11/10/16

Όπου πλεόνασε η αριστερά υπερεπερίσσευσαν οι καραγκιόζηδες

Μου γράφει το (χαζό) παιδί από την softpower: «Γιατί Χατζάρα; Έχεις εσύ κατάλογο με αυτούς που πέθαναν στην Κατοχή από πείνα και τις πολιτικές τους πεποιθήσεις; Μια αστήρικτη προσωπική σου πεποίθηση εκφράζεις...».

Ιδού το αυγό του Κολόμβου κάθε ρουφιανομακάκα. Οι αποδείξεις. Και δη ουδέτερες.
Ρε ρουφιανόμαγκα, ένας πέθανε από την πείνα στην Ακροναυπλία και τον κλαίνε ακόμα.
Από τους εξόριστους φυλακόβιους που «δραπέτευσαν» και μαζεύτηκαν στην Αθήνα για να αγωνιστούν μαζί με τους συμμάχους, δεν πέθανε κανένας από την πείνα. Κανένας.
Είπαμε ρε κορόιδα. Μάζευαν Βλίτα και τα έβραζαν και τους έριχνε ο Γιαχβε το Μάνα. Τα φυλακισμένα Κομμούνια ήταν άλλη υπόθεση.
Αλλά οι αριστεροί ρουφιανόμακγες δεν μπορούν να κάνουν ούτε τις απλούστερες σκέψεις. Βλάκες με αριστερή πατέντα. Για αυτό και ψηφίζουν ΕΚΟΥΜΟΥ ΔΝΤ- και Αξελ Τσιπρά.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλά οι αριστεροί είναι βλάκες και ψηφίζουν ΣΥΡΙΖΑ, εσύ που ψήφιζες ΠΑΣΟΚ και ΛΑΟΣ τι ήσουν; Ξύπνιος;

Ανώνυμος είπε...

Καλά πως γίνεται να πιστεύεις ταυτόχρονα ότι ψηφίζουν εκουμου και μιλάνε σε σένα, μήπως νομίζεις ότι προσπαθούν να σε κάνουν κι εσένα εκουμου;

Μασόνοι είναι και τρολάρουν επί πληρωμή για να σου σπάνε τα νεύρα κι εσένα και των αναγνωστών.

Κι εσύ τσιμπάς γιατί ο βλάκας είσαι εσύ, όχι αυτοί που τη δουλειά τους κάνουν.

Ανώνυμος είπε...

Εσύ είσαι πολυυύ ξύπνιος... Εδώ η Νέα Τάξη Πραγμάτων δεν δίνει λεφτά για να συντηρήσει 4-5 τηλεοπτικά κανάλια και θα δώσει σε σχολιογράφους για να γράφουν σχόλια σε μπλογκ;

Ανώνυμος είπε...

ειναι αναγκη να βριζεις; δικαιωμα σου ειναι βεβαια. αλλα σιγουρα αν εχεις κανει τοσο σοβαρη δουλεια , αυτη η αντιδραση σου υποβαθμιζει το εργο σου. καταλαβαινω, εχεις κουραστει με την βλακεια του κοσμου. κατανοητόν. απλα λεω οτι πεφτεις στο επιπεδο των βλακών.

Ανώνυμος είπε...

https://is.gd/O2z6ma