13/10/16

Ψευταράκος ο Ολαντρεού


Χεστήκανε και η βάρκα έγειρε με τις βόμβες του Φρατζεσκου. Σιγα μη του έλεγε ο Βλαδίμηρος  τα μυστικά του. Η Χίτλερι λέει ότι την παρακολουθεί και ο Φραντζέσκος λέει τα δικά του. «Βοήθεια έρχονται οι ρώσοι».

Αβάντα έκανε στον τσιφούτ Χαβαναγκίλα ότι «γενικά την  έψαχνε τη δουλειά», και ταυτόχρονα  είπε  ότι τάχα  ο Βαλόντια του είχε εμπιστοσύνη και του έλεγε τα …μυστικά του.

Δεν είμαστε ούτε με τον ένα  Οβριόπουλο ούτε  με τον Κούλημπαλί Χαβαναγκίλα και φυσικά δεν είμαστε με τον ρουφιάν-ρουφιάν.

Πέρα βρέχει.  Πάμε για άλλα.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πέμπτη, 13 Οκτωβρίου 2016

Σπείρα στην Αθήνα πουλούσε κλεμμένα αυτοκίνητα σε τζιχαντιστές

Σε ισλαμικές παραστρατιωτικές οργανώσεις στην Βόρειο Αφρική, αλλά και σε μονάδες του ISIS στη Συρία και το Ιράκ κατέληγαν τα ανταλλακτικά φορτηγών και ημιφορτηγών που “έκοβε” από κλεμμένα οχήματα η μεγάλη συμμορία που εξάρθρωσε την περασμένη εβδομάδα η Ασφάλεια Αττικής.

Η αποκάλυψη για την πολύ σοβαρή υπόθεση, από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά της Ιδιοκτησίας της Ασφάλειας Αττικής, σήμανε συναγερμό στις Μυστικές Υπηρεσίες της Δύσης, καθώς πολλά από τα ανταλλακτικά που κόβονταν στο διαλυτήριο του Ασπροπύργου, τοποθετούνταν σε κοντέινερ και κατέληγαν στην Βόρεια Αφρική, σε χώρες όπως η Υεμένη και η Λιβύη, όπου δρουν ομάδες του Ισλαμικού Κράτους σε απευθείας σύνδεση με την “πρωτεύουσα” του ISIS, στην Ράκα της Συρίας.

Όπως εξηγεί αστυνομικός που έχει γνώση των ερευνών: “...υπάρχουν βάσιμες υποψίες και ενδείξεις πως τα ανταλλακτικά από τα φορτηγά και τα ημιφορτηγά που έκλεβε και “έκοβε” η σπείρα κατέληγαν σε παραστρατιωτικές οργανώσεις της Β. Αφρικής, αλλά και στον ISIS. Με δεδομένο το πρόβλημα που έχουν οι Ισλαμιστές μαχητές, όσον αφορά στην επισκευή των οχημάτων τους, λόγω έλλειψης ανταλλακτικών, οι φονταμενταλιστές του Ισλαμικού Χαλιφάτου πληρώνουν όσο-όσο για ένα κοντέινερ με ανταλλακτικά. Ζεστό και αφορολόγητο χρήμα, δηλαδή”.


Συναγερμός στις Μυστικές Υπηρεσίες της Δύσης

Η αποκάλυψη για την σπείρα, στην οποία ηγούνταν ένας Σομαλός κι ένας Καμερουνέζος πρόσφυγας -ενώ ενεργό ρόλο έπαιζε γνωστός Έλληνας κακοποιός, ο οποίος την δεκαετία του 1990 διατηρούσε επαφές με πρόσωπα γνωστά, εκείνη την εποχή, στον Αναρχικό χώρο- σήμανε συναγερμό στις Μυστικές Υπηρεσίες της Δύσης, κυρίως στις βρετανικές και τις αμερικανικές, ενώ ανάλογη ενημέρωση έχουν λάβει και οι αντίστοιχες Ρωσικές Υπηρεσίες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ελληνικές Αρχές μόλις διαπίστωσαν τα περίεργα δρομολόγια των κλεμμένων ανταλλακτικών, άμεσα ενημέρωσαν την ΕΥΠ, που ερεύνησε εκ νέου τους ανθρώπους που είχαν συλληφθεί και κυρίως τους δυο Αφρικανούς πρόσφυγες, τον Σομαλό και τον υπήκοο Καμερούν.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως τα στελέχη της ΕΥΠ, που ενημερώθηκαν για την εξέλιξη της υπόθεσης, άμεσα συνέταξαν πληροφοριακά δελτία μπανανίας και τα έστειλαν σε συνεργαζόμενες Μυστικές Υπηρεσίες της Δύσης, και συγκεκριμένα στα Τμήματα που ασχολούνται με την Ισλαμική τρομοκρατία.

Μάλιστα τα στελέχη της ΕΥΠ ξετίναξαν και τους λογαριασμούς των δυο συλληφθέντων, αναλύοντας εισροές και εκροές μεγάλων χρηματικών ποσών από χώρες, όπως η Υεμένη, η Λιβύη, αλλά και χωρες της Μέσης Ανατολής.

Οι συνεργαζόμενες Μυστικές Υπηρεσίες, ενημέρωσαν τους Έλληνες για την ανάγκη που έχουν Ισλαμιστικές οργανώσεις για ανταλλακτικά οχημάτων, έπειτα από τα μέτρα που έχει λάβει η Δύση απέναντι στην ισλαμική τρομοκρατία, αλλά και τις κινήσεις που έχουν κάνει προκειμένου να προμηθευτούν συγκεκριμένα ανταλλακτικά για φορτηγά και ημιφορτηγά, πληρώνοντας για ένα κοντέινερ με ανταλλακτικά εκατοντάδες χιλιάδες δολάρια, ακόμα και σε μετρητά.

Ανώνυμος είπε...

Ο ρουφιάν-ρουφιάν ποιός είναι ρε Χατζάρα; Γιατί τόσα συνθηματικά; Για κάντο πιό λιανά...

Η 20η Απριλίου στην Ιστορία

H 20η Απριλίου είναι η 111η ημέρα του δίσεκτου 2024 κατά το Γρηγοριανό ημερολόγιο. Υπολείπονται 255 ημέρες μέχρι τη λήξη του έτους.   491 ....