17/8/15

Προγραμματισμός

Ο Επιμένων αλλά SUPER PHARM Νικά

Η ισραηλινή SUPER PHARM της φιλανθρώπου και επενδυτικής οικογένεια Koffler, προσπαθούσε να μπει στην ελληνική αγορά για να δημιουργήσει αλυσίδες φαρμακείων από το 2001, την εποχή του Κόσερ εκσυχρονιστή Αβρούρι .
Το 2004, επί Νωθρού, με το φαλακρό δικό τους υπουργό υπανάπτυξης, έριξαν το «αναπτυξιακό» σύνθημα , «τα φάρμακα στα σουπερμάρκετ». Αλλά τους βγήκε πέρα η διαρθρωτική μεταρρύθμιση και έκαναν «υπομονή».
Το 2010, με το εβραιο-ΠΑΣΟΚ και πάλι η SUPER PHARM σχεδίαζε , την ίδρυση καταστημάτων λιανικής πώλησης στην Αθήνα. (σε πρώτη φάση). Τότε ο CEO της ισραηλινής Super Pharm , κ. Lior Reitblatt, εξέφραζε την απογοήτευση της εταιρείας διότι το «μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη θέτει περιορισμούς στην ελεύθερη ίδρυση φαρμακείων», και εξέφραζε την πρόθεση «να επεκταθεί σε όποια αγορά δεν έχει περιορισμούς ιδιοκτησίας».
Ο κ. Lior Reitblatt τόνιζε ότι η Super Pharm έχει εξετάσει τη δυνατότητα εισόδου της στην Τουρκία και στην Ελλάδα καθώς και σε άλλες χώρες της Ευρώπης, αλλά «συνάντησε εμπόδια από το ισχύον νομοθετικό καθεστώς για το ιδιοκτησιακό».

Ούτω πως, έγινε η κρίση ευκαιρία και στην «εργαλειοθήκη του ΟΟΣΑ», εντάχθηκαν πάλι από τον φαλακρό το 2104, ρυθμίσεις που αλλάζουν του «περιορισμούς ιδιοκτησίας», ώστε να εξυπηρετηθεί η είσοδος της Οικογενείας Koffler και της Super Pharm στην ελληνική αγορά και στην εξαφάνιση του επαγγέλματος του φαρμακοποιού, αλλά δεν  τους ήταν αρκετές. Αφορούσαν τα μη συνταγογραφούμενα  φάρμακα και δεν επέτρεπαν σε μη φαρμακοποιούς να ανοίγουν φαρμακεία.

Περίμεναν 14 χρόνια.Οτι δεν μπόρεσε ο Κόσερ Αβρούρι το έφερε εις πέρας η Κόσερ Αριστερά και ο Κόσερ Alexis. (Αλλά μετά από σκληρή ….διαπραγμάτευση).

Η Ευρω-κοινοπραξία για να σώσει την πατρίδα ψήφισε Κόσερ Σούπερ-Φάρμ. 

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Συγκίνηση Παρταλομαίου στην Μπυραρία Σουργελά



Δάκρυσε (στο κάτω κεφάλι) ο Οικονομικός Πατριάρχης Παρταλομαίος, ο οποίος χειρούργησε για έκτη χρονιά στο ιστορικό σουρωτήρι της Μπυραρίας Σουργελά, στο όρος Κουρκομελά στην Τραπεζα Αγιοι Παντα, όπου συνέρρευσαν και φέτος χιλιάδες καταθέτες από όλη τη Βόρεια Ελλάδα, αλλά και Ρώσοι, Ουκρανοί και Κύπριοι.


«Η Μπυραρία η Σουργελιώτισσα είναι εκκωφαντικά σιωπηλή στις μέρες μας» είπε ο οικονομικός Πατριάρχης Παρταλομαίος στη Λειτουργία «καθάρσεως του παρελθόντος, αγιασμού του παρόντος και δημιουργίας ενός μέλλοντος ταμείου ως εγκάρδιων φίλων μεταξύ των πρώην και νυν μετοχων του τόπου αυτού», την οποία οραματίστηκαν, όπως είπε, «δύο μεγάλοι χαρτοπαικτες και καραγκιοζοπαίκτες του παρελθόντος, ο Πουστραφά Τεφάλ Πατσαούργκ και ο Ελ Μπεν Ζέλον».

Παράλληλα ρεύτηκε για όλους όσοι δοκιμάζονται από την κρίση και την 'Αννα Βίσσυ, οικονομική και ηθική, για την καταστολή των μυκονιάτικων παθών΄και σαμπανιών και την αποκατάσταση της ειρήνης της γεροντοκόρης, σε τόπους που, όπως είπε, γίνονται «ανήκουστα και θηριώδη εγκλήματα λαθροφανατισμού.

Ανώνυμος είπε...

Αυστριακός ΥΠΕΞ: Η Ελλάδα δεν προστατεύει επαρκώς τα σύνορά της

Έντονη κριτική εναντίον της Ελλάδας σε σχέση με την «προστασία των συνόρων», ασκεί ο Αυστριακός υπουργός Εξωτερικών και Ενσωμάτωσης, Σεμπάστιαν Κουρτς, του συγκυβερνώντος - με τους Σοσιαλδημοκράτες - συντηρητικού Λαϊκού Κόμματος, σε συνέντευξή του στο νέο τεύχος του αυστριακού εβδομαδιαίου περιοδικού «Προφίλ», που θα κυκλοφορήσει την ερχόμενη Δευτέρα.

Δεν μπορεί να αντιληφθεί το «πώς η Ελλάδα, η οποία έχει τις μεγαλύτερες κατά κεφαλήν στρατιωτικές δαπάνες στην Ευρωπαϊκή Ένωση, δεν είναι σε θέση να διασφαλίσει τα εξωτερικά σύνορα της Ένωσης», τονίζει στη συνέντευξή του ο Σεμπάστιαν Κουρτς και προσθέτει ότι «χρειάζεται να ασκηθεί πίεση εκ μέρους της ΕΕ προς την Ελλάδα, για να ανταποκριθεί αυτή στα καθήκοντά της».

http://www.kathimerini.gr/827414/article/epikairothta/politikh/aystriakos-ype3-h-ellada-den-prostateyei-eparkws-ta-synora-ths

Ανώνυμος είπε...

Ρε πουτανας γιε
σαλτα και γαμησου βρωμιαρη.
Αν ταχεις με τους παπαδες προβλημα σου.
Αλλα οχι με την θρησκεια μου καραπουσταριο.

Πατρικιος

Aλ Τσιπραιντα είπε...

MME KAI AL TSIPRAIDA ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

Βλεπουμε στα πορνοκαναλα την παρουσιαση της λαθρομεταναστευσης αυτο το καλοκαιρι και νομιζουμε οτι ζουμε σε εικονικο περιβαλλον.

η προσεγγιση ,πιθανοτατα μετα απο σαφη γραμμη που εχουν παρει ανωθεν απο αφεντικα τους και πολιτικους, ειναι σουρεαλιστικη.


το ζητημα παρουσιαζεται περιπου ως ...ρεπουσειος συνωστισμος στα νησια και τα λιμανια τους ,οπου οι λαθραιοι δυσκολευονται να βρουν πλοιο για να βρεθουν ...στο πειραια !!!

και η ολη κριτικη και προβληματισμος στα πορνοκαναλα εξαντλειται στην κριτικη προς την κυβερνηση γιατι περιπου δεν ειχε ...ετοιμα πλοια για τις μεταφορες και ετοιμα αιρκοντισιον σπιτια ρευμα και φαγητα να περιμενουν εκατομμυρια ....λαθραιους εισβολεις ενω ηξεραν οτι θα ερθουν αυτοι για ξαπλες εδω!!!

απουσιαζει πληρως καθε ιχνος σκεψης για το συμφερον και τα δικαιωματα της χωρας,των ελληνων,για το που θα αδηγησει αυτη η πολιτικη ανοιχτων συνορων με προσκληση για παροχες,τιποτα απολυτως, αυτα θεωρουνται αξιωματικες παραδοχες για το καθεστως αυτονοητες σαν να ειναι το πιο φυσιολογικο πραγμα!!!

ολο το θεμα παρουσιαζεται λες και σε αυτη τη χωρα δεν υπαρχουν ελληνες, λες και περιγραφουν αποβαση σε ξενο τοπο στις ακτες της ταυλανδης ενα πραμα ...


ολα περιστρεφονται γυρω απο τους λαθραιους συνεχως ασχολουνται με το τι θελουν οι λαθραιοι τι εκαναν οι λαθραιοι και παει λεγοντας.

κουβεντα για την ελλαδα και τα δικα της συμφεροντα,την κατηργησαν και μαζι τους ελληνες.


Αυτο δε που σπαει καρυδια ειναι το ποσο φυσιολογικα παρουσιαζουν ολοι σαν κατι αυτονοητο οτι οι λαθραιοι θα αποβιβαστουν στον πειραια!


λες και ο πειραιας προκειται για το λιμανι του ροτερνταμ το λενε λες και τους ξεφορτωνουν σε ξενο εδαφος και καθαρισε κρατος και μμε δηλαδη απο το μπελα τους...


κανεις δεν τολμα να πει,για καθηστε ρε μαγκες τι λυση ειναι αυτη που μετθετει το προβλημα απο τα νησια στο κεντρο της πρωτευουσας;

δηλαδη το κεντρο εγινε η εσωτερικη χαβουζα που πεταει το κρατος τα σκουπιδια που ξεχειλιζουν στα νησια με τις μικρες χαβουζες και επειτα μηδεν προβλημα;

Δηλαδη τι μας λενε,οτι στην ελλαδα υπαρχουν 3 κατηγοριες πολιτων;


πρωτη κατηγορια οι λαθραιοι και πας μη ελλην μαζι τους προνομιουχους ελληνες

δευτερης κατηγοριας πολιτες οι νησιωτες


και τελευταιας κατηγοριας πολιτες ειλωτες οι κατοικοι στο κεντρο π.χ της αθηνας που πληρωνουν την πρωτη κατηγορια με φορους και τρωνε την βρωμικη και βρεγμενη πατσαβουρα των λαθραιων α κατηγοριας που τους στελνουν στο πειραια συστημενοι οι δευτερας κατηγοριας με την επιμελεια του κρατους πολλων ταχυτητων;


αυτο το σουρεαλιστικο σκηνικο βλεπουμε της δημοκρατιας των πολιτικαντηδων και των μμε που κατασκευαζουν την πραγματικοτητα και παρουσιαζουν το θεμα πετωντας την μπαλα στην εξεδρα με αλλα λογια να αγαπιωμαστε.

Ανώνυμος είπε...

Το θεμα δηλαδη αντιμετωπιζεται μετα το κεφαλαιο πειραιας απο μμε και πολιτικαντηδες με μια ενοχη σιωπη

η βολικη λυση που εχουν βρει ολοι αυτοι οι ...δημοκρατες για το κεφαλαιο αυτο του μετα ειναι πολυ απλη και τους λυνει το ζητημα να σκοτιζονται για αυτο και αφηνουν το λαουτζικο να τρωει το δικο τους αγγουρι οσο αυτοι τρωνε καρπουζια και τους κανουν αερα στις μονιμες διακοπες τους 12 μηνες το χρονο απο το εθνος.


οι δημοκρατες νομιζουν οτι ελυσαν το προβλημα μετα το πειραια τι με τον απλο τροπο του τσαπατσουλη που βαζει το κεφαλι στην αμμο


οτιδηποτε θετει το ερωτημα μετα το πειραια τι και διαφωνει με τη λογικη κουτσοι στραβοι στον αγιο παντελεημονα κυριολεκτικα και μεταφορικα (!)

βαφτιζεται και φακελωνεται απο κρατος και μμε ως ρατσισμος

επειτα πηγαινουν στο κωλομπαρο τους το κοινοβουλιο της ντροπης και νομοθετουν την ποινικοποιηση τις διαφωνιας μεσω της ποινικοποιησης του ρατσισμου που γινεται εργαλοιοποιημενο οχημα δημοκρατικου καθεστωτικου αυταρχισμου

ετσι οι δημοκρατες λυνουν το θεμα και εχουν το κεφαλι τους ησυχο να κυβερνανε και να κονομανε

και ασε το κοσμακι να βγαλει το φιδι απο τη τρυπα μετα τον πειραια...

βαζουν δηλαδη την ατομικη βομβα κατω απο το χαλι

και οταν σκασει αυτη στο ιστορικο μελλον οι πολιτικαντηδες η θα ειναι βετερανοι η πεθαμενοι η με το διαβατηριο στο στομα να βρουν εξω οικογενια και πλουσιους και ασε τους επομενους να φανε την πατσαβουρα καυτη στα μουτρα τοτε...

εμεις να περναμε σημερα καλα και ο,τι αρπαξει ο κωλος μας

για αυριο δεν εχει για τα κοροιδα ο θεος

και ασε τους φουκαραδες να κουρευονται εμεις καθαρισαμε και το προβλημα το δικο μας το λυσαμε για σημερα με την ποινικοποιηση καθε αντιδρασης και διαφωνιας...

Ανώνυμος είπε...

http://live24.gr/radio/generic.jsp?sid=1979 πεμπτουσια fm

Ανώνυμος είπε...

Αιντε γ@μησου μωρη περιστεροχεσμενη κωλ...οτρυπιδα βρωμοπ...ουστε καμπινε ΟΥΣΤ!!!!!!!

Ο πρωθυπουργός των ΛΟΑΤΚΙ θα συναντηθεί με τον Ερντογάν στις 13 Μαΐου

Το Ραντεβού του πρωθυπουργού των ΛΟΑΤΚΙ με τον Ταγίπ θα πραγματοποιηθεί  μετά την αναμενόμενη επίσκεψη του Ερντογάν στην Ουάσινγκτον στις 9 ...