13/12/16

Μέγα λάθος της ΕΣΗΕΑ η συμπαράταξη με τη ΜΙΤ και τον Ερντογάν

Οι Τουρκικές μυστικές υπηρεσίες και οι πράκτορες του τουρκικού προξενείου της Κομοτηνής δεν έχουν «ανθρώπινα δικαιώματα», καθότι πράκτορες.
Και η παραχώρηση των χώρων της ΕΣΕΗΑ σε προκαλύμματα  ξένων μυστικών υπηρεσιών αποτελεί μέγα ολίσθημα, που προσβάλει και τα μέλη της ΕΣΗΕΑ, τη στιγμή μάλιστα που εκδηλώνονται τουρκικές απειλές κατά της εδαφικής  ακεραιότητάς της χώρας μας 
Η ανακοίνωση του ΔΣ για την παρουσία βουλευτών της Χρυσής Αυγής στην συνέντευξη των συνεργατών του Τουρκικού Προξενείου του DEB, είναι εντελώς παραπλανητική και αποτελεί  εκδήλωση κιτρινισμού και παραπληροφόρησης που δεν τιμά κανέναν εργάτη της ενημέρωσης.
Η "παρουσία"   δεν συνιστά κατ ουδένα τρόπο «Βία».
Σε μια ανοιχτή δημόσια εκδήλωση όπου η πόρτες είναι ανοιχτές, κάθε έλληνας έχει το  ανθρώπινο δικαίωμα να παραστεί ,και πολύ περισσότερο έχει το ανθρώπινιο δικαίωμα να υπερασπιστεί την εθνική ανεξαρτησία και την εδαφική ακεραιότητα της χώρας του από την τουρκική απειλή. Πολύ δε περισσότερο
οι εκλεγμένοι εκπρόσωποι του ελληνικού λαού.
 Η παρέμβαση της Χρυσής Αυγής στην αίθουσα της ΕΣΗΕΑ για την εκδήλωση των τουρκόψυχων σχετικά με τις δήθεν «μειονότητες» στην Ελλάδα, ήταν δημοκρατικότατη, και δεν μπορεί να χαρακτηρίζεται «προκλητική και βίαιη εισβολή», το ανθρώπινο δικαίωμα κάθε Έλληνα να παραστεί στην εκδήλωση του τουρκικού προξενείου και να εκφράσει τη γνώμη του ελεύθερα για την δράση στην Θράκη των πρακτόρων της ΜΙΤ, και για την προσπάθεια τους να εμφανίσουν του Πομάκους για Τούρκους , και να μιλήσουν για «τουρκική μειονότητα», η οποία δεν υφίσταται στην Ελλάδα , αφού η Συνθήκη της Λωζάννης αναφέρεται στη θρησκευτική μειονότητα, των μουσουλμάνων.

Η ΕΣΗΕΑ , ως πνευματικό σωματείο, θα έπρεπε,  κατά την παγκόσμια ημέρα για τα ανθρώπινα δικαιώματα , να μιλήσει για την ελληνική μειονότητα στην Κωνσταντινούπολη και τους διωγμούς που υφίσταται, για τους κρυπτοχριστιανούς του Πόντου, για τα ανθρώπινα δικαιώματα της ελληνικής μειονότητας στην Αλβανία, και για τους πρόσφυγες της Κύπρου, αντί να συμπαραστέκεται στον ισλαμοφασίστα Ερντογάν και στους πράκτορες του.

Ως μέλος της ΕΣΗΕΑ αισθάνομαι ντροπή για την παράληψη, αλλά και για την ανακοίνωση που έβγαλαν για να καταγγείλουν μόνο βουλευτές του ελληνικού κοινοβουλίου και όχι τους Τούρκους πράκτορες. 

Σπύρος Χατζάρας
μέλος ΕΣΗΕΑ

ΥΓ. Όπως φαίνεται και από τις φωτγραφίες που ανήρτησαν οι Τούρκοι στο διαδίκτυο , δεν υπήρξε καμιά "βία", αλλά Δημοκρατικός  διάλογος σε υψηλούς τόνους .

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο σου Σπύρο. Και Χρόνια Πολλά για χτές.

Ανώνυμος είπε...

Με τόσους αλήτες και ρουφιάνους δημοσιογράφους, τι πιο φυσικό από ένα ρουφιάναρο με όλη τη σημασία και αληταρά για πρόεδρο. Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν και κάθε συντεχνία έχει τους εκπρόσωπους που της αξίζουν.

Ανώνυμος είπε...

Αυτός ο Λαγός είναι σαν ντουλάπα, με την καλή έννοια...

Ο πρωθυπουργός των ΛΟΑΤΚΙ θα συναντηθεί με τον Ερντογάν στις 13 Μαΐου

Το Ραντεβού του πρωθυπουργού των ΛΟΑΤΚΙ με τον Ταγίπ θα πραγματοποιηθεί  μετά την αναμενόμενη επίσκεψη του Ερντογάν στην Ουάσινγκτον στις 9 ...