12/8/15

ΜΝΗΜΟΝΙΟ-ΕΚΜ

Δανείζονται για να κάνουν το καλό  με "φιλανθρωπίες"

Οι «διεθνιστές» της Κοινοπραξίας, ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ-Νεα Δημοκρατία, δανείζονται με υπερβολικά επιτόκια από τον «άκαρδο σακάτη», για να παριστάνει την φιλάνθρωπη με τα δανεικά η κυρία Τασία . Ξοδεύουν τα λεφτά μας σαν μεθυσμένοι ναύτες, για την περίθαλψη των λαθραίων και για να πληρώνουν συντάξεις ,Πολωνών, Ρουμάνων, Βούλγαρων, Σλοβάκων ,Αλβανών, και πλήθους άλλων ξένων και κόβουν τις συντάξεις και την περίθαλψη των Ελλήνων.

Σπ.Χατζάρας

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ο ελληνόφωνος τής μεταπολιτεύσεως είναι ένα φοβισμένο σκουλικόφιδο κουρνιασμένο στο σπίτι του το οποίο επαίρεται όταν κλέβει μέσα στα επιπτρεπτά όρια τής οικονομικής του τάξης και μιξοκλαίει όταν του τα παίρνει το κράτος.

τα οικονομικά του είναι όλη του η ζωή και για να τα βελτιώσει ανάλογα με τις περιστάσεις μιλάει για πατρίδα, δημοκρατία, χούντα, Τσε, Βελουχιώτη, Στάλιν...ανάλογα τί έχει πέραση τον καιρό εκείνο.

το πήδημα που τρώνε οι περισσότεροι ελληνόφωνοι το αξίζουν και με το παραπάνω αλλά δυστυχώς πάντα την πληρώνουν και άνθρωποι που διαφωνούσαν με την κατάσταση και τους λέγανε γραφικούς κάποτε.

Ο Τραμπακουλας Ευρωπαιος είπε...

Και θα σου πει ακουγοντας αυτα ο μεσος Ελληνοφωνος Νεοευρωπαιος :

Οι μεταναστες σου κατεστρεψαν την πατριδα ; Οι μεταναστες σου φταινε ; Που την ιδια φτωχεια και κακομοιρια με σενα κουβαλανε και θυματα (του κεφαλαιου & του Ιμπεριαλισμου) ειναι κι αυτοι.
Κυριοι ξυπνατε ... Παρτε το αλλιως ... Γιατι θα βρειτε...
Οι μισοι Ελληνες σημερα ειναι λοβοτετμημενοι μετα απο δεκαετιες εκθεσης στην ραδιενεργεια των ΜΜΕ.
Εχουν χαψει αμασητη την θεωρια περι πολυπολιτισμου και αναγκαστικα εχουν κλειστει μεσα στο σπιτι τους λογο πληθωρας παραγοντων. Φοβουνται να αντιδρασουν γιατι εκ των προτερων θεωρουν την αντιδραση λαθος κινηση χωρις αντικρυσμα. Επισης να επισημανω οτι το πνευματικο επιπεδο των Ελληνων σημερα ειναι απειρως κατωτερο απο των προηγουμενων γενεων. Ακομα και απο αυτων που δεν ηξεραν μεν να γραφουν αλλα ειχαν μια παιδεια χαρακτηρος σοφη κριση και επαφη με τον αισθητικο και συναισθηματικο τους κοσμο κατι που σημερα οι ψυχακιδες συμπλεγματικοι της εποχης μας ... Στερουνται.
-------------------------------------------------------------------------------------------

Θα ηθελα σε παρακαλω αν σου ειναι ευκολο να κανεις μια ερευνα στο τι απεγινε ο Κωστας Χουντας γιατι εχω ακουσει απιθανα πραγματα. Ελπιζω οτι δεν ειχες κακες σχεσεις μαζι του και δεν ''μπλοκαρει '' το αιτημα μου.

Τα μηνυματα στην εκπομπη στο ραδιο που σου τα στελνουν ;

Σπυρο τις ευχες μου .

Ανώνυμος είπε...

Όντως τι να έχει απογίνει αυτή η τεράστια φυσιογνωμία ο Κώστας ο Χούντας;;; Μου έχει λείψει πάρα πολύ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΘΥΜΑΜΑΙ ΟΤΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΕΙΧΕ ΜΙΑ ΕΚΠΟΜΠΗ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ HIGH CHANNEL ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕ ΤΟΝ ΜΑΚΑΡΙΤΗ ΤΟΝ ΝΕΟΚΛΗ ΣΑΡΡΗ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ ΤΟΝ ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2011. Η ΕΚΠΟΜΠΗ ΠΑΙΖΟΤΑΝ ΣΧΕΔΟΝ ΑΝΕΛΛΕΙΠΩΣ ΚΑΘΕ ΕΒΔΟΜΑΔΑ, ΝΟΜΙΖΩ ΤΡΙΤΗ ΒΡΑΔΥ, ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΠΟ ΤΟ 2006 ΕΩΣ ΤΟ 2011 ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ, ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ Ο ΜΑΚΑΡΙΤΗΣ Ο ΣΑΡΡΗΣ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΤΕΛΗΞΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΜΗΝΕΣ. ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΑΝΕΒΑΖΕ ΣΤΟ yputube ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΟ channel lomak62 ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΙΧΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΟΛΕΣ ΣΤΟΝ ΣΚΛΗΡΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΡΧΕΙΟΘΕΤΟΥΣΑ ΚΑΙ ΕΒΛΕΠΑ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ Ο ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΣ ΣΚΛΗΡΟΣ ΚΤΥΠΗΣΕ ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΑΣΑ ΟΛΑ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΠΛΗΝ ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ ΕΛΠΟΜΠΩΝ ΠΟΥ ΤΙΣ ΕΙΧΑ ΣΩΣΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ. ΕΚΤΟΤΕ ΑΓΝΟΩ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΧΟΥΝΤΑ.

ΠΑΟΚ

Ανώνυμος είπε...

Ο μέγας (κατ εμέ) Κώστας Χούντας παρουσιάζε την εκπομπή από το 1990 (αν θυμάμαι καλά) κάθε μέρα Δευτέρα έως Παρασκευή με διαφορετικό καλεσμένο για κάθε ημέρα. Σταματούσε καμιά φορά τα καλοκαίρια για διακοπές και μετά ξανά πάλι. Τον τελευταίο καιρό κάποιες μέρες που θυμάμαι, Δευτέρες είχε Κώστα Δούκα ,Τρίτη Νεοκλή Σαρρή, Τετάρτη ή Πέμπτη Ανδρέα Αθηναίο, κάθε δεύτερη Πέμπτη Κωνσταντίνο Κόλμερ ,Παρασκευή νομίζω ένας φιλόλογος Κυριακόπουλος και τα καλοκαίρια ένας μεγάλος σε ηλικία Παρασκευόπουλος. Τα παρακολοθούσα ανελειπώς και για τουλάχιστον 5 χρόνια δεν είχα χάσει εκπομπή... Άλλες εποχές....