9/8/15

Το προεκλογικά μήνυμα του MNHMONIO-EKM

«Διαπραγματευτήκαμε σκληρά - Δεν τα καταφέραμε, αλλά δεν εγκαταλείπουμε» …(την Καρέκλα).

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

όχι μπράβο τους πραγματικά

έχουν πηδήξει πατόκορφα όποιον μιλάει Ελληνικά και συγκεντρώνουν 97% στο κοινοβούλιο και φυσικά μπορούν πάντα να κάνουν μια κυβερνηση πλειοψηφίας αλλά και αντιπολίτευση ταυτόχρονα.

αυτό δείχνει το λιγότερο ικανότητα και στρατηγικό βάθος.

ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΨΟΦΑ ΠΟΥΤΑΝΑ ΕΛΛΑΔΑ

ΝΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΗΣ

ΑΙΜΟΔΙΨΕΣ ΠΑΡΑΣΙΤΟ


http://hellasforce.com/2015/08/09/%ce%ad%ce%bb%ce%bb%ce%b7%ce%bd%ce%b1-%ce%be%cf%8d%cf%80%ce%bd%ce%b1-%cf%83%cf%8d%ce%bd%cf%84%ce%bf%ce%bc%ce%b1-%ce%b8%ce%b1-%ce%b3%ce%af%ce%bd%ce%b5%ce%b9%cf%82-%ce%bc%ce%b5/


http://2.bp.blogspot.com/-tJp9IO6nkX4/Vch2gIR1NqI/AAAAAAABcDs/1wnYmD-rdko/s1600/5.jpg



ΒΓΑΖΟΥΝ ΒΙΒΛΙΑΡΙΑ ΥΓΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ ΟΤΑΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΚΙ ΑΠΟΠΑΝΩ!

Ανώνυμος είπε...

η απάντηση τού "Ελληνα" είναι άμεση σε όλα αυτά.

ΥΠΟΒΑΛΕΙ ΕΜΠΡΟΘΕΣΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΛΗΡΟΤΗΤΑ ΤΗΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΉ ΤΟΥ ΔΗΛΩΣΗ, ΔΗΛΩΝΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΣΤΡΩΜΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΜΕ ΜΕΤΡΗΤΑ ΣΕ ΜΙΑ ΔΟΣΗ!!!!

Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΕΛΙΩΣΕ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ, ΠΡΙΝ ΥΠΗΡΧΕ ΤΥΠΙΚΑ

ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ Ο,ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ

ΜΑΖΕΥΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΚΗΡΥΣΟΥΜΕ ΙΔΡΥΣΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΡΩΜΑΪΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΕ ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ

Ανώνυμος είπε...

https://www.youtube.com/watch?v=HXzfC1ktGXM

ΚΩΣΤΑΣ, ΚΑΜΑΤΕΡΟ είπε...

Μεγαλώσαμε με τις φράσεις :
"Δεν έζησες κατοχή"
"Δεν έζησες πείνα"
"Δεν έζησες Χούντα"
Τώρα έχουμε 3 σε 1

Ανώνυμος είπε...

«Οπως το ’22 οι διωγμένοι Τουρκοχριστιανοι της Μικράς Ασίας πάλευαν με νύχια και με δόντια στην προκυμαία του λιμανιού της Σμύρνης να σκαρφαλώσουν σ’ ένα πλοίο για να αποσυμφορηθουν, έτσι τώρα οι πρόσφυγες από τη Συρία δίνουν μάχη να συνωστιστούν στο τρένο.

Ματώνει η καρδιά του βλέποντας παιδακια να προσπαθούν να γαντζωθούν στα παράθυρα των βαγονιών με το ξεκίνημα της αμαξοστοιχίας», λέει στην «Κ» ο σταθμάρχης του ΟΣΕ Γιάννης Μπούρας.


Ο σιδηροδρομικός σταθμός της Γευγελής, μερικές εκατοντάδες μέτρα από τα σύνορα στην Ειδομένη, καθημερινά γεμίζει ασφυκτικά .

Εως πρόσφατα δύο «αρχαίες» αμαξοστοιχίες κινούμενες με ταχύτητα χελώνας εκτελούσαν τοπικά δρομολόγια μέχρι τα Σκόπια και το Κουμάνοβο, στην άλλη άκρη της χώρας στη μεθόριο με τη Σερβία, με ελάχιστους επιβάτες ή κανέναν...

Από την ημέρα όμως που τα πρώτα καραβάνια ισλαμιστων προσφύγων πέρασαν, διασχίζοντας δάση, τα σύνορα με την Ελλάδα, τα σαράβαλα της εποχής του Τίτο έπιασαν δουλειά. Εγιναν τα «τρένα της μεγάλης εισβολης» για χιλιάδες ταλαιπωρημένους μουσουλμανους, στο ταξίδι προς τη σωτηρία Μπελου.


Κατάφορτα

Αναχωρούν κατάφορτα, το ένα στις 5 μ.μ. και το άλλο στις 8 μ.μ., με τους μουσουλμανους σφηνωμένους «σαν χοιρινο» στα χωρίς νερό μπεικον κρουασαν και κλιματιστικά βαγόνια. Η ζέστη είναι αφόρητη αλλά ποιος την υπολογίζει στη σκέψη ότι θα βρεθεί ένα βήμα πιο κοντά στο όνειρο πουλι μου ταξιδιαρικο, σε μια χώρα δηλαδή της Δυτικής Ευρώπης ή της Σκανδιναβίας που ο τουρισμος κοινωνικων επιδοματων ανθει;

Περίπου 1.500 λαθρεπιβάτες μεταβαίνουν καθημερινά στην πόλη των Σκοπίων και βορειότερα στο Κουμάνοβο, απ’ όπου ελπίζουν ότι θα περάσουν κρυφά, πληρώνοντας αδρά στην εκεί υπηρεσια των συνόρων, στη Σερβία.

Οι ισλαμιστες πρόσφυγες φτάνουν στη μεγάλη πλειονότητά τους πλέον από την Αθήναμπαντ στα σύνορα με τη FYRΔOM με λεωφορεία ή μισθωμένα ραδιοταξί στην Ειδομένη και τους Ευζώνους.

Η ανοχή των ελληνικών αρχών στην απρόσκοπτη μετακίνηση έπληξε τα κυκλώματα μη παρατυπης μεταφοράς τους που είχαν γιγαντωθεί, θησαυρίζοντας στον άξονα Αθήναμπαντ-Θεσσαλονίκη-Ειδομένη, και ταυτόχρονα «αποσυμφόρησε» ώς έναν βαθμό τις φυλακες, τα δάση και τα χωράφια της ελληνικής μεθορίου όπου οι μουσουλμανοι συνωστιζονταν περιμένοντας την ευκαιρία να επισκεφτουν το έδαφος της γειτονικής πιτσαριας φυρδομ.


ΓΑΜΙΕΤΑΙ Η ΦΥΡΔΟΜ


Ο δήμαρχος Πεονίας Χρήστος Γκαντενούδης, που μαζί με άλλους συναδέλφους του της περιοχής επέμενε πως η ανεμπόδιστη μεταφορά ισλαμιστων προσφύγων και τουριστων κρατικων επιδοματων, αφενός δεν θα επέτρεπε τη βάρβαρη εκμετάλλευσή τους από τις ελληνοσλαβοισλαμικες συμμορίες των συνόρων και αφετέρου θα απέτρεπε τη δημιουργία μόνιμων καταυλισμών σε δύσκολες συνθήκες, αφήνει μιλώντας στην «Κ» αιχμές ότι κάποιοι που έβγαζαν λεφτά από την «οικονομία της μουσουλμανιλας»

στράφηκαν εχθρικά εναντίον του...


Τα λεωφορεία και τα ταξί αποβιβάζουν τους ισλαμιστες στη νεκρή ζώνη, σε μικρή απόσταση από τον σταθμό της Ειδομένης, απ’ όπου το ελληνικό τρένο που εκτελεί το δρομολόγιο από τη Θεσσαλονίκη στο Βελιγράδι εισέρχεται στο έδαφος της FYRδOM με.... σφραγισμένα τα βαγόνια, ώστε στην περίπτωση που κατά τη διαδρομή εντοπιστούν λαθραίοι επιβάτες να μη θεωρηθεί ότι χώρα εισδοχής ήταν η Ελλάδα και τους στείλουν πίσω οι φυρδομιανς διχως αντιρρησεις ελληνικες φυσικα καθοτι καμμια συνθηκη δεν υποχρεωνει την ελλαδα να τους επαναδεχτει...

Αλλωστε η ελλας δεν εχει αντιρρηση στην εισοδο ,για την επανεισοδο θα αντιδρουσε;Ελλας ΚΙΝΓΚ ΣΑΙΖ οπου οι προσφυγες ειναι μονον στο ελληνικο εδαφος τετοιοι ενω στο εδαφος της φυρομ μετατρεπονται ...σε παρανομως εισερχομενους που γινονται δεκτοι πισω στην ελλαδα σαν να προκειται για υπηκοους της !

Ανώνυμος είπε...

Οι τροχονόμοι

Στη μεθόριο της ΠΓΔΜ, η οποία ακολουθεί την πολιτική του τροχονόμου, τους ισλαμιστες πρόσφυγες υποδεχονται συνεργεία της σλαβοφυρδομιανης αστυνομίας, τους καταγράφουν, τους δίνουν άδεια παραμονής 72 ωρών στην επικράτεια ,αντι των...6 μηνων στην Ελλαδα, και με λεωφορεία,διχως κρουασαν κλιματιστικο και στεγη, τούς μεταφέρουν ανά ομάδες των πενήντα ατόμων στον μικρό σιδηροδρομικό σταθμό της Γευγελής, για να επιβιβαστούν στα πρωτα τρένα προς την...Ελλαδα, και άλλοι, εκείνοι που μπορούν να.... πληρώσουν , με πούλμαν ή ταξί φεύγουν προς τη Σερβία.


ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΔΑ ΚΟΡΟΙΔΑΡΑ

ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΙΡΚΟΝΤΙΣΙΟΝ ΚΑΙ ΞΑΠΛΕΣ ΜΑΣΕΣ ΡΑΧΑΤΙ, ΣΤΗ ΣΕΡΒΙΑ ...ΕΝΟΠΛΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΤΕΤΡΑΕΘΝΙΚΑ!


Ετσι έχει η κατάσταση και στα σύνορα ΠΓΔΜ-Σερβίας στο ύψος του Κουμάνοβο, όπου όμως η διέλευση στη σερβική επικράτεια μέσα από δασικές περιοχές δεν είναι εύκολη, καθώς οι Αρχές της χώρας ακολουθούν πιο αυστηρή πολιτική έχοντας αναπτύξει ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις τις οποίες συνδράμουν

ΕΝΟΠΛΑ αποσπάσματα της ουγγρικής, γερμανικής και αυστριακής αστυνομίας (!!!), ενώ έχουν δημιουργήσει κέντρα Περισυλλογης στην κοιλάδα του Πρέσεβο όπου κυριαρχεί συντριπτικά το αλβανικό ισλαμικο στοιχείο.

Οι Σέρβοι, σε αντίθεση με την Ελλάδα, την ΠΓΔΜ και τη Βουλγαρία, δεν ακολουθούν πολιτική διευκολυνσης της διέλευσης των μουσουλμανικων λαθροροών, για τον επιπλέον λόγο ότι αυτές καταλήγουν και εγκλωβίζονται στα σύνορά τους με την Ουγγαρία,

που αποτελούν την αληθινη τελικη πύλη εισόδου για τον τελικό προορισμό στη Δυτ. Ευρώπη και αυτή την εποχή θεωρούνται η πλέον «καυτή ζώνη» της Ευρώπης στο ισλαμοπροσφυγικό ζήτημα. Παρά τα αυστηρά μέτρα εκεί, κοντά στην πόλη Σουμπότιτσα, καταφθάνουν με τη βοήθεια των επιτήδειων χιλιάδες άνθρωποι κάθε ηλικίας με σκοπό να περάσουν στην τελικη πυλη τερματοφυλακα της δυσης ,την Ουγγαρία.

Ανώνυμος είπε...

Η ΙΣΛΑΜΟΦΟΒΟΣ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ

Ο φόβος να πλημμυρίσουν τα δάση και οι πεδιάδες της Βοϊβοντίνα με προσφυγικά ισλαμικα πλήθη τρομάζει τους Σέρβους –ήδη τα πάρκα και οι πλατείες της πόλης αλλά και του Βελιγραδίου έχουν γεμίσει με Σύρους και Ιρακινούς τουριστες επιδοματων– και ακόμα περισσότερο τους Ούγγρους στη σκέψη ότι μπορεί πάνω στην απόγνωσή τους να επιχειρήσουν βίαια εισβολή, παρόμοια με εκείνη στο Καλαί της Γαλλίας.

Ανώνυμος είπε...

Η ΙΣΛΑΜΟΦΟΒΟΣ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ

Ο φόβος να πλημμυρίσουν τα δάση και οι πεδιάδες της Βοϊβοντίνα με προσφυγικά ισλαμικα πλήθη τρομάζει τους Σέρβους –ήδη τα πάρκα και οι πλατείες της πόλης αλλά και του Βελιγραδίου έχουν γεμίσει με Σύρους και Ιρακινούς τουριστες επιδοματων– και ακόμα περισσότερο τους Ούγγρους στη σκέψη ότι μπορεί πάνω στην απόγνωσή τους να επιχειρήσουν βίαια εισβολή, παρόμοια με εκείνη στο Καλαί της Γαλλίας.

ΥΔΡΑΥΛΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟ ΚΑΜΠΙΝΕ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΟΙ ΔΙΑΡ-ΡΟΕΣ

Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΙΣ ΧΑΛΑΣΜΕΝΕΣ ΠΡΟΣΦΥΓΟΜΕΝΤΑΝΑΣΤΟΣΩΛΗΝΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΑΜΠΙΝΕΔΟ ΤΑΣΙΑΣ ,Ο ΦΡΑΧΤΗΣ Η ΥΔΡΑΥΛΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΛΑΜΙΚΗ ΔΙΑΡΡΟΗ ΣΤΟ ΟΥΓΓΡΙΚΟ ΑΝΑΧΩΜΑ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ;

Ο φράχτης

Οι Ούγγροι εργάζονται πυρετωδώς για την ανέγερση του σιδερένιου φράχτη μήκους 170 χλμ., όσα περίπου είναι και τα σύνορα με τη Σερβία,

(ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΠΥΡΕΤΩΔΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΓΕΙΡΟΥΝ..ΤΖΑΜΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΚΟΥΠΟΛΕΙΣ ΣΤΗ ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑΣ ΜΕ ΑΙΡΚΟΝΤΙΣΙΟΝ ΚΑΙ ΝΟΜΟΥΣ ΜΕ ΦΥΛΑΚΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΦΩΝΟΥΝΤΕΣ ...)


προκαλώντας αντιδράσεις στο Βελιγράδι που φοβάται ότι με την ολοκλήρωσή του θα μείνουν εγκλωβισμένοι δεκάδες χιλιάδες πρόσφυγικες διαρροες απο την λεκανη της Ελλαδας στα εδάφη του.
(ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΕΡΒΙΚΟ ΛΑΟ...)



ΕΤΣΙ ΓΑΜΑ Η ΟΥΓΓΑΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙ,ΜΑΛΑΚΑ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΡΠΑΖΟΕΙΣΠΡΑΚΤΟΡΑ ΧΕΣΤΗ ΚΑΙ ΛΑΠΑ

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΚΑΝΗ ΟΙ ΔΙΑΡΡΟΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΡΟΕΣ ΤΗΣ



Ακόμα και αν ο Φαρχάτ, ράφτης από τη Συρία, που μαζί με την γκαστρωμενη σύζυγό του Νουρίζ και το πεντάχρονο κοριτσάκι τους Τουργκζούτ, που έφυγαν πριν από ενάμιση χρόνο από τη Συρία και περιμένουν στη Γευγελή να επιβιβαστούν στο τρένο για να φτάσουν μέσω Ουγγαρίας στην Αυστρία που ομως δεν τους περιμενει, τελικό τους τουριστικο προορισμό , καταφέρουν να περάσουν τα σερβικα σύνορα, τα πράγματα κάθε άλλο παρά εύκολα θα είναι γι’ αυτούς.

Πανό που καλούν τους μουσουλμανους προσφυγες να μην παίρνουν τις δουλειές των Ούγγρων θα αντικρίσουν μόλις διαβούν τα σύνορα ενώ θα πέσουν στα χέρια τους κάποια από τα χιλιάδες ξενοαπορριπτικου περιεχομένου φυλλάδια που διανέμονται στον πληθυσμό και ΔΕΝ θα ζητησουν και μεταφραστη απο το ουγγρικο κρατος,


ενώ δεν αποκλείεται να δεχθούν και κάποια προσφυγικη ροη σε σφαίρα από αεροβόλο όπλο καθώς θα διασχίζουν χωριά της μεθορίου.


Δημοσιεύματα στον Τύπο της Βουδαπέστης ανέφεραν ότι στην περιοχή Μπαράνια, στα σύνορα, ανθεί το εμπόριο αεροβόλων όπλων που ρίχνουν πλαστικές ροες σε σφαίρες, σε τιμές που ξεπερνούν τα 350 ευρώ, όταν ο μέσος μισθός στη χώρα είναι 250 ευρώ...Δειγμα του τι τραβουν και οι ακριτικοι πληθυσμοι της ουγγαριας στα συνορα απο τις...ροες και τις διαρροες της ελλαδικης λεκανης ΠΟΥ ΧΕΖΕΙ ΑΣΥΣΤΟΛΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΟΛΗ ...

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ

ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΕ Ο ΚΑΜΠΙΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΛΕΚΑΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΟΣΟ ΡΟΗ ΣΤΗ ΛΕΚΑΝΗ ΤΗΣ

ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΕΣ ΡΟΕΣ ΕΓΙΝΑΝ ΔΙΑΡΡΟΕΣ ΑΠΟ ΒΟΘΡΟΛΥΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΚΑΤΑ ΠΟΥ ΠΕΤΑΓΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΩΛΗΝΩΣΕΙΣ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΩΝ ΔΥΤΙΚΟΕΥΡΩΠΑΙΩΝ




ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ ΚΑΙ Ο ΤΣΑΚΩΝΑΣ ΤΗΣ ΚΟΜΙΣΙΟΝ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΦΡΑΞΗ...

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...