7/10/16

H φωνή του Ιουδαίου Κυρίου Του

Το Ευρω των πλουσίων και των φτωχών προτείνει ο Χα Σεμ

Ο ιουδαίος νομπελίστας οικονομολόγος Γιόζεφ Στίγκλιτς, ως εκπρόσωπος των αφορολόγητων τσιφούτ-τσιφούτ των αγορών προέβλεψε ότι η ελλιπής αποφασιστικότητα και αλληλεγγύη των χωρών μελών θα οδηγήσει τα επόμενα χρόνια στη διάλυση της ευρωζώνης. «Απουσιάζει η αποφασιστικότητα .Με ανησυχεί η ταχύτητα με την οποία λαμβάνονται οι αποφάσεις στην Ευρώπη», είπε στη γερμανική Die Welt. (Διότι, «η πολιτική» χρονοτριβεί ενώ οι αγορές των Κυρίων του, δρουν «άμεσα».Οπότε γρήγορη χούντα των αγορών κατά της «αργής» ψευτοδημοκρατίας των αγορών.
«Σε δέκα χρόνια θα υπάρχει ακόμη η ευρωζώνη, αλλά το ερώτημα είναι ποια μορφή θα έχει. Είναι εξαιρετικά απίθανο ότι θα συνεχίσει να έχει 19 μέλη», είπε ο πρώην επικεφαλής οικονομολόγος της Παγκόσμιας Τράπεζας, και τόνισε ότι, «η πολιτική αποφασίζει για το τι πρέπει να γίνει, αλλά στη συνέχεια υπάρχουν ενστάσεις, κωλυσιεργίες και καθυστερήσεις. Η ευρωπαϊκή πολιτική δεν μπορεί πλεόν να σώσει την παραπαίουσα νομισματική ένωση σε μακροπρόθεσμο ορίζοντα».

Ο ιουδαίος πορτπαρόλ των αφορολόγητων τσιφούτ-τσιφούτ μίλησε για «την ανάγκη υλοποίησης εκτεταμένων μεταρρυθμίσεων, όπως η δημιουργία μιας τραπεζικής ένωσης ή ενός συστήματος κοινής εγγύησης καταθέσεων», που ζητούν οι Αγορές από την … «Πολιτική», αλλά , «τα κράτη μέλη δεν έχουν τη βούληση να προβούν σε βαθιές μεταρρυθμίσεις», όπως υπόσχεται ο χαβαναγκίλα Κούλι μπαλί, που έχει λάβει το μήνυμα εκ της Συναγωγής.

Σε ερώτηση ποιες χώρες θα συνεχίσουν να είναι μέλη της ευρωζώνης ο Στίγκλιτς απεκάλυψε: «Στη Γερμανία έχουν ήδη αποδεχτεί ότι η Ελλάδα θα εγκαταλείψει την ευρωζώνη και πως δεν υπάρχει εναλλακτική επιλογή ως προς αυτό.Σε βαθιά κρίση βρίσκεται η Ιταλία. Οι τράπεζες της χώρας παλεύουν με τεράστια αποθέματα κόκκινων δανείων και η χώρα δεν αναπτύσσεται πλέον εδώ και δέκα χρόνια καθόλου, ενώ σε αυτό το διάστημα η ανεργία έχει αυξηθεί πάρα πολύ. Όταν συνομιλώ με τους Ιταλούς διαισθάνομαι μιαν αυξανόμενη απογοήτευση από το ευρώ.
Στους Ιταλούς γίνεται πλέον ξεκάθαρο ότι η Ιταλία δεν μπορεί να λειτουργήσει εντός του ευρώ. Για τους Ιταλούς είναι δύσκολο συναισθηματικά και χρειάστηκαν καιρό να το αποδεχθούν.
Η κατάργηση του κοινού νομίσματος ή η διάσπασή του σε βόρειο και νότιο ευρώ είναι, επομένως, κατά τη γνώμη του, οι μοναδικές ρεαλιστικές επιλογές για να ανακάμψει και πάλι η παραλυμένη οικονομία της Ευρώπης».

Ο ιουδαίος οικονομολόγος από τα Κεντρικά είπε μάλιστα. «Μπορεί μεν η κρίση να ξεκίνησε στις ΗΠΑ, αλλά η οικονομία εκεί ανακάμπτει και πάλι, ενώ η ευρωζώνη βρίσκεται σε σύγχυση. Και οι δυο οικονομικοί χώροι είναι όμοια διαμορφωμένοι, διαθέτουν το ίδιο ανθρώπινο δυναμικό, ίδιους πόρους και όμοιους θεσμούς. Η μεγάλη τους διαφορά είναι το ευρώ».
Αυτό που δεν είπε ο τσιφούτ-τσιφούτ είναι ότι η «Ευρώπη» μέσω της πολιτικής της φράξιας Δαβίδ στην Μπουντεσμπανκ και την ΕΚΤ φορτώθηκε το βάρος ανάκαμψης της Αμερικής.
Στο ίδιο πλαίσιο των διαφορών με την άβουλη Ευρώπη, ο ιουδαίος«Ψαλίδι» υπουργός οικονομικών των ΗΠΑ υποστηρίζει τον αμεριακανοεβράιο αριστερό των Αθηνών, ο οποίος περιμένει και υπόσχεται μια «σημαντική εξέλιξη ως τον Δεκέμβριο», στα θέματα του χρέους και της ποσοτικής χαλάρωσης.
Ταυτόχρονα οι παπαγάλοι των Νταβατζήδων και του Μαξίμου διαδίδουν ότι περνά «δύσκολες ώρες στην Ουάσιγκτον» ο κακός Γερμανός Σακάτης , «καθώς οι απόψεις του για το ελληνικό χρέος αποδοκιμάζονται ανοικτά από το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και τον Αμερικανό υπουργό Οικονομικών».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Λευτέρης Πετρούνιας στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα γυμναστικής στο Ρίμινι κατέκτησε το 7ο ευρωπαϊκό χρυσό στους Κρίκους. Επτά φορές πρωταθλητής Ευρώπης

 Η ΜΗΤΕΡΑ ΜΑΣ ΕΛΛΑΣ  ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΗ  ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ  ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ  ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟ ΜΑΣ