5/10/16

Στις ΗΠΑ πέρασε ξανά μπροστά ο Τράμπ με 42%

Το καθημερινό βαρόμετρο της Rasmussen Reports που διεξάγεται από την Pulse Opinion Research, μετά από έρευνα με δείγμα 1500 πιθανών ψηφοφόρων, που πραγματοποιήθηκε στις 2-4 Οκτωβρίου, διαπίστωσε ότι μόλις το 29% του δείγματος πιστεύουν ότι οι ΗΠΑ κινούνται προς τη σωστή κατεύθυνση, και ότι το 86% των ψηφοφόρων του Τράμπ και το 88% εκείνων της Κλίντον λένε ότι δεν θα αλλάξουν την απόφαση τους.
Μεταξύ του 82% των ψηφοφόρων που λένε ότι είναι βέβαιοι τι θα ψηφίσουν, ο Τραμπ προηγείται με 48% έναντι 47% της αντιπάλου του. Ανάμεσα σε εκείνους που λένε ότι θα μπορούσαν να αλλάξουν γνώμη ο Τράμπ έχει 32%, και η Κλίντον 30%. Τόσο η Κλίντον και ο Τράμπ υποστηρίζονται από το 80% της κομματικής τους βάσης αλλά ο Τραμπ συνεχίζει να έχει ένα προβάδισμα μεταξύ των ανεξαρτήτων ψηφοφόρων.
Ο Τραμπ προηγείται καθαρά μεταξύ των ανδρών, μεταξύ των λευκών και εκείνων που είναι πάνω από τα 40 . Η Κλίντον είναι ακόμα μπροστά στις γυναίκες, στους μαύρους και στους νέους .
Η εκτίμηση αποτελέσματος δίνει 42% στον Τραμπ και 41% στη Κλίντον. Χθες, ήταν η Κλίντον στο 42% και ο Τραμπ 41% .Πρακτικά οι δυό τους βρίσκονται ακόμα στην κόψη του ξυραφιού.
Από τους δύο άλλους υποψηφίους ο Τζόνσον έχει 8% και η πράσινη εβραία Στάιν 2% ,αλλά το 52% των ψηφοφόρων που υποστηρίζουν Τζόνσον και το 76% εκείνων της εβραίας Στάιν, λένε ότι θα μπορούσαν να αλλάξουν γνώμη.5% είναι οι «μπερδεμένοι- αναποφάσιστοι».
Η επόμενη τηλεοπτική συζήτηση μεταξύ της Κλίντον και του Τράμπ είναι την Κυριακή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Προδοσία του 1897. Τα Ανάκτορα που ησαν στην υπηρσία των Αγγλων οργάνωσαν την ηττα στην Θεσσαλία και την Ήπειρο για να πάρει ενα μάθημα ο ελληνικός λαός και να μην θέλει την απελευθέρωση των υποδούλων Ελλήνων

 Όλα έγιναν για φύγουν οι  Εθελοντές που είχε στείλει ο Δηλιγιάννης στην Κρήτη. Αρχιστράτηγοε της Προδοσίας ήταν ο διάδοχος Κωνσταντίνος. Κα...