7/3/11

Ελάτε όλοι στην Ελλάδα και λιανίστε τα όλα!

ΗΘΙΚΟΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ, Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΧΑΡΗΣ ΚΑΣΤΑΝΙΔΗΣ

Γράφει ο Γιώργος Ιεροδιάκονος


Η πρόσφατη εν ψυχρώ εκτέλεση των δύο νεαρών αστυνομικών από σπείρα οπλοφόρων κακοποιών, αναδεικνύει για πολλοστή φορά την εγκληματική στάση των κρατικών φορέων, κυρίως μάλιστα του υπουργείου Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και του ίδιου του υπουργού Χάρη Καστανίδη προσωπικά.

Πίσω από την άνανδρη δολοφονία των δύο αστυνομικών, καθώς επίσης και εκατοντάδων άλλων συμπατριωτών μας, που καθημερινά βρίσκονταν αντιμέτωποι με τις δολοφονικές κάνες αδίστακτων κακοποιών που την τελευταία δεκαετία έχουν κατακλύσει την πατρίδα μας, καγχάζει χαιρέκακα ο ίδιος ο υπουργός έλλειψης δικαιοσύνης, αδιαφάνειας και δικαιωμάτων των συμμοριτών.

Φαύλος, φαυλότατος ο κ. Καστανίδης, όπως άλλωστε και ολόκληρη η ξενόδουλη κουστωδία που σφετερίζεται την πολιτική εξουσία στη χώρα μας, με το που ανέλαβε τα καθήκοντά τέθηκε αμέσως επί του έργου διαρραγής του εθνικού-κοινωνικού ιστού της πατρίδας μας. Το πρώτο νομοθέτημα που έσπευσε να φέρει (ν. 3904/2010), με πρόσχημα την αποσυμφόρηση των φυλακών, απελευθέρωσε σε πρώτη φάση 3500 εγκληματίες. Και δεν είναι μόνο ότι χάρισε της ποινές εμπόρων ναρκωτικών και βαρυποινιτών, τους οποίους απελευθέρωσε για να συνεχίσουν το «ευαγές» τους έργο. Το χειρότερο είναι ότι κατήργησε την προφυλάκιση δραστών των οποίων η κακουργηματική πράξη επισείει ποινή κάτω των 10 ετών.

Το μήνυμα του νόμου-έκτρωμα είναι ξεκάθαρο προς τους απανταχού κακοποιούς και εγκληματίες. Ελάτε όλοι στην Ελλάδα και λιανίστε τα όλα! Η ίδια η ελληνική κυβέρνηση συνδράμει την δράση σας και εγγυάται την ατιμωρησία ακόμα και για τα πλέον επαχθεί αδικήματά σας.

Και φτάσαμε στο σήμερα. Το δε αύριο προβλέπεται ακόμα πιο άγριο άμα δεν αντιδράσουμε. Οι δρόμοι γέμισαν ξενόφερτους ληστές, πρεζέμπορους, βιαστές, δολοφόνους και κάθε λογίς κακοποιά στοιχεία, οι οποίοι ουσιαστικά δρουν ανεξέλεγκτοι. Άπειρα περιστατικά σε καθημερινή βάση, σʼ ολόκληρη την επικράτεια. Λες και έχουμε πόλεμο!

Μάταια τα όργανα της τάξης επιχειρούν κάτι να κάνουν. Καθημερινά συλλαμβάνουν και προσαγάγουν όσους μπορούν από δαύτους, μα στη συνέχεια αφήνονται όλοι ελεύθεροι από τους εισαγγελείς, οι οποίοι είναι υποχρεωμένοι να τηρήσουν ευλαβικά τον νόμο-έκτρωμα. Ελεύθεροι με περιοριστικά μέτρα, λέει ο νόμος. Ελεύθεροι μέχρι τον καθορισμό της δικασίμου, που συνήθως ορίζεται τουλάχιστον μετά από τρία με τέσσερα έτη. Ελεύθεροι για να συνεχίσουν να λεηλατούν, να βιάζουν, να τρομοκρατούν, να σφάζουν. Και μάλιστα με την κρατική εγγύηση πως ουδέποτε θα δικαστούν. Ουδέποτε θα κλητευθούν σε δίκη. Διότι για να κλητευθεί κάποιος πρέπει να γνωρίζεις που θα τον βρεις. Πρέπει να έχει μόνιμη κατοικία, να διαθέτει όνομα και επώνυμο, να φέρει νόμιμα ταυτοτικά έγγραφά. Όμως καμία Αρχή δεν γνωρίζει ποιοι ακριβώς είναι. Πόσοι ακριβώς είναι. Σήμερα εμφανίζεται με το ψευδώνυμο Χασάν ή Αλία και αύριο σαν Μαχμούτ ή Αριέλ. Σήμερα σαν Πακιστανός, αύριο σαν Αφγανός και μεθαύριο Μπαγκλαντεσιανός.

Συμπατριώτες, ας μην έχουμε αυταπάτες. Στην ουσία, αυτός που καραδοκεί στις γωνίες να μας καρυδώσει για μερικά χαρτονομίσματα, αυτός που μπουκάρει με το καλάσνικωφ στο ψιλικατζίδικο της γειτονιάς και σπέρνει τον όλεθρο, αυτός που φαρμακώνει τα παιδιά μας με την «λευκή σκόνη», είναι ο ίδιος ο υπουργός δικαιοσύνης.

Και δεν έφταναν όλα αυτά, επανέρχεται ακάθεκτος, ο αχρείος, με έναν έτερο νόμο που επιβάλλει ποινή φυλάκισης σε όσους ενσπείρουν στην κοινωνία την «εχθροπάθεια» (άκου λέξη που πήγε να έφτιαξε ο αθεόφοβος!). Οι γειτονιές μας να πνίγονται στο αθώο αίμα και εμείς να μην τολμούμε να πούμε κουβέντα, για τον φόβο των Καστανίδιδων. Εφημερίδες, περιοδικά, τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά κανάλια, blogs και διαδικτυακοί τόποι, απειλούνται με οριστική παύση έτσι και τολμήσουν να καταδείξουν τους υπαίτιους της μαύρης μας ζωής. Μέχρι και την οργανωμένη πολιτική αντίσταση επιχειρεί να καταπνίξει ο αχρείος, αφού με διετή φυλάκιση απειλούνται ακόμα και όποιοι συνιστούν ή συμμετέχουν σε οργανώσει που, κατά την αντίληψη του νομοθέτη, προκαλούν εχθροπάθεια.

Αντιλαμβάνεστε βέβαια το μέγεθος της αναλγησίας! Ο Αλβανός εγκληματίας να έχει το ελεύθερο να ληστεύει, να σφάζει, να κατακρεουργεί και ο δημοσιογράφος που αναδεικνύει το πρόβλημα να παραπέμπεται σε τριετή κάθειρξη επειδή τόλμησε να αποκαλύψει την αλβανική μαφία.

Δεν πρόκειται απλώς για ακόμα έναν λογοκριτικό νόμο, όπως νομίζουν μερικοί. Είναι ακόμα χειρότερο. Είναι η άκρα του τάφου σιωπή! Είναι η απαρχή ενός προαναγγελθέντος θανάτου. Του θανάτου του γένους μας! Κι όλα αυτά να επιτελούνται υπό την επιστασία του αχρείου Καστανίδη και της θλιβερής συμμορίας που παριστάνει την ελληνική κυβέρνηση.

Και δίπλα σʼ αυτούς να παραστέκονται όλοι εκείνοι οι εξαγορασμένοι «ανθρωπιστές». Αδρά χρηματοδοτούμενοι, είτε άμεσα από το «ελληνικό» κράτος, υπό την μορφή των Μ.Κ.Ο, είτε έμμεσα από την διεθνή μαφία που ενορχηστρώνει και συντονίζει τον λαθρο-εποικισμό της πατρίδας μας.

Τα στοιχεία που έδωσε το ίδιο το Υπουργείο Εξωτερικών σχετικά με τις επίσημες χρηματοδοτήσεις των «πολυπολιτισμικών» ΜΚΟ, είναι ανατριχιαστικά! Την περίοδο 1999-2003 μοιράστηκαν 68.971.978 ευρώ, ενώ μόνο το 2007 πήραν το αστρονομικό ποσό των 9.513.922,99 ευρώ. Για παράδειγμα, το «Διεθνές Κέντρο Αποναρκοθέτησης» και μόνο, έλαβε για την περίοδο 1999-2003 το ιλιγγιώδες ποσό των 5.941.063 ευρώ!

Βέβαια, όλα αυτά τα αστρονομικά ποσά, ποτέ δεν έφτασαν ολάκερα στους δόλιους παραλήπτες τους. Είναι απολύτως βέβαιον ότι ένα μεγάλο μέρος απʼ αυτά τα μοιράστηκαν με τους κρατικούς λειτουργούς (το «κομματόσκυλα» δηλαδή) που ενέκριναν εκείνες της επιχορηγήσεις.

Το τοπίο πλέον έχει ξεκαθαρίσει. Όλοι εκείνοι οι επαγγελματίες «αντιρατσιστές», κονδυλοφόροι δημοσιογραφίσκοι, πανεπιστημιακοί, δικηγόροι, τους οποίους παράλληλα βρίσκεις και μέσα σε κάποια κρατικοδίαιτη επιχορηγούμενη ΜΚΟ, πληρώνονται, και μάλιστα πολύ αδρά, για να λένε αυτά που λένε. Όλη αυτή η ενορχηστρωμένη εξάπλωση της γάγγραινας που λέγεται μεταμοντερνισμός και πολυπολιτισμικότητα δεν κατευθύνεται από ανθρώπους ιδεολόγους και ανθρωπιστές, όπως οι ίδιοι αρέσκονται να αυτοαποκαλούνται, αλλά από αργυρώνητα τομάρια χειρίστους είδους, χωρίς ιδανικά, χωρίς ηθικούς ενδοιασμούς, χωρίς τσίπα που λέει και ο λαός μας, που ξεπουλάνε και την μάνα τους ακόμα για μια χούφτα δολάρια.

Κι όλοι αυτοί συντονίζονται άρρηκτα μεταξύ τους. Κυβέρνηση, ΜΚΟ, μαφία, λαθροδιακινητές μαύρης σάρκας. Δεκάρα δεν δίνουν για τους εξαθλιωμένους κακομοίρηδες που η διεθνής χούντα εξεδίωξε από τις πατρίδες τους και τους στοιβάζει, τον ένα πάνω στον άλλο, στην πολύπαθη πατρίδα μας. Την δουλειά τους κάνουν, και την κάνουν πολύ καλά, και αμείβονται ακόμα καλύτερα, γιʼ αυτές τους τις υπηρεσίες προς τα διεθνή τρωκτικά που πίνουν το αίμα των λαών.

Μα το χειρότερο είναι άλλο! Όλα αυτά τα αποτρόπαια εκτυλίσσονται κάτω από τα απαθή βλέμματα των κρατικών φορέων, που ενώ έχουν την δύναμη να αντιδράσουν, δεν το κάνουν. Λες και χάθηκε το φιλότιμο σʼ αυτό τον τόπο. Και είναι να απορεί κανείς: Πόσοι ακόμα αστυνομικοί πρέπει να χάσουν την ζωή τους για να αντιδράσει το Σώμα; Πόσο εξευτελισμό αντέχουν να υφίστανται καθημερινά και για πόσο ακόμα; Σε πόσους ακόμα συλληφθέντες και στη συνέχεια απελευθερωθέντες κακοποιούς θα σκύβουν ντροπιασμένα το κεφάλι, όταν εκείνοι τους βγάζουν κοροϊδευτικά τη γλώσσα; Αλλά και οι δικαστικοί λειτουργοί, εισαγγελείς και δικαστές, πόσους ακόμα στυγερούς εγκληματίες σκοπεύουν να αφήσουν ελεύθερους για να συνεχίσουν να ληστεύουν, να σκυλεύουν, να δολοφονούν; Χίλιους; Δέκα χιλιάδες; Ένα εκατομμύριο; Πόσους; Και για πόσο καιρό ακόμα; Δεν το αντιλαμβάνονται άραγε πως οι νόμοι που καλούνται να τηρούν τόσο τυπολατρικά είναι νόμοι κακόβουλοι και υποβολιμαίοι; Δεν το γνωρίζουν πως η κατοχική κυβέρνηση που τόσο ξεδιάντροπα θεσπίζει αυτά τα εμετικά νομοθετικά εξαμβλώματα, δεν έχει πλέον καμία δημοκρατική νομιμοποίηση; Ότι δεν έχουν καμία υποχρέωση να τηρούν τέτοιους διαστροφικούς νόμους;

Τα κόκαλα των προγόνων μας τρίζουν κάτω από τα ιερά χώματα της πατρίδας μας για την κατάντια των θλιβερών απογόνων τους. Ανάξια τέκνα ενδόξων προγόνων, καταντήσαμε σήμερα χλεύη και ντροπή για τους λαούς της Ευρώπης. Ο πιο ξεφτιλισμένος λαός της γηραιάς ηπείρου!

Τέτοιοι που καταντήσαμε, καλά να πάθουμε!

18 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ: Το νέο Μόντε Κάρλο, οι αφανείς επενδυτές και η επίδραση στον τουρισμό της Ελλάδας!
http://antipliroforisi.blogspot.com/2011/03/blog-post_07.html

Ανώνυμος είπε...

H ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΧΘΡΟΠΑΘΕΙΑ,ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΑΣΧΟΥΝ ΑΠΟ ΑΚΑΤΑΣΧΕΤΗ ΕΧΘΡΟΛΑΓΝΕΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΥ ΓΙΑΤΙ Η ΧΩΡΑ ΠΑΣΧΕΙ ΑΠΟ ΑΚΑΤΑΣΧΕΤΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ.

ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΟΙΚΙΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΟΥΝ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΒΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΕΧΘΡΟΛΑΓΝΕΙΑΣ!

Ανώνυμος είπε...

ΑΛΛΟ ΦΡΟΥΤΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ!

ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΥΠΗΚΟΟΙ ΠΟΥ ΕΠΑΝΑΠΑΤΡΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΡΙΤΗ ΧΩΡΑ ΒΑΦΤΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ ΤΗΣ ΑΦΑΣΙΑΣ ...ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!

ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΦΑΙΔΡΑΣ ΠΟΡΤΟΚΑΛΕΑΣ ΤΩΝ ΜΜΕ Ο ΟΡΟΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΣΥΝΩΝΥΜΟ ΤΟΥ (ΕΛΛΗΝ ) ΜΑΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΟΚΑ ΚΟΛΑ.


ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΑΕΙ ΜΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΚΟΛΛΑΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΩΣ ΠΛΑΣΕΜΠΟ ΔΙΑ ΠΑΣΑΝ ΝΟΣΟΝ ΚΑΙ ΤΗΛΕ -ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΗ ΜΑΛΑΚΙΑΝ...

ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΑ 6 ΔΙΣ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΗΠΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΕΙΡΗΝΙΚΟ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΔΙΑ ΔΗΛΩΣΕΩΣ ΤΡΑΝΣΙΤ!

ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΥΠΗΚΟΟΙ ΤΡΙΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΩΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΝ!

ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΑΣΙΑΤΕΣ ΕΚ ΛΙΒΥΗΣ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΕΠΑΝΑΠΑΤΡΙΖΟΜΕΝΟΙ "ΕΛΑΒΟΝ" ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ ΜΟΝΟΜΕΡΩΣ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΣΑΝ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΥΔΑΤΑ!!ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΑΥΤΟ ΠΛΕΟΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΜΜΕ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΠΑΝΑΠΑΤΡΙΖΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΤΟΥΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ Η ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!

ΕΧΟΥΜΕ ΠΛΗΡΩΣ ΣΑΛΤΑΡΕΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΑΥΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΝΙΚΕΥΜΕΝΗ ΑΦΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΞΕΙΑ ΑΥΤΟΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΚΑΚΟΗΘΗ ΜΑΛΑΚΥΝΣΗ .

ΑΠΟΡΙΕΣ ΛΟΙΠΟΝ.

1.ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ΕΠΕΛΕΞΕ ΤΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟ (?) ΠΛΟΙΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΚΟΜΒΟ ΕΠΑΝΑΠΑΤΡΙΣΜΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ Λ.Χ ΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ Η ΑΚΟΜΗ ΤΑ ΛΙΜΑΝΙΑ ΑΓΓΛΙΑΣ Η ΚΑΛΛΙΟ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΤΟ ΜΠΑΝΓΚΛΑΝΤΕΣ?

2.ΜΗΠΩΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΕΧΤΗΚΕ ΚΑΜΜΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ,ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΩΝ ΜΑΣ?

ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ,ΟΤΙ ΔΗΛΑΔΗ Η ΧΩΡΑ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΟΤΙ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΕΠΑΝΑΠΑΤΡΙΣΜΟΥ,ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΤΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΠΑΝΕΞΥΠΝΟΙ ΟΤΑΝ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΕΙΡΩΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΕΝΘΑΡΡΥΝΣΕΩΣ ΤΗΣ?ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ Η ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΕΠΙΤΗΔΕΣ?

3.ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΑΦΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΕΠΑΝΑΠΑΤΡΙΖΟΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΣΤΗ ΛΙΒΥΗ ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΤΟ ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ-ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΟΙ ΜΠΑΝΓΚΛΑ ΚΑΙ ΣΙΑ ,ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΑΔΕΙΑ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΕΔΩ,ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΠΙΘΑΝΗ ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΧΟΜΕΝΟΙ ΑΥΤΗ,ΠΡΟΚΑΛΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΡΙΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΠΟΛΑΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ?ΕΧΟΥΝ ΕΚΛΕΓΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΟΥ ΜΠΑΝΓΚΛΑΝΤΕΣ Η ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ?

4.ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΘΥΜΟΥΣ ΕΞΤΡΑ ΛΑΡΤΖ ΚΑΙ ΑΝΟΙΧΤΟΧΕΡΗΔΕΣ ΕΠΙ ΖΗΜΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ (ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΡΩΤΟΥΝ) ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ?ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ Η ΑΠΛΟΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗΣ ΜΕ ΤΗΝ "ΑΠΛΟΧΕΡΙΑ" ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΖΑΝ ΤΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΧΡΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΤΟΤΕ ΓΙΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ?ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΧΡΗΜΑΤΙΚΗ ΘΗΛΙΑ ΕΝΩ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΑΜΜΟΣ?

5.α ΣΤΗΘΗΚΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΙΣ ΚΑΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΙΝΗΜΕΝΟΙ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΙ ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΠΑΝΑΠΑΤΡΙΣΘΟΥΝ ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΟΧΙ ΦΥΣΙΚΑ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΩΝ ΚΑΡΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΩΝ ΑΛΛΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΞΩΠΟΡΤΕΣ ΤΩΝ ΝΤΟΠΙΩΝ ΝΑ ΕΠΑΙΤΟΥΝ Η ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΣΙΤΙΣΗ ΚΛΠ. ΤΑ ΚΟΡΟΙΔΑ,ΠΟΥ ΦΥΣΙΚΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΡΩΤΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΩΝ ΑΛΛΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΑ ΜΑΝΤΗΛΙΑ ΤΟΥΣ...

5.β. ΜΑΘΑΜΕ ΟΤΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΧΩΡΙΣ ΧΩΡΤΙΑ ΠΗΔΗΞΕ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΠΑΝΑΠΑΤΡΙΣΤΕΙ (!!!).ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ Α.ΕΙΧΑΝ ΧΑΡΤΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΑΝΑΠΑΤΡΙΣΤΟΥΝ ΣΤΟ ΜΠΑΝΓΚΛΑ. Β. ΕΧΟΥΝ ΧΑΡΤΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΒΑΦΤΙΣΤΟΥΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ?

ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΔΕΧΤΗΚΑΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΕΙΔΙΚΑ ΑΦΟΥ ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΠΑΝΑΠΑΤΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥΣ?ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΤΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΧΤΗΚΑΝ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΙΑΚΙΝΗΤΕΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΙ(!)?

Ανώνυμος είπε...

6.ΟΙ ΧΩΡΙΣ ΧΑΡΤΙΑ ΠΩΣ ΔΟΥΛΕΥΑΝ ΕΚΕΙ ΣΤΗ ΛΙΒΥΗ?
ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΑΝ ΛΑΘΡΑΙΑ ΣΤΗ ΛΙΒΥΗ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΨΗ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΩΝ?ΕΛΕΓΧΟΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ?ΕΣΤΩ ΩΣ ΕΙΚΑΣΙΑ.

7.ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΟ ΕΞΗΓΕΙ ΕΣΤΩ ΟΤΙ ΥΠΟΘΕΤΙΚΑ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΜΕΤΕΦΕΡΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΔΙΚΑ?ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΗΡΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗ ΛΙΒΥΗ ΝΑ ΕΡΓΑΣΤΟΥΝ ΜΑΥΡΑ Η ΜΗ?ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΝΩ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΚΙΝΑ,ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΦΟΡΤΩΘΗΚΑΝ ΧΩΡΙΣ ΑΛΛΗ ΕΞΗΓΗΣΗ ΣΕ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ Λ.Χ?ΑΠΛΗ ΕΡΩΤΗΣΗ,ΕΙΚΑΣΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ,ΑΣΦΑΛΩΣ.

8.ΤΙ ΦΑΜΠΡΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΛΕΟΝ ΜΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ?ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΓΡΑΦΙΚΟ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΝΕΙ Ο ΕΥΚΟΛΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΚΑΘΕ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΠΡΕΦΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΥΚΟΛΟΙ ΚΑΙ ΕΝΔΟΤΙΚΟΙ?ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΑΥΤΗ Η ΜΗ ΒΙΩΣΙΜΗ ΑΠΛΟΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΘΥΜΙΑ?ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΤΟΥ,ΑΛΛΑ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΚΤΙΜΑ ΤΟ ΒΙΩΣΙΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΥΡΙΩΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΜΠΟΔΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΝΑ ΕΙΣΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΛΑΘΟΝΤΑΣ ΟΥΤΟΠΙΚΕΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ,ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.

Ανώνυμος είπε...

http://klassikoperiptosi.blogspot.com/2011/03/blog-post_07.html

Ανώνυμος είπε...

Αυτά που λέτε τα ξέρουμε κύριοι, ξέρουμε και ποια είναι η κατάσταση στη χώρα και ποιοι φταίνε και που οδηγούμαστε με μαθηματική ακρίβεια. Λύσεις έχει να προτείνει κάποιος και όχι βέβαια να "καταλάβουμε την Ακρόπολη" και να την ανακυρήξουμε ελεύθερο έδαφος ελληνικό, αυτά είναι γελοιότητες. Ο Καστανίδης είναι ένα πιόνι, εάν δεν ήταν στην θέση που βρίσκεται τώρα, θα υπήρχε κάποιος άλλος αντίστοιχος, επομένως σταματήστε να ονειροβατείτε, να εθελοτυφλείτε, να πολεμάτε με σκιάχτρα. Είστε και σεις μέρος αυτής της παρακμής και μάλιστα μεγάλο, καταλαβαίνετε σε τι φαύλο κύκλο είστε μέσα; Αντί να κατηγορείτε τους άλλους (τον λαό) που δεν ξεσηκώνεται ή τα πιόνια της Νέας Τάξης που εκτελούν εντολές κοιταχτείτε καλύτερα στον καθρέφτη. Κοιταχτείτε όμως καλά, δείτε πιο βαθιά από το κάτοπτρο και ρίξτε μία φτυσιά στον κρετίνο που σας κοιτάει, σε αυτόν τον εγωπαθή, ξερόλα και αρχομανή υποψήφιο Μεγαλέξανδρο. Είναι μία καλή αρχή.
Χ.Π.

Ανώνυμος είπε...

Αποκάλυψη Βόμβα.Λαθρομετανάστες πουλάνε φάρμακα που τα παίρνουν ΔΩΡΕΑΝ από...το Δημόσιο


Δευτέρα, 7 Μαρτίου 2011
Σε μία αποκάλυψη βόμβα προέβη ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Συμεών Κεδίκογλου και καλεί το υπουργείο να λάβει μέτρα αφου διαπιστώνει οτι κατασπαταλάται δημόσιο χρήμα με ένα απλό τέχνασμα!!!

Σύμφωνα με τον βουλευτή και το news24 οι μετανάστες, οι οποίοι δεν έχουν βιβλιάρια υγείας, επισκέπτονται νοσοκομεία αλλά και κέντρα υγείας και συνταγογραφούν φάρμακα επιδεικνύοντας την κάρτα πρόσφυγα. Στη συνέχεια με την κάρτα αυτή και το συνταγολόγιο λαμβάνουν τα φάρμακα. Αυτό όμως το κάνουν συστηματικά αφου πηγαίνουν πολλές φορές ή στο ίδιο νοσοκομείο σε διαφορετικές βάρδιες, ή επισκέπτονται άλλα νοσοκομεία και κέντρα υγείας!
Τα φάρμακα αυτά στη συνέχεια τα....

πουλούν σε άλλους ενώ στο κόλπο φέρονται εμπλεγμένα και φαρμακεία τα οποία δεν δίνουν τα φάρμακα στουν μετανάστες αλλά ένα ποσό των χρημάτων που αυτά κοστίζουν, αγοράζοντας ουσιαστικά οι ίδιοι τα φάρμακα.
http://news24gr.blogspot.com/2011/03/blog-post_07.html

Ανώνυμος είπε...

Τούρκος μεγιστάνας παζαρεύει ιστορικά ξενοδοχεία στο κέντρο της Αθήνας


Δευτέρα, 7 Μαρτίου 2011
Όχι μόνο στο Αιγαίο αλλά και στην καρδιά της Αθήνας ετοιμάζονται να «εισβάλουν» Τούρκοι μεγαλοεπιχειρηματίες, έχοντας βάλει στο στόχαστρο ξενοδοχεία-φιλέτα, που σήμερα πωλούνται σε τιμή ευκαιρίας, καθώς αντιμετωπίζουν – λόγω κρίσης - ανυπέρβλητα οικονομικά προβλήματα. Ο πρώην πρόεδρος της Μπεσίκτας, ο πολυεκατομμυριούχος Σερντάρ Μπιλγκιλί, είναι ένας απ’ αυτούς. Βρέθηκε μάλιστα, προ ημερών στην Αθήνα συζητώντας σοβαρά το ενδεχόμενο να επενδύσει στην ξενοδοχειακή ελληνική αγορά.

Γοητευτικός bon viveur, ο 48χρονος Τούρκοε επιχειρηματίας – πρώην πρόεδρος της Μπεσίκτας- έχει εδώ και χρόνια την τιμητική του στα γειτονικά media, λόγω των αμέτρητων εμφανίσεών του με αιθέριες υπάρξεις στα πιο σικ στέκια της Κωνσταντινούπολης και του Μποντρούμ (της Αλικαρνασσού).

Δεν έχουν περάσει ούτε δύο μήνες από την ημέρα που η Ένωση Ξενοδόχων της Τουρκίας, η οποία δραστηριοποιείται στην ευρύτερη περιοχή του Αιγαίου, είχε αφήσει να διαρρεύσει στον τουρκικό Τύπο ότι εντείνει τις προσπάθειές της για την εξαγορά αρκετών ξενοδοχειακών μονάδων σε ελληνικά νησιά. Οι συνθήκες, άλλωστε, που έχουν διαμορφωθεί, λόγω των δυσχερών οικονομικών συνθηκών, θεωρούνται ιδανικές για τους ενδιαφερόμενους αγοραστές. Ένας μεγάλος αριθμός ξενοδοχείων έχουν βάλει ή ετοιμάζονται να βάλουν λουκέτο, καθώς δεν μπορούν να καλύψουν ούτε τις βασικές λειτουργικές τους ανάγκες, με αποτέλεσμα οι ιδιοκτήτες τους να αναζητούν αγοραστές, προκειμένου να τα «ξεφορτωθούν» - και μάλιστα σε ιδιαίτερα ελκυστικές τιμές. Η κατάσταση δεν διαφοροποιείται στην πρωτεύουσα της χώρας, τον δεύτερο μεγάλο στόχο τουρκικών επιχειρηματικών συμφερόντων.

Στα κιτάπια μεγαλοξενοδοχείων των Αθηνών έχει καταγραφεί η πρόθεση του τουρκικού ομίλου Bilgili για εξαγορά μεγάλων ξενοδοχειακών μονάδων.Γι αυτόν τον σκοπό κατέφθασε στην Αθήνα μέσα στον Φεβρουάριο ο μεγαλοεπιχειρηματίας κ. Σερντάρ Μπιλγκιλί, ο οποίος, όπως όλα δείχνουν, ετοιμάζει γερό μπάσιμο στην ξενοδοχειακή αγορά της Ελλάδας.
Π/Θ

Ανώνυμος είπε...

Ο ΓΑΠας έκλεισε το συμβόλαιο του , απολύθηκε ως βλ@ξ, πρέπει ΝΑ ΦΥΓΕΙ.

Διοτι εάν δεν το έχετε ήδη πληροφορηθεί προ δεκαημέρου ο γνωστός συνδαιτυμων της λέσχης , ο κυριος Παπαχελας , άδειασε κανονικότατα τον ΓΑΠα χαρακτηρίζοντας τον ως ανίκανο δια να συνεχίσει να κυβερνά .
Ο ΓΑΠας εκανε τον κούφο σε αυτήν την νύξη , οπότε ως γνωστό το περασμένο σαββατοκύριακο , ανέλαβε, ο mister ΔΝΤ Στρος Καν , δια συνεντεύξεως του στην γαλλική τηλεόραση , να του το υπενθυμίσει ,καρφώνοντας τον συνάμα για το προμελετημένο σχέδιο του να παραδώσει την χώρα στο ευαγές αυτό ταμείο το ΔΝΤ .
Αποτέλεσμα, η καγκελάριος Μερκελ πήγε να πάθει εγκεφαλικό, μόλις το πληροφορήθηκε ,ο δε ΓΑΠας συνέχιζε να παριστάνει τον ΑΘΩΟ μιλώντας περί κουτσομπολιών .
Αμέσως μπήκαν στο παιχνίδι οι εφημερίδες των Ροτσιλντ Financial Times καθώς και η Wall Street Journal κρατώντας αντί για μολύβια και στυλό τα μεγάλα φτυάρια του πολιτικού νεκροθάφτη .
Και γιατί αυτό ΑΡΑΓΕ , γιατί παιδιά τα συμφέροντα αλλάζουν όπως ΑΛΛΑΖΕΙ και η μεσόγειος τον τελευταίο μήνα , και έφτασε η στιγμή να διεκδικήσει «δικαιώματα» και ο μεγάλος εμφιαλωτής αμερικανοφερτου αναψυκτικού (μέλος της λέσχης και του συμβουλίου οικουμενικού πατριαρχείου ) που βλέπει ότι λογω της τεραστίας «ΓΑΠο-ανάπτυξης»θα αναγκαστεί να κλείσει τα εργοστάσια του , , η κάποιο άλλο μέλος της ,το όποιο έχει στήσει όλη την τουριστική υποδομή του αλλά με τον ΓΑΠα πρωθυπουργό θα αναγκαστεί να τα διαλύσει όλα , αφού δεν υπάρχει πλέον αρκετός τουρισμός .
Και πώς να υπάρχει εφ όσον για φέτος οι κρατήσεις τουριστικών πρακτόρων εξωτερικού , είναι μειωμένες κατά 30%100 εν σχέση με πέρυσι . και πέρυσι ήταν άλλα 30 … κλπ κλπ..
ΛΑΚΩΝΙΚΑ = Ο ΓΑΠας έκλεισε το συμβόλαιο του , απολύθηκε ως βλ@ξ, πρέπει ΝΑ ΦΥΓΕΙ , αυτός δεν φεύγει ( θέλει να παραμείνει ως χαλίφης ) , και εφόσον ο μεν λαός μας είναι τόσο κουρασμένος ώστε να σηκωθεί από τον καναπέ του και να επαναστατήσει , τα αφεντικά του βγάζουν στον δρόμο την πέμπτη φάλαγγα, ώστε να τον φοβίσουν και από την Τρίτη , μετά από την συνάντηση των πολιτικών αρχηγών να ανακατέψουν τα χαρτιά , και να αρχίσει το νέο παιχνίδι =
Θα δούμε όμως, που θα καταλήξει κι αυτό το σενάριο.
Ήδη ΕΥΤΡΑΦΗΣ υπουργός το αντιλήφθη και έσπευσε να κάνει τις δηλώσεις του περί απωλειών ανθρωπίνων ζωών .
( ΕΔΩ ΟΜΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΣ ΔΕΝ ΒΙΑΣΤΗΚΕ , ΑΛΛΑ ΕΣΠΕΥΣΕ ΝΑ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΕΙ ΤΗΝ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑ )

Ανώνυμος είπε...

Θα...''βουλιάξει'' η Ελλάδα από τους τουρίστες και τα...κρουαζιερόπλοια

''Λεφτά υπάρχουν'': Στο Μαϊάμι Φλόριδας γιά ολιγοήμερες διακοπές οι υπουργοί Γερουλάνος, Διαμαντίδης, ο υφυπ. Νικητιάδης και ''υπηρεσιακοί παράγοντες''

Επίσημα και τυπικά, γιά να συμμετάσχουν σε ''έκθεση τουρισμού και κρουαζιέρας'', 13-17 Mαρτίου
Η πολυμελής ελληνική αποστολή (μαζί και...οι διοικήσεις των ελληνικών λιμανιών!!!) στην πολυήμερη αποστολή της, ''θα έχει συνομιλίες και διαπραγματεύσεις με τους επικεφαλής ομίλων στον χώρο της κρουαζιέρας, ώστε τα ελληνικά λιμάνια, να αποτελέσουν την βάση αναχώρησης και άφιξης πολλών κρουαζιερόπλοιων''. Από τη νότια Φλόριδα αναχωρούν κρουαζιερόπλοια μόνο γιά τα νησιά της... Καραιβικής. Η Ελλάδα, επειδή πέφτει σχετικά μακριά, ΠΟΥ ''κολλάει'';...


(H έκθεση επίσημα αρχίζει 14 Μαρτίου '11. Ναι, να συμμετάσχει η Ελλάδα, αλλά γιατί η προκλητική υπουργική πολυήμερη, πολυμελής αποστολή; Ποιά η σκοπιμότητα, ποιά τα οφέλη;)

Μάλιστα, ο υφυπουργός Πολιτισμού-Τουρισμού Γιώργος Νικητιάδης, θ' αρχίσει την ''εθνική αποστολή'' του στη Νέα Υόρκη, όπου θα προβάλει την Ελλάδα και τον...τουρισμό της, στους... 'Ελληνες της Αστόριας, με ''ομιλία'' του, στις 13 Μαρτίου 2011, στο ''Χιώτικο Σπίτι''!!!

http://www.kalami.net/

Ανώνυμος είπε...

Φανταστείτε Κύριοι καταστροφείς του Ελληνισμού, 1.000.000 ένοπλους μουσουλμάνους να ξεσηκώνονται κατευθυνόμενα εναντίον της χώρας!

Ευριπίδης Μπίλλης
Τ. Επίκουρος Καθηγητής ΕΜΠ

Αυτοί που τόσα χρόνια βρίζανε τον Ελληνικό λαό, ως ρατσιστή, εθνικιστή, ξενοφόβο κτλ, για να εξυπηρετήσουν τα σκοτεινά αλλά ηλίθια σχέδια των γαυγιζόντων σήμερα Δασκαλοπουλαίων, λουφάξανε μετά το μάλλον μη αναστρέψιμο κακό που προξένησαν στον Ελληνισμό.

Λουφάξανε επίσης οι Σημίτηδες που καλούσαν με διαφημίσεις τον Χασάν να έρθει στη χώρα μας και οι διάφοροι Νάκοι του Κωστάκη Καραμανλή που με «υπερηφάνεια» διοργάνωναν συνέδρια «μεταναστών» με τη παρουσία του πλέον ηλιθίου πρακτορίσκου Γραμματέα του ΟΗΕ που υπήρξε ποτέ. Λουφάξανε επίσης οι διάφοροι ηλίθιοι και ηλίθιες που ευχαριστούσαν τους μετανάστες που «διάλεξαν» την χώρα μας. Μέχρι εκεί είχε φτάσει η ηλιθιότητα.


Τι να πεί επίσης για τη «διεθνιστική» ή νεοταξική ή «ανθρωπιστική» ή «φιλανθρωπική» στάση, αριστερών (με ή χωρίς εισαγωγικά” κομμάτων που έπαιξαν και παίζουν το παιγνίδι της Νέας Τάξης και των Δασκαλοπουλαίων;

Μετά την καταστροφή που προξένησαν όλοι οι ανωτέρω και με τα προβλεπόμενα να συμβούν με βεβαιότητα στη χώρα μας οι κύριοι αυτοί πρέπει να λογοδοτήσουν. Καθώς αυτοί που μέχρι πρόσφατα ζητούσαν λαθρομετανάστευση «χωρίς ποσοστώσεις» κύριε Χρυσοχοΐδη και λοιποί !

Φανταστείτε Κύριοι καταστροφείς του Ελληνισμού, 1.000.000 ένοπλους μουσουλμάνους να ξεσηκώνονται κατευθυνόμενα εναντίον της χώρας. Και αν δεν μπορείτε να το φανταστείτε και να λάβετε τα απαραίτητα μέτρα, τότε είστε ανάξιοι για τον Ελληνισμό. Η στρουθοκαμηλική σας πολιτική είναι τρομερά επικίνδυνη για τον Ελληνισμό και τη χώρα.

Είναι ύψιστο θέμα για τον Ελληνισμό να απελαθούν οι λαθρομετανάστες. Ακόμα και αν σταλούν στη ΕΕ με χαρτιά.

Υ.Γ. Στην Κύπρο με το πρόβλημα κατοχής επικρατεί ακόμα μεγαλύτερη ηλιθιότητα (;) με τους διαφόρους Ευαγόρου και Σιλικιώτες του κυβερνώντος κόμματος ΑΚΕΛ να εξυβρίζουν συνεχώς τους Ελληνοικυπρίους για να τους κάνουν να μην αντιδρούν στη λαθρομετανάστευση που θα τους αφανίσει. Το «ωραίο» είναι ότι «υπερηφανεύνται» γιατί λένε ψευδώς ότι εφαρμόζουν τις «οδηγίες» της ΕΕ την στιγμή που όλες οι χώρες της ΕΕ αντιδρούν στη λαθρομετανάστευση γιατί έχουν συνειδητοποιήσει ότι και ολόκληρη η Ευρώπη οδηγείται σε Μουσουλμανοπόιηση.

Ανώνυμος είπε...

http://hellenicrevenge.blogspot.com/2011/03/blog-post_5910.html

Ανώνυμος είπε...

http://aktines.blogspot.com/2011/03/2011_07.html

Μήνυμα του Μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ επί τη Αγία και Μεγάλη Τεσσαρακοστή 2011




ΜΗΝΥΜΑ ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ, ΦΑΛΗΡΟΥ, ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ & ΑΓ. ΙΩΑΝΝΟΥ ΡΕΝΤΗ κ.κ. ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΕΠΙ ΤΗ ΑΓΙΑ & ΜΕΓΑΛΗ ΤΕΣΣΑΡΑΚΟΣΤΗ 2011


http://www.egolpion.com/medium_profhtes.el.aspx

Ανώνυμος είπε...

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΛΟΓΟ ( ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΑ ΕΒΡΑΪΚΑ ) - ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ, ΕΝΩ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΟΓΕΝΕΙΣ , ΟΙ «ΑΛΛΟΙ» ΕΙΝΑΙ ΚΡΟΝΙΟΙ !!


ΕΤΥΜΟΛΟΓΙΑ ΛΕΞΕΩΝ "ΑΜΗΝ", "ΜΕΣΣΙΑΣ", "ΚΟΕΝ", "ΕΛΕΦΑΣ"
Αμήν=(λατιν.ΑΜΕΝ) εκ του Ομηρικού βεβαιωτικού "Ημήν" ή "Η μέν" ή και μονοσύλλαβο "Ημέν",πάντοτε επι βεβαιώσεως δηλαδή "αληθώς".

Μεσσίας= Είναι ο μέσος,ο ενδιάμεσος,ο σωτήρας,μεσολαβεί μεταξύ Θεού και ανθρώπων.Απαντάται για πρώτη φορά στην...
Καινή Διαθήκη.Ο "μέσος" γράφεται και "μέσσος" κυρίως ποιητικά.

Κοέν= ιερεύς εκ του ελληνικού "κόης"=γόης,ιερεύς,αυτός που επιβάλλει γοερές κραυγές κατα την ιεροτελεστία.(hebrew name koen,ελληνιστι Κοης,Κουης)

Ελέφας=ελεφαίρω,ελεφαίρομαι=καταπατώ,καταστρέφω.Σύμφωνα με τις ανακαλύψεις του Αρη Πουλιανού υπήρχαν στον ελλαδικό χώρο εδω και εκατομμύρια έτη.
Στις πινακίδες της γραμμικής Β' κλίνεται όπως ακριβώς και σήμερα.
Απο το βιβλίο "ΕΛΛΗΝ ΛΟΓΟΣ - ΠΩΣ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΛΟΓΟ"

Ανώνυμος είπε...

Ο Νταβούτογλου θα μιλήσει στο ΕΛΙΑΜΕΠ; http://www.strategyreport.gr/?p=7814

Ανώνυμος είπε...

Μια βδομάδα για τους gay ετοιμάζει ο Γερουλάνος

Αναρτήθηκε από KARATHEODORIS στις 11:04 π.μ. Δεν μιλάμε φυσικά για το Athens Pride αλλά για μια νέα καινοτομία του Υπουργείου Πολιτισμού και του Ε.Ο.Τ. Είναι το πρόγραμμα "Athens Every Week" με το οποίο ο υπουργός Πολιτισμού κύριος Γερουλάνος, προσπαθεί να μεγαλώσει την τουριστική ζήτηση για την Αθήνα σε περιόδους όπως η Άνοιξη. Στη γενικόλογη παρουσίασή του το Νοέμβριο, τόνισε πως θα εκμεταλλευτεί πλήρως το ΕΣΠΑ του Πολιτισμού προκειμένου να ξανακάνει την Ελλάδα και την Αθήνα δημοφιλή προορισμό. Ανάμεσα στα θετικά του προγράμματος παρουσιάστηκε και αυτό: Δίνει την ευκαιρία να αναδείξουμε πτυχές της παράδοσής μας και του πολιτισμού μας που θα μπορούσαν να έχουν διεθνές κοινό αλλά που σήμερα όμως είναι άγνωστα.




Ως προβολή πολιτισμού λοιπόν θα παρουσιαστεί μεταξύ άλλων και το "Athens Rainbow Week" μια βδομάδα αφιερωμένη στους ομοφυλόφιλους και τις λεσβίες της πατρίδας μας. Έτσι ενημερωνόμαστε από τον ιστότοπο του γνωστού περιοδικού "Screw", στο οποίο υπάρχει κάλεσμα gay καλλιτεχνών ώστε να παρουσιάσουν τα εκθέματα τους στους πολυχώρους των Αθηνών με θέμα "Civil Disobedience: youth revolt" (βλέπε εδώ). Εξάλλου, κι ο ίδιος ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος, στην εκπομπή του Παραλειπόμενα στο κανάλι GayWebTv, το ανακοινώνει ως εξαιρετική ευκαιρία για την κοινότητα των ομοφυλοφίλων να προβληθούν μέσω αφισών και διαφημίσεων (βλέπε εδώ).


Παρά τις αναφορές μερικών blogs το Νοέμβριο, δεν είχε γίνει κάποια αξιόλογη αντίδραση προκειμένου να μην διεξαχθούν με κρατικά έξοδα τα πανηγύρια των ομοφυλοφίλων. Είναι βεβαίως δικαίωμά τους, να δηλώνουν ο,τι θέλουν και να διοργανώνουν με έξοδά τους τις δράσεις τους, αλλά όχι με κρατικά χρήματα, όχι ως τουριστικό προϊόν! Την ώρα που εκατοντάδες αρχαιολογικοί χώροι κινδυνεύουν με ερήμωση, δεκάδες ιστορικοί χώροι παραμένουν ανεκμετάλλευτοι, δεν μπορεί ο κύριος Γερουλάνος να αντικαταστήσει τον Πολιτισμό με gay φιλιά και όργια.


Περιμένουμε ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ πολιτισμένη χωρίς κραυγές και αλλαλαγμούς βαρβάρων!
http://gkaratheodoris.blogspot.com/2011/02/gay.html

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=w4qITvPc_PQ&feature=player_embedded


ΑΠΟΡΡΗΤΗ... ΣΥΣΚΕΨΗ ΡΟΤΣΙΛΝΤ - ΡΟΚΦΕΛΕΡ

Nikosh είπε...

Εδώ επιτρέπουν(μ)ε να λειτουργεί το indimedia μέσα σε ΚΡΑΤΙΚΟ ΑΕΙ (ΕΜΠ) και οι υπάνθρωποι να βγάζουν όλη την χολή τους. Από εκει και πέρα τι να πείς. Δεν βρίσκεται ένας ΑΝΤΡΑΣ (πολιτικός, ακαδημαϊκός) να τους πετάξει έξω.
Η όλη ιστορία μου θυμήζει την παροιμία με το σαλιγκάρι : "Πως έφτασες τόσο ψηλά ;" του λέει ο αετός
"Γλύφοντας, έρποντας και με τα κέρατά μου" απαντά το σαλιγκάρι.

Η 19η Μαρτίου στην Ιστορία

Η 19η Μαρτίου είναι η 79η ημέρα του  δίσεκτου 2024 κατά το Γρηγοριανό ημερολόγιο. Απομένουν 287 μέρες μέχρι το τέλος του έτους. 1205. Έγινε ...