27/10/16

ΟΧΙ

Μέγα λάθος να ανοίγεις διάλογο με τον ρουφιανάκο αυγουλουπουργό.

-Ζήτω οι ήρωες του ελληνικού λαού που έπεσαν μαχόμενοι!
-Ανάθεμα στους πρακτορίσκους και προδότες.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κ. ΧΡΥΣΟΓΟΝΟΣ

ευρωβουλευτής ΣΥΡΙΖΑ



Η αντιμετώπιση του μαρξισμού


Λόγω της αναβίωσης του μαρξιστικού φαινομένου στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια, μια μειοψηφική αλλά όχι ευκαταφρόνητη μερίδα της ελληνικής κοινωνίας φαίνεται να θέλει να αγνοήσει την Ιστορία της Αριστεράς.

Ο μαρξισμός είναι ένα παράδοξο και σπάνιο φαινόμενο. Η κοινωνία, ή πάντως μια μερίδα της, η οποία οργανώνεται σε ένα μαρξιστικό κόμμα/κίνημα, εμφανίζεται να διεκδικεί όχι τη χειραφέτησή της από την εξουσία του κράτους, αλλά αντίθετα την υποδούλωσή αυτού στο Κόμμα και μάλιστα με τον πιο ολοκληρωτικό τρόπο.


Τούτο συνέβη περισσότερες από δύο φορές στην Παγκόσμια Ιστορία, στην Σοβιετία το 1917 , στη Κινα το 1949,στην Καμπουτσέα 1975 κλπ.


Η «κινηματική» ιδιαιτερότητα του μαρξισμού, δηλ. η εμφάνισή του κατ' αρχάς στην κοινωνία και η εντεύθεν μετάστασή του στο κράτος (η κατάληψη της εξουσίας), συνδέεται άρρηκτα με τον εγκληματικό του χαρακτήρα.

Τα μαρξιστικά κόμματα δεν αντιμετωπίζουν την (ανθρωποκτόνο) βία ως ένα απλό μέσο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ευκαιριακά για την επίτευξη πολιτικών στόχων, αλλά την εξιδανικεύουν ως ανώτερη μορφή ανθρώπινης δραστηριότητας, η οποία διακρίνει τους προλετάριους / «αδικημένους» (και μάλιστα όχι μόνο άτομα, αλλά και λαούς)

από τους αντιδραστικούς/ «εκφυλισμένους εκμεταλλευτές»

και περαιτέρω επιδίδονται συστηματικά στη χρήση βίας, όχι μόνο με πολιτικά αλλά και με ταξικά ή άλλα κριτήρια.




Συνεπώς τα κόμματα αυτά έχουν διφυή υπόσταση, ως αριστεροί συλλογικοί πολιτικοί φορείς αλλά και ως μαζικές εγκληματικές οργανώσεις ταυτόχρονα.



Η αριστερά γιγαντώθηκε ως απόρροια όχι μόνο οικονομικής και κοινωνικής κρίσης (τέτοιες κρίσεις εμφανίζονται άλλωστε με αρκετή συχνότητα σε καπιταλιστικές κοινωνίες, χωρίς να τροφοδοτούν κατ' ανάγκη μαρξιστικά κινήματα), αλλά κυρίως της διάψευσης ατομικών προσδοκιών, κατά την επαύριο πολύνεκρων πολεμικών συρράξεων.

Εστω και έτσι όμως, η δυναμική των μαρξιστικών κινημάτων δεν θα ήταν αρκετή για να τους εξασφαλίσει την τελική επικράτηση, αν δεν υπήρχε ανοχή των κρατικών μηχανισμών στις εγκληματικές πρακτικές τους και τελικά παράδοση της εξουσίας σ' αυτά.




Αρα ο μαρξισμός, έστω και αν φαίνεται να προέρχεται από την κοινωνία, δεν μπορεί να επιβληθεί χωρίς βοήθεια εκ των άνω, από τους ως τότε κατόχους της εξουσίας.

Αναγκαία και ικανή συνθήκη για την αντιμετώπιση του αριστερομαρξισμού, προτού αυτός προλάβει να υλοποιήσει τα εγκληματικά του σχέδια, είναι επομένως η έγκαιρη και αποφασιστική αντίδραση των οργάνων του καθεστωτικού-συνταγματικού κράτους, με βάση τους κανόνες της δικής του έννομης τάξης και ιδίως του δικού του ποινικού δικαίου.

Εφόσον τα ελεγχόμενα κρατικά όργανα επιτελούν τα καθήκοντά τους σύμφωνα με τον δικό τους νόμο, η συρρίκνωση του αριστερού καρκινώματος είναι θέμα χρόνου.

Ανώνυμος είπε...

εκει που τελειωνει η λογικη αρχιζει η αριστερα και η προοδος....
δεν κανουμε ποτέ διαλογο με αριστερους δεν εξηγουμε ποτέ με την λογικη. απλως τους γελοιοποουμε τους ξεφτιλιζουμε και τους δουλευουμε....
τρελα στη τρελα της αριστερας!!!!!!!
παρανοια στην παρανοια της αριστερας!!!!!!!!!!!!!!!!

συμφωνα λοιπον με την λογικη της αριστερας και οι ιταλοι μπορουν να πουν σημερα οτι οταν μπηκαν το 40 στην ελλαδα πολεμησαν τον φασισμο(τον ελληνικο)και καναν αντιφασιστικο αγωνα.....

η απαντηση στους εαμοβουλγαρους αριστερους ειναι σκληρη και τολμηρη αλλα ειναι η μονη αληθεια και ειναι η εξης

ολος ο ηρωικος φασιστικος ελληνικος λαος με επικεφαλις τον ηρωα φασιστα μεταξα ειπαν το ΟΧΙ, οταν οι κομουνιστες λεγαν/ γιατι να πολεμησουμε τον ιταλο κα γερμανο προλεταριο εργατη τι εχουμε να χωρισουμε μεταξυ μας πουρκουά να πολεμησουμε???? γιατι ο αρχηγος τους σταλιν ειχε δωσει εντολη σε ολα τα κομουνιστικα παρατρτηματα του να μην πολεμησουν τον αξονα επειδη υπηρχε η συμμαχια σοβιετιας γερμανιας.... και σημερα το σταλινικο καθεστως του 74 μας λεει οτι οι κομουνιστες λεει εκαναν εθνικη αντισταση και ηταν οι καλοι, και εμεις οι ελληνες οι κακοι και οι προδοτες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! και οι πανηλιθιοι αστοι το δεχτηκαν μετα το 74 και δεν αντεδρασαν!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
να ξερετε οτι εχουν σκοπο αργοτερα να βγαλουν και τους κολοκοτρωνη καραισκακη παυλο μελα μεγαλεξανδρο λεωνιδα σπαρτη ολη την αρχαια ελλαδα βυζαντιο βασιλεις κων/νο μποτσαρη και ολους τους ηρωες του ελληνικου λαου φασιστες ρατσιστες ξενοφοβικους ομοφοβικους και ναζι.....
πρεπει να βρουμε επειγοντως τροπους αντιμετωπισης του κοκκινου φασισμου του πολιτισμικου μαρξισμου....

avdargor είπε...

" Ψηφοθηρία, λόγοι κι εμβατήρια ποτέ δεν έφεραν την αλλαγή
για αυτό και χάθηκες στα σφαιριστήρια και μες στα γήπεδα την Κυριακή. "

" Όσα τα κέρδισες με τα μαρτύρια τα παζαρεύουν πάλι στα χαρτιά,
τρέχεις να ψάξεις μες στα καταφύγια και βρίσκεις μιαν αιχμάλωτη γενιά. "

avdargor είπε...

@Πέμ Οκτ 27, 03:45:00 μ.μ

απο περιεργεια. τι ακριβως θα αντιμετωπισεις τον 'κοκκινο φασισμο". θα μεταπεισεις το κοινο δλδ,το λαο. Και θα ψηφιζει κατι αλλο... αποκλειεται. εξαλλου τα γεγονοτα θα διαμορφωσουν τις καταστασεις,αν και... οι κυριαρχοι εχουν κ το μαχαιρι κ το καρπουζι,οποτε κ σε αυτο δε πονταρω πολλα.... πλεον.

avdargor είπε...

κατι αλλο... το μοναδικο, " ερισμα " τον κομουνιστων οπως λες ειναι κ το αυτο... το ονομα του λεγεται,ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ..... αυτος ειναι ο πυρηνας ολων κ η κινητηριος αντιπαραθεση. Δεν υπαρχει αλλο ιδεολογικο ερισμα για εμενα πια.

  29/3/23 Η 29η Μαρτίου στην Ιστορία Η 29η Μαρτίου είναι η 88η ημέρα του  Γρηγοριανού ημερολόγιου. Απομένουν 277 μέρες μέχρι το τέλος του έτ...