6/4/13

Η Αλήθεια δεν έχει χορηγό. 02-04-2013 .

Διαρκής Πρωταπριλιά 

 

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

χατζαρα σχετικα με αυτο που λες για τους κομπλεξικους λογοκριτες (που κυρηττουν οι ιδιοι το αφυσικο ταξικο και αντιφυλετικον μισος ),περι κηρυγματος μισους.

πρωτον ειναι δικαιωμα καθε ανθρωπου να αγαπα και να μισει και να το εκφραζει.

δευτερον με τον ορο κυρηγμα μισους περιγραφουν την συγχρονη λογικρισια μεσω της ποινικοποιησεως της σκεψεως και της γνωμης.

ειναι τα γνωστα κατασκευσματα των λογοκριτων νομικων της εποχης που κατασκευαζουν εγκληματα γνωμης και λογοκρινουν δια της ποινικοποιησεως σκεψεων ακομη και σωματικων κινησεων (βλεπε την τιμωρια μιας πολιτικης πραξεως οπως ο αντρικιος εθνοφυλετικος χαιρετισμος της χειρος)

ετσι λ.χ η πουστια ειναι επικροτουμενη παροτι αφυσικη και μη λειτουργικη βιολογικως ,το ταξικο κυρηγμα μισους των μαρξιστων ειναι ελευθερον (δειτε το στις τιβι καθημερινως με αφθονο λαικισμο μαζι)

μολονοτι οι κοινωνικες ταξεις ειναι αφυσικον ενω η ρατσα των ανθρωπων (η και των ζωων) το ποιο φυσικο και φυσιολογικον πραγμα στη φυση ειναι τεχνητο απο τους ανθρωπαριους εγκλημα ως ακριβως φυσικον φαινομενον και προυποθεση ισορροπιας του ατομου!

Ανώνυμος είπε...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Κε ΧΑΤΖΑΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΟΥ ΑΙΤΗΜΑΤΟΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΗΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗΣ ΣΑΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...