9/4/13

ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ –ΛΗΣΤΕΣ

Διώξτε τους Ρότσιλντ από την τράπεζα Ελλάδος

Αν τηρούσαν τον ακραιφνή καπιταλισμό, πού προβλέπει ότι στις , οικονομικές κρίσεις οι « ασθενέστερες» και « πάσχουσες » οικονομικές μονάδες αφήνονται να καταρρεύσουν για να γίνει εκκαθάριση της αγοράς, όπως επιβάλλει το σύστημα (laissez faire ), τότε δεν θα έπρεπε να σπεύδουν να σώσουν τις καταρρέουσες ιδιωτικές τράπεζες.
Αλλά επειδή οι ιδιωτικές τράπεζες είναι ο « βραχίονας » των εξουσιαστών πού επιδιώκουν την παγκόσμια Διακυβέρνηση, σπεύδουν εκ των Κεντρικών Τραπεζών, να τις σώσουν, αφού ενθυλάκωσαν το « έλλειμμα».
Οι Κεντρικές όμως Τράπεζες (πού θα δανεισθούν από την ΕΚΤ) τελικά θα καλύψουν ( μακροχρονίως ) διά της φορολογίας του Λαού όλα τα « σπασμένα» ή μάλλον τα κλεμμένα.
Εμείς τα πληρώνουμε με τον κόπο και ιδρώτα της εργασίας μας, και είναι κλεμμένα διότι οι οικονομικές κρίσεις είναι τεχνητές, και τα ελλείμματα πού προκύπτουν , όπως προαναφέραμε, είναι στις τσέπες κάποιων.
Αυτών των εξουσιαστών αοράτων, σήμερα όμως, ορατών και συγκεκριμένων, πού καταληστεύουν την εργασία.

Για αυτό απαιτείται η κατάργηση του ιδιωτικού τραπεζικού συστήματος και του ΤΟΚΟΥ.
Οι κρατικές τράπεζες ΑΤΟΚΩΣ μπορούν να εξυπηρετούν την τραπεζική λειτουργία. Λειτουργία απαραίτητη για την πραγματική ελεύθερη οικονομία. Και το σπουδαιότερο να εγγυηθούν τις καταθέσεις όλων των καταθετών, αφού θα αποκτήσουν πάλι το εκδοτικό προνόμιο, ανεξαρτήτως ύψους.

-Διώξτε τους Ρότσιλντ από την τράπεζα Ελλάδος.
-Νέα εκδοτική Τράπεζα.
- Έξω από την ΟΝΕ και το ΕΥΡΩ. Τώρα αμέσως, για να σωθεί η χώρα.

Σύνθημά μας : Να εξαφανίσουμε το σατανικό τρίπτυχο, παγκοσμιοποίηση , νεοφιλελευθερισμός, καπιταλισμός, συστήματα πού έχουν επιβάλει οι σατανάδες και δολοφόνοι των Λαών.

Χρίστος Α Αθανασόπουλος
Christathan.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: