10/10/16

Ο επιμένων αριστερός

Μου έγραψε: «Χατζάρα σε ενοχλεί που οι αριστεροί της εποχής εκείνης μιλούσαν για την Πατρίδα και την εθνική ανεξαρτησία; Μήπως έπρεπε να την κοπανήσουν κι αυτοί στην Αίγυπτο μαζί με τους «εθνικόφρονες» της κυβέρνησης και του βασιλιά; Ή μήπως έπρεπε να συνεργαστούν με τον κατακτητή όπως έκαναν κάποιοι άλλοι «εθνικόφρονες»;; Θα τους επικρίνεις και γιατί έμειναν στην Ελλάδα και αντιστάθηκαν; ΥΓ. Και επί τη ευκαιρία, αν το ΕΑΜ πήρε 7.200 λίρες από τους Άγγλους όπως λες, γιατί δεν μας λες πόσες λίρες πήρε ο ΕΔΕΣ του Ζέρβα; Ο στρατηγός μάλιστα έχασε έναν άνδρα του από ρίψη αγγλικών εφοδίων!


Καλά, δεν επιμένω να έχουν όλοι το ίδιο μυαλό. Για αυτό το εκλαϊκεύω το πράγμα. Να με καταλάβει και εκείνος που με ρωτάει καλόπιστα,(όχι ο ρουφιάνος μασσόνος), αν έχω ουδέτερη απόδειξη ότι ο στρατιώτης του Χοχενστάουφεν ήταν Γιβελίνος.
Αλλά εκείνος που δεν καταλαβαίνει είτε είναι απολύτως βλαξ ειτε απολύτως ρουφιάνος.
Τα έχω ξαναγράψει 110 φορές. Οι «αριστεροί» δεν ήταν και δεν είναι «αριστεροί».Το έλεγε και ο σ.Νίκος. Για αυτό και οι πράκτορες και ρουφιάνοι έκτοτε τον καταδικάζουν, όπως καταδικάζουν οι οβριοί τον "μουστάκια".
Οι πράκτορες της SOE στις γραμμές του ΚΚΕ δεν ηταν φαντασία του σ.Νίκου αλλά πραγματικότητα . 

Ο Μάρκος Βαφειάδης ήταν το 1938 συντονιστής στο Κίνημα της Ιντέλιζενς Σέρβις-Μητσοτάκη στην Κρήτη. Ο σ.Γυφτοδήμος γνώριζε προσωπικά τον πατήρ-Δημήτριο Μπαλφουρ. Ο Παπάγος δεν δέχθηκε τον Ψαρό να υπηρετήσει στον ελληνοιταλικό πόλεμο αλλά δέχθηκε τους Βελουχιώτηδες. Και για την ήττα έφταιγε ο Τσολάκογλου και και οι στρατηγοί που νίκησαν τους Ιταλούς.
Το παρακάτω απόσπασμα του «Διαγγέλματος» που συνέταξε η SOE και προσυπέγραψαν τα κομμούνια μιλάει από μόνο του. Δεν φταίνε οι εγγλέζοι και τα γκροτέτσκα σχέδια τους, δεν έφταιγαν ο Βασιλιάς και ο Παπάγος αλλά ο Τσολάκογλου που «πρόδωσε» τους.... προδότες.

«Υποδουλωθήκαμε στον ξένο κατακτητή όχι γιατί μας έλειψε το θάρρος κι ο ηρωισμός, μα γιατί προδόθηκε ο αγώνας μας, γιατί κρατηθήκαμε διασπασμένοι και σκλάβοι εσωτερικά, γιατί ο λαός μας καταληστεύθηκε αντί να προετοιμαστεί για την εθνική άμυνα, γιατί γαλουχήθηκαν στις γραμμές μιας καταστάσεως η διαφθορά κι η προδοσία, γιατί οι Τσολάκογλου και Σία, αυτοί που αποσύνθεσαν το μέτωπο και χτύπησαν πισώπλατα τον φαντάρο, τον τσολιά, τον Κύπριο και Δωδεκανήσιο εθελοντή, τον ήρωα της Κρήτης, παίζαν ηγετικό ρόλο τότε. Γι' αυτό και μόνο γι' αυτό υποδουλωθήκαμε στον ξένο καταχτητή».

Με ενοχλεί ότι οι κόκκινοι λύκοι, τα κομμούνια, οι προδότες, οι ΟΙΚΑΔΕ της Μικράς Ασίας, φορούν την προβιά του Πατριώτη. Με ενοχλούν τα ψέματα.
Τα ίδια ψέματα που ειπαν οι ΕΚΟΥΜΟΥ και ο Αξελ Τσιπρά στους χαζούς που τους έδωσαν την ψήφο τους.

ΥΓ.Το πόσα πήραν οι ΕΑΜ/ΚΚΕ/SOE και πόσα ο ΕΔΕΣ τα γράφω στο βιβλίο μου.Δεν θέλω κουτοπονηριές και μαλακιές. 1.400.000 πήρε το ΚΚΕ σου, κορόιδο φτωχέ.

18 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

σπυρο μπερδευεις τον κοσμο μαυτα που λες και δημιουργεις συγχυση και αποπροσανατολισμο με τον τροπο που τα λες.... δεν τα καταλαβαινει ο κοσμος.....αλλαξε τροπο....
σημερα ο υψιστος θανασιμος εχθρος ειναι ο εσωτερικος ο εαμοβουλγαρος αριστερος μαζι με τους λαθρο του,κυριως ισλαμιστες και τουρκαλμπαν.μετα οι ελαχιστοι λιμπεραλιστες και λοιποι μισελληνες διεθνιστες.
μετα οι οσμανλι τουρκ και λοιπα κτηνη της οικουμενης
δηλαδη ο υψιστς εχθρος ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΣ ΜΑΡΞΙΣΜΟΣ!
μαυτον θα επρεπε να ασχολεισαι και συ και ολα τα πατριωτικα μπλογκς και τον τροπο που χτυπαει συστηματικα και μεθοδικα καθε τι εθνικο και ελληνικο διαστρεβλωνοντας με ρεπουσικο φίλικο τροπο την ιστορια και μειωνωντας και γελοιοποιωντας την.
εδω και 42 χρονια βαζουν παιδακια νηπιαγωγειου να καταθετουν στεφανια σε ανυπαρκτους νεκρους του κατεξεφτελισμενου λαλιωτικου και δαμανακικου πολυτεχνειου και οτι οι εαμοβουλγαροι σεπαρατιστες ηταν λεει πατριωτες και καναν λεει εθνικη αντισταση!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

παρτε αυτο του αγι στινα

Άγις Στίνας, παλαιό στέλεχος ΕΑΜ-ΕΛΑΣ, ΟΠΛΑ και ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ τού ΚΚΕ:

« ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΚΚΕ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ ΜΕ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΑΓΑΛΛΙΑΣΗ!
Η Γερμανία είναι σύμμαχος τής Ρωσίας, συνεπώς και δική τους...
Το ΚΚΕ τότε, όπως και όλα τα κομμουνιστικά κόμματα του κόσμου, είχαν πάρει στα σοβαρά το σύμφωνο Στάλιν-Χίτλερ, είχαν πιστέψει στη σταθερότητά του και στη μονιμότητά του και δεν κάνουν διάκριση ανάμεσα στο ένα και στο άλλο σκέλος της συμμαχίας...
Βρίσκανε κοινά σημεία και ιδεολογική συγγένεια με το ναζιστικό κόμμα...
Οι σταλινικοί κρατούμενοι ήταν γεμάτοι χαρά και ενθουσιασμό για τις νίκες των δύο συνεταίρων, της Γερμανίας και της Ρωσίας, επειδή θεωρούσαν δικές τους αυτές τις νίκες...»

Ανώνυμος είπε...

εδω ενα βιντεο χθεσινο του τακη λαζαριδη που εξηγει τα παντα για τους εαμοβουλγαρους μισελληνες συνηδειτους προδοτες

https://www.youtube.com/watch?v=0M89y-uA8AU

και εδω σολζενιτσιν που λεει οτι οι κομουνιστες εσφαξαν εκατομμυρια παιδακια του ρωσικου λαου και ολων των λαων που κατεκτησαν,και οτι απο τη στιγμη που γινεις κομουνστης(η γιαχωβας η ισλαμιστης) παυεις na εισαι πλεον ρωσος ελληνας γερμανος κ.λ.π. και γινεσαι μελow μιας διεθνους σεκτας και στρεφεσαι με μισος κατα της πατριδας σου και των πρωην συμπατριωτων σου εξοντωνοντας εκατομμυρια απο αυτους θελοντας να επιβαλλεις την αρωστημενη θρησκεια σου δια της βιας
αυτα πρεπει να μαθαινεις στον κοσμο....τι εστι μπολσεβικισμος τι εστι κοκκινη πανουκλα και πως λειτουργει ο ψυχολογικος μηχανισμος του συνηδειτου προδοτη του γενιτσαρου...
και να μην τα συμψηφιζουμε με αλλους προδοτες ευκαιριακους και κατα περιπτωσιν απο αλλες παραταξεις και αλλους χωρους...

«Πρέπει να το καταλάβετε.
Οι ηγέτες των Μπολσεβίκων που κατέλαβαν την Ρωσία δεν ήταν Ρώσοι. Μισούσαν τους Ρώσους. Υποκινούμενοι από εθνικό μίσος βασάνισαν και έσφαξαν εκατομμύρια Ρώσων, δίχως ίχνος ανθρώπινης τύψεως. Η Οκτωβριανή Επανάσταση δεν ήταν αυτό που αποκαλείτε στην Αμερική «Ρωσική Επανάσταση». Ήταν μία εισβολή και κατάκτηση εναντίον του ρωσικού λαού. Οι περισσότεροι από τους συμπατριώτες μου υπέφεραν φρικτά εγκλήματα από τα αιματοβαμμένα χέρια τους απ' όσο οποιοσδήποτε άλλος λαός ή έθνος σε ολόκληρη την ανθρώπινη ιστορία. Δεν μπορεί να υποεκτιμηθεί.

Ο Μπολσεβικισμός υπήρξε η μεγαλύτερη σφαγή ανθρώπων όλων των εποχών.
Το γεγονός ότι το μεγαλύτερο μέρος του κόσμου αγνοεί την πραγματικότητα αυτήν αποτελεί απόδειξη ότι τα παγκόσμια μέσα ενημερώσεως βρίσκονται στα χέρια των δραστών αυτών.»

Aleksandr Solzhenitsyn (1918-2008)

Ανώνυμος είπε...

Αφιέρωμα στον τελευταίο πρωταγωνιστή της 21ης Απριλίου 1967, Στυλιανό Παττακό

https://www.youtube.com/watch?v=a2kbapuRUXw

Ανώνυμος είπε...

Βλάκας είναι όποιος νομίζει ότι τα περί Γιβελίνων ήταν το θέμα όταν αυτό ήταν μόνο ένα παράδειγμα και το πραγματικό θέμα και πρόβλημά σου είναι ότι έτσι και προσπαθούσες να πάρεις πτυχίο κάνοντας αυτή την έρευνα, χωρίς να δίνεις πηγές θα έπαιρνες τα @@ των καθηγητών σου.

Δεν είσαι καμία ακαδημαϊκή αυθεντία με δημοσιεύσεις σε peer reviewed journals, αν δοκίμαζες τη διαδικασία με τα peer reviews και τις πηγές, με τα φευγάτα και αδύναμα στηριγμένα που λες θα έπαιρνες κι από εκεί τα @@ τους.

avdargor είπε...

ΑΥΤΟ το κομουνι.. δεν εχει μαθει τα βασικα της ιστοριας? καν?..... χαχαχαχ φανταστητε τη πλυση εγκεφαλου εχει δεχθει απο τους ινστρουκτορες..... πολυ πιο επικυνδινοοι ειναι τωρα πια... δε ξερει ακομα οτι τοτε υπηρχαν δυο παγκοσμια στρατοπεδα.... του Κομουνισμου κ του Δυτικου κοσμου.... τι να του απαντησεις τωρα......... χαχαχα

avdargor είπε...

εθνικη ανεξαρτησια με τη Μακεδονια στη βουλγαρια?.. Ημαρτον κ τον αφηνετε να γραφει...... χαχα

Ο Τραμπακουλας Ευρωπαιος είπε...

Γιατι ασχολουμαστε συνεχεια με τους αριστερους και τα κουμουνιστικα μυθιστορηματα τους ;
Μα γιατι απλουστατα καμια καριολα δεν εμαθε τους Ελληνες ιστορια και εχουν πληρη αγνοια τι εγινε στον Β' Π.Π.
Το εχω ξαναγραψει και το ξανα λεω , στην μεση ανατολη μαγειρεψαν οι Αγγλοι τον εμφυλιο αφηνοντας να εκδηλωθει η ανταρσια των εκει αριστερων μονο και μονο για να αχρηστευσουν τα στρατευματα μας. Το εκει μπουρδελο που ονομαζοταν εξοριστη κυβερνηση ειχε προσλαβει ολους τους αποτακτους του '35 και κατοπιν εντολης της πουτανας Αλβιωνας εκανε λεει εκδημοκρατισμο !!!!!
Εκδημοκρατισμο κατ' εντολη Αγγλων σε δικτατορια που ειχαν επιβαλει Αγγλοι ... !!!!
Ποσο μαλακες ειστε πια ρε νεοελληνες γαμω την Ηλενια σας και τα αγνα λαικα αισθηματα σας.
Τα πρωτοπαλικαρα του Μεταξα Διακος και Μανιαδακης ηταν ρουφιανοι της Ιντελιτζενς αποδεδειγμενα ρε μαλακες, ενω ο πολεμος μαινοταν αυτοι τρωγαν πιναν και γαμουσαν στην Αμερικη !
Οταν μπηκαν οι Αγγλοι στην Ροδο τα αιχμαλωτισμενα panzer της Γερμανικης μεραρχιας ''ροδος'' τα πεταξαν στην θαλασσα αντι να τα αφησουν στους Ελληνες. Την διοικηση δεν την εδωσαν στους Ελληνες αλλα την ασκουσαν αυτοι για υπαρχει ανακατοσουρα. Τα βομβαρδιστικα αεροπλανα που ειχαν δωσει στην Π.Α. τα Baltimore τα πηραν οι καριολες και τα εδωσαν στους Ιταλους που δεν ειχαν καμια αναγκη για να μας αφησουν χωρις βομβαρδιστικα και ετσι να προλαβουν τα κουμουνια να οχυρωθουν καλα.
Γαμω το σπιτι σας γαμω μαλακες σας γαμησανε το σπιτι οι Αγγλοι και σεις τους κανετε και τεμεναδες γαμημενοι ιθαγενεις καρναβαλοι ζωα γεννημενοι δουλοι !
Ακου το μουνοπανο πως μιλαγε για τα παληκαρια που πηγαν στα ξενα να πολεμησουν για την πατριδα οπως πηγαν και τοσοι αλλοι .... Πολωνοι Τσεχοσλοβακοι ... Ηταν λεει βασιλικοι και εθνικοφρονες ..... Το μουνι της μανα ς σου ρε καριολη μας ανεβασες την πιεση πρωι πρωι ρε πουστη γαμω το ΕΠΑΜ σου παλιοπρεζακια χαλβα !
Πουτανακι της Ευρωπης και της Αγγλιας ους το διαολο καθικι .

Ρε Σπυρο μην τους δημοσιευεις τους μαλακες εχω φτασει στο αμην με την μαλακια τους.
Η μονο εγχειρηση που θα τους κανει καλα ειναι μια σφαιρα στο κουτελο . Α ει στο διαολο σκουπιδια .

Ανώνυμος είπε...

Μιλάς κι εσύ Αλβανέ εθνικιστή, που διεκδικείς την Τσαμουριά; Αυτά που λες περί Μακεδονίας είναι παπαριές. Δεν υπήρχε ποτέ περίπτωση να παραδοθεί η Μακεδονία σε κανέναν. Κομμουνιστής ήταν κι ο Χότζα, αλλά την Τσαμουριά δεν την ξέχασε...

Ανώνυμος είπε...

" 1.400.000 πήρε το ΚΚΕ σου, κορόιδο φτωχέ"

Καλά Χατζάρα, ότι πεις... Άμα ποτέ βρεις και τις αποδείξεις για να στηρίξεις αυτά που λες, θα περιμένω να τις δημοσιεύσεις...

ΥΓ. Btw δεν είμαι ΚΚΕ και συμφωνώ μαζί σου ότι η τότε ηγεσία του ήταν ή βλάκες ή πράκτορες, εσύ όμως είσαι ισοπεδωτικός, θέλεις να βγάλεις όλους τους κομμουνιστές προδότες. Και αυτό είναι άδικο. Παρά την άθλια ηγεσία τους, πολλοί κομμουνιστές έπεσαν για την Πατρίδα και έπρεπε να τους τιμάς κι αυτούς.

Ανώνυμος είπε...

Δεν πα' ναχει μαλλιασει η γλωσσα για τους μασωνους σιωνιστες τεταρταυγουστιανους, αρχιζουν τα γιδια παλι το λιβανισμα "μεταξας". Δεν παναχει πηξει το μπλογκ για την σια γκας ξεβρακωτος και τους λαγουμιτζηδες των στοων, αυτοι εκει, ο γιωργαρος, η εθνοσωτηριος κλπ. Στην κηδεια και εκπροσωπος της χα.
Νομιζω πως οι ανθρωποι μιλουν πλεον καθαρα για την ταυτοτητα τους.
Θεος σχωρεστον τον κορακοζωητο μακαριτη, αφου λεει οτι ηταν Χριστιανος, αλλα μαλλον κατ' ονομα μονο. Απο που κι' ως που αποταγμενος αξιωματικος διατηρει τα παρασημα του; Τα τεκνα της στοας εχουν μονιμη προστασια.

Ανώνυμος είπε...

Απογοητευση και απο τον χιο τον μακελλαρη.
Τεσπα αφου δεν βαζουν μυαλιο, καλο μπουχενβαλ, μπιρκεναου, η πιτεστι, αιουντ ευχομαι στους συμπαθεις πλην αικιου ραδικιου πατριωτες. Το επομενο 21 σε καναδυο αιωνες.

Ανώνυμος είπε...

Γιατί στους αγγλοσάξονες δεν έπιασε ο Κομμουνισμός και οι συναισθηματικές κορώνες των εγχώριων μπολσεβίκων-αριστερούληδων σφαγέων αθώων Ελλήνων πολύ μεγαλύτερου αριθμού τον 20ο αιώνα από κάθε άλλον εισβολέα . Γιατί απλά οι μπολσεβίκοι φιλοαριστερούληδες ελληνόφωνοι είναι δυστυχώς ανεπίδεκτοι μαθήσεως και εξελίξεως. Οι αγγλοσάξονες δεν φέρουν συναισθήματα , ούτε έχουν προσωπικά και ήθελαν να κερδίσουν τους Γερμανούς. Είδαν εδώ πόσο κατσαπλιάδες είναι οι υποβαλκάνιοι Ελληνες και τους έστησαν μία ωραία ωραία σύρραξη.

Ανώνυμος είπε...

Γιατί συγχύζεσαι ρε Τραμπάκουλα; Καλά κάνεις και τα βάζεις με τις λούγκρες τους Άγγλους, αλλά ξεχνάς ποιοί ήταν αυτοί τελικά που πολέμησαν στο πλευρό των Άγγλων; Ο Ιερός Λόχος ήταν, η Οργάνωση Χ ήταν και τα "μετανοημένα" Τάγματα Ασφαλείας... Αν δεν παρέμβαιναν τα τεθωρακισμένα των Άγγλων στου Μακρυγιάνη, όλοι οι χωροφυλάκοι θα ήταν μακαρίτες... Έχεις δίκιο για όσα τους καταμαρτυράς, αλλά πρέπει να τους φιλάτε και το χέρι που σας έσωσαν στα Δεκεμβριανά...

avdargor είπε...

@Τρί Οκτ 11, 08:59:00 μ.μ.

αυτο ελειπε να μη παρεμβαιναν οι τοτε εμφανεις κ τυπικα Συμμαχοι σου........ χαχαχαχ σε εσας απλα δε μπορουσαν οι Σοβιετικοι,ηταν μακρυα...χαχ οι Ρωσσοι δεν ειχαν εξοδο στΟ αΙΓΑΙΟ ΒΛΕΠΕΙς...χαχα

Ανώνυμος είπε...

Εβραιό-ταλμουδιστές μπολσεβίκοι γενοκτόνοι χάζαροι των Ευρωπαϊκών πλυθησμών. Αμέτρητα ολοκαυτώματα συνέβησαν στην ευρωπαϊκή ήπειρο τον 20ο αιώνα, αλλά ο σιωνιστικός βόρβορος της απάτης και της διαστροφής εννοιών και αληθείας έχει αποπρογραμματίσει την λογική λειτουργία των κατοίκων της όμορφης ευρώπης.
Οι ταλμουδο-μαρξιστές γενοκτόνοι ,μαζί με τα αγγλοσαξονοειδή Ατλάντια υπολλείματα κατέστρεψαν - βίασαν - χρησιμοποίησαν κάθε μορφής προπαγάνδα για να αντιστρέψουν την πραγματικότητα αυτό δλδ που κάνει λαϊκά ο διάβολος , χρησιμοποιώντας πονηρία - δόλο - απάτη
https://www.amazon.com/Hellstorm-Death-Nazi-Germany-1944-1947/dp/1494775069

Hellstorm: The Death of Nazi Germany, 1944-1947

It was the most deadly and destructive war in human history. Millions were killed, billions in property was destroyed, ancient cultures were reduced to rubble--World War II was truly man's greatest cataclysm. Thousands of books, movies and documentary films have been devoted to the war. There has never been such a terrible retelling of the story, however, as one will find in Hellstorm. In a chilling "you-are-there" style, the author places the reader at the scene, in the moment. Throughout this book readers will see what Allied airman saw as they rained down death on German cities; or the reader will experience what those below experienced as they sat trembling in their bomb shelters awaiting that very same death from above. The reader will view up close the horrors of the Eastern Front during the last months of fighting and through the mud, blood and madness of combat they may come to understand how the same German soldiers, who only moments before had destroyed an enemy tank, could now risk their own lives to rescue the trapped Soviet crew inside. Readers will witness for themselves the fate of German women as the rampaging Red Army raped and murdered its way across Europe--all females, from "eight to eighty" feared the dreaded words, "Frau Komm." The worst nautical disasters in history which claimed thousands of lives, the greatest mass migration known to man in which millions perished, the fate of those wretched victims in post-war death camps and torture chambers, these and many other dark secrets of World War II now come to light in Hellstorm.

Ο Τραμπακουλας Ευρωπαιος είπε...

Πανηλιθιε ανωνυμε που παριστανεις τον πονηρο εισαι ανικανος να εκφερεις γνωμη γιατι απλα ξεφτιλιζεσε μη δυναμενος να σκεφτεις λογικα. Αν πρεπει να ευχαριστω εγω τους Αγγλους που ''μας σωσανε'' αλλο τοσο πρεπει να τους ευχαριστησεις και εσυ που (σας) πληρωναν και σας ΜΑΝΑΤΖΑΡΙΖΑΝ . Εκτος κι αν τους κρατας μουτρα επειδη ο Τσωρτσιλ διεκδικησε και πηρε την Ελλαδα με 90% στην συνδιασκεψη της Γιαλτας. Αλλα τοτε θα κρατας μουτρα και στον πατερουλη που (σας) εγραψε στα αρχιδια του. Κανοντας τον αδιαφορο και αφηνοντας να αναψει η φωτια του σπαραγμου στην Ελλαδα για να φαινεται οτι η δυση κανει οτι εκανε κι αυτος στις νεοκαταληφθησες ανατολικοευρωπαικες χωρες. (Η συγκρουση στην Ελλαδα συνεφερε τα μαλα την εξ. πολιτικη της Ρωσιας)
Αληθεια, γιατι ο Ζαχαριαδης τυφλο οργανο της Μοσχας εκανε τον εμφυλιο; Και απο ποιον ειχε εγγυησεις για το βιωσιμο του αγωνα τους ; Μηπως η μονη εγγυηση ηταν το ξεπουλημα της Μακεδονιας ; Βασισμενο πανω στις επιδιωξεις της 3ης διεθνους περι Βαλκανικης ομοσπονδιας''των λαων'' ;
Αλλα τι καθομαι και λεω σε εναν αχρειο βλακα που αδυνατει να εστιασει και απλα χαιρεται να πεταξει την κουτοπονηραδα του ; Νομιζοντας οτι καταφερε να ''την πει'' σε καποιον αλλο ...
Ταπεινα κινητρα φτηνοι ανθρωποι ψευτικες ιδεες ξεφτιλισμενες αποψεις.

Ανώνυμος είπε...

https://www.youtube.com/watch?v=MO2A_7nisXo

Ανώνυμος είπε...

Να τιμούμε τους αριστερούς που κατεσφαξαν Ελληνες Χριστιανούς για να τους αρπάξουν την γη τους, να του κάνουν να αλλαξοπιστήσουν και να τους κάνουν σκλάβους να δουλεύουνε για την αριστερη νομενκλατουρα , για τους νταβαδες, λες και δεν μπορούμε να δουλεύουμε μονοι μας και να τα ωαζουμε στην τσεοη μας , χρειαζομαστε και συμβουλάτορες για το πως θα σκαβουμε την γη μας και πως θα ταιζουμε τα παιδια μας!
ΤΑ παιδιά μας η τα παιδιά τους ρε μεγαλε, όπως κανουμε και τωρα;

Και οι τουρκοι οι γερμανοι οι αγγλοι και οι γαλλοι , λιγοτερα θα μας επαιρναν ρε ανιστόρητοι από αυτά που μας ζητουσαν και μας ζητουν ακομη οι αριστεροι!
Ρε εχετε διανοηθει τι σημαινει ο λαος στην εξουσια;
ρε από αγροτη ιδιοκτητη γης να με κανεις εργατη γης, από εμπορο υπαλληλο στο σοβιετ, από ιδιοκτητη κατοικιας να με μετατρέψεις σε ενοικιαστη ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΜΟΥ, από Ελληνα Χριστιανο ορθοδοξο να με κανεις αθεο δια της βίας και αλλα ων ουκ εστι αριθμος;

ΡΕ ΠΑΣ ΚΑΛΑ;
Αντι να βγειτε να ζητήσετε συγγνωμη για την ανεγκεφαλια σας να πιστευετε σε παραμυθια θελετε και να σας τιμούμε για τους αγωνες σας;
Να σας τιμούμε που μας σφαξατε για ένα παραμυθι ΔΙΧΟΣ ΤΕΛΟΣ, εως τελικης εξόντωσης των Ελλήνων;

Βγειτε να παραδεχτείτε πως πιαστήκατε κότσοι από μια χούφτα ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΞΕΝΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ και αφήστε κατά μερος την κλάψα για τους αγώνες της αριστερας!
Απολαυστε τους αγωνες σας πάρτε παραμάσχαλα και τον μαρξ και μην ξεχαστε φευγοντας να ΜΑΣ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΝΑ ΣΑΝ ΞΑΝΑ ΤΙΜΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΑΤΕ!
Αυτό το χωμα δεν είναι δικο σας και δικο μας
ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ
ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ
ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ
ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΓΗ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙ!

ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ!

Αντε πες το παραμυθι σου τωρα αυτοι που κυβερνουν δεν είναι αριστεροι!
Τα ιδια λεει και λαφαζαν με τον στρατα στρατουλη ο ανταρσια η κινηση των 53 το κκε μ-λ το μ-λ κκε ο καζακας το κκε σκετο νετο το κκε νετο σκετο και όλα τα αριστερα μαρξιστικα διεθνιστικα ανθελληνικα αντίχριστα παρεα με τα φιλελε και πασοκικα στρατιωτάκια που ουτε αυτοι κυβερνησαν.

Σαμπως κυβερνησε η δημαρ, δημορκατικη αριστερα , αυτοι καρφώνονται μονοι τους.
Για να υπαρχει η δημοκρατικη αριστερα αυτόματα ολοι οι αλλοι αριστεροι είναι ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ!

μας παραδωσατε σκλαβους για αλλα 99 χρονια...
σαν πολλα δεν είναι...

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΔΕΣ , ΒΕΝΖΙΛΕΚΟΣ ΗΤΑΝ , ΑΝΤΙ ΔΕΞΙΟΣ , ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΣΤΟ ΙΔΙΩΝΥΜΟ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΙΔΕΑ. Ο ΚΟΜΜΟΥΝΣΙΜΟΣ ΕΛΕΓΕ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ , ΟΙ ΚΚΕΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΚΟΙ!
ΟΤΙ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΖΑΚΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ, ΑΝΤΙ ΚΚΕ, ΑΛΛΑ Ο ΜΑΡΞ ΜΑΡΞ , Ο ΛΕΝΙΝ ΛΕΝΙΝ Ο ΜΑΟ ΜΑΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΣΤΑΛΙΝ ΤΟΥΣ ΒΛΑΠΤΕΙ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΙ!!!!!!!

ΜΑΘΕΤΕ ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΞΑΝΑΠΙΑΣΟΥΝ ΚΟΤΣΟ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ!
ΖΗΤΗΣΤΕ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΩΣ Ο ΤΙΜΙΟΣ ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ!

ΕΧΘΡΟΙ ΣΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΞΙΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ, ΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ!
ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΕΤΕ ΧΑΜΠΑΡΙ , ΜΑΣ ΠΗΡΕ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΠΑΡΑΜΑΖΩΜΑ , ΞΥΠΝΕΙΣΤΕΕΕΕΕΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
ΕΧΘΡΟΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΕΑΥΤΟΣ ΣΑΣ!
ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ...ΓΥΑΛΑ!

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...