30/7/14

H ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΥΤΙΝ ΚΑΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΩΝ BRICS

Καταρρέοντος του παγκόσμιου Εβραιοσιωνιστικού καπιταλιστικού συστήματος ο Πρόεδρος της Ρωσίας Πούτιν έκαμε ένα μεγάλης στρατηγικής οικονομικής σημασίας ελιγμό, πού θα πλήξει θανάσιμα το υπάρχον σήμερα χρηματοπιστωτικό σύστημα, και όχι μόνον.
 Ουσιαστικώς, ο Πούτιν, έκαμε κίνηση-ματ στην Διεθνή σκακιέρα. Αφού, κατά την σύνοδο κορυφής στην Βραζιλία, πρότεινε : η Ρωσία, η Βραζιλία οι Ινδίες η Κίνα και η Νότιος Αφρική, δηλαδή, οι BRICS, να δημιουργήσουν Νέα Παγκόσμια Τράπεζα με κεφάλαιο 100 ΔΙΣ δολαρίων, προς χρηματοδότηση των ασθενών οικονομιών για την ανάπτυξή τους. 
Ως γνωστόν, τον Ιούλιο του 1944 ( από 1-22/7/1944 ) στην σύσκεψη του Μπρέττον Γούνς (Bretton woods) του New Hampshire των ΗΠΑ, Δημιουργήθηκε η Διεθνής Τράπεζα (ΔΤ) ως και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (ΔΝΤ) και καθορίστηκαν οι σταθερές ισοτιμίες των Εθνικών νομισμάτων (εκτός ΕΣΣΔ) με αναφορά προς την σταθερή σχέση Δολαρίου-Χρυσού. 1 Ουγγιά χρυσού = 35 δολάρια, με περιθώριο διακύμανσης + /- 1%. 
 Το οικονομικό αυτό σύστημα έδωσε ώθηση στην Παγκόσμιο, γενικώς, οικονομία σε μια πρωτοφανή ανάπτυξη των χωρών, μετά τον φοβερό παγκόσμιο πόλεμο. Κύριος εισηγητής ήταν ο μεγάλος οικονομολόγος J. M. Keynes. Δυστυχώς όμως το σύστημα αυτό αλλοιώθηκε και περίπου το 1960 άρχισαν οι κυμαινόμενες ισοτιμίες των Εθνικών νομισμάτων.
 Ο σατανάς, δηλαδή ο σιωνισμός , τα ανέτρεψε όλα, με αποτέλεσμα την σημερινή Παγκόσμια κρίση. Επανερχόμενοι πάλι στην κίνηση Πούτιν, νομίζουμε ότι η ολοκλήρωση της πρωτοβουλίας αυτής θα υπερκεράσει το υπάρχον τοκογλυφικό σιωνιστικό σύστημα και θα δώσει νέες προοπτικές οικονομικής προώθησης των Εθνικών οικονομιών.
 Αν δε η Νέα Τράπεζα Ανάπτυξης των BRICS δίνει δάνεια με επιστροφή των δανειζομένων Χωρών μόνον με χρεολυτικές δόσεις, τότε αυτό θα ήταν καίριο πλήγμα κατά της τοκογλυφικής τραπεζικής αλητείας. Τα λειτουργικά έξοδα της Νέας Τράπεζας των ΒRICS άνετα μπορεί να καλυφθούν με άλλους τρόπους. Αναμένουμε τις Διεθνείς εξελίξεις. 

 Χρίστος Α.Αθανασόπουλος

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΤΟΥ 2011 ΣΤΟ ΜΟΝΑΚΟ 147 ΧΩΡΕΣ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΑΞΙΟΓΡΑΦΟΥ ΚΙ ΟΧΙ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟΝ ΣΚΟΥΠΙΔΟΧΡΕΟΓΡΑΦΟΝ ΠΛΕΟΝ!
Ο ΤΖΕΥ ΡΟΚΕΦΕΛΕΡ ΠΗΓΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΕΤΑΞΑΝΕ ΕΞΩ!ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ ΟΙ ΥΠ.ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΕ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΟΠΛΟΙΟ ΕΙΧΑΝ ΜΑΖΕΥΤΕΙ ΓΙΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ,ΚΙ ΗΡΘΑΝ ΤΑ ΜΠΛΑΚ ΟΠΣ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ ΤΩΝ ΡΟΘΤΣΑΙΛΝΤ/ΡΟΚΕΦΕΛΕΡ.ΣΕ ΛΙΓΟ ΟΙ "WHITE BERRETS" USA PATRIOTS,ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΔΥΟ ΧΑΡΙΕΤΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΑ ΒΛΑΜΜΕΝΑ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΜΑΚΡΥΑ ΜΕ ΚΑΤΟΥΡΗΜΕΝΕΣ ΣΤΟΛΕΣ!
ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ 157ΣΗΜΕΡΑ .Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΣ ΣΗΚΩΣΕ ΠΑΝΤΙΕΡΑ ΜΕ ΒΟΗΘΕΙΑ "ΑΝΩΘΕΝ"!ΣΥΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΑΝ ΚΙΝΕΙ ΣΠΥΡΟ.....
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΑΨΙΜΑΧΙΕΣ ΔΩ ΚΙ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΥΚΝΕΙΟ ΑΣΜΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ.....ΝΑ ΤΟ ΘΕΣΩ ΠΙΟ ΠΑΡΑΒΟΛΙΚΑ Ε;
ΟΙ ΡΩΣΣΟΙ ΛΕΕΙ "ΕΧΑΣΑΝ" ΕΝΑ ΔΟΡΥΦΟΡΟ ΜΕ ΣΑΥΡΕΣ ΓΚΕΚΟ 5 ΗΤΑΝ....ΚΑΙ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟ ΛΑΒΑΝΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ,ΚΑΙ ΤΡΕΜΟΥΝ/ΚΛΑΙΝΕ ΤΙΣ ΧΑΜΕΝΕΣ "ΣΑΥΡΕΣ" ΠΟΥ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΖΟΝΤΑΝ ΛΕΕΙ ΜΕ SEX IN SPACE ΤΑ ΡΩΣΣΑΚΙΑ.....
13000 ΧΡΟΝΙΑ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΤΩΝ ΕΡΠΕΤΩΝΤΕΛΟΣ!
ΤΑ ΚΟΥΒΑΔΑΚΙΑ ΣΑΣ ΑΡΑΤΕ ΚΙ ΟΞΩ ΓΚΕΚΟ ΑΠ'ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΚΑ.
Η ΑΦΥΠΝΗΣΙΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΣΤΑΜΑΤΑ!
Ο ΠΛΑΑΝΗΤΗΣ ΑΛΛΑΞΕ ΧΕΡΙΑ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ.....

Ανώνυμος είπε...

Η Αργεντινή ΧΡΕΟΚΟΠΕΙ για 2η φορά σε 12 χρόνια!

-Πού είναι ο Πούτιν και οι υπόλοιποι ΒRICS να σταματήσουν τους Σιωνιστές Τοκογλύφους;

Υπουργός Οικονομικών της Αργεντινής είναι ο *ΕΒΡΑΙΟΣ* AΧEL Kicillof...

http://en.wikipedia.org/wiki/Axel_Kicillof

Tυχαίο; Δε νομίζω...

Ανώνυμος είπε...

ΟΧΙ ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ Η ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΔΕΝ ΧΡΕΩΚΟΠΕΙ!ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΙ ΕΙΠΕ Η ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΙΝΑ ΚΡΙΣΤΙΝΑ ΚΙΡΧΝΕΡ(ΕΒΡΑΙΑ ΚΙ ΑΥΤΗ..) ΚΙ Ο ΑΞΕΛ Ο ΥΠ.ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΗΣ ΕΒΙΒΑ ΑΡΤΖΕΝΤΙΝΑ(ΔΕΝ ΕΙΝ'ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ/ΣΑΒΒΑΤΑΙΣΤΕΣ/ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ/ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ!)ΚΑΙ ΖΗΛΕΥΕ ΦΙΛΤΑΤΕ ΓΙΑΤΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΤΟΥΣ "ΑΞΕΛ" ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΗΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΚΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΩΝ ΠΤΩΧΩΝ,ΤΗΝ ΣΩΚΡΑΤΙΚΗ/ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΗ ΑΡΕΤΗ!
ΤΙ ΔΙΑΟΛΟ!ΚΙ Ο ΧΑΤΖΡΑΣ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΛΕΕΙ...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΣΕΙ ΘΥΜΑΤΑ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΤΩΝ ΚΑΖΑΡΩΝ ΟΙ ΚΑΨΕΡΟΙ.ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΜΟΤΕΡΟ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ "ΕΦΕΥΡΕΙ" ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΜΙΚΡΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ Ο ΕΛΛΗΝ.ΦΩΤΟΦΟΡΟΣ ΤΗΣ ΑΡΕΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ,ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ/ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ/ΙΣΟΝΟΜΙΑΣ/ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ ΕΙΝΑΙ.
ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΙΔΕΣ ΟΤΙ ΜΟΛΙΣ Ο ΒΛΟΝΤΥΑ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΟΝ ΚΙΝΕΖΟ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΔΑΝΕΙΟ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΤΙΝ,ΟΡΜΗΞΕ Ο ΣΙΝΓΚΕΡ(ΔΟΥΛΑΚΙ ΤΟΥ ΡΟΘΤΣΑΙΛΝΤ)ΝΑ ΒΟΥΤΗΞΕΙ=ΕΚΔΙΚΗΘΕΙ ΤΗΝ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ;
ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΤΥΠΑΝΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΗΛΙΟΥ.ΜΙΑ ΠΑΛΑΙ ΠΟΤΕ ΑΠΟΙΚΙΑ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ.ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ....ΑΛΛΟΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΗΣ!ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΑΘΟΥΝ ΟΙ ΚΑΖΑΡΟΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΜΑΘΗΜΑ:"ΔΕΝ ΑΓΓΙΖΩ ΜΕ ΤΑ ΒΡΩΜΟΧΕΡΑ ΜΟΥ ΤΟΠΟΥΣ/ΛΑΟΥΣ/ΕΘΝΗ ΜΕ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΩΝ ΕΠ'ΑΥΤΩΝ".ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ "ΔΟΡΥΦΟΡΟΙ ΡΩΣΣΙΚΟΙ" ΜΕ "ΒΑΣΙΛΙΚΕΣ ΣΑΥΡΕΣ" ΓΚΕΚΟ ΣΕ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟ....ΠΕΙΡΑΜΑ.ΓΚΕΓΚΕ ΜΑΝΙΤΣΑ ΜΟΥ;ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΛΙΓΟΙ-ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ. ΕΠΙ ΤΟ ΠΛΕΙΣΤΟΝ-ΤΑ ΚΑΤΑΝΟΟΥΝ.ΟΜΩΣ ΟΙ ΛΙΓΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ Μ'ΕΛΑΦΡΑ ΠΗΔΗΜΑΤΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΓΑΖΑΚΙ ΤΩΝ ΜΕΧΡΙ ΧΘΕΣ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΩΝ,ΓΙΑΤΙ "ΒΛΕΠΟΥΝ" ΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ.ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΑ ΔΕΝ ΛΕΓΟΝΤΑΙ....ΔΙ''ΟΛΙΓΟΝ ΑΚΟΜΗ.Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΠΙΜΕΝΩ ΑΛΛΑΞΕ ΧΕΡΙΑ ΚΙ ΕΥΤΥΧΩΣ!ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ Η ΓΑΙΑ ΑΛΛΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ!