19/8/15

Ο Νόμος της Σφαλιάρας

Alexis, εδώ θα φάτε το ξύλο που ζητάτε!

Τι τους κοιτάτε μωρέ τους λωποδύτες ; Επάνω τους! Σφαλιάρα και κλωτσιά στα πισινά.

Ο «επιτελάρχης» της Θατσεροαριστερής κυβέρνησης ο κυρ Αλέκος ΑΚΟΑ, ο εργολάβος- μηχανικός, από την Company του Μπαμπά του Alexis είπε ότι αν πέσει η κυβέρνηση, “θα πέσει από αριστερούς βουλευτές”, και ξέχασε τον πανάρχαιο δημοκρατικό Νόμο της Σφαλιάρας.
Οι Θατσεροαριστεροί θα φύγουν κλοτσηδόν. Θα πέσει η καρπαζιά σύννεφο. Το πρόβλημα τους δεν είναι ούτε η Ζωή ούτε ο Λαφαζάνης, αλλά τα 3,5 εκατομμύρια που ψήφησαν ΟΧΙ στο δημοψήφισμα.

Και μπορεί οι επαγγελματίες κοκουλοφλώροι του δεύτερου Γραφείου να έχουν πάει διακοπές και να μην περνάνε από τα γραφεία για να διαμαρτυρηθούν αλλά τη Αυγουστιάτικη ησυχία θα την ακολουθήσει η λαϊκή καταιγίδα. Και δεν υπάρχουν τόσοι μπράβοι για να τους φυλάνε από τη δίκαιη λαϊκή οργή.

Οι ΜΝΗΜΟΝΙΟ –ΕΚΜ θα πέσουν επειδή δεν θα αντέχει ο σβέρκος τους τις σφαλιάρες που θα τρώνε.

ΥΓ. Όλοι τους.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

κάνε όνειρα Σπύρο

απλά κύττα πόσοι υπέβαλαν φορολογική δήλωση, πόσο άμεσα το έκαναν και πόσο άμεσα θα πληρώσουν χαράτσια και εφορία.

χωρίς επαναστατική ομάδα δεν ξεκινάει επανάσταση ώστε έστω και αργότερα να ακολουθήσουν μεγαλύτερες μάζες.

και φυσικά τί είδους επαναστάση θα είναι αυτή, αν είναι ευρω-δημοκρατική και όχι εθνικο-στρατιωτικη την κάτσαμε.

Ανώνυμος είπε...


ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ "ΑΙΛΥΝΑ" ΥΠΕΞ...

http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.gr/2015/08/uck.html

Ανώνυμος είπε...

η σλοβακια ειπε οτι δεν θα δεχτει λαθρομεταναστες μουσουλμανους στο εδαφος της.

ευγε στη σλοβακια.

στο πρωινο του σκαι το ακουσαμε

εκει μας ειπε η παρουσιαστρια οτι η κομισιον λεει διαφωνει και λεει οτι δεν επιτρεπει διακρισεις στους λαθρομεταναστες με βαση τη θρησκεια τους.

κουτσοι στραβοι δηλαδη θα τους παντρευτειτε με το ζορι λεει το σκυλολογι των καλοθρεμμενων γουρουνιων της κομισιον που ζουν σε χλιδατα μερη μακρια απο μουσουλμανους και τριτοκοσμικους βεβαιως...

το ιδιο φανηκε φυσικο και στην ελλεηνιδα παρουσιαστρια που το χαρακτηρισε φυσικο να εχει αντιρρησεις για τις διακρισεις αυτες η κομισιον


οταν θα φαει καποτε ενα ωραιο ομαδικο βιασμο θα ψαχνει απο που της ηρθε και δνε θα μπορει να αντιδρασει γιατι οι μαζες σημερα ειναι λοβοτομημενες απο την εκφυλιστικη δραση των σχολειων και της παιδειας που τους εκπαιδευει σαν σκυλους οχι στο συμφερον τους αλλα το συμφερον των εντολεων της παιδειας που λαμβανουν...

σε αυτο το σημειο αποβλακωσης εχει φτασει η πλυση εγκεφαλου που απο μικρα παιδια υφιστανται οι νεες γενειες απο τα κρατικα σχολεια και τα μμε.

εχουν απωλεσει καθε ενστικτο επιβιωσης αδυνατουν να προστατευσουν το σπιτι τους και την ποιοτητα ζωης τους απο θα θανασιμους μελλοντικα εχθρους οπως οι μουσουλμανοι και γενικοτερα οι λαθρομεταναστες που ερχονται σαν πανουκλα να σβησουν την ποιοτητα ζωης στη λευκη δυση.


ο χριστιανισμος τους αποβλακωσε και στη συνεχεια πηρε τη σκυταλη ο μαρξισμος τροτσκοιουδαικου τυπου .


ετσι η βλαμμενη νεοελλεηνιδα θεωρει φυσικο ο λαθρομεταναστης μουσουλμανος να της παρει τη γη διχως πολεμο επειδη στα σχολεια την αποβλακωσαν με τα παραμυθια περι ισοτητας και περι χριστιανομαρξιστικης κοινοκτημοσυνης της δικης της χωρας με ξενες ρατσες με αλλους τροπους ζωης ασυμβατους με την δικη της ποιοτητα ζωης!

Ανώνυμος είπε...

βεβαια αν ρωτησεις την ανοητη νεοελλεηνιδα αν θα δεχοτανε ποτε να παντρευτει καποιον με το ζορι με τον οποιο δεν εχει τιποτα κοινο ,θα επαναστατουσε και απο φεμινιστικη πλυση εγκεφαλου

το παιχνιδι παιζεται αναστροφα με πολλα ταμπλο και σοφιστειες

την ιδια στιγμη ομως η διαστροφη του δυτικου πολιτισμου στα σχολεια που υφισταται απο πεντε χρονων παιδι, την εχει παραπλανησει να δεχτει ενα πολλαπλασιο γαμο με οχι εναν γαμπρο που δεν εχει τιποτα κοινο για να συμβιωση μαζι του



αλλα με εκατομμυρια εισβολεις μουσουλμανους η αλλοφυλους με αλλους πολιτισμους και αξιες που τις καταλαμβανουν το βιωτικο χωρο και τους παντρευεται σε καθε εκφανση της καθημερινοτητας της και οχι μονον σε ενα σπιτικο!!!

αυτο που ποτε δεν θα δεχοταν με εναν ασυμβατου χαρακτηρα γαμο για τη ζωη της ,το δεχεται αδιαμαρτυρητα για ενα γαμο ευρυτερο με εκατομμυρια.

(και ολα αυτα γιατι;γιατι η πρωτη χωρα στο κοσμο ,αυτη που ως πρωτη κατασκευαζει ιδεολογηματα και στασεις ζωης που εξαγονται σε αλλες χωρες ειναι δυστυχως πολυεθνικη ,οι ηπα,και αναγκαστικα επρεπε να κατασκευασει ενα μοντους βιβεντι για να μην φαγωθουν μεταξυ τους τοσοι πολλοι ασυμβατοι πληθυσμοι στο εδαφος της.)


και απο τους οποιους σε αντιθεση με τον γαμπρο που θα μπορουσε να χωρισει λογω ασυμφωνιας χαρακτηρων

με αυτους δεν εχει καμμια τυχη διχως πολεμο να τους χωρισει πλεον!


προκειται για μια αφορητη συμβιωση στη χωρα του που επιβαλλεται με το ζορι και αδυνατει ο λοβοτομημενος απο τα σχολεια ανθρωπος να αντιδρασει

τους εχουν κοψει με διανοτηικα εργαλεια τις συναψεις του εγκεφαλου απο 5 ετων στα δυτικα σχολεια.


θα πρεπει να ζει οπως ο καρκινοπαθης με το προβλημα τους οπως ζουν με τους σεισμους να μαθουν σε αυτη τη μειωμενη ποιοτητα ζωης που φερνει μαζι του ο μουσουλμανος η αλλοφυλος καταλαμαβανοντας με μαζικη μεταναστευση το ζωτικο της χωρο!

αλλα αυτο δεν ενοχλει τον λοβοτομημενο συχγρονο νεατερνταλ


αυτη η αναπηρια της ποιοτητας ζωης του που θα μειωθει για παντα και πολυ

την δεχεται παθητικα γιατι ειναι υπνωτισμενη απο την μαζικη προπαγανδα που εχει δεχτει σε ραδιενεργες δοσεις αποβλακωσης απο παιδικη ηλικια στα σχολεια της κρατικης ιδεολογιας.


μαζανθρωπο διχως ζωτικο χωρο,ενα ρομποτ που εκπαιδευεται και εκτελει προγραμματισμενες απο αλλους εραγσιες που σκεφτεται μονο οσα προγραμματιζεται

να ο συγχρονος φιλανθρωπος βλακανθρωπος που εχει χασει το ενστικτο του συμφεροντος του και αυτο πλεον εινια μονο το μικροοικονομιστικο.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε ανώνυμε @ Πέμ Αυγ 20, 10:55 - 56:00 π.μ., σχετικά με αυτά που αναφέρεις, η νεοελληνίδα είναι "με λένε Ρίζο κι όπως θέλω τα γυρίζω" - τουτέστιν άμα σφίξουν τα πράγματα θα βρεί δικαιολογίες για να πάει και με τον λαθρό. Βλέπεις οτι ως τώρα τα μασάει. Η αποβλάκωση των εγχώριων ΜΜΕ τις έχει κάνει όλες να τρέχουν πίσω από τον κάθε τυχάρπαστο που διαθέτει καφετέρια (επιχειρηματίας κατ΄αυτές) ή που ο μπαμπάς του τα κονομάει από τα νοίκια (εισοδηματίας δηλ.), που διαθέτει αυτοκίνητο (για να πάνε βόλτα στο τζάμπα) και φυσικά κατάγεται από νησί (για να κάνουν διακοπές στο τζάμπα, και να ανεβάζουν τις σχετικές φωτογραφίες στο φατσοβιβλίο). Όλοι οι άλλοι είναι για πέταμα - μην κοιτάς που λένε οτι θέλουν άνδρα "με κατανόηση, χιούμορ" κτλ... Είπαμε, "με λένε Ρίζο...". Για αυτό και βλέπεις κάτι μορφωμένες, της Φιλοσοφικής και του βιβλίου, να παντρεύονται με τον κλαρινογαμπρό που δεν ξέρει να γράψει το όνομά του και έχει τρίχες παντού εκτός από το κεφάλι του, αλλά διαθέτει αμάξι και εξοχικό σε νησί (εαν ο κλαρινογαμπρός είναι δημόσιος υπάλληλος, τόσο το καλύτερο για αυτές!). Τώρα που σφίγγουν ακόμα περισσότερο τα πράγματα και το είδος του Έλληνα "επιχειρηματία/ εισοδηματία νησιώτη με αμάξι" πάει να τελειώσει, θα δεις πως θα τα γυρίσουν οι νεοελληνίδες-Ρίζοι και θα αρχίσουν τα πίτσι-πίτσι με τους λαθρό και οι μπιχτές τύπου "... είναι αρρενωποί/ πραγματικοί άνδρες - οι ¨Έλληνες είναι φλώροι" κτλ...