11/4/13

Κόντρα ανάμεσα στο εδώ και τώρα και στο «Νομότυπα».

Αγάντα Ρόμελ

Δόθηκαν στη δημοσιότητα μέσω διαρροών τα χαρτιά της Τρόικας για το Δημόσιο και τις απολύσεις. 42.000 Υπαλλήλους του Δημοσίου και όχι μόνο 2000 «επίορκους» έχει στο μάτι η τρόικα, που ζητάει:
 -Να γίνουν εδώ και τώρα 2.000 απολύσεις και 8.500 υπάλληλοι νε τεθούν σε «κινητικότητα».
 -Μέχρι τον Ιούνιο 12.500 υπάλληλοι θα έχουν τεθεί σε κινητικότητα, και μέχρι το τέλος του χρόνου να απολυθούν άλλοι 7.500.
-Το 2014 να απολυθούν άλλοι 11.000.

Απέναντι στην Τρόικα δεν αντιστέκεται η ΔΗΜΑΡ που συμφωνεί.Ο γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής της ΔΗΜΑΡ, Σπύρος Λυκούδης είπε ότι το κόμμα του δεν αντιδρά στην έξοδο των επιόρκων και ελεγχομένων πειθαρχικά δημοσίων υπαλλήλων. «Αν μπορούσαν αύριο το πρωί να φύγουν, με απλές διαδικασίες, ας έφευγαν όλοι» είπε και προσέθεσε: «Ο υπουργός, όμως, δεν μπορεί να απολύσει κάποιον με τη δική του υπογραφή επειδή έχει κατηγορηθεί με βάση το κλασικό δικαιικό σύστημα και το Σύνταγμα, προτού του δώσει το δικαίωμα να εξηγήσει και να κριθεί. Δεν γίνεται αυτό».

Η ΔΗΜΑΡ θέλει όλα να γίνουν νομότυπα. Εκεί βρίσκεται το πράγμα στο Εδώ και τώρα και στο Νομότυπα.
Οπότε. Αγάντα Ρόμελ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

23 Ιουλίου 1965. Η Πάνδημος κηδεία του Σωτήρη Πέτρουλα που τον σκότωσαν ο Αλ Καπόνε Μητσοτάκης και η εγκληματική Συμμορία του.

 Ο Σωτήρης Πέτρουλας δεν σκοτώθηκε στα επεισόδια με την Αστυνομία. Τον έπιασαν ζωντανό και τον έβαλαν ζωντανό στην Κλούβα  Αποκατάσταση της ...