9/10/16

Ο πολυπολιτισμός και το Κράτος Δικαίου της Ανοιχτής κοινωνίας

-Τρία «προσφυγόπουλα» από την Αλγερία ηλικίας 19, 20 και 24 ετών, που ο «φασίστας Τσιπρά», τα κρατούσε στο Κέντρου Ταυτοποίησης Υπηκοότητας Αλλοδαπών, στη Μόρια της Λέσβου, το απόγευμα του Σάββατου από κοινού, με τη χρήση σωματικής βίας, εξανάγκασαν ένα 25χρονο «προσφυγόπουλο» από το Μαρόκο, σε συνουσία μαζί τους, ενώ προηγουμένως του είχαν αφαιρέσει το χρηματικό ποσό των 320 ευρώ.

-Το απόγευμα του Σαββάτου ,στις 19:25 , στο κέντρο της Αθήνας στην πλατεία Κλαυθμώνος, βρέθηκε από την αστυνομία κρεμασμένος σε ένα δέντρο ένας άνδρας αγνώστων στοιχείων αλλά οι αστυνομικοί συνέλαβαν ένα 35χρονο Πολωνό και έναν 52χρονο Ουκρανό που βρίσκονταν στο σημείο και σε κατάσταση μέθης, διότι ενας μάρτυρας κατέθεσε ότι εκείνοι κρέμασαν τον τρίτο αλλοδαπό.

ΥΓ.Εκ της αστυνομίας .

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Χατζάρα τα έμαθες; Ο δημοσιογράφος που διέρρευσε την συνομιλία του το 2005 με τον Τραμπ, που περιείχε σεξιστικά σχόλια, είναι ο Μπίλυ Μπους, από το εβραικό γένος των Μπούστηδων... Ανεψιός του τέως και ξάδελφος του πρώην προέδρου των ΗΠΑ... Αυτό κι αν ήταν μπουστιά...

Ανώνυμος είπε...

πααααρα πολυ ωραιααα,οι πρωτοι τον γαμησανε ,και οι δευτεροι τον κρεμασαν,παααρα πολύ ωραιααα!!!!!!!!