26/12/13

Σαχλαμάρες η αισιοδοξία του φον Σαχλαμαρά

Ο Πορτογάλος δήθεν πρωθυπουργός Πέδρο Πάσος Κοέλιο , στο χριστουγεννιάτικο τηλεοπτικό του μήνυμα προς τους δικούς του είπε ότι, «το 2014 θα είναι μια δύσκολη χρονιά ».
Η Πορτογαλία από το δεύτερο τρίμηνο του 2013 βγήκε επισήμως από την ύφεση στην οποία βρισκόταν από τα τέλη του 2010 ενώ ταυτόχρονα σταμάτησε η αύξηση της ανεργίας. Το πρόγραμμα της Πορτογαλίας ολοκληρώνεται τον ερχόμενο το Μάιο.

Εμείς, μπαίνουμε στον έβδομο χρόνο ύφεσης. Αλλά για το 2014 ο φον Μειμαράκης εύχεται ολόψυχα «η χρονιά που ανατέλλει να σημάνει την αρχή της δικαίωσης των θυσιών», ενώ ο φον Αντωνάκης είπε: «Φθάσαμε στο τέλος της διαδρομής. Η ελληνική οικονομία βγαίνει από την ύφεση ύστερα από έξι χρόνια. Ξεκινάμε τον καινούργιο χρόνο με πρωτογενές πλεόνασμα, νοικοκυρεμένα τα οικονομικά μας και αναλαμβάνουμε την προεδρία της Ε.Ε., έχοντας ανακτήσει την πληγωμένη μας αξιοπιστία».

Δηλαδή, σαχλαμάρες του φον Σαχλαμαρά και του φον Mouroutis.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Χαμενα αδερφια δειχτε μου εναν δρομο

χαμενη ελλαδα την θυρα σου χτυπω

http://www.youtube.com/watch?v=sab3shGAC28

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...