7/11/17

Οι αντιρατσιστικές σκηνοθεσίες και ο φόνος στο Δεύτερο Νεκροταφείο

Έψαχναν έναν κατατρεγμένο «λαθρομετανάστη» για δολοφόνο της Δώρας Ζέμπερη και για αυτό άρχισαν το «μασάζ» με αντιρατσιστικά ρεπορτάζ με τον μικρό Αφγανό, και το δήθεν θύμα «ρατσιστικής» επίθεσης που γελούσε επειδή την ενβγαλαν στην τηλεόραση και ο ρεπόρτερ έλεγε στον διερμηνέα: «Πες της να μην γελάει…».
Τελικά με ανακούφιση τονίζουν ότι ο «Πακιστανοαφγανός» τους βγήκε «Έλληνας πρεζάκιας» γνώριμος της Ασφάλειας από παλιές υποθέσεις ναρκωτικών και κλοπές.
Το κινητό της Δώρας Ζέμπερη έδωσε στίγμα λίγες ώρες μετά τη δολοφονία στην περιοχή της Ομόνοιας. Ο δολοφόνος προσπάθησε να πουλήσει το κινητό σε κλεπταποδόχο, η αστυνομία εντόπισε τον καταστηματάρχη στον οποίο ο δράστης προσπάθησε να πουλήσει το κινητό, ο οποίος του έδωσε τα στοιχεία του και σήμερα το πρωί κατάφεραν να τον εντοπίσουν στα πέριξ της Ομόνοιας.
Πρόκειται για έναν άνδρα ελληνικής καταγωγής, 55 ως 58 ετών.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

χτυπησαν το ΠΑΣΟΚ και παθαμε ενα σοκ
δεν ξερουμε αν θα κανουμε και ηλεκτροσοκ

O Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν έστειλε μηνυμα με τον Ρώσο υφυπουργό Εξωτερικών Σεργκέϊ Ριαμπκόφ προς τους πολίτες της Δύσης ότι «οι πολιτικές τους ελίτ έχουν χάσει τα αυγά και τα Πασχάλια»

ΜΟΣΧΑ. Ο Ρώσος υφυπουργό Εξωτερικών Σεργκέϊ Ριαμπκόφ , δήλωσε  στο TASS ,  ότι «οι δυτικές πολιτικές ελίτ που κάνουν συνεχώς δηλώσεις σχετικ...