12/3/11

ΜΙΚΡΟ ΣΧΟΛΙΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΔΥΣΤΥΧΙΑΣ (Κ. Μπετινάκης)

Μακάριοι οι φοιτητές των Οικονομικών Σχολών, ότι μόνοι αυτοί κατανοούν τις ειδήσεις

http://www.styx.gr

Ευτυχώς που εξ αιτίας του τρομακτικού σεισμού και το τσουνάμι που συγκλόνισαν την Ιαπωνία, αλλά και της νίκης που διαφαίνεται των κυβερνητικών δυνάμεων του απόκληρου της παγκόσμιας κοινωνίας Καντάφι εναντίον των κακόμοιρων στασιαστών που υποστηρίζει –χωρίς ουδείς να γνωρίζει τι θεό πιστεύουν- σύσσωμη η παγκόσμια κοινότητα -προεξάρχοντος του Ομπάμα και της Χϊλαρυ- και πέρασε σε δεύτερη μοίρα η «τεράστια οικονομική προσπάθεια του σωτήρα μας» ΓΑΠ του ελάσσονα στον ευρωπαϊκό οικονομικό πόλεμο .

Τα τεράστια κύματα της λάσπης που παρέσυραν μεγάλα σκάφη, αυτοκίνητα, νταλίκες τρένα και σπίτια, πήραν τη θέση στην πρωτοκαθεδρία των δελτίων ειδήσεων στα Μέσα Μαζικής Αποβλάκωσης του χαζοχαρούμενου υπουργού Οικονομικών και το μειλίχιο ύφος του ΓΑΠ που προσπαθούν, προσπαθούν, προσπαθούν, αχ, πόσο προσπαθούν και το χρέος ανεβαίνει, η ανεργία αυξάνεται η κατήφεια επικρατεί και ο ΣΚΑεΙς επιχαίρει ότι η δημοσκόπησή του δείχνει πως το ΠαΣοΚ προηγείται, ραίνοντάς μας με αλαφουζόλ.

Η μία μετά την άλλη οι κερδοφόρες επιχειρήσεις Τύπου –στο δρόμο που έδειξε ο πρωτοπόρος ΣΚΑεΙς μειώνουν τους μισθούς του προσωπικού τους κατά 10% -σήμερα το ανακοίνωσαν κι οι εκδόσεις Λυμπέρη - προς δόξα της ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗΣ κυβέρνησης του προέδρου της Σοσιαλιστικής Διεθνούς Πατάτας. Άλλωστε έτσι τους προτρέπει ο σοσιαλιστικός νόμος του υπουργείου Εργασίας.

Τι σημαίνει αυτή η μανία μειώσεων μισθών, πρώτα στο δημόσιο, και τώρα στον ιδιωτικό τομέα; Μα φυσικά, μείωση εσόδων, μια και λιγότερα θα πληρωθούν στα ασφαλιστικά ταμεία και την εφορία. Σε μια στιγμή που ακούγονται φωνές αγωνίας για την «υστέρηση εσόδων».

Άμεσο επακόλουθο: Καθώς μειώνεται η αγοραστική μείωση των καταναλωτών κλείνουν τα εμπορικά καταστήματα το ένα μετά το άλλο, με ντόμινο κατρακύλας για τα έσοδα αυτού του υπερχρεωμένου κράτους.

Απλά μαθήματα οικονομίας χρειάζεται το πλέον χαζοχαρούμενο οικονομικό επιτελείο αυτής της χωρίς προηγούμενο κυβέρνησης ανικάνων να ανταπεξέλθουν στα πλέον βασικά των καθηκόντων τους.

Η παραίτηση του γενικού γραμματέα του υπουργείου Οικονομικών, του αρμόδιου για την συλλογή εσόδων, επιτείνει τον κυβερνητικό τραγέλαφο.

ΥΓ. Κλείνω με το σχόλιο του συναδέλφου Κώστα Καββαθά:

«Όποιος τολμήσει να ανασχηματίσει τον φον Δρούτσα, την Λούκα -Πραγματικά- Κατσέλη, την Θεοδώρα Τζάκρη και τον Χάρη Αλ Μπαμπούκ θα έχει να κάνει μαζί μου. Επίσης όποιος ακουμπήσει τους Michel Crhrisoxaides, Theo Pangalos, και Paul Geroulanos μαύρο φίδι που τον έφαγε….» ( www.kavvathas.wordpress.com )

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η 19η Μαρτίου στην Ιστορία

Η 19η Μαρτίου είναι η 79η ημέρα του  δίσεκτου 2024 κατά το Γρηγοριανό ημερολόγιο. Απομένουν 287 μέρες μέχρι το τέλος του έτους. 1205. Έγινε ...