3/4/13

ΟΧΙ ΣΤΟ ΤΖΑΜΙ

Εδώ και τώρα να ματαιώσουμε το Τζαμί
των τρομοκρατών στον Ελαιώνα

του Σπύρου Χατζάρα

Η Αθήνα δεν είναι μουσουλμανική πόλη και δεν θα γίνει, και δεν είναι δυνατόν να δεχθούμε την ανέγερση Τεμένους στην Καρδιά της Αρχαίας Αθήνας, δίπλα στην ελιά του Πλάτωνα,(που την έκοψαν για καυσόξυλα). Και δεν μπορούμε να ανεχθούμε να γίνει το Τζαμί πριν ολοκληρωθεί στην πρωτεύσασα της Ελεύθερης Ελλάδας, ο Ναός, στο όνομα του Σωτήρος Χριστού, που περιμένει 184 χρόνια.

Οι «πολυπολιτισμικοί», δηλαδή το «συνταγματικό τόξο», η Φιλέλευθερη «δεξιά» , το Φιλελεύθερο ΠΑΣΟΚ η Φιλέλευθερη ρεπούσεια ΔΗΜΑΡ, και οι Φιλελεύθεροι του Σύριζα και της ΚΚΕ Ltd, με την υποστήριξη του Τζερώνυμο, δημιουργούν στην καρδιά της Αθήνας, με διαδικασίες εξπρές ένα προγεφύρωμα για κάθε λογής πράκτορες και εξτρεμιστές του «Βαχαμπίτικου Τόξου», που έδρασε στη Λιβύη και τη Συρία.
Ο κ. Ζήμενς -Σαμαράς είχε δεσμευτεί προς τους «έξωθεν» από τον Σεπτέμβριο, για την κατασκευή σουνίτικου Τεμένους στην Αθήνα, για τους 30.000 νομιμοποιημένους μουσουλμάνους, και σήμερα δημοσιοποιήθηκε από το υπουργείο Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, η προκήρυξη του διαγωνισμού για την κατασκευή του τζαμιού σε οικόπεδο του πολεμικού ναυτικού στον Βοτανικό, προϋπολογισμού ενός εκατομμυρίου ευρώ, στο οποίο θα περιλαμβάνονται και οι 150.000 ευρώ για τη μελέτη αναμόρφωσης και κατασκευής, τα οποία έχουν ήδη δοθεί από άλλον κωδικό.

Βλέπεται μετά από 3500 αυτοκτονίες θυμάτων των τραπεζών και τις κρίσης και ενώ νέος γύρος περικοπών μισθών και συντάξεων ο προστάτης του συνταγματικού τόξου Αλλάχ , βρήκε λεφτά για την δημιουργία τζαμιού στην Αθήνα.
Η «απαίτηση» για το Τζαμί , είναι πολιτική και εκφράζει την ισλαμική κατάκτηση της πόλης μας, και η ανέγερση του τεμένους συνδέεται με την εξυπηρέτηση του τεραστίου εμπορικού κέντρου που θα δημιουργηθεί στην περιοχή. Το Τζαμί , δεν εξυπηρετεί «θρησκευτικές ανάγκες», διότι αφ ενός οι μουσουλμάνοι προσεύχονται παντού με ένα χαλί, και αφ εταίρου, υπάρχουν ήδη, 120 προσωρινά Τζαμιά στην Αθήνα, στα δυτικά προάστια, πέριξ του Πειραιά και σε άλλες περιοχές, για τους (προσωρινά) διαμένοντες στην Αθήνα μουσουλμάνους. Οι τοπικές κοινωνίες αντιμετωπίζουν συνήθως τους χώρους αυτούς που λειτουργούν ως χώροι πρώτης υποδοχής λαθρομεταναστών, με πολύ δυσπιστία καθώς η συμβίωση με αυτούς τους ανθρώπους είναι πολύ δύσκολη, και υπάρχει τεράστιο πρόβλημα με τη βρωμιά, τα ποντίκια, τους κοριούς που τους ακολουθούν, και αστυνομικές πηγές υποστηρίζουν ότι υπάρχουν πληροφορίες για συσχετισμό αυτών των χώρων με παραβατικότητα σοβαρής μορφής.

Ο κ. Νικήτας Κακλαμάνης με σημερινή του δήλωση εκτιμά ότι με δεδομένα τα προβλήματα που δημιουργούνται από την ύπαρξη ενός Τζαμιού μέσα σε μια πυκνοκατοικημένη αστική-χριστιανική περιοχή, είναι ανάγκη να δημιουργηθεί άλλο τζαμί, σε διαφορετικό χώρο, εκτός των ορίων του Δήμου Αθηναίων, σε καταλληλότερο χώρο.

Η Προσφυγή του μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ στο ΣτΕ κατά της συνταγματικότητας των αποφάσεων των υπουργείων Παιδείας και Υποδομών για την κατασκευή του Τεμένους των Σαλαφιστών στην Αθήνα θα συζητηθεί την Παρασκευή το πρωί.
Νομίζω ότι μπορούμε παρά τις επιμέρους διαφορές μας όλοι οι Πατριώτες μαζί να αποτρέψουμε αυτό το εθνικό έγκλημα. Το δίκιο, η Ιστορία και οι Έλληνες είναι μαζί μας.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ θεμα ειναι πως θα γινει πρακτικα να αποτραπει η κατασκευη του αισχους;
κ να κατεβουμε στο δρομο πολυς κοσμος παλι δε βλεπω το τροπο να σταματησει η κατασκευη του τζαμιου. αλλα μην ανησυχειτε, θα καθαρισει ο αρχιεπισκοπος, αυτο το μεγαλο νουμερο που παριστανει τον
παπα.
Νικος πειραιας

Ανώνυμος είπε...

Στο χέρι μας είναι να μη χτιστεί ποτέ αυτό το τζαμί. Μπορούμε να παραδειγματιστούμε απο τους Ιταλούς οι οποίοι απελευθερώνοντας μία μικρή αγέλη χοίρων στο οικόπεδο του τζαμιού, το κάνουν εντελώς ακατάλληλο : http://www.thermopilai.org/content/opou-paei-na-a... Παρομοίως, πέρυσι το καλοκαίρι στην Αμερική, μία μικρή ομάδα Χριστιανών διέλυσε ένα μεγάλο Ισλαμικό φεστιβάλ, με ΜΙΑ (1) μόνο Γουρουνοκεφαλή : http://www.freep.com/article/20120616/NEWS05/1206...
Οι Μουσουλμάνοι θεωρούν το χοίρο μολυσμένο, και απαγορεύεται η έγερση χώρου προσευχής όπου έχουν πατήσει Γουρούνια. Οι ισλαμοφασίστες τρέπονται σε φυγή στη θέα ενός γουρουνιου!! Αυτός είναι νομίζω ο πιό "πολυπολιτισμένος" τρόπος να ματαιώσουμε το τζαμί τους...

Ανώνυμος είπε...

Για ονομα του ΘΕΟΥ καντε κατι γρηγορα να ενωθουν ολες οι σοβαρες πατριωτικες δυναμεις σεναν μεγαλο πατριωτικο πολο! δεν εχουμε αλλη σοβαρη ελπιδα!με την διχονοια και την πολυδιασπαση αλωνιζουν οι εχθροι της πατριδας! Το τζαμι ειναι μονο η αρχη.

Ανώνυμος είπε...

Μπορεί να ματαιωθεί κάτι τέτοιο,σε αυτό το σημείο;

Ανώνυμος είπε...

Εγω προτεινω να χτισουμε και ενα σιιτικο τζαμι απεναντι και μετα να παρακολουθησουμε ησυχα να αλληλοεξοντωνονται......Νομιζω ειναι εξυπνοτερο.

Ανώνυμος είπε...

ΚΥΡΙΕ ΧΑΤΖΑΡΑ,ΕΙΠΑΤΕ ΟΤΙ ΕΑΝ ΧΤΙΣΤΕΙ ΤΖΑΜΙ ΣΤΟ ΒΟΤΑΝΙΚΟ,ΘΑ ΧΥΘΕΙ ΑΙΜΑ...ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ...

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...