14/4/13

ΟΙ ΗΘΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ

Γενική είναι πλέον η διαπίστωση ότι ο Γερμανικός ηγεμονισμός είναι ο φυσικός αυτουργός της, σε εξέλιξη, επιχειρούμενης, δια των μνημονίων, με την πρόθυμη ! συνδρομή εγχωρίων προδοτών, διάλυση της Ελλάδος, και όχι μόνον.

Το ερώτημα όμως πού τίθεται είναι, μήπως πίσω από την Γερμανική κακουργία, ευρίσκεται κάποιος σατανικός εγκέφαλος πού κατευθύνει εντέχνως την Γερμανική νεοναζιστικού τύπου αλαζονική επιθετικότητα ;
Το ερώτημα αυτό, νομίζω, ότι μπορεί να απαντηθεί από το άλλο ερώτημα : ποίοι γενικώς ωφελούνται ; 
Στο ερώτημα αυτό δυνάμεθα ανενδοίαστα να απαντήσουμε : Οι ‘ ΑΓΟΡΕΣ ’. 
Και τούτο τεκμαίρεται εκ του γεγονότος ότι όλο σχεδόν το τραπεζικό σύστημα της Γερμανίας, μηδέ εξαιρουμένης και της κεντρικής της τράπεζας, ευρίσκεται στα ‘ χέρια ’ της διεθνούς συμμορίας των απατεώνων τοκογλύφων, ως και των οργάνων τους πολιτικών.
  Όλος αυτός ο κρυπτόμενος και καλυπτόμενος όπισθεν άλλων συρφετός των εχθρών της ανθρωπότητας, αυτός και είναι Ο ΗΘΙΚΟΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΣ πού μοναδικό σκοπό έχει την καταστροφή των εθνών-κρατών. 
Για να πετύχει την από αιώνων βλακώδη προσπάθεια της παγκόσμιας κυριαρχίας, πού οι εναγείς πιστεύουν και επιμένουν. Δεν τους έχουν φθάσει οι ποταμοί αιμάτων δύο παγκοσμίων πολέμων πού μεθοδευμένα ( κρίση 1929 ) με βραχίονα τον Γερμανικό σοβινισμό ως όργανό τους, πραγματοποίησαν, επιχειρούν τώρα με τον Γ΄ οικονομικό πόλεμο (μέχρι στιγμής ) την επικράτησή τους, διαλύοντας τα πάντα. Διότι πιστεύουν, ανοήτως, ότι ως περιούσιοι (δήθεν) πρέπει να έχουν την παγκόσμια διακυβέρνηση. Ενώ πρέπει να γνωρίζουν ότι αυτό πού επιδιώκουν είναι νομοτελειακά φ ε ν ά κ η.

Φενακίζοντες λοιπόν οδεύουν ήδη προς το τέλος της ολέθριας σπείρας των, ως γένος θεοστυγών ( Θεομισήτων ) πού πλησιάζει.

Χρίστος Α Αθανασόπουλος

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Είναι σαφές ότι και η Γερμανία είναι απλό όργανο αυτών που επέτρεψαν την αναβίωσή της ως τέρατος του Φρανκενστάιν και μετά τη δεύτερη επίθεση κατά της ανθρωπότητας, αντί να την οικοπεδοποιήσουν.
Η ευχή και η ελπίδα για την τιμωρία τους, είναι και δική μας.
Γ.Σ.

Κωνσταντόπουλος Γιάννης είπε...

Πολύ σωστά, τo πρόβλημα είναι πως θα ξυπνήσει η πλειοψηφία των "πολιτικά ορθώς".... κοιμώμενων!