24/8/15

O πράκτωρ Alexis

Σκέπτομαι πόσο χαζοί είναι οι «θαυμαστές» του Alexis. Από την μια δεν ξέρουν «πόθεν είναι» και δεν ρωτάνε και από την άλλη δεν αντιλαμβάνονται ότι το παιδί εκτελεί αποστολή. Βρίσκεται σε υπηρεσία.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

αυτό είναι συνέπεια τού ότι ο μισθολόγος και συνταξιολόγος ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΣ το παίζει ιδεολόγος είτε αριστερός, είτε δεξιός, είτε δημοκράτης.

να ξεβρωμίσει ο τόπος!!!!

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Χατζάρα,
Έγκυρες πληροφορίες, που μόλις έλαβα, λένε ότι το μικρό όνομα του Τσίπρα ήταν Αλέξανδρος και το άλλαξε σε Αλέξης... Συνήθως, όσοι αλλάζουν όνομα αλλάζουν το επίθετο για κάποιο λόγο... Γιατί του Τσίπρα δεν του άρεσε το Αλέξανδρος; Φαίνεται ήταν πολύ ελληνικό...

Ανώνυμος είπε...

Οι Ελληνες δεν ψαχνουν να μαθουν τι ειναι ο κομμουνισμος , το ονομα του Τσιπρα ειναι παντελως αδιαφορο.
Τι Τσιπρας τι Τσιπας και αυτος παλια στελεχος του δοσιλογικου δολοφονικου φασιστικου ανθελληνικου σοβιετοτσολιαδικου κκε ηταν.

Ανώνυμος είπε...

Ξερετε λκυριοι, το συνοθυλευμα Τσιπρας κλπ το ξεραμε τι ειναι. Κατι πατριωτες (πχ Καμενος, οπως Καρατζαφυρερ στο παρελθον) δεν καταλαβαινουμε τι ρολο παιζουν (γιατι εδινε στους Αμερικανους την Καρπαθο?-τι λογικη εχει αυτο?).

Ανώνυμος είπε...

Τρυπιεs κυλοτεs

Ο πρωθυπουργός των ΛΟΑΤΚΙ θα συναντηθεί με τον Ερντογάν στις 13 Μαΐου

Το Ραντεβού του πρωθυπουργού των ΛΟΑΤΚΙ με τον Ταγίπ θα πραγματοποιηθεί  μετά την αναμενόμενη επίσκεψη του Ερντογάν στην Ουάσινγκτον στις 9 ...