5/3/11

Όμορφος κόσμος ηθικός αγγελικά πλασμένος (Κ. Μπετινάκης)

Μας πάνε όλους για εγκεφαλογράφημα

http://www.styx.gr

Από πού ν’ αρχίσω;
Νέα απρόκλητη επίθεση εξαπέλυσαν χθες βράδυ τα ΜΑΤ κατά των κατοίκων της Κερατέας που ήταν συγκεντρωμένοι στο Κεντρο συνελεύσεων αγώνα και ενημέρωσης που βρίσκεται επί της λεωφόρου Λαυρίου.
Οι πάνοπλοι αστυνομικοί επιτέθηκαν κατά των κατοίκων με χημικά ασφυξιογόνα, δακρυγόνα και βολίδες κρότου -λάμψης σε μία απρόκλητη επίδειξη ισχύος.
Κι όλα αυτά ενώ επικρατούσε πάνδημη συγκίνηση που είχε προκαλέσει ο φόνος των δύο νεαρών αστυνομικών από τους αδίστακτους εγκληματίες.
Το παράλογο είναι πως φαίνεται ότι δεν έχουν ακόμα ενημερώσει τα ΜΑΤ για τη νέα δικαστική απόφαση που δικαιώνει τους κατοίκους…. Αλλά έτσι λειτουργεί το κράτος μας…

Mελέτη της Γενικής Διεύθυνσης Οικονομικών Υποθέσεων της Κομισιόν ιχνηλατεί τα αίτια της κρίσης χρέους στην ευρωζώνη και την άνοδο των spread τους.

Tι προκύπτει; Μα ότι η ελληνική κρίση χρέους οφειλόταν στην επιδείνωση των μακροοικονομικών μεγεθών την περίοδο 1999 – 2009! Και πως, σ’ όλο αυτό το διάστημα, η Ελλάδα ήταν αναξιόπιστη – μια κρίση εμπιστοσύνης που οδήγησε στη σημερινή κατάσταση.

Μας κυβερνάνε μικρόνοες καρεκλοκένταυροι πολιτικοί, που προκειμένου να διατηρηθούν στην εξουσία, και να εξυπηρετήσουν τους χρηματοδότες τους, ουδόλως σκέφτονται το συμφέρον του ελληνικού λαού – άντε των ψηφοφόρων τους έστω- και προσπαθούν να δημιουργήσουν «κλίμα», ρίχνοντάς τα όλα στους προηγούμενους.

Σάμπως έτσι δεν είχε κάνει κι ο Αλογοσκούφης, που μας έβαλε σε επιτήρηση;

Τι άλλο περισσότερο είχε να κάνει ο ΓΑΠ ο ελάσσων, από το να πει ότι «βρισκόμαστε στα όρια της χρεοκοπίας, εξ αιτίας των προηγούμενων», και τόσα άλλα, ώστε να φιλοτιμηθούν τα spreads και να πάρουν την ανηφόρα ώστε να καταστεί «επιτακτική ανάγκη» η προσφυγή μας στο ΔΝΤ και στους ευρωτραπεζίτες – τους επίσημους και νόμιμους τοκογλύφους….

Αλλά τουλάχιστον αυτή η κυβέρνηση, του «σωτήρα μας» –αφού κάθε τόσο λέει για τις προσπάθειες που κάνει να μας σώσει- έχει πάνω απ’ όλα τα μέτωπο «ψηλά και καθαρό».

Απόδειξη ότι έχει για σύνθημα τη διαφάνεια. (Τη γκλάσνοστ, που είχε πει και ο Γκορμπατσόφ και τον έφαγε το μαύρο φίδι)…

Δεν φτάνει που από το ΥΠΕΞ έχουν φύγει εκατομμύρια ευρώ δεξιά κι αριστερά χωρίς να ξέρουμε τι τα έκαναν αυτοί που τα πήραν, (πολλοί τυχαίνει να είναι συγγενείς και φίλοι) τώρα μαθαίνουμε ότι άλλα ποσά καταγράφονταν κι άλλα ποσά δίνονταν! Από "λάθος".


Αυτό είπε στην ενημέρωσή του ο εκπρόσωπος του υπΕξ, στους διπλωματικούς συντάκτες, οι οποίοι δεν πίστευαν στα αυτιά τους, όταν άκουσαν το καταπληκτικό: Το ηλεκτρονικό σύστημα κατέγραφε άλλα αντ’ άλλων εδώ και περισσότερα από δέκα χρόνια. Δηλαδή από τότε που άρχισε το ΥΠΕΞ να χρηματοδοτεί τις ΜΚΟ, το «ηλεκτρονικό σύστημα» κατέγραφε λάθος οικονομικά νούμερα . Και το ανακάλυψαν μόλις τώρα…

Αλλά αμέσως τα πράγματα μπήκαν στη θέση τους: Ο αρμόδιος υφυπουργός Σπύρος Κουβέλης (της παρέας Δρούτσα, που έχουν συχνές επαφές με Νίκο Παπανδρέου και ο Τζορτζ Χάλακ) διέταξε να συσταθεί επιτροπή αξιολόγησης και θα τα εξετάσει όλα. Μόνο που τα ίδια είχε ανακοινώσει ο Σπύρος Κουβέλης και όταν είχε αναλάβει τα καθ/ηκοντά του. Θα έψαχνε -λέει-τα πάντα για τις ΜΚΟ, θα έδινε τα στοιχεία και θα έστελνε μερικές στον Εισαγγελέα. Ένα χρόνο πήραν οι έρευνές του ώσπου να υποχρεωθεί να δώσει στη Βουλή (αναγκαστικά λόγω κοινοβουλευτικού ελέγχου) τον κατάλογο με τις χρηματοδοτήσεις… Μόνο πάλι που έρχεται τώρα και μας λέει «μας συγχωρείτε λάθος» και θα ξεκινήσει νέα έρευνα. Κι η επιτροπή που ανέλαβε την ευθύνη να ερευνήσει τον κατάλογο με τις χρηματοδοτήσεις, και να ελέγξει τον τρόπο που κατέγραφε λανθασμένα η ΥΔΑΣ, αλλά και που βρίσκεται το λάθος, αποτελείται από τους ίδιους που είχαν τόσο καιρό την ευθύνη.

Αλλά κάντε απόλυτη ησυχία, λοιπόν, επειδή, Δρούτσας - Κουβέλης και γγ του υπουργείου Α. Ζέππος, συσκέπτονται. Μαζί με τον Βενιζέλο, τον πρωθυπουργό και άλλους αρμόδιους παράγοντες εξέτασαν τις επιχειρησιακές δυνατότητες των νατοϊκών βάσεων στη Σούδα και το Aκτιο, (με αφορμή την κρίση στη Λιβύη).

Η εξέλιξη αυτή καταγράφεται καθώς η ένταση στην περιοχή κλιμακώνεται και ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι έντονη κινητικότητα παρατηρείται τις τελευταίες ημέρες, με τον κατάπλου αμερικανικών πολεμικών πλοίων στη Ναυτική Βάση της Σούδας.

Ο κ. πρωθυπουργός κάλεσε τις ηγεσίες των υπουργείων Εξωτερικών και Αμυνας να τον ενημερώσουν για τις τελευταίες διπλωματικές και στρατιωτικές εξελίξεις στην κρίση της Λιβύης και τις πρωτοβουλίες της ελληνικής κυβέρνησης για τη διασφάλιση των εθνικών συμφερόντων. Τώρα σωθήκαμε. Επειδή δεν ακούσαμε τι στάση θα τηρήσει η Πατρίς, σε περίπτωση που το ΝΑΤΟ αποφασίσει κτλ κτλ…

Ο Δ. Δρούτσας μιλώντας στη Βουλή, είπε ότι «η ελληνική κυβέρνηση παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις, συμμετέχει ενεργά στη λήψη αποφάσεων και προετοιμάζεται να αντιμετωπίσει τις τεράστιες προκλήσεις για το πιθανό μεταναστευτικό κύμα και τον κίνδυνο κατάρρευσης καθώς και σε πιθανή άνοδο του ριζοσπαστικού Ισλάμ».

Ακούσατε κουβέντα για τη Σούδα;

Το θέμα για το πώς θα χρησιμοποιήσουν οι Αμερικανοί τη Βάση της Σούδας και πώς η Ελλάδα θα αξιοποιήσει στη βάση ανταλλαγμάτων αυτή την προοπτική, έθεσε ο τομεάρχης Εξωτερικών της ΝΔ, Π. Παναγιωτόπουλος.

"Να κλείσει άμεσα η βάση της Σούδας", ζήτησε εκ μέρους του ΚΚΕ ο Σπ. Χαλβατζής σημειώνοντας πως ο «δρόμος του πετρελαίου είναι βαμμένος με αίμα» και η κατάσταση είναι επικίνδυνη.

«Να μην είμαστε εύκολοι και πρόθυμοι» ως προς το να χρησιμοποιηθεί ελληνικό έδαφος για εξορμήσεις στην περιοχή, επισήμανε ο Γ. Καρακαταφέρνης.

«Ούτε εύκολοι ούτε πρόθυμοι είμαστε για όλα. Η Ελλάδα σέβεται τις αρχές του διεθνούς δικαίου και τις υποχρεώσεις της αλλά σέβεται πάνω απ’ όλα το δικό της συμφέρον και αυτός είναι ο δικός μας οδηγός», απάντησε ο υπουργός Εξωτερικών και έτσι έβαλε τα πράγματα στη θέση τους.

Από την Ν.Δ. οι Β. Αντώναρος και ο Μ. Βαρβιτσιώτης έθεσαν «μείζον ηθικό και πολιτικό ζήτημα» λόγω της συμμετοχής του πρωθυπουργού, Γ. Παπανδρέου, στο Ίδρυμα Καντάφι το οποίο, όπως είπαν, είχε ως σκοπό τη διαχείριση της περιουσίας της οικογένειας.

«Δεν μας απασχολεί τι έκανε ως πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς αλλά όταν ανέλαβε πρωθυπουργός της χώρας. Είναι αδιανόητο να περιβάλει με το κύρος της χώρας μας την υπογραφή του σε ένα τέτοιο Ιδρυμα», είπε ο Μ. Βαρβιτσιώτης. Σιγή!


Αλλαγή πλεύσης προτείνει ο υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ

Κι επειδή βάρυνε η ατμόσφαιρα, από τους ατμούς που βγαίνουν από τη σύσκεψη…κλείνω μ’ ένα ασυνήθιστο εκπαιδευτικό ανέκδοτο, που δημοσίευσαν οι «Financial Times»: Ο φίλος που μου το έστειλε, το τιτλοφόρησε: «power vs hard power».

Οι ΗΠΑ έχασαν το κέφι τους για τη δουλειά του παγκόσμιου χωροφύλακα

του Richard McGregor από την Washington

Καθώς η Ουάσιγκτον και οι σύμμαχοί της άρχισαν ησύχως να συνομιλούν για το ενδεχόμενο «στρατιωτικής απάντησης» στην λιβυκή κρίση,, ο αμερικανός υπουργός Άμυνας, Robert Gates (που κληρονόμησε ο Ομπάμα από τον Μπους) έκανε μιλώντας στο πόντιουμ της αμερικανικής στρατιωτικής ακαδημίας του West Point μια εκπληκτική διακήρυξη:

...«Ο οποιοσδήποτε μελλοντικός υπουργός Άμυνας που θα συμβούλευε τον πρόεδρο να στείλει αμερικανικά στρατεύματα στην Ασία, τη Μέση Ανατολή, ή την Αφρική, θα πρέπει να του γίνει εγκεφαλογράφημα, όπως το είχε θέσει πολύ εύγλωττα ο στρατηγός Μακ Άρθουρ»...

Διαβάστε το : US Military Academy in West Point, New York, to make a surprising declaration.

http://www.defense.gov/speeches/speech.aspx?speechid=1539

ΚΑΛΑ ΚΟΥΛΟΥΜΑ!!!!

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΣΤΗΜΕΝΟ ΣΕ ΤΑΙΜΙΝΓΚ ΣΚΗΝΙΚΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΠΕΡΓΟΥΣ ΛΑΘΡΑΙΑΣ ΕΠΟΙΚΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΟΜΙΑΣ ΣΤΟΧΕΥΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΛΛΑΞΕΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΝΘΑΡΡΥΝΣΗΗΣ ΤΗΣ ΕΠΟΙΚΙΣΤΙΚΗΣ ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΕΥΔΟΥΣΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑ.

Καθολου τυχαια δεν ειναι φυσικα η χρονικη στιγμη που κκε συριζα αναρχικοι και υποκοσμος εστησαν το συμβολικο σκηνικο με απεργους παρανομους εποικιστες.

Εγινε ΜΕ ΣΑΦΗ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΜΗΝ ΘΙΓΕΙ Η ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΠΛΟΥΤΗ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΚΑΚΩΣ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ,ακριβως για να αναιρεθει ντε φακτο καθε προσπαθεια αλλαγης ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗΣ ΕΠΙ 18 ΧΡΟΝΙΑ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗΣ υποβοηθησης της απο την πολιτεια!!!

Αλλαγη που υπαγορευεται ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΔΕΙΞΗ ΤΩΝ ΑΔΙΕΞΟΔΩΝ ΠΟΥ ΣΩΡΕΥΣΕ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΩΝ ΑΓΟΡΑΙΩΝ ΧΑΛΑΡΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΚΑ ΔΟΜΗΜΕΝΗΣ ΦΟΥΣΚΑΣ ΤΟΥ ΔΗΘΕΝ ΠΟΛΥ (ΑΛΛΑ ΟΥΣΙΑ Α-) ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΩΣ ΜΟΝΤΕΛΟ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΩΝ ΣΤΟ ΝΑ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΑΓΟΡΩΝ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣ ΛΑΟΥΣ,ΠΟΥ ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΓΙΝΟΝΤΟ ΣΩΡΕΥΜΑ ΥΠΗΚΟΩΝ ΚΑΘΕ ΠΡΟΕΛΕΥΣΕΩΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ!

Αδιεξοδα που φαινονται στις δημοσκοπησεις οργης των πολιτων για την δολια υποκινουμενη απο ολο το πολιτικο φασμα λαθρομεταναστευση,αναγκαζοντας την κυβερνηση να εξαγγειλει στα λογια διακοπη πολιτικης αυτοχειριας μας ως ελληνων!
Ομως αυτο ενοχλει την ελλαδικη αριστερα και τους μασκαρεμενους ποτε σε αριστερους ποτε δεξιους δηθεν εκσυγχρονιστες που τα δινουν ολα στις ταχα σοφες αγορες χωρις συνορα,υποκαθιστωντας συνταγμα πολιτικη και λαικη κυριαρχια.

ΕΤΣΙ ΕΒΑΛΑΝ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΜΕΣΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΝ ΙΔΕΟΛΗΨΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΥΧΑ ΥΠΟΚΟΣΜΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΠΟΥ ΧΤΙΣΤΗΚΑΝ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΑΝΩ ΣΤΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

ΠΟΙΟΥΣ ΟΜΩΣ ΘΑ ΕΥΝΟΗΣΕΙ ΜΙΑ ΠΙΘΑΝΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Η ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΗΣ ΕΦΙΑΛΤΙΚΗΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΕΩΣ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΗΔΗ ΑΠΟ ΤΟ 90 ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΩΝ ΑΓΟΡΩΝ?
Οι διακινητές (δηλ. το βαθύ κράτος της Τουρκίας) θα αποκομίσει πάλι τεράστια ποσά από την προώθηση του νέου εντονότερου ρεύματος εποικιστικης λαθρομετανάστευσης.

Η ελλας θα βυθιστει ακομη πιο βαθια στο εγκλημα τη μιζερια και την αποσυνθεση,στοχο και της τουρκιας που κατευθυνει και πληρωνει συμμαχους εντος της χωρας,οπως και των εξτρεμιστικων ισλαμικων κεντρων για προγεφυρωμα κατακτησης της ευρωπης.

Το μόνο πράγμα που θα μπορούσε να σταματήσει την διακίνηση στον Έβρο,μαζι με την πραγματικη αλλαγη βουλησης και εφαρμογης επιτελους πολιτικης που θα πειθει οτι δεν ειναι πλεον νεοφιλελευθερη πολιτικη επιλογη ο εποικισμος της ελλαδας, είναι η κατασκευή της "αντιαρματικής" τάφρου που δεν θα μπορεί στο εξής να την διαβεί κανένας (άρμα ή άνθρωπος).Η δε εμπροσθεν στο εσωτερικο της γραμμης αυτης κατασκευη φρακτη ως δευτερη αμυνα θα σταματησει οριστικα απο εβρο την ιστορια αυτη.

Ωστοσο αυτο δεν φτανει,απαιτειται αλλαγη νομικου πλαισου που θα αποτρεπει το κινητρο εισβολης και θα καθιστα σαφες το δυσκολο πλεον μαζικης νομικης "νομιμοποιησης",απεμπλοκη απο τις οδηγιες δουβλινο και 108,109 /2003 του σημιτη καθως και ελεγχος απο το στρατο ,με δυνατοτητα εμπλόκης , των συνορων σε αιγαιο και φυρομ -αλβανια

Εάν γίνει η μελέτη τώρα και το έργο δοθεί σε πολλούς μικρούς κατασκευαστές οι οποίοι θα κατασκευάσουν από 1 έως 5 χιλιόμετρα ο καθένας τους στα 120 χιλιόμετρα των χερσων συνόρων, μπορεί να ολοκληρωθεί η τάφρος μέχρι το τέλος του ετους,καθως μετα και ο εσωτερος φρακτης.

ΑΝ ΝΙΚΗΣΕΙ ΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΣΥΜΒΟΛΙΚΟ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΟ ΔΕΔΙΚΑΣΜΕΝΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΠΕΡΓΟΥΣ ΣΥΝΕΧΙΣΗΣ ΤΗΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ,ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΑΛΗΘΗΣ ΣΤΟΧΟΣ,ΤΟΤΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΣ ΕΞΟΠΛΙΣΤΟΥΝ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥΣ,Ο ΔΕ ΣΤΡΑΤΟΣ ΝΑ ΕΞΟΠΛΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΠΩΣ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ,ΚΑΘΟΣΟΝ ΜΙΑ ΑΙΜΑΤΗΡΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΜΕ ΤΑ ΣΩΡΕΥΜΕΝΑ ΑΔΙΕΞΟΔΑ ΝΑ ΤΗΝ ΓΕΝΝΟΥΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΑΝ ΠΙΘΑΝΗ ΠΡΟΣΕΧΩΣ...

Ανώνυμος είπε...

1.

http://www.capital.gr/weekend_articles.asp?id=1146729

Σάββατο, 5 Μαρτίου 2011
Τα ελληνικά ακίνητα "θέλγουν" τους επενδυτές από τον Βόσπορο



Υπό άκρα μυστικότητα Έλληνες και Τούρκοι επιχειρηματίες σχεδιάζουν επενδύσεις

Από τον Δημήτρη Δελεβέγκο
dimitris.delevegos@capital.gr

Τους τελευταίους μήνες έχουν πολλαπλασιαστεί οι αφίξεις στη χώρα μας Τούρκων επιχειρηματιών, οι οποίοι κάτω από συνθήκες απόλυτης μυστικότητας έχουν επαφές με επικεφαλής ελληνικών εταιρειών ακινήτων. Στόχος τους; Να αναζητήσουν αξιόπιστοΈλληνα εταίρο, προκειμένου να πραγματοποιήσουν επενδυσειβ στην εγχώρια αγορά ακινήτων και στον τουρισμό, δύο τομείς που, κατά τους Τούρκους, παρουσιάζουν μεγάλες ευκαιρίες λόγω της κρίσης.

2.

http://www.dimokratiki.gr/article.asp?articleID=9026&catID=18&pubID=1

Μελετάται νέο πλαίσιο για τις δικαιοπραξίες στην παραμεθόριο

"Σε εξέλιξη βρίσκεται η εξέταση προτάσεων για αναθεώρηση των διατάξεων που αφορούν σε δικαιοπραξίες αλλοδαπών στις παραμεθόριες περιοχές και την επίσπευσή τους αλλά και προτάσεων για τον αποχαρακτηρισμό παραμεθόριων περιοχών".

3.

http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2011/03/blog-post_2705.html


Eπομενως

1 + 2 + |3| = ;;;

Ανώνυμος είπε...

Προς Σ. Χατζάρα.


Και ανησυχήσαμε....που ήταν το αγόρι το σοφό, ο Σωτήρ της Ανθρωπότητος;....που...;


http://greeknation.blogspot.com/2011/03/blog-post_8165.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed:+blogspot/AWnF+(%CE%95%CE%98%CE%9D%CE%99%CE%9A%CE%91+%CE%98%CE%95%CE%9C%CE%91%CE%A4%CE%91-%CE%95%CE%9B%CE%9B%CE%91%CE%94%CE%91)

Ανώνυμος είπε...

Προς Σ. Χατζάρα.

Και εδώ ο γιόκας, η μεγαλύτερηβ απογοήτευση του Δαβίδ σχετικώς με την διαδοχή. Του βγήκε φυσιολογικός, σχετικά πάντα, άνθρωπος και όχι παρανοϊκός αρχομανής και καταλαβαίνεις. Να δούμε...όλο το βάρος έχει πέσει σε ένα συμπαθητικό κορίτσι , της οικογενείας πάντα, αλλά οψόμεθα ....

Καταλαβαίνεις την κρισιμότητά των στιγμών...


Τι θα απογίνουν τα κοπρόσκυλα της Διεθνούς Συμμορίας χωρίς έναν ηγέτη...;

Ριγώ μόνο που το σκέπτομαι...


Πάντα καλά.

http://www.youtube.com/watch?v=LdXqFLXdsiU&feature=related

102 χρόνια από την Μικρασιατική Προδοσία. Η κυβέρνηση των Προδοτών έλαβε ψήφο εμπιστοσύνης από 163 κομματόσκυλα συνεργάτες του Κεμάλ. Εξω από την Βουλή οι κλακαδόροι βασιλόφρονες ζητωκραυγαζαν "Ζητω ο Γούναρης"

Η κυβέρνηση Γούναρη επιβίωσε στις 19 Μαρτίου 1922, μιας ακόμη προσπάθειας Κοινοβουλευτικής ανατροπής της.  Τον Γενικό Συντονισμό της «Εθνική...