ΚΙΝΗΜΑ21. Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

ΚΙΝΗΜΑ21. Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

19/4/13

Ντεζαβού

Τους πουλάνε ληγμένα συνθήματα

Ναι, δεν μπορεί! Είτε τα έχω ζήσει όλα στο παρελθόν και τα βλέπω σε βίντεο, είτε οι απλήρωτοι επικοινωνιολόγοι, τους πουλάνε ληγμένα.
Στις 22 Σεπτεμβρίου 2009, στην προεκλογική τηλε-μονομαχία με τον Αβάπτιστο , ο Κώστας Καραμανλής υποσχέθηκε στους γαλάζιους ψηφοφόρους ότι υπάρχει ο ανηφορικός και δύσκολος δρόμος που βγάζει στο «ξέφωτο».
Σήμερα ο Αντωνάκης της Άνω Δημοκρατίας εμφανίστηκε αισιόδοξος και υποσχέθηκε στους άνδρες και στις γυναίκες των Ενόπλων Δυνάμεων , ότι «θα φανεί το ξέφωτο ». Ξέχασε την ανηφόρα!
Προχθές ο «αδίστακτος μονόφθαλμος», έβλεπε «φώς στην άκρη του τούνελ», όπως το έβλεπε ο Αντρέας, τότε που οδηγούσε το τραίνο και τρακάραμε με τον Κοσκωτά, και ανακοίνωσε ότι, « η αντιμετώπιση της κρίσης χρειάζεται «συγκεκριμένο σχέδιο» σαν το «σχέδιο», του Αβρούρη, που είχε σαν όραμα την «ισχυρή (μπατιρό)Ελλάδα», της οποίας η οικονομία ήταν ξανά «θωρακισμένη», επί των ημερών Αλογοσκούφη. «Η Ελλάδα είναι θωρακισμένη», επενέλαβε ο μίστερ μπλάκ Ζήμενς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η αποκαατάσταση από τον Στάλιν του Πατριαρχείου της Μόσχας μετά από 26 χρόνια τροτσκιστικού διωγμού

H Συνάντηση του Στάλιν με τους ιεράρχες της Ορθοδόξου Εκκλησίας της Ρωσίας. Στις 4 Σεπτεμβρίου 1943, ο Στάλιν εξέφρασε την επιθυμία να συναν...