17/4/13

Το Χόλλυγουντ πάντα βλέπει το μέλλον

Το χτύπημα στον μαραθώνιο της Βοστώνης έπαιξε σε επεισόδιο του «Family Guy» ημέρες πριν...!

Πηγή www.ellinikiafipnisis.blogspot.gr

Σε 2 διαφορετικά videos, με ημερομηνία δημοσίευσης στο link τουWikipedia ,17 Μαρτίου του 2013, παρουσιάζονται 2 διαφορετικές εκδοχές επίθεσης στον Μαραθώνιο της Βοστώνης. Στο πρώτο βίντεο βλέπουμε έναν κύριο ο οποίος κερδίζει τον Μαραθώνιο… οδηγώντας ένα αυτοκίνητο με το οποίο σκοτώνει όποιον βρίσκει μπροστά του…!
Στο δεύτερο video, στην εκδοχή ενός εντελώς διαφορετικού επεισοδίου της ίδιας θεματικής ενότητας, βλέπουμε ότι ο ίδιος ο κύριος «άθελα» του βοηθάει μια τρομοκρατική οργάνωση να πυροδοτήσει τους βομβιστικούς μηχανισμούς μέσω κινητών τηλεφώνων….!
Όλα δείχνουν ότι για άλλη μια φορά το «Παγκόσμια Σύστημα», παίζει ένα παιχνίδι. Ένα παιχνίδι εις βάρος ανθρώπινων ζωών, με σκοπό ίσως την δημιουργία πολεμικού κλίματος προς τους «τρομοκράτες», που όπως άρχισε ήδη να ακούγεται, όλες οι αρχές συγκλίνουν σε οργανώσεις ισλαμιστών…!
Και μετά ήρθε και ο σεισμός στο Ιράν…!
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=WMgp0KLgzF4 http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=H5U5LiHnutw 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Βασιλοπουλος τα εχει ολα και συμφερει.
Αγοραζει πριν απο σας για σας.

25 Μαίου1807. Η επανάσταση των Γιαμακλάρ στην Κωνσταντινούπολη που ανέτρεψε τον Σελίμ Γ

Στις 25 Μαΐου 1807 , ενώ συνεχιζόταν η πολιορκία της Λευκάδας, από τον Αλή Πασά, και ο μέγας Βεζύρης Ιμπραήμ Πασάς Χιλμί είχε αναχωρήσει απ...