22/10/16

Αυτό θα πει ενημέρωση σε…. βάθος

Όπως μας λένε, "συνεχίζονται οι έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του 60χρονου συνταξιούχου αστυνομικού που φέρεται να πυροβόλησε τραυματίζοντας θανάσιμα 68χρονο ιδιοκτήτη γυμναστηρίου, χθες, στη συμβολή των οδών Πανόρμου και Βατοπεδίου, στην Αθήνα. Σημειώνεται ότι ο δράστης ήταν υποψήφιος με τη Χρυσή Αυγή στις εκλογές του 2012, στη Μεσσηνία".
-Πάντως ο Φώτης, (για τον οποίο λένε), ήταν και στην προσωπική ασφάλεια του Μητσοτάκη.

ΥΓ. Τι σχέση έχει η πολιτική δραστηριότητα του φερόμενου ως δράστη με το επεισόδιο; Ελπίζω πάντως ο Μανιάτης να μην αναλάβει την πολιτική ευθύνη.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Λες Χατζάρα να σπεύσει ο Μιχαλολιάκος να αναλάβει την πολιτική ευθύνη; Πλάκα θα 'χε...

Ανώνυμος είπε...

δεν θελει πολυ μυαλο να καταλαβεις τι σχεση εχει μια ιδωτικη υποθεση ενος ατομου με την πολιτικη του θεση ως ιδιωτης

ψαχνουν οποιαδηποτε ευκαιρια να ταυτιζουν με καθετι κακο η τρομαχτικο τους αντιπαλους τους.



ειναι στα πλαισια του πολεμου που διεξαγει το καθεστως με καθε μεσο,με χρημα με μμε με δημους που τα αρπαζουν απο τους εβραιους καθε τρεις και λιγο να πιπιλιζουν εκδηλωσεις για την γενοκτονια τους,με εκδηλωσεις και διαγωνισμους η παραστασεις στα σχολεια υπερ εβραιων και λαθρομεταναστων που εχουν αντικαταστησει τις εθνικες και με συνεχη προπαγανδα στην νεολαια μεσα στα σχολεια.

χατζαρα ,εχεις ποτε ανοιξει τα βιβλια γλωσσας τα σημερινα που τρωνε καθημερινα στη μαπα οι νεοι ανηλικοι απο τα κρατικα σχολεια;

θα φριξετε,προκειται για ιουδαιοαναρχικα βιβλια που ολη η υλη τους ειναι μια συνεχης εξυμνηση των ξενων μεταναστων ,χλευη στον χριστιανισμο και υστερικη κατασκευη πολεμιστων κατα της φυλης και του ελληνισμου ως πολιτισμος,φτιαχνουν μια νεολαια αναρχικη και πιο μισελληνικη και απο γκριζο λυκο!

τα παιδια πλεον δεν διδασκονται ελλαδα αλλα αντιφασιστικη πλυση εγκεφαλου ολοκληρωτικου καθεστωτος που μισει την λευκη φυλη ,το αρσενικο φυλο και το εθνος αυτης της ρατσας!

οτι και να λετε λοιπον ,αυτοι εχουν ομηρους τη νεα γενεια και φτιαχνου γενιτσαρους μεσα στα σχολεια με τη βοηθεια των μμε.

ουτε η οικογενεια μπορει να κανει τιποτα,τα παιδια ανηκουν στο κρατος πλεον και στις φυλλαδες που τα φτιαχνουν ως τερατα .


ειδατε ποτε στα τοσα που καταγραφονται καθημερινα στο δελτιο εγκληματικοτητας να δινουν την πολτικη ταυτοτητα των εμπλεκομενων;

ποτε,γιατι στοχος τους ειναι να συνδεσουν μονον ενοχλητικες πολιτικες ιδεες με το κακο και το εγκλημα.


καθε μερα το 70-80 τοις εκατο απο τα δελτια της αστυνομιας ειναι αλλοδαποι λαθρομεταναστες προσφυγες και γυφτοι καθε εθνικοτητας και ελλαδικης.

γινεται της μουρλης απο εγκληματικοτητα ,το χασισι παει συνεφο οι βιασμοι παιδεραστιες και ελαχιστα επιλεγμενα δημοσιοποιουνται και παντα προαστατευοντας τους αλλοδαπους παλιανθρωπους που πρωταγωνιστουν παντου!

ειδατε τιποτα στα μμε στις εφημεριδες;μουγκα για να προστατευσουν το σικε προφιλ του κακομοιρου μεταναστη που καλλιτεχνουν μμε και πολτικα κομματα με ολοκληρωτικες μεθοδους

προκειται για ενα μετικο καθεστως πνιγμενο μεσα στο ψεμα στη λογοκρισια και στον ολοκληρωτισμο μιας ομερτα γενικευμενης,

εχουν παρει εντολη απο τα δημοκρατικα κομματα του κοινοβουλιου και εχουν επιβαλλει μια τρομακτικη γενικη προληπτικη λογοκρισια μια χουντα κοινοβουλευτικη και κρατανε τις μαζες στον υπνο!


ακομη και στην ακροπολη να φτασουν τουρκικα στρατα δεν θα μαθει τιποτα ο ελλην απο τα μμμε και τις πορνοφυλλαδες που ειναι ολες σημαδεμενες


δεν χανουν ευκαιρια να κανουν πλυση εγκεφαλου στα μμε και στα σχολεια που ελεγχουν απολυτα,ενω χρησιμοποιουν και τους δημους τα συνδικατα κλπ.

Ανώνυμος είπε...

Το γεγονός αυτό ήταν, όπως είπε και ο θύτης, η "κακιά η ώρα". Τόσα χρόνια στην Αστυνομία είχε διατηρήσει πολλές φορές την ψυχραιμία του, αλλά μία κακή στιγμή φτάνει.
Πράγματι ο κατηγορούμενος(που το αναγνώρισε ο ίδιος και ζήτησε συγγνώμη)υπήρξε μέλος της προσωπικής φρουράς του τότε Πρωθυπουργού Κ. Μητσοτάκη(αλλά και άλλων σημαινόντων προσώπων).
Είναι μία τραγωδία και για τις 2 οικογένειες, και του θύτη και του θύματος....

Η προδοσία του 1941 και το εθνοσωτήριο πραξικόπημα που δεν έγινε.19 Απριλίου 1941. Ο Εστεμμένος τενεκές και ο Πάλερετ επέβαλαν τον Στρατιωτικό Νόμο στην Αθήνα. Στις υποχωρούσες μονάδες στο μετωπο μοιραζόταν προκήρυξη του ΚΚΕ

  Η 19η Απριλίου 1941, ήταν Μεγάλο Σάββατο. Οι Γερμανοί απείχαν 350 χιλιόμετρα από την Αθήνα και πλησίαζαν την Λαμία. Το πρωί της 19ης κ ατα...