17/6/09

ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΚΑΨΟΥΝ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ!!!

Στο ντούκου προφανώς πέρασαν όσα είπε χτες το βράδυ στην εκπομπή "Πρόσωπο με πρόσωπο" του Νίκου Χατζηνικολάου ο ψευτοιρακινός Μοχάμεντ Αττάκ που στην πραγματικότητα(σύμφωνα με τις δικές μας πληροφορίες) είναι συριακής καταγωγής και έχει πλαστογραφήσει την κόκκινη κάρτα επικαλούμενος πολιτικό άσυλο για να παραμένει στην Ελλάδα.

Ο Αττάκ, που πατρονάρεται από Σύριους που ζουν στη πλατεία Αγίου Νικολάου και είναι ο μουσουλμάνος που είχε ελεγχθεί στην πλατεία από την αστυνομία και είχε τάχα σκιστεί το Κοράνι που είχε πάνω του, είπε χτες το βράδυ ότι "οι μουσουλμάνοι ήθελαν να κάψουν την εκκλησία για αντίποινα αλλά δεν τους άφησαν δύο ιμάμηδες".

Δηλαδή δεν καταλάβαμε; Τους χρωστάμε χάρη που δεν έκαψαν ένα πραγματικό μνημείο, όπως έχει χαρακτηριστεί από το Υπουργείο Πολιτισμού, ο Άγιος Νικόλας; Και τι επιδιώκει τώρα ο ψευτοιρακινός με τέτοιες δηλώσεις; Που αποσκοπούν; Το είχαμε επισημάνει πάλι. Η πλατεία αποτελεί σφηκοφωλιά. Τα άτομα που συχνάζουν εκεί διακινούν ναρκωτικά. Το μαχαίρωμα που είχε γίνει σε παρακείμενο μαγαζί είχε γίνει για ναρκωτικά. Να ξεκαθαρίσει λοιπόν κι αυτός ο θύλακας εγκληματικότητας από την αστυνομία για να μην έχουμε νέες απρόβλεπτες καταστάσεις. Όσο για τον ψευτοιρακινό ο ρόλος του τελείωσε. Ας πάει στο καλό.

http://adiakritos.blogspot.com/2009/06/blog-post_2386.html

Μετά την επιχείρηση «σκούπα» της Αστυνομίας, η πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα άδειασε από τους λαθρομετανάστες, οι οποίοι μετακόμισαν λίγα μόλις τετράγωνα νοτιότερα, στην πλατεία Αττικής !
yes!αλλες δυο πλατειες (αττικης και υπο απειλη συριακης πυρπολησης ευρισκομενη αγιου νικολα)εμειναν και μετα φτασανε στο τερμα αχαρνων!δεν παει παραπερα το γκετο λαθρομεταναστων,πληρωμενων δολοφoνων και οργανωμενου εγκληματος.τελειωνουν οι σε ...παραταξη πλατειες.
Πακυ γερα τα πρωτα 15 χρονια ειναι δυσκολα.αφου ξαναπηρες στρατεγκο πακυ μετα απο 15 τον παντελεημονα μεχρι το 2040 η αχαρνων θα ειναι ελληνικη!Και μετα θα ασχοληθεις και με εμας στον πειραια.οχι εσυ δηλαδη τα δισεγγονα..

Δεν υπάρχουν σχόλια: