9/8/15

H Hürriyet για τον Alexis

H «Hürriet» αναδημοσίευσε ρεπορτάζ της «Hudut Daily» της Αδριανούπολης (Edirne) , της 29 Ιανουαρίου 2015, το οποίο ανέφερε ότι η οικογένεια του Alexis διέμενε στο χωριό Μπαμπαέσκι, (Βουλγαρόφυτο), του Κιρκλαρέλι, (Σαράντα Εκκλησιές), πριν μετακομίσει στην Ελλάδα.
Το χωριό Μπαμπέσκι βρίσκεται σε μια σχετικά επίπεδη περιοχή όπου το υψηλότερο σημείο δεν υπερβαίνει τα 150 μ και ποτίζεται από το «ποτάμι του σατανά» (Şeytan Deresi). Κατά τον 17ο αιώνα το χωριό άρχισε ν' αναπτύσσεται με ταχύτητα από πολυάριθμους ΕΒΡΑΙΟΥΣ, έποικους.
Η «Hudut Daily» επικαλέστηκε και την μαρτυρία του επικεφαλής της οργάνωσης του (αριστερού) «Κόμματος της Ελευθερίας και της Αλληλεγγύης» ,(ÖDP), στην Αδριανούπολη κ Νεβζάτ Τσολάκ, (Nevzat Çolak), που δήλωσε πως είχε συναντήσει τον Τσίπρα όταν εκείνος επισκέφθηκε την περιοχή το 2010 για μια κοινή εκδήλωση μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ÖDP, και είπε ότι κατά τη διάρκεια των συναντήσεών τους ο κ. Τσίπρας του είχε πει ότι , «αισθάνεται σαν στο σπίτι του στην περιοχή αυτή», καθώς η οικογένειά του καταγόταν από το χωριό Μπαμπαέσκι».

Οι «Tsipra» δηλαδή μετακινήθηκαν στην Άρτα από τη Δυτική Θράκη.

Παρόλο που πέρασαν 6 μήνες από το ρεπορτάζ της «Hudut Daily» ο Alexis κάνει τον απασχολημένο «Πορτορικάνο». Οφείλει να απαντήσει στον αριστερό Νεβζάτ Τσολάκ. Κατάγεται από το Μπαμπέσκι ΝΑΙ η ΟΧΙ.

Διαφάνεια Παντού ρε…..

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

έτσι το χειροτερέυεις Σπύρο και θα σου εξηγήσω γιατί.

έχεις έναν λαό ο οποίος δεν ψηφίζει ΧΑ επειδή είναι "ναζιστική" αλλά δίνει άνετα 93% στα γνήσια ναζιστικά κόμματα τής μεταπολιτεύσεως.

Αν αποδειχθεί ότι ο Τσίπρας έχει εβραίους προγόνους τότε θα παρουσιαστεί ως διωκόμενος από την "άνοδο του ναζισμού" και στην τελική θα σου πουν οι περισσότεροι, και τί έγινε, και εμένα ο παππούς μου ήταν Γάλλος, τί σημαίνει αυτό;

Ανώνυμος είπε...

@ Κυρ Αυγ 09, 12:53:00 μ.μ.

Ρε συ Κοεν θα μας τρελλανεις;

Ανώνυμος είπε...

@Κυρ Αυγ 09, 04:46:00 μ.μ.

δηλαδή μια επίθεση στον Τσίπρα λόγω τής εβραϊκής του καταγωγής πιστεύεις ότι θα έχει θετικό αποτέλεσμα και στο 93% που ψηφίζει αντισυνταγματικό τόξο αλλά και διεθνώς που λύνουν και δένουν οι Εβραίοι;

Ανώνυμος είπε...

Χεστήκαμε τόσο για τον Τσίπρα
όσο για τους υπόλοιπους οβριούς!

Οι γρεκύλοι και οι λαθροέποικοι που τον ψήφισαν
να πάνε να γ........ επίσης!

Ανώνυμος είπε...

Κοεν (Κυρ Αυγ 09, 08:34:00 μ.μ.) πιστευω οτι ταχεις τουρλουμπουκι στο κρανιο σου.
Η το παιζεις ουτως, να νομιζουμε οτι ταχεις τουρλουμπουκι.

"93% ψηφίζει αντισυνταγματικό τόξο" ??????

Χμμμμμμ!
Παρε το μηδεν και ξανατηλεφωνα.