25/3/11

ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΚΟΠΡΙΤΙΣΣΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΕΙΣΤΕ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ

MEΣΑ ΣΤΗ ΔΙΝΗ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΑΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΗΝ "ΑΝΩΤΕΡΟΤΗΤΑ" ΤΟΥ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

Η απόλυτη φρίκη κυριαρχεί στην Λιβύη!!!
Αναγκάζουν "μισθοφόρους" του Καντάφι να φάνε νεκρά σκυλιά!!!

Η απόλυτη διαστροφή, η απόλυτη αηδία!! Για ακόμα μία φορά αποδεικνύεται πόσο απολίτιστοι είναι οι άνθρωποι στη Μέση Ανατολή, και πόσο ακραία παρανοϊκοί μπορούν να γίνουν!!!

Στρατιωτικοί που έχουν αποχωρήσει από τις δυνάμεις του Καντάφι και πλέον μάχονται εναντίον του, κρατούν αιχμαλώτους μισθοφόρους -όπως εκείνοι ισχυρίζονται πως είναι- και τους υποβάλουν καθημερινά σε απίστευτες αγριότητες. Μία από αυτές είναι πως πρέπει να φάνε νεκρά σκυλιά, ενώ τους μαστιγώνουν και τους φτύνουν!!
Δείτε το video - Προσοχή η εικόνα σοκάρει...
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ>>> http://ellinikoforum.blogspot.com/2011/03/me.html



"Γλώσσα ποι πορεύη;"

Αυτός είναι ο τίτλος ενός ενδιαφέροντος έργου του φιλολόγου-ιστορικού Α. Αντωνάκου, ο οποίος εκφράζει την αγωνία του για το που πάει η Ελληνική μας γλώσσα.

Την απάντηση την έδωσε προ καιρού ο Πρωθυπουργός Τζέφρη από τη Θράκη. Εκεί ανακοίνωσε στους Πομάκους και τους Μουσουλμάνους ότι για να παίρνουν την άδεια οδήγησης θα εξετάζονται στα TOVRKIKA!

Αν προσθέσουμε και την προ δεκαετίας πρόταση της νυν υπουργού παιδείας για να καθιερωθεί ως πρώτη επίσημη γλώσσα η Αγγλική (βλ. συνέντευξή της στην "Καθημερινή" της 18/11/2001) γίνεται αντιληπτό "ποι πορεύη", η γλώσσα των Ελλήνων. Αυτό το παγκόσμιο αγλάισμα του πνεύματος και του πολιτισμού!

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ>>> http://ellinikoforum.blogspot.com/2011/03/blog-post_1575.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η 19η Μαρτίου στην Ιστορία

Η 19η Μαρτίου είναι η 79η ημέρα του  δίσεκτου 2024 κατά το Γρηγοριανό ημερολόγιο. Απομένουν 287 μέρες μέχρι το τέλος του έτους. 1205. Έγινε ...