17/6/09

Έλληνες γρηγορείτε.

Η διάλυση και του στρατού δεν πρέπει να μας ξενίζει, αυτή τη στιγμή διανύουμε μία παρακμή όπου παρόμοια κατάσταση έχει περάσει το έθνος μας και άλλες φορές. Είναι σημάδια μίας πλήρους διάλυσης όχι μόνο της κοινωνίας αλλά και των θεσμών. Παντού βασιλεύει η αναρχία, η ανηθικότητα, η παρανομία με πρωταγωνιστή το ίδιο το κράτος.
Το να φωτογραφίζουμε και να καταγγέλλουμε τα πάντα δεν έχει νόημα αφού όλα καταρρέουν.
Δυστυχώς αυτή η πορεία την οποία χαράζει το ελληνικό κράτος οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια σε μείωση της εθνικής κυριαρχίας και της εδαφικής ακεραιότητας και όποιος υποστηρίζει ότι στη σημερινή εποχή δεν γίνονται αυτά είναι αδαής και άσχετος διότι ήδη έχουμε υποστεί μείωση αυτών στην περιοχή των Ιμίων απλά είναι μία περιοχή ακατοίκητη και οι συνέπειες δεν είναι ορατές.

Το σχέδιο των επιτελείων των κοσμοκυριαρχών για την Ελλάδα είναι ο ήπιος διαμελισμός της σε περιφέρειες όπου θα υπάρχει ημιαυτονομία σε μορφή αυτοδιοίκησης πχ στη Θράκη από τους μουσουλμάνους (ως πλειοψηφία) ή συνδιαχείρηση στο Αιγαίο με διαιτητή το ΝΑΤΟ κλπ.

Ήδη γνωρίζουμε ότι έχουν γίνει εδώ και καιρό ασκήσεις από νατοϊκά στρατεύματα αντιμετώπισης οπλισμένων πολιτών στην Ελλάδα!
Όλα αυτά θα είναι εύκολο να γίνουν όταν στην χώρα μας θα υπάρχει ακυβερνησία λόγω μη αυτοδύναμης κυβέρνησης και στημένες εξεγέρσεις από διάφορους "δυσαρεστημένους" που θα συντονίζονται από την πέμπτη φάλαγγα του ΣΥΝ ή τώρα πια και του Τρεμόπουλου.
Με έναν διαλυμένο στρατό και μία διαλυμένη κοινωνία αναίσθητη και ομοφυλοφιλοποιημένη δεν θα υπάρξει κανείς να αντιδράσει παρά μόνο μεμονομένες περιπτώσεις και ατομικά.Υπάρχει όμως ελπίδα να αντιστρέψουμε την κατάσταση ακόμη και τώρα και υπάρχουν και προτάσεις.

Ο "επαγγελματικός"' στρατός που επαγγέλονται και που τον παρουσιάζουν λες και είναι ένας στρατός που αποτελείται από φονικές μηχανές τύπου "Ράμπο" στην πλειοψηφία τους και στην πραγματικότητα δεν είναι τίποτα άλλο παρά μερικές χιλιάδες εξαθλιωμένα χωριατόπαιδα χαμηλού δείκτη νοημοσύνης που από ανάγκη επιβίωσης στρατεύονται και αυτό που κάνουν είναι να εκτελούν συνεχώς αγγαρείες λόγω έλλειψης προσωπικού,χρησιμοποιούνται επίσης από τους πολιτικούς ως δεξαμενή ψήφων αυτοί και οι οικογένειές τους.
Αν περιμένει κάποιος από αυτό το συνοθύλευμα νομίμως οπλοφορούντων να προστατεύσει την πατρίδα σε περίπτωση που αυτό χρειαστεί τότε είναι βαθιά νυκτωμένος,το μόνο κακό είναι ότι την αποτυχία του θεσμού του "επαγγελματικού" στρατού όταν την καταλάβουν όλοι θα είναι πια πολύ αργά για οτιδήποτε
Έλληνες γρηγορείτε.
Χρήστος Παναγιωτόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο πρωθυπουργός των ΛΟΑΤΚΙ θα συναντηθεί με τον Ερντογάν στις 13 Μαΐου

Το Ραντεβού του πρωθυπουργού των ΛΟΑΤΚΙ με τον Ταγίπ θα πραγματοποιηθεί  μετά την αναμενόμενη επίσκεψη του Ερντογάν στην Ουάσινγκτον στις 9 ...