11/4/13

Ο Προβόπουλος είναι ο αρχηγός της Συμμορίας

Οι υπουργοί Οικονομικών, της Ε.Ε., στο αυριανό Γιούρογκρουπ θα συζητήσουν την οδηγία που θα καθορίσει ότι πέραν των μετόχων θα σηκώνουν τις απώλειες μιας τράπεζας όταν αυτή θα αντιμετωπίζει πρόβλημα οι μεγάλοι αποταμιευτές. Έρχεται δηλαδή κούρεμα των καταθέσεων στις τράπεζες στην περιφέρεια της ευρώζωνης. που αντιμετωπίζουν προβλήματα.

Και ο ψεύτης Προβόπουλος πήγε στη Βουλή και παραμύθιασε όσους Έλληνες έχουν πάνω από 100.000 ευρώ, λέγοντας πως όλες οι καταθέσεις στην Ελλάδα είναι απολύτως προστατευμένες σύμφωνα με το Μνημόνιο, ανεξαρτήτως ύψους κατάθεσης ή τράπεζας στην οποία τηρούνται. Προστατευμένες είναι οι καταθέσεις μέχρι 100.000 ευρώ. Τίποτα παραπάνω.

Αλλά εκτός από αυτό Προβόπουλος και Στουρνάρας ήταν επικεφαλής της ομάδας που ήξερε για την Εθνική και την Γιούρομπανκ, και έβγαλε λεφτά με τα λίμιτ απ και λίμιτ ντάουν των μετοχών.

3 σχόλια:

Αποστολης είπε...

ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΗΞΕΡΑΝ ????? !!!!!! Ο BLACK LABEL.... Ο ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ....ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ??????

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα.Άσχετο με το θέμα το σχόλιο μου αλλά σχετικό με την θεματολογία του ιστολόγιου.Στην Ιερισσό το καπιταλιστικό κράτος και ως εκ τούτου αδιάφορο για έθνος και θρησκεία,τρομοκρατεί τους Έλληνες και τις Ελληνίδες,για χάρη της ελντοράντογκολντ και εγχώριων νυν καπιταλιστών πρώην κνιτών.Αυτοί λοιπόν θα πάρουν τον χρυσό μας,θα κάνουν ζημιά στην γή μας και στο περιβάλλον μας,αντί πινακίου φακής και ούτε γάτα ούτε ζημιά.
500.000 ομοεθνείς μας ψήφισαν ένα <> κόμμα,για να ασχολείται με τέτοια θέματα.Αντ'αυτού το εν λόγω κόμμα κατουράει θύρες και κάνει και άλλα τέτοια ανούσια.Έτσι όπως θέλουν να μας πάρουν τον χρυσό,ίσως θελήσουν να μας πάρουν και τα πετρέλαια.Αυτά είχα να πώ και πάλι καλημέρα σας.

Ανώνυμος είπε...

ο κουραδοπουλος

ΤΟΝ ΡΟΥΦΙΑΝΟ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟΝ ΠΛΕΝΕΙΕΣ......................................

 ΕΝΑΣ ΕΞ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ ΜΕ ΡΩΤΆ ΚΑΙ ΜΕ ΞΑΝΑΡΩΤΑ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ "ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΜΕ ΤΟ ΠΑΡΆΒΟΛΟ" ΑΥΤΟ ΡΩΤΑΕΙ ΚΑΙ Η ΣΚΥΛΑ ΤΗ...