13/12/16

Καλή η αρχή του Φαήλου

Με μέτωπο απέναντι στις «διεφθαρμένες ελίτ» και το καρκίνωμα της «πολιτικής ορθότητας», ξεκίνησε η ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ του Φαήλου που απαυθύνεται στου κανονικούς ανθρώπους για να αντισταθεί στον Αφελληνισμό και να υπηρετήσει τις Εθνικές Αξίες με πατριωτισμού και κοινωνική ενότητα.
«Η πολιτική φεουδαρχία των γόνων και των τζακιών απέτυχε.Οι δυνάμεις του ενδοτισμού, του μαρασμού, οι δυνάμεις της ήττας, φεύγουν», ήταν το αισιόδο ξο Μήνυμα του Φαήλου ως νέου πολιτικού αρχηγού. Καλές οι ιδέες για την Κύπρο, τη Β.Ηπειρο, την Παιδεία και τους λαθραίους.

ΥΓ.Καλή και η ομιλία του Ραφαήλ.( Καλυβιώτη)

9 σχόλια:

ΠΕΤΡΟΣ είπε...

Γιατί να είναι κατακερματισμένος σε αυτή την τόσο κρίσιμη περίοδο ο πατριωτικός χώρος; κόμμα ο κ. Κρανιδιώτης, κόμμα ο κ. Πλεύρης κοκ.

Ανώνυμος είπε...

αχ μωρε σπυρο... ακομα καρατζαφερηδες ψάχνεις; δεν εμαθες ακόμα; θα ηγηθει εναντιον των διεφθαρμενων ελιτ ο κολλητος του Σαμαρα που δεν ενιωσε την αναγκη να εξεγερθει οταν περνούσαν τα ανθελληνικα μετρα αερα πατέρα αλλα μονο προσφάτως οταν τον έδιωξε ο "κουλί-μπαλί"; δε βλεπεις οτι τον σπρωχνει το σκάι με χερια και με πόδια; αυτοι ειναι η διεφθαρμενη ελιτ με τις οφσορ και τους παρατρεχάμενους τυπου Παπασταύρου! ενα κολπο ειναι στη περίπτωση που ξεφουσκωσει το σουφλέ 'Κουλης' να εχουν στο χέρι μια ευκολη λύση με ένα της μοδας 'πατριωτικό' ενδυμα να πηδήξει πάνω της ως λέμβο σωτηρίας ο κόσμος της ΝΔ που έχει σιχαθεί τον επισκέπτη της Μπιλντενμπεργκ και το Σημιταριό από πίσω του και προφανώς να μην πάει στην ΧΑ. Ενα χτύπημα στη ΧΑ ειναι. Τωρα θα μου πεις για τα λαθη της κτλ κτλ, τα ξερουμε...! Αλλά αυτό δε με εμποδίζει τούτη τη κρίσιμη στιγμή να βλέπω το παιγνιδι που στήνεται.
Αυτά από μενα και χρόνια σου πολλά και καλά, και πάντα δημιουργικός. Να είσαι καλά.

Ανώνυμος είπε...

Ήτανε κι ο Μπαλτάκος στο Πρέζιντεντ;

Ανώνυμος είπε...

Χρονια πολλα μπαρμπα-Σπυρο.
Αν εχετε χρονο δειτε τον συνδεσμο. Πολυ πλακα λεμε:http://www.bloko.gr/2016/12/anton-12000.html?m=1

Ανώνυμος είπε...

για το φιλαρακι του το σαμαρα ειπε τιποτα που μαυρισε τη χωρα;
για τη συμετοχη του στην ελεεινη συγκυβερνηση που συμετειχε κ ο ιδιος ζητησε συγνωμη;;

Ανώνυμος είπε...

προτεινω ολοι οι βολευτες ολων των κομματων να κανουν απο ενα κομμα,οποτε θα εχουμε 300 κομματα,να χτισουμε 300 βουλες που καθε μια θα εχει 300 βουλευτες,πιστευω οτι τοτε θα παμε καλυτερα με τοσους πολλους,γιατι ετσι θα εχουμε 300 επιλογες.

Ανώνυμος είπε...

Η απαντηση του Κρανιδιωτη σε στελεχοs τηs Εθνικηs Ενοτηταs''Ρουφα το αυγο σου...''
ksipnistere.com/2016/04/blog-post_422.html
Καρατζαφερηs για το Μπαλντακοs GATE:Αποκαλυψη ο Μπαλντακοs ηταν σε διατεταγμενη υπηρεσια με υποδειξειs απο τον Μακη Βοριδη!!!
tolimeri.wordpress.com/2014/04/04/video

Ανώνυμος είπε...

Σπύρο επειδή προφανώς παρακολούθησες την ομιλία του Φαήλου γράψε μας τι υποσχέθηκε να κάνει για :
1. το καταστατικό της ΕΚΤ που απαγορεύει τις τράπεζες να δανείζουν με το ίδιο επιτόκιο που δανείζονται??
2. τη φορολόγηση των κερδών απο το χρέος ??
3. την ανεξαρτησία των τραπεζιτών ??
4. τη φορολόγηση του ΚΙΣ ??
5. το λαθροεποικισμό ??
6. τη Ελληνική καταγωγή σε βάθος και όχι τη Ελληνοποιημένη, κάθε πολιτικού ??
Έτσι για να έχουμε μια καλύτερη εικόνα.....

Ανώνυμος είπε...

Κάηκε και μονο που υποστήριξε Σαμαρα.Τι να τον κανω τον εθνικισμό που ανοίγει τα σύνορα το 1990 κατόπιν πιέσεις των ΗΠΑ;

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...