1/3/19

Ο πραγματικός ΣΥΡΙΖοφασισμός λέγεται Κώστας και πλακώνει με το ρόπαλο του όποιον κρατεί ελληνική σημαία

Δεκάδες Έλληνες πολίτες καταγγέλλουν εδώ και δυο ημέρες από τα κοινωνικά δίκτυα το ένα και το αυτό πρόσωπο. 
Εναν ΜΑΤατζή της Κόκκινης Φυλής που χτυπαέι αλύπητα όποιον στις συγκεντρώσεις κατά της προδοτικής συμφωνίας των Πρεσπών κρατάει την Ελληνική Σημαία. 
Ελπίζουμε η επόμενη δημοκρατική κυβέρνηση να αποτάξει αμέσως τον ΕΛΑΣιτη ΟΠΛΑτζή και να τον στείλει να δικαστεί  για τις βαρύτατες σωματικές βλάβες που προκάλεσε και πάει στη φυλακή.
 Αμνηστία για συντρόφους Γιόκ. 

«Ο ΣΥΡΙΖοφασισμός δεν τσακίζεται στα λόγια. Τσακίζεται στην πράξη, στην καθημερινότητα, στην ευθύνη που νιώθει ο καθένας έναντι της κοινωνίας, του πολιτισμού, της δημοκρατίας, αλλά και της ιστορίας του τόπου του».

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Δεν έχει ο ντόπιος γραικός ψυχοσύνθεση ούτε για επαναστάσεις ούτε για ξύλο ούτε για τίποτα. Αν ήταν θα είχε ρίξεις τις μπάτσες που πρέπει στην κάλπη με Χρυσή Αυγή, αλλά και οι πιο "σκληροπυρηνικοί" λένε "δεν έχουμε καμμία σχέση με την Χρυσή Αυγή" και θα ψηφίσουν Τάκη Μουσσά που είναι "πατριώτης" αλλά όχι "εθνικιστής" και έχει το σύνθημα "πατρίδα-θρησκεία-οικογένεια και σημαία", έτσι γενικά και αόριστα, αλλά σέβεται την νομιμότητα της κυβέρνησης και το Σύνταγμα.

18 Μαΐου 1792. Ο διαμελισμός της Πολωνολιθουανίας που διέσωσε την Οθωμανική Αυτοκρατορία

Η Γερμανίδα που κυβερνούσε τους Ρώσους άκουσε το Λονδίνο αλλά και το μάθημα από τη Γαλλική «Επανάσταση» και εγκατέλειψε τους Έλληνες και την...