11/3/11

Οι πράσινοι προδότες βγάζουν γλώσσα


Οι απόκριες πέρασαν αλλά ο προπαγανδιστικός μηχανισμός του λαθροΠΑΣΟΚ
συνεχίζει να φοράει μάσκα, νομίζοντας ότι ο κόσμος δεν έχει καταλάβει ποιοι κρύβονται από πίσω.
Το 65% των πολιτών ξέρει, ότι η Κυβέρνηση του παπαΕβραίου, συνειδητά οδήγησε την Ελλάδα στο ΔΝΤ», δουλεύοντας για τα άνωθεν αφεντικά αλλά και για την προμήθεια που θα εισπράξει η «Οικογένεια» από τα CDS. Για αυτό άλλωστε άνοιξαν οι σαμπάνιες στο «Πεντελικό», στο ραντεβού με την Goldman Sahs.Τους ξεμπρόστιασε και ο ταλμουδιστής σοσιαλιστής Στράους –Κοέν. Ο στόχος ήταν η «οικονομική διακηβέρνηση». Για αυτό πάλεψαν οι «Αβάπτιστος&Co. Για επιβληθεί η «σύγκλιση των οικονομικών πολιτικών», «Πακέτο» με την «βοήθεια».
Οι ψεύτες του Ψεύτη, λένε ότι ο Αβάπτιστος ,είχε επαφές με τον Στρος Καν, «για να συζητήσει τη γενικότερη οικονομική κατάσταση, για να αξιοποιήσει τη δική τους τεχνογνωσία» και ότι η Κυβέρνηση του «είχε από καιρό ζητήσει τη συνεργασία με το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο σε θέματα τεχνικής φύσης».
Επειδή οι επικοινωνιολόγοι του Αβάπτιστου, ξέρουν πολλά και ο νους τους κατεβάζει, γιατί δεν μας λένε τι συζήτησε ο «νέο-πατριώτης», στις τρεις συναντήσεις του με την Goldman Sahs, και στις δύο με τον «θείο Σόρος».Γιατί δεν μας λένε γιατί επέτρεψαν το κερδοσκοπικό σορτάρισμα των ελληνικών ομολόγων, αμέσως μόλις ανέλαβαν την κυβέρνηση, και γιατί τον Φεβρουάριο του 2010, αμνήστευσαν τους κερδοσκόπους φίλους τους , που πουλάγανε αέρα κοπανιστό; Πόσα θα πάρουν ο Andy και ο Nick, από τον «θείο Σόρος»;

Τώρα τους φταίνε , «αυτοί που έχουν αναλάβει εργολαβικά να επιβάλλουν τη λήθη για τα εγκλήματα της Ν.Δ.».Τα εγκλήματα της ΝΔ και τα εγκλήματα του Σημίτη, και τα τωρινά εγκλήματα, είναι το ίδιο και το αυτό. Είναι γνωστός ο ένοχος γνωστή και η αιτία.

Ξεχνάνε οι «άθλιοι», ότι ο Σημίτης από τον Δεκέμβριο του 2008, παρουσίασε στη Βουλή το σενάριο που ακολούθησε και εφάρμοσε πιστά ο αρχηγός τους.

«Λες και υπάρχει έστω ένας Έλληνας που δεν θα ήθελε να αποφύγει το ΔΝΤ. Πόσο μάλλον, που συνειδητά θα ήθελε να καταφύγουμε στην Τρόικα και στο Μνημόνιο», γράφουν οι υπάλληλοι του Αβάπτιστου, και έχουν δίκιο.


Κανένας Έλληνας δεν θα το έκανε αυτό. Ο αρχηγός τους όμως δεν είναι Ελληνας. Είναι από « εκείνους, οπού, διά περισσοτέραν δυστυχίαν τού γένους μας, ή κακή τύχη έκαμεν 'Ελληνα»,που λέει προφητικά η «Ελληνική Νομαρχία» από το 1806 και μόνον έγεννήθησαν εις την ελληνικήν γην». Το ότι είχε παππού Έλληνα, είναι ένα συμπτωματικό και άνευ σημασίας γεγονός.Αυτός είναι Μινέικο- Γιούντε.

Και δώσανε « τιτάνια μάχη» για να βάλουν το ΔΝΤ στην Ευρώπη.
Και λένε ότι τάχα, ότι η Κυβέρνηση τους ,«προσπάθησε μέχρι την τελευταία στιγμή να αποφύγει την προσφυγή στο Μηχανισμό Στήριξης και ότι αυτή έγινε ακριβώς στο «παρά πέντε», όταν πια δεν υπήρχε καμία άλλη λύση, με την πρώτη δόση του δανείου να εκταμιεύεται μόλις την παραμονή της λήξης ομολόγου ύψους περίπου 10 δις ευρώ».Και δεν λένε οι άθλιοι για τον χορό των αυτοκαταστροφικών δηλώσεων, δεν λένε γιατί δεν δανείστηκαν από τη Ρωσία και την Κίνα, δεν λένε γιατί δεν δανείστηκαν φθηνά όταν μπορούσαν. Αλλά η αλήθεια είναι ότι, έκαναν την «Κρίση Ευκαιρία».

Δίνουν «μάχη δημοκρατίας» στην ΕΕ, λένε , για να καταργήσουν όμως την λαϊκή κυριαρχία και την δημοκρατία και να μας υποβάλλουν στην οικονομική διακυβέρνηση μιας αθέατης τραπεζιτικής Χούντας, και των Αγορών, που θα υπαγορεύουν τις πολιτικές των κυβερνήσεων. Παλεύουν για την Ολιγαρχική Απολυταρχία, και μας παριστάνουν τους «αγωνιστές της Δημοκρατίας».Παλεύουν για να εξυπηρετήσουν τους ιδιοτελείς, κερδοσκοπικούς σκοπούς των φίλων του αφεντικού τους..

Ομολογούν οι άθλιοι προπαγανδιστές της ομάδας του παπαΕβραίου, ότι δεν σκέφτονται ως Έλληνες, και δεν υπηρετούν τα συμφέροντα των Ελλήνων, αλλά μας στέλνουν το μήνυμα : «Ψάξτε αλλού για προδότες κύριοι. Ψάξτε σε αυτούς που στηρίζατε τόσα χρόνια και μετά λιποτάκτησαν. Οι Παπανδρέου ποτέ δεν ξεπούλησαν και ποτέ δεν «πούλησαν» την Ελλάδα. Ήταν πάντα εδώ για να βγάζουν τα κάστανα από τη φωτιά. Ήταν πάντα εδώ για να σηκώνουν τη σημαία ψηλά. Ήταν πάντα εδώ για να βγάζουν τη χώρα από το βούρκο και να της δίνουν προοπτική. Άλλοι ξεπούλησαν την χώρα σε διεθνείς πατρόνες διαχρονικά. Άλλοι μας οδήγησαν στην εξάρτηση και την τρόικα. Ποτέ το Κίνημα μας. Ποτέ οι Παπανδρέου».

Ο παπαΕβραίου τους όμως δεν είναι Παπανδρέου. Δεν μπορεί να κρύβεται πίσω από τον πατέρα του και το παλιό ΠΑΣΟΚ. Αυτός ξεπούλησε τα πάντα. Αυτός που υποστήριξε το σχέδιο Ανάν, είναι ΠΡΟΔΟΤΗΣ. Αυτός που υπέγραψε το μνημόνιο, είναι ΠΡΟΔΟΤΗΣ. Αυτός που ψήφισε τον Λαθρονόμο, είναι ΠΡΟΔΟΤΗΣ. Αυτός ξεπούλησε τη χώρα μας , και αυτός έκανε τους Τούρκους φίλους του συνιδιοκτήτες του εθνικού μας πλούτου, αυτός ξεπουλάει τη Μακεδονία και την Θράκη.
Το Ταλμουδικό «ΣΥΡΙΖΟΚίνημα τους» δεν είναι το ΠΑΣΟΚ του 1974. Δεν έχουν καμιά σχέση οι παπαΕβραίου Μπίλνερμπργκ και οι Σαραγκούσηδες, με την Εθνική Ανεξαρτησία, τη Λαϊκή Κυριαρχία και την Κοινωνική Δικαιοσύνη. Αυτοί ψωνίζουν νεοπατριωτισμό στα πανέρια του Μανχάταν.

Από την εποχή του Εφιάλτη, οι ρουφιάνοι, οι πράκτορες και οι χαφιέδες, είναι πάντα της μόδας.Οι Εφιάλτες παράγονται από τη φύση. Όπως και τα μικρόβια. Οι προδότες μας βγάζουν τώρα γλώσσα.Αλλά θα την βγάλουν και όταν αιωρούνται από το ικρίωμα. Σαν τον Μεντερές.

Σπύρος Χατζάρας

ΥΓ1. Βρέθηκαν 10 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ να ζητήσουν από τον άθλιο Παπακωνσταντίνου, να προσφύγει στη δικαιοσύνη κατα της ιουδαϊκής Moodys, και εκείνος έστειλες επιστολές που την απαλάσσουν από κάθε ποινική και αστική ευθύνη. Τέτοιοι προδότες.

ΥΓ2.Τι θα γίνει με τον σοσιαλιστή έμπορο ανθρωπίνων οργάνων από την Πρίστινα;
ΥΓ 3. Ο πρασινοπροδότης Μπουτάρης συζήτησε με τον Δαβούδογλου
το «θέμα της λειτουργίας τζαμιού και μουσουλμανικού νεκροταφείου», στη Θεσσαλονίκη.

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Στην εκπομπή σου την Τετάρτη είπες πως "..μόνος σου τα λες, μόνος σου τ΄ ακούς". Αυτό δεν είναι αλήθεια και το γνωρίζεις. Τέτοιες κουβέντες μάλλον δεν θα έπρεπε να λέγονται, όσο τραβηγμένες κι αν είναι. Γνωρίζουμε την προσφορά σου και εσύ γνωρίζεις πως δεν είμαστε αχάριστοι.

Εύχομαι, και επιμένω να προτείνω, να μεγαλώσει η εμβέλεια του Blue Sky. Είναι αδύνατον να συμβεί αυτό ;;

Ανώνυμος είπε...

Ο κόσμος βαρέθηκε να ακούει πια για καταστροφές, ξέρει ποιοι φταίνε και τί έρχεται ακόμη. Όλοι ψάχνουν και ζητάνε ΛΥΣΕΙΣ. Ο λαός ζητάει λύση στο πρόβλημα και όχι άλλη μοιρολατρία. Ο λαός ψάχνει μία ηγεσία να βγάλει τον τόπο και αυτόν από το τέλμα και όχι κάποιους να του λένε τί γίνεται καθημερινά γύρω του. Τον λαό καθημερινά τον κλέβουν, τον βιάζουν, τον σκοτώνουν, τον κυνηγούν, τον διαλύουν. Το ξέρει, το βιώνει, δεν χρειάζεται κάποιους να του λένε τί παθαίνει ή τί θα πάθει ακόμη. Θέλει ΛΥΣΕΙΣ. Δυστυχώς συμβαίνει το παράδοξο ενώ ο λαός να ψάχνει τον ηγέτη, αυτοί που "πρωταγωνιστούν" στον πατριωτικό χώρο να ψάχνουν τον...λαό !!!!!!!!! Περιμένουν από τον λαό να δώσει λύσεις !!!!!!!! Έχετε παρανοήσει εντελώς ;;; Βγείτε από τις ράγες και χαράξτε δικό σας μονοπάτι, τόσα χρόνια ψευδοαριστεροδημοκρατικής προπαγάνδας και έχετε πιστέψει ότι αποφασίζει ο λαός ;;;;;; Ε λοιπόν δεν είναι έτσι κύριοι. Περιμένω την επόμενη πατριωτική αποτυχία για να δω εάν κάποιος σκεφτεί αυτά που γράφω και κάνει τον κόπο να ρωτήσει και να μάθει και να προσπαθήσει να καταλάβει τί εννοώ. Όμως να ξέρετε πως τα περιθώρια στενεύουν και πως δεν υπάρχει αρκετός χρόνος για πολλές ακόμη αποτυχίες. Στο τέλος θα μείνετε όλοι μετέωροι παρακολουθώντας την διάλυση και αγανακτισμένοι με τον λαό που δεν επαναστάτησε !!! Ατάκες τύπου "τέτοιοι είμαστε και καλά παθαίνουμε" δεν λέγονται από ηγέτες λέγονται από άσχετους λαουτζίκους που θέλουν να το παίξουν ηγέτες, από Γιατράκους που θέλουν να το παίξουν στρατηγοί, ο αληθινός στρατηγός φαίνεται στο πεδίο της μάχης όταν όλοι οι άλλοι λακάνε και μέχρι στιγμής δεν έχει φανεί κάποιος τέτοιος.
Χ.Π.

Ανώνυμος είπε...

Ότι θα κρεμαστούν όλοι αυτοί για προδοσία το θεωρώ δεδομένο. Είναι ένα από τα λίγα πράγματα για το οποίο είμαι απολύτως σίγουρος. Το θέμα είναι πως θα φτάσουμε σε εκείνο το σημείο. Δεν ακούω προτάσεις από κανέναν. Όλοι μα όλοι πιπιλάνε την καραμέλα των εκλογών, όλοι περιμένουν από τον λαό (τους αυστραλοπίθηκους) να δώσουν τη λύση, είναι ποτέ δυνατόν (όσοι αιώνες και να περάσουν) να γίνει αυτό, ποιος στ' αλήθεια νοήμων άνθρωπος το πιστεύει αυτό, τί συμβαίνει, τί έχετε πάθει όλοι σας; Αρχίζω να ανησυχώ, πιστεύετε ποτέ πως ο τσοπάνης περιμένει από το κοπάδι να διώξει τους λύκους; Γιατί αυτό κάνετε. Απαντήστε μου σας παρακαλώ πολύ, εκτός και αν τελικά ανήκετε και σεις στο κοπάδι.
Χ.Π.

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ "ΠΑΡΕΜΠΟΡΙΟ" ,ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΙΟ ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΛΑΘΡΑΙΟΥΣ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΝΟΥΜΕΡΑ!25 ΔΙΣ ΓΙΑ ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ/ΕΤΟΣ ...ΛΑΘΡΑΙΩΝ ΚΑΙ ΕΞΑΓΩΓΗ ΧΡΗΜΑΤΟΣ!
6 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΦΟΡΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΝ ΣΕ ΚΕΡΔΗ ΜΑΦΙΟΖΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΦΟΡΟΥΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ!

ΤΟ 20 ΤΑ ΕΚΑΤΟ ΤΟΥ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΙΟΥ ΣΤΗΝ Ε.Ε ΑΠΟ ΤΗΝ ..ΠΤΩΧΕΥΜΕΝΗ ΕΛΛΑΔΑ!

ΟΙ ΜΙΣΕΣ ΜΑΙΜΟΥΔΕΣ ΑΠΟ ΚΙΝΑ,ΖΗΤΩ ΟΙ ΚΙΝΕΖΙΚΟΙ ΛΙΜΕΝΕΣ ΣΤΟ ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΤΖΙΣΤΙΚΣ...

ΕΙΣΑΓΟΥΜΕ ΤΟ 1.3 ΣΤΑ ΕΚΑΤΟ ΤΗΣ Ε.Ε ΝΟΜΙΜΑ ΚΑΙ ΤΟ 20... ΣΕ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΛΑΘΡΑΙΑ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ...ΕΝΟΧΛΗΜΕΝΗ(?) ΣΙΩΠΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΩΝ ΕΜΠΟΡΩΝ...ΣΧΕΔΟΝ ΔΥΣΦΟΡΙΑ ΜΟΙΑΖΕΙ...

ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ,ΠΑΑΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΗΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΟΣΩΝ ΤΗΝ ΘΕΛΟΥΝ ΑΜΕΙΩΤΗ,ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΠΡΟΘΥΜΟ ,"ΚΟΜΜΑΤΙΣΜΕΝΟ" ΚΑΙ ΜΗ ΠΡΟΣΩΠΟ...

Ανώνυμος είπε...

Ιδιωτικοί ντετέκτιβ για... εντοπισμό των λαθρεμπόρων
Ο τζίρος του παραεμπορίου υπολογίζεται σε 20 με 25 δισ. ευρώ

Τον νόμο στα χέρια τους παίρνουν οι επιχειρηματίες, προκειμένου να αντιμετωπίσουν το παραεμπόριο, αναθέτοντας σε ιδιωτικούς ντετέκτιβ την παρακολούθηση και τον εντοπισμό των λαθρεμπόρων.


Την αποκάλυψη αυτή έκανε ο πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου της Αθήνας, Κ. Μίχαλος, ο οποίος, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, παρουσίασε έρευνα, σύμφωνα με την οποία ο τζίρος του παραεμπορίου υπολογίζεται σε 20 με 25 δισ. ευρώ.

Αν αναλογιστεί κανείς ότι το 2009 οι εισαγωγές μας ήταν 70 δισ. ευρώ, σημαίνει ότι το 1/3 των προϊόντων που ήλθαν στην Ελλάδα ήταν παράνομο.

Χειμώνας... για την εθνική οικονομία και το νόμιμο εμπόριο. Ανοιξη... όμως για το λαθρεμπόριο ρούχων, παπουτσιών κ.λπ., αφού το κράτος χάνει 6 δισ. ευρώ σε φόρους με τον ΦΠΑ στο 23%, ενώ το 30% των χρημάτων που δαπανούν οι Ελληνες πάει στην παραοικονομία.

Σύμφωνα επίσης με στοιχεία της ΕΕ, το 2009 κατασχέθηκαν στην ΕΕ 117,9 εκατ. τεμάχια παράνομων προϊόντων, με τα 22 εκατ. να έχουν «πιαστεί» στη χώρα μας. Δηλαδή το 20% του παράνομου εμπορίου διακινείται από την Ελλάδα:

«Είμαστε διακομιστικό κέντρο», σχολίασε ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ, για να προσθέσει ότι «το 56% των «μαϊμούδων» έρχεται από την Κίνα, το 17% από τα Αραβικά Εμιράτα, το 6% από την Τουρκία, το 5,3% από την Αίγυπτο και το 3,3% από το Χονγκ Κονγκ».

Επεσήμανε δε την αντίθεση: «Οι παράνομες εισαγωγές μας αντιστοιχούν στο 20% της ΕΕ, ενώ οι νόμιμες μόλις στο 1,3%».

Σώμα δίωξης
Το ΕΒΕΑ ζήτησε τη σύσταση ειδικού σώματος δίωξης παραεμπορίου, ενώ ταυτόχρονα ανέλαβε πρωτοβουλία για την αντιμετώπιση του λαθρεμπορίου με ραδιοτηλεοπτικά σποτ, τα οποία ενημερώνουν την κοινή γνώμη για τις δραματικές επιπτώσεις διάθεσης των παράνομων εμπορευμάτων:

«Λουκέτα σε επιχειρήσεις, αύξηση της ανεργίας, απώλειες ασφαλιστικών εισφορών είναι ορισμένες από τις συνέπειες», σημείωσε ο κ. Μίχαλος.

Ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ αποκάλυψε, επίσης, πως ένα από τα τελευταία «χτυπήματα» των διωκτικών αρχών, με τον εντοπισμό παράνομης αποθήκης και την κατάσχεση 2 εκατ. τεμαχίων εμπορευμάτων, ήλθε ύστερα από πρωτοβουλία νόμιμων μεγάλων ιδιωτικών εταιρειών του κλάδου της ένδυσης: «Βάλανε ντετέκτιβ να παρακολουθούν τις αποθήκες κι όταν εντόπισαν ποιοι είναι οι διακινητές, ειδοποίησαν την αστυνομία».

Σημείωσε ακόμη ότι αυτό το «χτύπημα» ήταν από τα μεγαλύτερα στην ΕΕ, ενώ υπογράμμισε πως ανάμεσα στα κατασχεθέντα προϊόντα βρέθηκαν και επώνυμες μάρκες που δεν πωλούνται στην ελληνική αγορά.

«Αρα η Ελλάδα χρησιμοποιείται ως... γέφυρα μεταφοράς παράνομων προϊόντων για άλλα κράτη».

Παρών στην συνέντευξη Τύπου ήταν κι ο αρμόδιος υφυπουργός Περιφερειακής Ανάπτυξης κι Ανταγωνιστικότητας Ντ. Ρόβλιας, ο οποίος αρκέστηκε σε χαιρετισμό των πρωτοβουλιών του ΕΒΕΑ, προχώρησε σε αόριστες εξαγγελίες περί θεσμικών πρωτοβουλιών αντιμετώπισης του παραεμπορίου κι αρνήθηκε να απαντήσει σε ερωτήσεις των δημοσιογράφων.

Ο κ. Μίχαλος, από την πλευρά του, κάλεσε την κυβέρνηση στη λήψη μέτρων, ενώ τόνισε τη συνεργασία που έχει με τις αρμόδιες αρχές προτρέποντας και τον περιφερειάρχη της Αττικής στην ένταση των ελέγχων, προκειμένου να κλείσει η... μαύρη τρύπα της οικονομίας.

http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11379&subid=2&pubid=57362952

Ανώνυμος είπε...

ΚΥΡΙΕ ΧΑΤΖΑΡΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ...

http://hellenicrevenge.blogspot.com/2011/03/bilderberg-6.html

Ανώνυμος είπε...

Αχ βρε Σπύρο τι μου θύμησες με την φωτό του (αδελφού κατά Μπουτάρη!) Μεντερές με τον ζουρλομανδύα του ... Ζορλού.

Ο αείμνηστος Καραμάν Αλής -λέγεται ότι στη διαδρομή του μέσα στον Πολιτικό Κόσμο - είχε αποκτήσει δύο φίλους καρδιακούς, τον Μεντερές και τον Αλή Μπούτο. ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ... ΤΟΥΣ ΚΡΕΜΑΣΑΝ!!! Τυχαίο;;; Μπα ΔΕ νομίζω.