2/10/16

Το Κράτος Δικαίου , ο «ευρωπαϊκός» Πολιτισμός και οι Κερκόπορτα-ΕΚΜ

Οι αμερικανόδουλοι και τουρκόφιλοι Τσιπρά -Καημένος πάρα τη διάλυση της Τουρκικής αεροπορίας συνεχίζουν να στηρίζουν τον Αττίλα στην Κύπρο και συνεχίζουν την εφαρμογή της συμφωνίας ΕΕ – Τουρκίας, το Ανώτατο Συμβούλιο Συνεργασίας, και τα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης.

Το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών, με την υποστήριξη των ΗΠΑ και της Γερμανίας που είναι της άποψης «ότι οι διαφορές μεταξύ των δύο χωρών πρέπει να επιλυθούν ειρηνικά και που απέχει από την έκφραση άποψης και δεν παίρνει το μέρος κανενός», ανακοίνωσε ότι «Μεταξύ των προβλημάτων αυτών περιλαμβάνεται και η κυριότητα ορισμένων νησίδων και βραχονησίδων στο Αιγαίο και σε σύνδεση με αυτό, το ότι δεν υπάρχουν μεταξύ της Τουρκίας και της Ελλάδας θαλάσσια σύνορα που να έχουν καθοριστεί με διεθνή συμφωνία που έχει ισχύ».

Δηλαδή η Λωζάνη ισχύει και όλα τα άλλα είναι άνοιχτά.
Οι τουρκικές εφημερίδες έμαθαν από την ΜΙΤ ότι « η Ελλάδα κατέλαβε παρανόμως δεκαεπτά νησιά που ανήκουν στις νομαρχίες Σμύρνης, Αϊδινίου και Μούγλας»!
Δηλαδή, η αδικημένη από τη Λωζάνη φίλη και σύμμαχος, ζητάει το δίκιο της για τα 17 νησιά της που τα έχουμε καταλάβει παράνομα.

Και κυβέρνηση στην Ελλάδα  για να υπερασπιστεί το Εθνικό Συμφέρον, είναι οι Κερκόπορτα-ΕΚΜ. Ο Αξελ, ο Πάνος Γουώκερ, ο Φίλης και ο ατζαμής χειριστής του ταχύπλοου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: