολεία, η πνευματική και καλλιτεχνική ζωή δεσπόζονται και αστυνομεύονται από τον άξεστον κομμουνισμόν, που παραποιεί ανενόχλητος την ιστορίαν, αποβλακώνει ψυχικώς την νεολαίαν, προσπαθεί να υποκαταστήση τον πατριωτισμόν με την δουλικήν αφοσίωσιν εις τας επιταγάς ξένων, και εκβιάζει όλους τους δειλούς και τους αδυνάτους. Η Πατρίς μας, εθνικώς απονευρωμένη, προπαρασκευάζεται διά να γίνη δούλη.

Είναι τεράστιαι αι ευθύναι της πολιτικής ηγεσίας διά το κατάντημα αυτό. Με την μεταπολίτευσιν απεκατεστάθη ρητορικώς η δημοκρατία, αλλά εφαλκιδεύθησαν πρακτικώς όλοι οι βασικοί θεσμοί της. Εκείνοι που διεχειρίσθησαν τα κοινά, εξήγγειλαν την λήθην, δεν ελησμόνησαν όμως την εκδίκησιν. Έτσι, εκαρπώθησαν την λήθην εγκληματίαι, που υψώθηκαν εις τιμητάς και εδιώχθησαν πατριώται, που εχαρακτηρίσθησαν εγκληματίαι. Ενώ ήτο αναγαία η εθνική ενότης, ετέθησαν αστόχως τα θεμέλια ενός ολέθριου διχασμού των εθνικών δυνάμεων, που δεν αμβλύνεται με την πάροδον του χρόνου.

Ανώνυμος είπε...

Αι κυβερνήσεις της "Νέας Δημοκρατίας" με την κοινωνικήν και την εθνικήν τύφλωσίν των, εξήρθρωσαν την οικονομίαν, εξεχαρβάλωσαν την διοίκησιν, διέφθειραν τους χαρακτήρας, διέλυσαν την παιδείαν και κατέστρεψαν την κοινωνικήν γαλήνην. Μέτρα δήθεν προοδευτικά, που ωφείλοντο εις την αγωνιώδη προσπάθειαν των κυβερνώντων να λησμονηθή το αμαρτωλόν παρελθόν των, απεδείχθησαν ολέθρια δια την χώραν, διότι εχρησίμευσαν ώς "προηγούμενον" εις την ασύδοτον αριστεράν επιδρομήν μετά την 18.10.1981.

....

Το κλίμα που εκαλλιεργήθη και επικράτησε μετά την μεταπολίτευσιν, ήτο καταθλιπτικόν. Μέσα εις αυτό ο ελληνικός λαός δεν ημπορούσε να κρίνη ψύχραιμα τα προβλήματα που απασχολούσαν την χώραν και να απαντήση ανεπηρέαστα εις το πολιτειακόν ερώτημα που του ετέθη. Δι αυτό και επιβάλλεται η επανεξέτασις και αναθεώρησις και θεμελιωδών ακόμη συνταγματικών διατάξεων.

Η Ελλάς εξακολουθεί να φέρη στίγματα πολιτικής υπαναπτύξεως, τα οποία προ πολλού έχουν εξαφανιστεί εις όλας τας προηγμένας χώρας της Δύσεως. Το ισχύον Σύνταγμα δεν εφρόντισε να εξυγιανθή η πολιτική μας ζωή. Τα κόμματα λειτουργούν ως τσιφλίκια των αρχηγών τους. Εκλογικόν σύστημα μόνιμον, δεν υπάρχει, αλλά κάθε φορά προσαρμόζεται με κυνισμόν και χυδαιότητα εις τα μέτρα του κόμματος που ασκεί την εξουσίαν. Οι πόροι των κομμάτων, μυστηριώδεις κατά κανόνα, δεν υπόκεινται εις κανέναν έλεγχον. Και πάντοτε ακούονται οργισμένοι υπαινιγμοί δια οικονομικά σκάνδαλα και ατασθαλίας διαφόρων εκπροσώπων της νομοθετικής και της εκτελεστικής εξουσίας και διευθυντών νομικών προσώπων δημοσίου δικαίου, διότι το διαβόητον "πόθεν έσχες" εφαρμόζεται κωμικώς.

Η εξωτερική μας πολιτική πρέπει να αποβλέπη κυρίως εις την κατοχύρωσιν της εδαφικής ακεραιότητος της χώρας από κάθε απειλή. Δι' αυτό είναι απαραίτητη η συνεργασία με την Δύσιν, η πίστις εις τας συμμαχίας μας και η διατήρησις φιλικών σχέσεων με όλους. Το πρόβλημα της Κύπρου, που αφέθηκε να χρονίση και να επιδεινωθή με την τουρκικήν αρπακτικότητα, πρέπει να λυθή σύμφωνα με τας αποφάσεις του ΟΗΕ. Και ο "Φάκελλός" του, που διατηρείται κλειστός, διότι οι ένοχοι φοβούνται την αλήθειαν, πρέπει να ανοιχθή. Το άνοιγμά του είναι εθνική ανάγκη.

Η Ελλάς αντιμετωπίζει τώρα οξύ πρόβλημα ηθικής και υλικής ανακάμψεως, έπειτα από ολόκληρη δεκαετία φθοράς των πάντων. Η παιδεία πρέπει να ανακτήση τα ιδανικά της και την ικανότητα να προετοιμάζη τους νέους διά την ομαλήν και δημιουργικήν ένταξιν εις μιαν υγιή κοινωνίαν. Η δημόσια διοίκησις, που παρέλυσε από την επιδρομήν των κομματικών πρακτόρων, είναι ανάγκη να καταστή εκ νέου αποτελεσματική και υπεύθυνος. Και είναι γενική η πεποίθησις ότι ο τύπος νοσεί και χρειάζεται εξυγίανσιν. Η οικονομική ανάκαμψις, αφ' ετέρου και η ανακούφισις του λαού από τις μάστιγες του πληθωρισμού και της ανεργίας, που αυτόν κυρίως πλήττουν, μόνον με την απελευθέρωσιν της ιδιωτικής πρωτοβουλίας ημπορεί να επιτευχθή. Η κοινωνική δικαιοσύνη δεν πραγματοπιείται με την γενικήν εκπτώχευσιν και την τερατώδη γιγαντοποίησιν του κομματικού κράτους.

Έχουν υποστεί πάρα πολλά τα τελευταία χρόνια αυτοί που διασφάλισαν την ελευθέραν ύπαρξιν της Ελλάδος. Δεν κατέχονται εν τούτοις από πνεύμα αντεκδικήσεως, μίσους ή εχθρότητας προς οποιονδήποτε. Εκείνο που πρυτανεύει εις την ψυχήν των, που πληρούται από την υπερηφάνειαν του εθνικού αγωνιστού, είναι η σωτηρία της Πατρίδος, που βλέπουν πόσον και διατί κινδυνεύει. Αυτών η συσπείρωσις και η δημιουργική συνεργασία χρειάζεται σήμερα ...

Ανώνυμος είπε...

Η λήθη του οδυνηρού παρελθόντος είναι αναμφισβήτητα απαραίτητη. Δεν ημπορεί όμως να έχη ως αποτέλεσμα την παραχάραξιν της ιστορικής αλήθειας, που επιχειρείται αναισχύντως, ούτε να χρησιμοποιείται ως δικαιολογία διά να μεταμφιεσθούν οι ένοχοι εις ασυδότους κριτάς και διά να προβάλωνται ως ηρωικοί άθλοι τα εγκλήματα που έχουν διαπράξει. Είμεθα υπεύθυνοι απέναντι των νέων, όχι μόνον διά το μέλλον των, που σήμερα διαγράφεται τόσο δύσκολον, αλλά και διά την εκ μέρους των αληθινήν γνώσιν και αντικειμενικήν εκτίμησιν του παρελθόντος.

Απευθύνομαι σήμερα προς όλους ανεξαιρέτως τους Έλληνας, που ανησυχούν διά τους συσσωρευμένους κινδύνους του Έθνους. Δεν κατέχομαι από προσωπικήν πικρίαν δι' όσα υπέστην μαζί με τους συνεργάτας μου. Εις την ψυχήν μου επικρατεί η άσβεστος πίστις διά την ανάγκην του αγώνος και η ακλόνητος βεβαιότης διά την επιτυχίαν του. Την πίστιν αυτήν και την αγωνιστικότητα δια το μέλλον της πατρίδος, χάριν της οποίας εριψοκινδύνευσα πάντα την ζωήν μου εις τα πεδία των μαχών, κανένα δεσμωτήριον και καμμία νομική επινόησις δεν θα ημπορέσουν να την δαμάσουν.

Έλληνες πολίται,

Ενταχθείτε εις τας γραμμάς ..., με ζήλον, με αποφασιστικότητα και με την εθνικήν έξαρσιν, που πάντοτε προκαλούν εις την ψυχήν της φυλής αι κρίσιμαι περιστάσεις. Ας πρυτανεύση και τώρα το δημιουργικόν πνεύμα της συνεργασίας και εν όψει του ιερού καθήκοντος, ας παραμερισθούν αι παραλυτικαί προσωπικαί φιλοδοξίαι.

Η τελική νίκη θα είναι του Έθνους.

Γεώργιος Χ. Παπαδόπουλος
Ιανουάριος 1984, March 2011

Ανώνυμος είπε...

Για τους Δημοκρατικούς δεν απάντησατε.

Ανώνυμος είπε...

O Λαός δεν εξεγείρεται, κρεμιέται, αυτοπυρπολείται, ψάχνει στα σκουπίδια, γίνεται πουτάνα, γίνεται ρουφιάνος και πολλά άλλα.
Χ.Π.

Ανώνυμος είπε...

Α ρε Παπαδοπουλε!!!ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ, ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ρεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!

Η 19η Μαρτίου στην Ιστορία

Η 19η Μαρτίου είναι η 79η ημέρα του  δίσεκτου 2024 κατά το Γρηγοριανό ημερολόγιο. Απομένουν 287 μέρες μέχρι το τέλος του έτους. 1205. Έγινε ...