20/12/13

ΕΝΑΣ …ΑΛΛΑ ΒΥΡΩΝ

Ο ΒΥΡΩΝ ΜΑΧΟΜΕΝΟΣ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΠΟΛΛΩΝ

Ένας βουλευτής που εξέφρασε τον Έλληνα και τη Μεσαία Τάξη. Ο Βύρων Πολύδωρας. Ο πρώην πρόεδρος της Βουλής ,πρώην υπουργός αλλά και υποψήφιος για την προεδρία της ΝΔ το 1997 αρνήθηκε να ψηφίσει για «λόγους αρχής» το νέο φόρο ακινήτων αλλά και το νομοσχέδιο για τους πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας. Ο Βύρων Πολύδωρας σε όσους προσπάθησαν να τον μεταπείσουν μέσα από το κόμμα τόνισε: «δεν μπορώ να συμπράξω στην αρπαγή των σπιτιών των Ελλήνων από τα πειρατικά funds του Στουρνάρα».
Ο κ. Βύρων Πολύδωρας στην ομιλία του στην Ολομέλεια της Βουλής μεταξύ άλλων είπε:

«Το νομοσχέδιο είναι βαρύ και δυσβάσταχτο φορολογικό χτύπημα στον λαό και στον ιδιοκτήτη που πνέει τα λοίσθια. Είναι δήμευση. Αγριεύεις τον Έλληνα ιδιοκτήτη του βράχου που το έκανε χωράφι με τα ίδια του τα χέρια. Πρόκειται για δήμευση και το άρθρο 7 του Συντάγματος το απαγορεύει ρητά... Δε μπορώ να το δεχθώ συνειδησιακά, εθνικά ιστορικά και λαμβάνω δεκάδες αντιρρήσεις από τους συμπολίτες μου… Η κατάσταση της ανάγκης αντιστρέφεται και την επικαλούμαι και λέω ότι δεν θα σας πληρώσω κύριοι της Τρόικας γιατί θα μου πεθάνει το παιδί και ο λαός. Η άποψη των λογιστών λέει ότι έχουμε πίεση για 2,9 δισ. ευρώ και που θα βρούμε το ισοδύναμο και απαντώ στις offshore. Εχουμε 6.500 offshore και από αυτές ελέχθησαν οι 34 και βεβαιώθηκαν φόροι 40 εκατ. ευρώ. Κάνω τον υπολογισμό και για όλες τις εταιρίες προκύπτουν 8 δισ. ευρώ έσοδα.
Γιατί δεν συνυπολογίζονται, λοιπόν, οι Καντάδες, η λίστα Λαγκάρντ και τα εμβάσματα; Τι είδους οικονομική πολιτική είναι αυτή που μου ζητάτε να ψηφίσω ; βρήκαμε υποζύγιο που λέγεται λαός και τον πατάμε στο λαιμό; Τι είδους πολιτική είναι αυτή που πατάει τους νοικοκυραίους στο λαιμό; Και θέλετε να το ψηφίσω εγώ αυτό; Και η ιστορία μου η συνείδησή  ; Οι αγώνες μου για τη μεσαία τάξη;»

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ντροπή..

ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ....

ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ...

ΥΠΟΤΑΓΗ στους κομματικούς αφέντες που προσκυνούν τους Τραπεζίτες Φασίστες των Λαών.

Αυτός είναι ο Βύρων..

Απο πότε Χατζάρα προβάλεις δοσιλόγους;

Νερό στο κρασί ε; Γνωστή η συνταγή των πολιτικάντηδων και των ντιντήδων..

Εδώ όμως μιλάμε για έσχατη προδοσία, και η ΤΙΜΩΡΙΑ θα είναι ΥΠΕΡΤΑΤΗ..

Δεν συγχωρούμε, δεν ανεχόμαστε.



Ανώνυμος είπε...

Κουβαλάει κι αυτός τις αμαρτίες του.
Αν τουλάχιστον άλλαξε έστω και τώρα οριστικά μυαλά συγχωρεμένος. ΄Οτι διαφοροποιήθηκε μόνος αυτός από το κοπάδι της ΝΔ και συγκέντρωσε τη μήνη των προσκυνημένων, είναι θετικό.
Περιμένουμε αποδείξεις.
Γ.Σ.

Αμφιάραος είπε...

Σπυρο μην πιανεσαι κοροιδο με τους λαγους του εβραιομασονικου συστηματος. Αν ηταν σωστος θα ειχε φυγει απο χρονια απο το μαντρι.....Εδω εγινε για μια μερα προεδρος του " κυνοβουλιου "και προλαβε να διορισει την κορη του στη βουλη. Φωτια και τσεκουρι στους προσκυνημενους.

Ανώνυμος είπε...

ΕΝΑΣ ΑΛΛΑ ΛΕΩΝ.-

Ανώνυμος είπε...

ΒΥΡΩΝΑΣ ΓΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΒΥΡΩΝΑΣ ΓΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΒΥΡΩΝΑΣ ΓΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΠΥΡΓΟΣ.-

Ο πρωθυπουργός των ΛΟΑΤΚΙ θα συναντηθεί με τον Ερντογάν στις 13 Μαΐου

Το Ραντεβού του πρωθυπουργού των ΛΟΑΤΚΙ με τον Ταγίπ θα πραγματοποιηθεί  μετά την αναμενόμενη επίσκεψη του Ερντογάν στην Ουάσινγκτον στις 9 ...