11/3/11

Σεραφείμ: «Τερατούργημα του σιωνιστικού λόμπυ»...!

Ο Μητροπολίτης Σεραφείμ με νέα σκληρή ανακοίνωσή του κατά του σχεδίου νόμου για την «καταπολέμηση ορισμένων μορφών ρατσισμού και ξενοφοβίας μέσω του ποινικού δικαίου», ο μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ, βάλλει κατά όσων στο στερέωμα των media «στηρίζουν» αυτή την αθλιότητα και δεν φοβάται να αναφερθεί στο «διεθνιστικό σιωνιστικό λόμπι».
Τερατούργημα
Μάλιστα, μιλά για «ολοκληρωτικής εμπνεύσεως τερατούργημα», το οποίο «ενοχοποιείται περαιτέρω για ποινικές διατάξεις εντελώς αόριστες κατά παράβαση του άρθρου 14 του ισχύοντος Συντάγματος και του άρθρου 10 της Ευρωπαϊκής Σύμβασης των Δικαιωμάτων του άνθρώπου για την ελευθερία της έκφρασης», αλλά και για καταστρατήγηση του άρθρου 7 του Συντάγματος και του άρθρου 7 της Ευρωπαϊκής Συμβάσεως των Δικαιωμάτων του ανθρώπου, «πού κατοχυρώνουν την αρχή ότι ο ποινικός νόμος πρέπει να είναι σαφής και ορισμένος». Επίσης, επισημαίνει ότι «παραβιάζεται ακόμη το άρθρο 16 του ισχύοντος Συντάγματος πού προστατεύει την ελευθερία της τέχνης, της επιστήμης και της έρευνας».
Ποια «εχθροπάθεια»;
Ο εθνοπρεπής ιεράρχης, στηλιτεύει τον όρο «εχθροπάθεια» πού καθιερώνεται με το άρθρο 3 του νομοσχεδίου αναφερόμενος στην «καλλιέργεια και εξωτερίκευση αισθημάτων μίσους και αντιπαλότητας» και μας λέει ότι αυτό «δίνει το περιθώριο να ερμηνευθή η οποιαδήποτε επιστημονική ή ιστορική άποψη ως επίθεση ‘κατά ομάδος ή προσώπου που προσδιορίζονται από την φυλή, το χρώμα, την θρησκεία, την εθνική ή εθνοτική καταγωγή, το γενετήσιο προσανατολισμό, ή κατά πραγμάτων πού χρησιμοποιούνται αποκλειστικά από τις παραπάνω ομάδες ή πρόσωπα'» και «ποινικοποιεί ‘οργουελικά' και κατά παράβαση κάθε δημοκρατικής έννοιας τον πολιτικό λόγο, την όποια επιστημονική άποψη, τη σκέψη, τις ιδέες ακόμη και τα συναισθήματα».
Θέλουν να μας φιμώσουν
Σύμφωνα με τον μητροπολίτη Πειραιώς, «ο προφανής στόχος του νομοσχεδίου είναι η φίμωση της πληροφόρησης, δηλ. εκατοντάδων ιστολογίων, εφημερίδων και περιοδικών, αφού ακόμα και η αναφορά στην εγκληματικότητα ομάδων λαθρομεταναστών ή στο επιβαλόμενο από το Ισλάμ ‘τζιχάντ' και στον φονταμενταλισμό του, θα αποτελεί πράξη ποινικά κολάσιμη». Τέλος, ο ιεράρχης μας λέει ότι «η πρόσφατη επίσκεψη στην Ελλάδα του Αντιπροέδρου και Υπουργού Εξωτερικών του Ισραήλ κ. Λίντερμαν καθώς και 70 επιφανών μελών του Εβραϊκού λόμπυ λέγεται ότι είχε και στόχο την φίμωση και τον στραγγαλισμό κάθε ελεύθερης και αδέσμευτης φωνής που θα καταγγέλλει και θα αποκαλύπτει την διαμονικής συλλήψεως μεθόδευσή τους για την επιβολή παγκόσμιας διακυβέρνησης και παγκόσμιας θρησκείας».
Μπροστάρης!
Είναι πλέον σαφές ότι στην αντιμετώπιση της διεθνιστικής και μηδενιστικής λαίλαπας, απαιτούνται και άλλοι «μπροστάρηδες». Ένας εξ αυτών είναι ο μητροπολίτης Πειραιώς, ο οποίος δεν φοβάται να εστιάζει στον πραγματικό πυρήνα του προβλήματος, τη δράση δηλαδή διεθνών σιωνιστικών κύκλων, που υπονομεύουν συστηματικά την εθνική μας κυριαρχία και την κοινωνική μας συνοχή. Ο Έλληνας ιεράρχης, δείχνει ότι δεν φοβάται τους μηχανισμούς αυτούς οι οποίοι προσπαθούν να διασύρουν και να εκμηδενίσουν επικοινωνιακά όποιον στέκεται εμπόδιο στις ανίερες μεθοδεύσεις τους. Σε ένα σκηνικό ζοφερό, όπου πολλοί δείχνουν να σκύβουν το κεφάλι και να συμβιβάζονται στα κελεύσματα των φαινομενικά ισχυρών, το φωτεινό παράδειγμα του μητροπολίτη Πειραιώς ανοίγει δρόμους αντίστασης και δράσης σε όλους μας.
Πηγή "ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΚΟΣΜΟΣ"

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Όταν το καλοκαίρι πρότεινα στην Επιτροπή τον προσεταιρισμό της Εκκλησίας όλοι διαφώνησαν με απολίτικες δικαιολογίες. Ακόμη θυμάμαι την φράση " Έλληνας να είναι και ας πιστεύει όπου θέλει" !!! Απάντησα, "δηλαδή εάν είναι περιούσιος, τον δεχόμαστε"; Το προσπεράσατε. Ένας καθολικός όμως από την παρέα, μας την "έκανε". Ένας μόνο συμφώνησε μαζί μου αλλά δυστυχώς και αυτός συμφώνησε λόγω ορθοδοξίας παρά λόγω πολιτικής. Η Εκκλησία είναι Θεσμός, ο Στρατός είναι θεσμός, εάν δεν συμμετέχουν στον αγώνα δεν υπάρχει ελπίδα. Δυστυχώς οι περισσότεροι εμποτισμένοι με τις ιδέες του Δυτικού (περιούσιου) Αριστερού Διαφωτισμού συγχέουν το Βατικανό με το Πατριαρχείο. Αντιγράφουν την Δύση, σταματήστε να αντιγράφετε τη Δύση, ΔΕΝ είμαστε δυτικοευρωπαίοι, είμαστε Έλληνες, η Εκκλησία είναι το μισό κομμάτι του έθνους, δεν μπορούμε χωρίς αυτήν, είτε θέλετε να το δεχθείτε είτε όχι αυτή είναι η αλήθεια. Η μάζα ποιον θα πιστέψει εάν μιλήσει, τον Χατζάρα ή τον Σεραφείμ; Εάν αύριο η Εκκλησία καλέσει το λαό να βγει έξω και το ίδιο κάνει και ο Κυριακόπουλος ποιον θα ακολουθήσει ο λαός; Βγείτε από τα στεγανά που περιορίζουν την σκέψη σας. Μην αντιγράφετε τη Δύση, δημιουργείστε νέους δρόμους, νέες πολιτικές, έχουμε άλλο υπόβαθρο, άλλες ανάγκες, άλλο DNA ως έθνος, πρέπει να διαφωτίσουμε εκ νέου την ανθρωπότητα, αφήστε το παρελθόν με τα σάπια ιδεολογήματα πίσω και κοιτάξτε μπροστά.
Χ.Π.